|
|
#571 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Vampire Diaries część 3
Dziewczyny WESOŁYCH ŚWIĄT i nie żałować wody
ja dopiero dziś obejrzałam odcinek pamiętników - i muszę powiedzieć ze stefek mi poniekąd zaimponował w końcu zachował się jak rasowy samiec
|
#572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choćby ta chwila w której postać grana przez Iana wita się z Jackiem...
|
|
#573 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
|
|
|
#574 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a propos ostatniego odcinka, takie czyjeś przemyślenia: http://☠☠☠☠☠☠☠/fWmxnQ
co o tym sądzicie? Bo ja się w sumie zgadzam...
|
|
|
|
#575 |
|
Konto usunięte
|
http://www.vampirediaries24.pl/print...N&item_id=1070
tu jest jakieś pobieżne info na temat końcówki drugiego sezonu i z tych informacji wynika, że będzie 3 sezon! ![]()
|
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
:| o moj Boze.
coraz bardziej zaczynam wierzyc w te ploty o koncowke serialu. zamieszczam ten tekst poziomkaa_ : spoilery w tekscie na bialo "Bez wątpienia, ten sezon TVD został obdarzony zaskakującymi zwrotami akcji, których nikt się nie spodziewał, który wywoła najwyższą ocenę serialu w sieci CW. Producenci stają na głowie, by trzeci sezon był jeszcze lepszy od dwóch poprzednich. Gwiazda "The Vampire Diaries" Ian Somerhalder tak mówi o Klausie – "On jest za silny, za wielki nawet jak na Damona'' Plec rozmawiała z Entertainment Weekly i ujawniła część tego, co zdarzy się na koniec sezonu, jak również niektóre pomysły mające wpływ na wydarzenia w trzecim sezonie. " Było coś, co chcieliśmy zrobić, lecz poczuliśmy ,że to bardzo ważny element naszej historii. Zaciąży on na całym nowym sezonie. Wiedzieliśmy jak chcemy zakończyć sezon drugi. " mówi Plec '' Rytuał ofiary i to, co się w trakcie niego wydarzy przybliża nas do końca, ale jest jeszcze więcej historii do opowiedzenia ". Odcinek zdjęciowy "The Vampire Diaries" do przedostatniego odcinka " Słońce prawie wschodzi'' został zakończony. Ze względu na to, jak wiele będzie się działo producenci nie mogą zdradzić wszystkich szczegółów. Jednak Plec uchyla rąbka tajemnicy. Powiedziała, że w finale, uczestniczyć będzie Damon (Ian Somerhalder) i Elena (Nina Dobrev), i to, co będzie się między nimi działo znajdzie swe odbicie w sezonie trzecim. "To co robimy -mówi Plec- sprawi,że sezon trzeci będzie hitem. Bohaterowie i ich uczucia będą się zmieniali na naszych oczach " Plec kontynuuje . "Jesteśmy podekscytowani, bo przewidujemy ,że sezon trzeci przyciągnie przed telewizory jeszcze więcej fanów. Mamy tyle historii do opowiedzenia, na pewno nie na jeden sezon! Zamierzamy nie tylko zachować, lecz przede wszystkim przebić poprzednie dwa sezony ". Tak więc, wygląda na to,że możemy się spodziewać, kilku sezonów The Vampire Diaries, co jest niesamowite! Teraz jedyne, co możemy zrobić, to snuć przypuszczenia na temat tego,co wydarzy się w najnowszym, trzecim sezonie. " żźźródło to co podala poziomkaa_ czyli ta stronka http://www.vampirediaries24.pl/print...N&item_id=1070 ![]() ![]() i jak Wam sie podoba? bo mi bardzo ![]() Edytowane przez pingwinek=] Czas edycji: 2011-04-24 o 01:14 |
|
|
|
#577 |
|
BAN stały
|
ooooooo to moze w 3 elena bedzie z damonem
? skoro producenci mowia, ze uczucia bohaterow beda sie zmieniac w oczach... ;p
Edytowane przez HotterThanFire Czas edycji: 2011-04-24 o 02:03 |
|
|
|
#578 |
|
na przekór do celu
|
że będzie wątek Elena + Damon to chyba było wiadomo (pytanie tylko kiedy), nawet w pierwszej serii można było się domyślać, że po coś ten Damon jest, musi mieć swoje 5 minut
Edytowane przez viva91 Czas edycji: 2011-04-24 o 13:25 |
|
|
|
#579 |
|
BAN stały
|
hehe no dokładnie
zmieniłam na biała, z tych emocji kompletnie o tym zapomniałam..xD
|
|
|
|
#580 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Po przeczytaniu tekstu od pingwinka jestem niemal pewna, że te ploty okażą się prawdą . Edytowane przez 201607111632 Czas edycji: 2011-04-24 o 02:49 |
||
|
|
|
#581 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
A ja mam nadzieję, że Elena będzie dalej ze Stefanem
![]() Radosnych i rodzinnych Świąt
|
|
|
|
#582 |
|
Raczkowanie
|
ale ten wątek gna , musiałam czytac z 15 minut żeby was troszkę podgonic ; ) Życzę wam Wesołych i Pogodnych Świąt
a tymczasem śmigam obejzec 19 odcinek i przy okazji troszczkę "poslinie" się na widok Demona <3 miłego dnia
|
#583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wesołych świąt Wszystkim
|
|
#584 |
|
Raczkowanie
|
Również życzę Wam wszystkim, wesołych i pogodnych świąt
![]() A co do tych wszystkich spoilerów to też mi się wydaje, że coś połączy Damona i Elenę w tym ostatnim odcinku, a wątek będzie się ciągnął pewnie przez sporą część następnego sezonu. Ogólnie ciesze się z tego, że mają pomysły na następne serie, na prawdę trudno mi sobie teraz wyobrazić piątek bez wampirów
|
|
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
Przesadziłyście, nowy wątek i już prawie 600 postów?
![]() A odcinek 19 mnie się podobał, fajnie opowiedziana historyjka Klausa, szcerze - ciężko było sobie samemu coś dopowiedzieć
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
wesołych!
|
|
|
|
#587 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też życzę wszystkim Wesołych Świąt
|
|
|
#588 |
|
Konto usunięte
|
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/52984-damon.gif
Coraz częściej nasz ciastek na kwejku się pojawia
|
|
|
|
#589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://img813.imageshack.us/img813/4683/ianeyebrowd.gif
|
|
|
|
|
#591 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#592 |
|
|
Ja tam czekam na Tylera
![]() |
|
|
|
#593 |
|
Wtajemniczenie
|
co do zakończenia Lostów, to ja oglądając ostatni odcinek i mając do końca 3 minuty dalej nie wiedziałam o co chodzi, więc jednoznacznie trudno powiedzieć jak się skończył, dopiero jak poczytałam fora i wywiady z twórcami to mnie trochę oświeciło
![]() kurczę jak twórcy TVD chcą aby 3 sezon był wymiatający i lepszy od poprzednich to wysoko sobie poprzeczkę stawiają, ale dla nas bardzo dobrze, bo najgorzej jest jak dobry serial zwalnia i robi się nie do zniesienia jak np. OTH a jak wam mija świąteczny dzień, ja się objadłam i leże (wiem powinnam na spacer iść, ale nie mam siły) ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- a ja na Jules bicz i mam nadzieje jej spektakularny koniec
|
#594 | |
|
|
Cytat:
Nie jestem zbyt najedzona, więc jeszcze się ruszam ![]() Mam nadzieję, że serial nie będzie schodził poniżej pewnego poziomu Jules nie cierpię
|
|
|
|
|
#595 | |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#596 |
|
Konto usunięte
|
Ja właśnie wróciłam ze spacerku
|
|
|
|
#597 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też
![]() Byłam w Kościele, zauważyłam, że mojej mamie trochę włos od brwi stoi i prawie nie mogłam opanować się ze śmiechu(ogólnie jakoś dobry humor mam ), zjadłam dewolaja z pieczarkami i serem na obiad, wypiłam zieloną herbatę, zjadłam sero-makowiec i babkę, a teraz siedzę na wizażu słuchając RMF FM i popijając rum z colą
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
|
|
|
#598 |
|
Konto usunięte
|
Rum z colą, oż ty
![]() Brzuch mnie boli i nic nie jem, tylko popijam herbatkę miętową I chyba z nudów pogram w Simsy, albo obejrzę ostatni odcinek Pamiętników i pocieszę oczy znów
|
|
|
|
#599 |
|
Wtajemniczenie
|
Ohh jak Cię boli to niedobrze... I to jeszcze w święta!
Pani Kierownik. Cel: Pani Dyrektor! Cel osiągnięty połowicznie: Zastępca Dyrektora! "Everything in your life is a reflaction of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice." |
|
|
|
#600 |
|
Konto usunięte
|
Ciekawe podsumowanie tego, co wiadomo o Pierwotnych, po angielsku. W komentarzach trochę spekulacji:
http://www.vampire-diaries.net/tv-se...-we-still-have Edytowane przez 201606280916 Czas edycji: 2011-04-24 o 17:06 Powód: napisałam Oryginalnych z wrażenia ;) |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

ja dopiero dziś obejrzałam odcinek pamiętników - i muszę powiedzieć ze stefek mi poniekąd zaimponował w końcu zachował się jak rasowy samiec

Choćby ta chwila w której postać grana przez Iana wita się z Jackiem...

I chyba z nudów pogram w Simsy, albo obejrzę ostatni odcinek Pamiętników i pocieszę oczy znów