|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Extravagance piękności Ty
My dziś z Tż byliśmy u jego rodzinki na obiedzie a później spacer, co prawda moje buty nie nadawały się kompletnie na takie wyczynowe trasy ale dałam radę
|
#3722 |
|
Zadomowienie
|
Pati Ty to dopiero jesteś pięknisia
ja też byłam z Tż-tem
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
Extravagance nooo przystojniacha
![]() Ale ty masz cyca!
|
#3724 |
|
Zadomowienie
|
d...
nie wiem czy się śmiać czy płakać
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
Ale że co?
![]() Toż to ja Cię komplementuje że cycuszki piękne, duże nie to co moje marnoty teraz :P Taki przeciąg mam w stanikach że szok
|
#3726 |
|
Przyczajenie
|
witam Paati89 a wiec tak oto moje przykładowe menu: bedzie to dzień PW
-na sniadanie : kawka z 1 tabletka słodzika + jajecznica z szynka miedzy czasie serek wiejski jesli jestem glodna - na obiadek robie sobie tarte z mieskiem mielonym indyczym lub tuńczykiem i warzywkami(pomidorki koktajlowe, pieczarki, cebulka...) pycha polecam -jakis serek owocowy - kolacje jem dosc pozno ze wzgledu na nocna zmiane w pracy zjadam albo placuszki z tuńczykiem albo serek z kawałkie placka(ala biszkoptowym) gdy wracam po 2 w nocy z pracy czasem cos jeszcze przekasze jesli w pracy nie zjem serka zjada go w domu lub podczas powrotu do domu. Tak mniej wiecej to wyglada. |
|
|
|
#3727 |
|
Przyczajenie
|
Napisalam moje menu ale gdzie ono jest???
|
|
|
|
#3728 |
|
Raczkowanie
|
hej chudzinki,ale się wczoraj zmartwiłam,o godzinie 16 zrobiło mi się słabo,przed oczami biało i nie chciało przejsc,wziełam tabletkę na cisnienie,wtedy tak mocno rozbolała mnie głowa,a to osłabienie dalej nie przechodziło,poszłam spać,rano obudziłam sie jeszcze z tym strasznym świdrującym bólem głowy,jeszcze dzisiaj byłam chrestna musiałam to jakoś wytrzymac,postanowiłam na okres świąteczny dwa dni zaczac jesc normalnie,(o dziwo przeszło złe samopoczucie)pożniej wejde na pw a na badania po 3-cim maja,musi być dobrze,brrr nie chce rzucac dukana
|
|
#3729 |
|
Rozeznanie
|
hej , ale ja dziś nagrzeszyłam z 3 kawalki ciasta , 2 batoniki musli i do tego trochę bigosu i pół białej kiełbasy.
|
|
|
|
#3730 |
|
Rozeznanie
|
Laseczki, zdrowych i spokojnych
przepraszam, że tak późno, ale nie miałam czasu nawet żeby lapka włączyć...
|
#3731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na dniach warzywnych opychamy się warzywami ! Do każdego posiłku ile wejdzie, a nie pomidorek... Po drugie dodaj wicej mięska to tutaj podstawa. No i jesz coś mało. Czy oby napewno jest 5 posiłków? A czy Ty kochana dopiero co nie zaczynałaś? Szkoda że już na początku takie grzechy.. ja jestem na diecie pół roku ponad i jakoś dałam rade się opamiętać i święta obyły się bez grzechu...
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się tylko odmelowuję
![]() Nawet nie próbuję nadrabiać, bo nie mam już czasu. Za jakieś 2h wyjeżdzamy na tydzień do Ustronia, jak będę miała jak to będę Ws odwiedzać, ale to pewnie w nocy Trzymam dietę, Wczoraj nie skusiłam się na nic zakazanego Waga nie wiem jaka, bo nie mam wagi ![]() Trzymajcie się cieplutko. yczę spadków ![]() Paaaaaa |
|
|
|
#3733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I gratuluje wczorajszego wytrwania z dukanem
|
|
#3734 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry chudziunki!!
u mnie dziś -0.4 ![]() ![]() ![]() i też wytrzymałam bez grzechu!! mimo, że wybraliśmy się wczoraj do mcdonalds i na lody..![]() :brzyda l:
|
#3735 |
|
Rozeznanie
|
Witam lasencje
![]() Ja znowu po dluzszej nieobecnosci... Wesołego Alleluja Wam Życzę ![]() ![]() ![]() Ja juz jestem na III Fazie ale strasznie sie jej boje...nie mam jeszcze przekonania ale jest całkiem przyjemnie biorac pod uwage ze gdyby jakies niepowodzenie ktorego nie biore pod uwage to zawsze moge wrocic na II faze...i na pewno do niej wroce jeszcze w okresie wakacyjnym tak dla siebie samej... bo chce dojsc do 70 kg i wiem ze przy tym czego sie juz pozbylam te 5-6 kg to pikus.Poki co waga wzrosła o 0,5 kg no ale to normalne i dobrze ze tylko tylko. Zaznacze ze kibelkowe sprawy nie sa juz zadnym problemem, regularnie a czasem nawet bardziej niz regularnie ![]() Fakt jest taki ze jestem obsypywana komplementami i dobrze mi z tym :P Aktualnie jestem u mamy wiec pokus tu co nie miara ale jest dobrze ![]() Jeszcze raz Was pozdrawiam i sle buziaka - odezwe sie niebawem ![]() Muaaaa
|
|
#3736 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Gratuluję wszystkim bezgrzesznicom Mi zabrakło chyba tej silnej woli ale wiem, że coraz bliżej 3 faza i to może dlatego. Na wadze bez specjalnych rewelacji ale nie ma wzrostu więc dobrze jest Szkoda tylko, że pogoda się tak popsuła... a miałam zamiar spacerować dziś ile wlezie. I nawet Nadiia się pojawiła Miłego dzionka życzę! |
|
|
|
#3737 |
|
Przyczajenie
|
Hej, dziewczyny a czy będąc na diecei (bo nigdzie tego nei moglam wyczytac konkretnie) mozna stosowac jakies wspomagacze typu BIO C.L.A lub LINEa, czy coś z tych rzeczy?
I jeszcze jedno pytanko. Ja co drugi dzien zazywam FUROSEMID, lekarz mi przwaepisal, poniewaz mam problemy z zatrzymywaniem wody , czy moge go brac stosując diete? CHodzi o to ze np wypijam 2 litry a wydalam powiedzmy 0,5 albo i mniej. Mam tak od kilku lat , przez male problemy z nerkami, jednak przecieskazan wg lekarza do DUKANA nie mam. A te tabletki biorę w zasadzie od roku i nie wiem czy w diecie jakos nie kolidują. Biorę co drugi lub trzeci dzien, srednio 2-3 razyw tygodniu . |
|
|
|
#3738 |
|
BAN stały
|
hej ho dziewuszki
jak tak świeta? ![]() ja sobie pozwoliłam wczoraj jako że miałam uczte ale dziś juz jem normalnie a tak z innej beczki znacie jekies programy darmowe do retuszy zdjec? moja sis kupiła sobie lustrzanke i szaleje teraz ze zdjęciami a mnie wydelegowała żebym jej retuszowała |
|
|
|
#3739 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja wlasnie wrocilam od TŻta, nie nagrzeszyłam żadnymi piwami czy chipsami, jedyne co, to ketchupem do kiełbaski drobiowej i szaszłyków;P... więc chyba ok sporo osób powiedziało mi że fajnie wyglądam także od razu lepiej się Duka![]() dopiero w czwartek się zważę! ![]() lecę na rodzinny obiad... ps. pierwszy raz nie obżarłam się na święta jak zawsze bywało! da się
|
|
|
#3740 |
|
Raczkowanie
|
Ja się tylko cieszę, że przeszłam na Dukana przed świętami.
Ok, nagrzeszyłam, bo i kawałek serniczka, czy czekoladki, ale nie tknełam chleba, ziemniaków, majonezu, ani innych takich. Także jakbym nie była na Dukaniu ta na pewno bym się obżarła jak dzika świnka. |
|
|
|
#3741 |
|
Raczkowanie
|
Hej!!
Jak ja nie lubię Świąt;p wczoraj - mimo, że nie grzeszyłam najadłam sie jak świnka głupota człowieka nie zna granic;/// Czy, któraś z Was w trakcie drugie fazy zmieniała rytm P i PW z 5/5 na 3/3 bo planuje tą zmianę od jutra...![]()
Dieta Dukana start:7.03.2011 płeć - kobieta, 65,1kg, 158 cm wzrostu I faza: - 3kg w 5 dni II faza: od 12.03 do 12.06 57kg (- 8 kg) III faza od 13.06 waga waha się miedzy 57 -57,5 kg CEL: 55 kg [link="http://straznik.dieta.pl/"][image noborder]http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=74734e073c0914338. png[/image][/link] |
|
|
|
#3742 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale wy dużo zdjęć robicie sobie To takie kochane TŻ fotograf a Ty modelka Cytat:
![]() BATY GRZESZĄCYM DZIEWCZYNOM ! Po całości poleciałyście... Wiecie co...Nie chcę nikogo urazić,ale i my się potem dziwimy,że nie potrafimy schudnąć ??!! Ja rozumiem zgrzeszyć raz,np. kawałkiem ciasta,czy jednym batonikiem,ale nie od razy po 3 kawały,2 batony i tłuste żarcie... Trzeba panować nad jedzeniem.. Ja się trzymałam grzecznie,jadłam tylko mięsko,jajeczka z jogurtem i moją roladkę (miałam dni P niestety...) . Oczywiście obżarłam się,że nie wiem i waga rano bez porcelanki pokazała +0.3 |
||
|
|
|
#3743 |
|
Raczkowanie
|
No ja się nie czuję źle z tymi grzechami. Przechodząc na dukana, wiedziałam, że czekają mnie święta, i wiedziałam, że zgrzeszę... trudno, będę chudła dłużej, nic wielkiego się nie stało. Zrobiłam to celowo, bo wolałam zgrzeszyć na diecie, niż bezkarnie objadać się bez dietowo.
|
|
|
|
#3744 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zwala winę na dietę i stąd biorą się takie negatywne opinie na temat Dukana :/
|
|
|
|
|
#3745 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
![]() tak sobie ostatnio czytałam sporo o tej diecie i chyba sie skusze... mam nadzieje, że wytrzymam dłużej niż tydzień:/ Mam 168 wzrostu i ważę 70kg chciałabym zrzucić z 15. Jutro rano jadę na białkowe zakupy a tak wogóle to zamiast uczyć się do matury, którą mam za tydzień to myślę o diecie:P ehhh
|
|
|
|
#3746 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też tegoroczna maturzystka I więcej czasu spędzam na forum niż przy książkach Co zdajesz na maturze?
|
|
|
|
|
#3747 |
|
Przyczajenie
|
Hej, dziewczyny! Można?
Ostatnio sporo czytałam o tej diecie i postanowiłam się dołaczyć. Ale to dopiero od jutra, bo dziś już było kilka nie dozwolonych produktów. Mam 163cm wzrostu i ważę 75kg. ![]() ![]() Jeszcze przed świętami było 73,1 ale przez to obrzarstwo waga podskoczyła do góry, mam nadzieję, że to chwilowe... To jak, przyjmiecie mnie? ![]() ![]() ![]() ~~~~~~~~~~~~ A tak poza tym to gratuluję wam waszych sukcesów. |
|
|
|
#3748 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Im nas więcej tym lepiej I od razu odsyłam do poczytania I postu - tam są wszystkie najważniejsze informacje i link do TESTU DUKANA
|
|
|
|
|
#3749 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiście, że Cię przyjmiemy !!!! i życzymy powodzenia z walką z kilogramami
Dieta Dukana start:7.03.2011 płeć - kobieta, 65,1kg, 158 cm wzrostu I faza: - 3kg w 5 dni II faza: od 12.03 do 12.06 57kg (- 8 kg) III faza od 13.06 waga waha się miedzy 57 -57,5 kg CEL: 55 kg [link="http://straznik.dieta.pl/"][image noborder]http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=74734e073c0914338. png[/image][/link] |
|
|
|
#3750 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.