|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1021 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwie
moniqac trzymam
![]() caffelate05 a co to za model ? bo podoba mi się i to bardzo bardzo oo i dziewczyny już w domu ![]() eweska ![]() po dzisiejszym dniu mam dość jedzenia, nawet na lodówkę patrzeć nie mogę, bo już mam jakiś wstręt
#1022 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata! Mamy maj-czerwie
Eweska... myślę, że u Ciebie to już kwestia godzin i chłopaków będziesz miała przy sobie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Zakorzenienie
|
kochane dziekuje wam wszystkim i kazdej z osobna
![]() ![]() ![]() ja mam chyba jakiegos baby bluesa znowu raz jest okej a za chwile ryczec mi sie chce, dzisiaj mamy z mezem 2 rocznice slubu jest cudowny, gdyby nie on, w zyciu nie dalabym rady... mam rzeogromny problem z piersiami mam przekriwone sutki, bola jak diabli i tylko daje rade karmic przez nakladki lub butla ale moj pokarm bo mam duzo no i nie wiem smaruje pokarmem, wietrze, smaruje purelanem, ehhh jutro bepanthen kupie moze bedzie lepiej ![]() ![]() ![]() aha i gratuluje wszystkim mamusiom, ktore juz maja dzieciatka przy sobie ![]() 3mam ![]() nie bylo az tak tragicznie dalam rade jak widac ale naprawde bardzo bolalo ale to pewnie dlatgo ze malutka rodzila z sie z raczka przy glowce wiec dodatkowy bol i pieczenie Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-04-25 o 18:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1024 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie mamusie w domku z waszymi Szkrabami !!!!
Łezki miałam w oczach chyba przy każdym waszym poście !!!! I gratuluje kolejnym rozpakowanym mamusiom !!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EWESKA ja byłam pewna, że jak tu dzisiaj zajrzę to już będzie po wyczekiwanym porodzie, a tu nadal cisza! chłopcy ewidentnie na tatusia czekają!!! ![]() ![]() Agus współczuje problemów z sutkami! tego boje się najbardziej! i dziękuje za opis porodu! miałam mokre oczy! ![]() ![]() Witam was wszystkie! ![]() Ja tylko na chwilę, bo zaraz mam gości! ![]() jutro nadrobię dokładnie zaległości! ![]() Spokojnego jeszcze świątecznego wieczoru życzę! ![]()
#1025 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Czekamy na wiadomosci!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1026 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1027 |
Rozeznanie
|
no właśnie... ciekawe co u Moniqac od rana się nie odzywała
![]() My nadal czekamy... TŻ gra w PS3, a ja na necie buszuję... |
![]() ![]() |
![]() |
#1028 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1029 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() najgorsze to te oczekiwanie!!!!!no ale jeszcze troszke i Wy bedziecie po ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1030 |
Zadomowienie
|
Mi się wydaje coś że Monia na porodówce siedzi...A Renessme nie denerwuj się, będzie dobrze, ta krew z rana to jak dla mnie wyraźny znak że zaraz zaraz będzie się działo. W końcu musimy dzisiaj też mieć jakiegoś dzieciaczka
![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Rozumiem że nasza odchowalnia będzie się nazywać " Mamusie majowo-czerwcowe 2011"? Tak jak pierwszy wątek na poczekalni? Moria ale słodka stópka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Zakorzenienie
|
a to moj wielki brzuch
![]()
#1032 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
Zakorzenienie
|
naprawde jest ogromny, ciekawe czt wczesniej urodze, w srode mam ktg
![]()
#1034 |
Zadomowienie
|
Może być też tak że urodzisz wcześniej, ale synuś chyba jest duży z tego co pamiętam?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Raczkowanie
|
ale Wam zazdroszcze dziewczyny, ze macie juz swoje malenstwa na raczkach
![]() ![]() Macie tez tak ze jak wstajecie chodzicie albo podczas lezenia sie przewracacie na inny bok to podbrzusze tak boli? ;/
♥ Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... ♥ Moje Maleństwo ♥ Pusta miska - napełnij miske |
![]() ![]() |
![]() |
#1036 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Mamusie z dzidziusiami witajcie w domkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1037 |
Zakorzenienie
|
spice no duzy duzy
![]() ![]()
#1038 | |||
Wtajemniczenie
|
camomile
![]() moniqac trzymam kciuki , dla mnie najgorsze sa noce, katastrtofa Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dzisiaj sadny dzien - pakuje torbe ![]()
![]() |
#1039 |
Zakorzenienie
|
A mnie straszliwie twardnieje brzuch, nie jakos bardzo bolesnie ale zawsze wieczorem sie to zaczyna i tylko mnie wnerwia
![]() princi no wlasnie tak mi sie jakos wydawalo ![]() zdjecia sliczniaste! chudzina z ciebie niezla ![]() grazinku prosze cie ty sie tak nie przemeczaj bo sie normalnie o Ciebie martwie no! renessme czyzby dzisiaj byl ten dzien? dawaj znac na biezaco! moria ta stopka sprawila ze wylam prze zpol godziny!! moj TZ tez sie rozczulil tak juz sie nei moze na ta nasza Zosienke doczekac! sliczne zdjeci i sliczny manicure ![]() ![]() dziewczonka sliczne zdjecia w albumie ![]() agus nie miej babybluesa ![]() ![]() ide cos zjesc na kolacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1040 |
Zadomowienie
|
CZeeeeeeeeeść........
jak widac, ja dalej w domku ![]() CHCIAŁAM ZACYTOWAC WSZYSTKIE KTÓRE ZA MNIE TRZYMACIE KCIUKi - ale oczywiście wizaz nie pozwolił, więc przepraszam i DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM. i za info dot szwów - brrrrrrr .... ale pewnie macie racje że sie nie czuje jak juz maleństwo jest z Wami i i tak wszystko tam boli ![]() ![]() Jesteście kochane, naprawdę. Niestety bóle w skali 1:10 - na poziomie 1, ewentualnie 2, wczoraj były na 8... więc nic się niestety nie dzieje. pewnie sie wstrzymało, chociaż czuję czuję brzuch. Noc się zbliża więc kto wie ![]() Jestem zmęczona.... ręce mi nie dają już spokoju ani w nocy, ani w dzień.... jest mi ciężko - ani siedzieć, ani leżeć... ych!!!!!!!!!!!!!!!! Z jednej strony chce żeby było już po wszystkim, z drugiej strony boję się jak już się zacznie.... cóż. Najpóźniej w piątek wywoływanko - więc ewesko ![]() ![]() ![]() Mazianko - kawaler przesłodkiiiiiiiiii!!!!!! Gratuluję że wszystko jest OK i że poszlo błyskawicznie. Moria ....... ta stópka ![]() ![]() Renesmee - ![]() ![]() Ależ nam się zaczął gorący okres na wizażu ![]() Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2011-04-25 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1041 | |
Zakorzenienie
|
antropia
![]() Cytat:
![]() polozna mi doradzila muszle laktacyjne chronia przed otarciem - eurekaaaaa! chyba zostawie tz z mala ipojade do apteki poki co jest mega grzeczna i pieknie spi i je |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
Zadomowienie
|
spice............. cuciola............... rene.............
![]() ![]() w sumie boję się tego co i tak nieuniknione........ i chce to odwlec, ale tak się już czuję bleeeeeeee, że chciałabym żeby było po. I dogódź tu człowieku kobiecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny weszlam na pierwsza strone naszego watku i widze, ze urodzone przez Was dzidziusie malo wazyly, no synus mazianki najwiecej, ale nie jakis wielki, reszta to naprawde malusie takie po 3 kg, chyba tylko ja nosze ponad 4kg klocka
![]()
#1044 |
Zakorzenienie
|
bassienka Czekamy na fotki
![]() ![]() moria Witaj ![]() ![]() ![]() mazianka Witamy, witamy ![]() Malutki jest słodziutki ![]() ![]() Duży, duży ale kształtny ![]() eweska ![]() ![]() ![]() Ale fajnie dziewczyny, że jesteście znów z nami ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Zakorzenienie
|
bassienka
![]() moria cieszę się że jesteście już w domciu, ![]() szczęście emitujesz na kilometry ![]() stópka rozczulająca ![]() mazianka81 również witajcie spowrotem ![]() ![]() anula_81 moja też już się wypina tylko, ale czasami jeszcze przesunie nóżkę z jednego miejsca w drugie i wtedy mnie łaskocze ![]() eweska może coś się zbliża ..................... ![]() Renessme1985 weź prysznic albo ciepłą kąpiel i zobaczysz co się będzie działo, za wcześnie nie ma co jechać moim zdaniem agus87 takie nastroje teraz to normalka, organizm też szaleje z hormonami, dobrze że mężulek CI pomaga, z piersiami wiem co czujesz, bo miałam to samo ... pozostaje mi życzyć wytrwałości .... ![]() principessina śliczności ![]() 3kg to nie tak malutko, średniaczki, poza tym wszystkie urodziły przed terminem, więc jeszcze dzieciaczki by trochę podrosły ![]() u nas leje deszcz i burza ![]() dziadki pojechali, Zosia po raz pierwszy pokazała smutek jak wyjeżdżali i prawie się popłakała że "ciocia bum bum" ![]() żal mi się jej zrobiło jakoś ..... teraz powoli wracamy do szarej codzienności ... |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a ile Twoj waży wiesz? mój w 37tc ważyl 3400 więc spory tez jest ![]() z tego co pamiętam - matallewar również ma sporego chłopaka w brzuchu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1047 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczynki zaraz nadrabiam ale musze sie wam pozalic...niby glupota ale...
Wiadomo dzis lany poniedzialek, ale myslalam ze ludzie sa bardziej rozgarnieci a wiec ide z moim tż przed chwila pod blokiem i przed samiusienkimi nogami rozplaskal mi sie balon z woda tak sie wystraszylam ze az sie poplakalam. Balon lecial z 8 pietra jakies pol kroku i dostalabym nim w glowe. Co sie okazalo to sasiadka wraz z dziecmi i znajomymi urzadzila sobie zabawe dodam ze wie ze jestem w ciazy. Mam caly twardy brzuch i wogole. Juz dzis nie chce sie denerwowac ale tylko ja spotkam to pare slodkich ode mnie dostanie...ufff
#1048 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Dokładnie...ja tez z jednej str nie moge się doczekać skurczy, porodu i żeby Synus już był z nami ale jak sobie pomyślę ile to może trwać... boję się że nie wytrzymam ![]() ![]() A jutro jadę na ktg (pierwszy raz) i do gina ![]() Ale Dzidzia ma się urodzić po 3 maja! (to nadal aktualne) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1049 |
Rozeznanie
|
Dziekujemy Wam dziewczynki razem z Gabrielkiem za cieple słowa i komplementy
![]() Mał własnie wykąpany i nakarmiony. masakra z karmieniem. Agus nie łam sie ,ja mam to samo,wyc mi sie chce,cycki jak balony ,brodawki juz popekane i dokarmiam Malego butla,nie moge sciagnac pokarmu bo takie twarde, Normalka,tylko z julia sie poddałam i teraz chyba tez pzrejde na butle,bo nie dam rady non stop z cycem i jeszcze z julia,a jak dałam Gabkowi butelke to mi ponad 4 h spał ciągiem,a po cyckach( dwoch na raz) spi ok 0.5-1h i znowu i tak kołko. A u was widze narazie spokojnie? trzymam kciuki za Rene i Eweske moze faktycznie cos sie zacznie, mnie sie zaczelo w najmniej spodziewanym momencie,kiedy mialam nogi zaciskac i na Swieta sobie wykrakalam. Coz teraz juz w domciu,i oby było lepiej. a porod,no zreczywiscie był szybciutki,Zycze Wam wszystkim takiego ![]()
#1050 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() agus a co to są muszle laktacyjne?. moria - ![]() dziewczyny - statystyka nam spadnie - nie mamy mamusi 25.04, a tak to codziennie jakaś była !!!!!!!!!!1 dawać dziewczyny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.