|
|
#91 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XXVII
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#93 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobry pomysł!! ![]() Cytat:
![]() Ale musi być 2 w 1 tak? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
ale nie na wieczność, więc nie mam zamiaru snuć planów zbicia majątku na 10 hektarach ziemi słabej klasy, ani hajtania się z facetem, który przejmie warsztat (jakby to był wielki i dochodowy interes)
![]() Jutro sę zlewam Jade Durbano I niech mi ktoś zbeszcześci tego niszowca jakimś smrodem, to nogi z doopy powyrywam jak mi ktoś zmyje makijaż, to też![]() (kiedyś gnoje właziły w kościele na chór i już jak ludzie wychodzili z kościoła po mszy to lali wodą, ale ktoś się wreszcie wziął i zrobił kratę na kłódkę przy wejściu na górę i spokój )![]() idem wreszcie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-24 o 23:44 |
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Zainteresowałam się- że tak zacznę od czapy- protestantyzmem, bo jest parę rzeczy, które nie są całkiem zgodne z moim pojmowaniem wiary- np. święci- jakoś tak modląc się do nich czułam się jak niewierząca - te ichnie specjalności. I poza tym kalejdokop postaci typu Szymon Słupnik i różni męczennicy ... znacznie dla mnie większym bohaterstwem jest pójście z dziećmi do komory gazowej, tylko po to, żeby się nie bały...
Nie mogę też przystępować do komunii i spowiedzi (brak ślubu kościelnego), ale wcale a wcale nie czuję takiej potrzeby, jak również w najmniejszym stopniu nie żałuję tego, co się dzieje pod kołdrą... Celibat również wydaje mi się podejrzany... do kościoła chodzę rzadko... Ale po pierwsze, to bardzo mało wiem- nie zostałam wychowana w domu katolickim, więc, wydaje mi się, że dobrze byłoby wiedzieć więcej- o różnych rodzajach chrześcijaństwa- i tak sobie leniwie czytam. Może nie protestantyzm? Nie wiem ... mam potrzebę przynależności jednak, tylko chciałabym mieć świadomość, że to jest z przekonania, a nie z rozpędu, o. To teraz dla przeciwwagi powiem, że idę na spacer w pierdzącym bucie
|
#97 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
✂✂✂✂a ynowu za klawiatura Cytat:
Cytat:
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-04-25 o 00:24 |
|||
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Zaznaczyłam sobie kryteria wyszukiwania przy odkurzaczu Zelmer i wyświetliło mi :
"Niestety nie mamy w ofercie produktów spełniających Twoich oczekiwań. Zmień kryteria w 'Opcjach przeglądania' lub zobacz wszystkie Odkurzacze" ![]()
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Spooro! Klątfa!!!
Sluchajcie (szczególnie zależy mi na opinii Rozterki)- czy beret z angory,( w którym chodzę na spacer z psami, zeby mi włosów nie odymiło) to moherowy beret??? ![]() dobranoc!!!!!
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Ju wstaw zdjęcie beretu
![]() Ja też uciekam, dobranoc Justynko
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz bliżej mi do buddyzmu niz do chrzescijanstwa. Jestem pomiędzy jak ojciec de Mello ![]() Ju co do berecika to wydaje mi się ,że tak
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-04-25 o 02:18 |
|
|
|
|
#102 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziń dybry? ---------- Dopisano o 02:48 ---------- Poprzedni post napisano o 02:28 ---------- Cytat:
łączę się intensywnie jak mało kto ![]() eee ja cheba jednak jestem jak koleżanka powyżej Cytat:
i tem sposobem (cytatem) mam odpowiedź na stare obrazkowe posty Baru potwierdzam fotosy zbiorowo i nowy obrazkowy Bar - rudzielec w klematisie - normalnie ja kce życ w takim świecie - dzie on jest ja sie pytam, którędy droga?? Flo - Wasz tygrys bengalski jest absofakinlutli hipnotajzin i widziaąłm jego przodka wczoraj na spacerze - niestety mocno steranego życiem ale to samo spojrzenie - niebranie tel na spacery sie mści ( a jak zmrużył oczy to już byłam kupiona ) Red- jest cisza i nie wątpię że błoga, a Teżeta zapytaj o ten termos bo u mnie on zawsze tak pyrka - czy to się da jakoś wyeliminować ? Ju byłam ja- były obcasy - nie było zjęć i szyku nie było Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-25 o 03:10 |
||||
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-04-25 o 03:20 |
|
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cześć wszystkim
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#105 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
hmm musimy gdzieś wybyć.... spalić kalorie.... ale pogoda się spsuła. Maju - trzymaj się, idź na spacer, strzel se drinka, olej to
|
#106 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba z 10 razy to widziałam i nadal mnie śmieszy ![]() Cytat:
Z minusów-zęby po kanałówce ciemnieją i mam uśmiech dwuodcieniowy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
niebałdzo ![]() Impreza chwilę potem przeniosła się na balkon, goście uskuteczniali wycie i pijacki bełkot, a jeszcze chwilę potem na balkonach stała już chyba połowa mieszkańców. I tak wrzeszczeli na siebie nawzajem. Ja nawet nie wychodziłam, bo mi się nie chciało, zresztą gardło mnie boli, a co komu po z✂✂✂ce, której i tak nie usłyszy ![]() A potem nastała błoga cisza. nie wiem po jakiemu to, zrozumiałam jedynie, że to coś o Tomku i jajetzach ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Na co zwracać uwagę przy kupnie sokowirówki? Zachciało się nam zdrowych,świeżych soków, a na wyciskarkę brak kasy.
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj już nic nie jem
|
|
|
#108 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
oesu weszłam na wagę, po co mi to było
a tu zaraz lato
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przywiozłam od rodziców chyba z pół lodówki jedzenia. I wszystko pyszne
A doopa rośnie ![]() ja też. I pokazała 27 ![]() Po czym wlazłam na drugą i ten wynik pozostawię bez komentarza Po czym na tą drugą wlazł TŻ i się okazało,że schudł 11kg ![]() Tak więc jak tylko wykończę świąteczne zapasy, to wracam do zdrowego jedzenia. Stąd pytanie o sokowirówkę
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do berecika- że po ciemnku nie widać, mi nie wystarcza- chodzi o świadomość, no i Bóg widzi wszystko To jest niemiarodajne- nie ma co się katować, na wagę po obżarstwie możan wchodzić po dniu- dwóch oszczędnego żywienia Także loos - spox
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
A ja bym chciała zapytać o coś na stare blizny. Żeby rozjaśnić i wygładzić
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Moja póki co od kilku miesięcy - 62. I dobrze byłoby ten stan utrzymać (taki plan minimum) Nie tylko ze względów estetycznych. Najzwyczajniej czuję się lekka i giętka ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Zapomniałam o tym "fakcie"
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się czuję ciężko i przysadziście. I mam dupną kondycję. Co przy zaplanowanym za niedługo ostrzejszym łażeniu po Tatrach brzmi mało obiecująco ![]() A na majowy weekend chyba pojedziemy z tż-tem do Torunia. Jak ja lubię to miasto
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba już mogę z Guciem jeździć bez wózka- czyli staję się bardziej mobilna Cytat:
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie znam się kompletnie na rowerach. Chciałabym jakiś taki... dobry , ale bez zbędnych bajerów. Ot - do jazdy po polnych drogach
|
|
|
|
#117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisałam ,że przydałby sie Maji mój Tomek, ale on mocno zajety. Cytat:
TUTAJ ich konto na allegro TUTAJ ICH STRONA Ja tez najpierw robiłam w sokowirówce, a teraz kupiłam wyciskaeke i nie z oszczędności ( bo ni ma co oszczędzac) tylko z pożyczki raty łatwiej płacic.jest tez niedroga wyciskarka ręczna ale ona ma ograniczone mozliwości
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-04-25 o 11:58 |
||
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#119 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
2. Cytat:
Cytat:
Małe mi dało popalić w nocy: karmienie i kwilenie do 23, potem 1:30-4, 6-8, 9:30-10:30 a spanie 23-1:30, 4-6, 8-9:30 i 10:30-11:30. No w sumie 7 h się uzbierało ![]() Idę się ważyć, mierzyć i jeść. |
||||
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście później jest lepiej Jak mówiła moja mama "Musicie się siebie nauczyć" Ja się zważę jutro- dziś już nie chce mi się odliczać dwóch kaw i ubrania (chociaż było na wagę) ![]() A wymiary? Te, co zawsze? a może coś dodatkowo? ![]() Tak już myślę o jutrze...
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.

niech się odnożyczkują i wreszcie srosumiom, że ja dzieci niet
i do ślubu ani mieszkania ze starymi też mi nie spieszno, więc niech przestaną zawracać mi rzyć

I niech mi ktoś zbeszcześci tego niszowca jakimś smrodem, to nogi z doopy powyrywam
jak mi ktoś zmyje makijaż, to też

i Gustaw
( a jak zmrużył oczy to już byłam kupiona ) 
Zapomniałam o tym "fakcie"