|
|
#4921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Mhhhmm. Ma mi wyjąć lekarstwo i chyba będzie plombowanie. Tzn. mam nadzieję, że to, a nie inne atrakcje.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, tzn. wiem to od paru tygodni, ale czas aktywnie przystąpić do "praktyki"
Dobry pomysł. Baaardzo dobry. Bo już myślałam, że mi zimne prysznice tu polecą
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4924 | |
|
Zakorzenienie
|
Sue, suośliwe i sepsute
Toć ba! ![]() Cytat:
Czułam - do ucha mi nadmuchałaś
|
|
|
|
|
#4925 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ROZ-ter-KA;26511104]
Dziekuję , nie używam ![]() QUOTE] ? Alkoholu niet? W sensie cionsza? Cytat:
Nie ma
|
|
#4926 |
|
Zakorzenienie
|
Naiat - nie martwię się. Chcę mieć już po prostu całkowitą ulgę
|
|
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
No taa, najwidoczniej
|
|
|
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
Ile razy czytam historie W. w kościele (najczęsciej cytowana chyba
) tyle razy brechtam na głos - bo widzę to jak W. "cichutko" stara się zostać nie zauważonym w kosciele -a zdradza go JAJO Pin- av |
|
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
A po kiego tak wcześnie? ![]() Ja to zazwyczaj na 11 chodzę, jutro też tak planuję i to jeszcze z dzieckiem (choć nie wiem czy to dobry pomysł, po dzisiejszym święceniu )
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4931 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik jak kiedyś powiedziałam coś podobnego dentystce to zaproponowała... usunięcie zęba - he he he.
---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Organizacji niet, bo nie zrobiłam nic, ale też nic nie planowałam. Lenistwa niet, bo mam dość nic nie robienia. Nudy niet, bo nuda mnie męczy. Ogólnie mam stan nic nie robienia i strasznie mi z tym niedobsze.
|
#4932 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nicnierobienie też jest potrzebne-dla zdrowia psychicznego podobno.. także nie rób sobie wyrzutów tylko ciesz się tym
|
|
#4933 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co, jestem tak strasznie zła, że nie wiem
![]() Noooo doooobra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O, ja, poganka ![]() Cytat:
Cytat:
Tak więc stało przykryte ściereczką w kratkę, kształt główki niemowlęcia, a ksiądz co rusz omiatał je podejrzliwym wzrokiem
|
|
#4934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- choć to też ma swój urok ![]() - wiesz " na złodzieju czapka gore " był już naznaczony że przeskrobał coś
|
|
|
|
|
#4935 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Twardą krówkę to se wsadzić możesz... do szuflady ![]() Będę się starał ulepszyć swą technikę ![]() Już nie ma, teraz to tylko pachnońć ![]() No ba! Cytat:
|
||
|
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
Skąd, po prostu praktyczny
Ale nie sądzę, żeby sytuacja "ulegnięcia", bądź też nie, panu przy kasie, była odpowiednim przyczynkiem do analizy charakterologicznej mojej osoby Suma sumarum, lubię markę, której sprawa dotyczy, więc karta st. kl. jest w to mi graj, dodatkowy rabat też piechotą nie chodzi, a ja nie jestem z zaistniałej sytuacji ani trochę nieszczęśliwa, o!
|
|
|
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
gópie pytanie - czy jeśli nie widziałam na oczy nigdy programu Symfonia, to czy jest jakaś wersja demo, do sciągniecia, której to obejrzenie na sucho w poniedziałek może zdziałać cuda - we wtorek z rańca rozmowa o pracę - nie pisałam ze znam Symfonie a znajomosć jedynie mile widziana - nie powiem sama mile bym widziała zapoznanie sie z tym programem ale szanse nikłe jak sądzę
jesu ze tez oddzwaniają nie Ci co ja kcę - nie nastawiałąm sie ze zadzownią do takiej co nie zna, po co tyle zachodu - pewnie usłyszę we wtorek no ale to pani nie zna Symfoni - no to kurtka po co zapraszanie - rekruterzy to frajerzey |
|
|
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
Idę spróbować zasnąć, bo kolejna piguła przeciwbólowa to już by było przegięcie
|
|
|
#4939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2011-04-23 o 23:33 |
|
|
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, wyrzutów sobie nie robię. Zła jestem na siebie że mi życie ucieka i nic nie umiem z tym zrobić.
|
#4941 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- P. leci w wuja!
|
|||
|
|
|
#4942 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gryszardzie ja też już only pachneł
|
|
#4943 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ufff.
A zła na tyle że z warszawskiej kawy o której kiedyś gadałyśmy to nici i kaput czy jednak da się coś wypić? ![]() Cytat:
![]() I weź tu dogódź facetowi... Cytat:
---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
Cytat:
Tylko że ja i zmieszana i wstrząśnięta ![]() Wizaz coś mi siada...
|
|
#4944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- dzięki - przyznam że nie miałąm sił juz tego dzis zgłębiać - tylko jutro z jakąś niewiadomoskądzaczerpnięt ąmocą - Madzik - odliczam dni do dentysty - współczuje - wiem jak to jest skarb i inni - a czem pakniecie ? bo ja juz nasączona Sequoią oddalam sie w pościele
|
|
|
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
Ehe, pifo przy moście "się zdezaktualizowało"
Czy, jeżeli napiszę, że czułam to w kośćcu, to będzie bardzo duże faux pas? |
|
|
|
#4947 |
|
Zakorzenienie
|
kłopoty w raju?
w ofercie pracy "znajomosc programu Symfonia mile widziana" ja kojarzeu że to księgowy program ale juz mię Sałać oświeciła że ich jest od Wuja - ale chętnie zgłębię temat bo - nie tą razą to może wreszcie kiedyś sie wyspecjalizuję w czymś - a ta tematyka mi się podobie całkiem a oferta pracy jest tak enigmatyczna że nawet nie wiem o co cho? |
|
|
|
#4948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pret a porter - normalnie dym papierosowy z herbatą
![]() Cytat:
Jak tak to ok. ![]() Cytat:
Rachel, ćwieka mi zabiłaś bo ja o programie księgowym Symfonia w życiu nie słyszałam. Swoją drogą też mieli pomysł na nazwę...
Jestem...żoną ![]() Jestem...mamą Edytowane przez naiat Czas edycji: 2011-04-23 o 23:50 |
||
|
|
|
#4949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co mam na skrzynce mailowej tyz Cytat:
|
||
|
|
|
#4950 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wrócimy
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

Dobry pomysł. Baaardzo dobry. Bo już myślałam, że mi zimne prysznice tu polecą

A po kiego tak wcześnie? 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
- wiesz " na złodzieju czapka gore " był już naznaczony że przeskrobał coś 

Idę spróbować zasnąć, bo kolejna piguła przeciwbólowa to już by było przegięcie