|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Chudniemy i piękniejemy...:) Zapraszam kobietki - Start 18.04
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#182 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny a czy przyjmiecie i mnie do siebie ?
![]() Wiem,że sama sobie nie poradzę bo potrzebuje osób które wiedzą jak to jest i są chętne do wzajemnego wspierania się. Moja historia jest bardzo typowa, okrąglutkie dziecko, otyła nastolatka która ważąc 75 kg chudnie do 58 kg i... spoczywa na laurach. Nic nie przytyłam od tego czasu czyli od 4 lat ale także nic nie schudłam więc teraz pora dokończyć mój plan. Mam 160 cm wzrostu a mój cel to 50 kg, myślę że z taką wagą będę wyglądała fajnie. Nie chce popaść w paranoje dlatego też ważenie raz na dwa tygodnie. Już od jakiś trzech tygodni ograniczyłam się z jedzeniem. Mój plan to jeść zdrowiej i tak w granicach 1300 kcal aczkolwiek nie chce ich dokładnie wyliczać bo popadam w paranoje.Do tego ćwiczenia, póki jestem w domu to rowerek około 45 min i 8 min legs a także ćwiczenia na brzuch ( co drugi dzień) a jak już wrócę na studia to zapisuje się czym prędzej na siłownie. Przepraszam za to,że się rozpisałam.Mam nadzieję,że razem nam się uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Witam nowe dziewczyny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Raczkowanie
|
Taki dzień oczyszczający pewnie wiele osób przeprowadza inaczej. Ja chyba wypróbuje taki, że przez cały dzień będę piła dużo wody z cytryną(ponoć herbaty nie powinno się wtedy pić-są różne zadania na ten temat), jeść będę ogórki, marchewkę, grejpfruty. Słyszałam, że popularne jest picie właśnie samej wody i jedzenie samych jabłek ale to jakoś mnie nie przekonuje.
![]() |
![]() |
#187 |
Raczkowanie
|
nefrey ... herbata podobno odwadnia..
![]() pudlo witaj ![]() wrociłam dzis do diety.. a i tak jeszcze czuje sie ociężała.. Jutro bedzie lepiej.. musi ![]() Macie jakis sposob zeby pozbyc sie tej ociężałości? Bo zle mi z tym.. ![]()
![]() |
#188 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ja się muszę ostro wziąć do pracy nad sylwetką bo tłuszcz wręcz ocieka ze mnie i z mojego brzucha a na to już śliwki nie pomogą niestety. Dziękuje za miłe przyjecie dziewczyny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Przyczajenie
|
Witam Was, drogie wizażanki
![]() Od ferii przytyło mi się trochę. No, może nie trochę, bo kilka kilogramów. Z ukochanych 55kg, przytyłam do 63kg ![]() Od dziś mam zamiar schudnąć do poprzedniej wagi i utrzymać takową przez dłuższy czas ![]() Czy mogę wstąpić w Wasze szeregi, moje drogie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdybym nie podjadała i się do końca trzymała zdrowej diety napewno efekty byłyby super.... Teraz koniec świąt to się bardziej za siebie wezmę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
pudlo .. tez jem te suszone sliwki..
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
![]() ja też walcze z podjadaniem i raz jest gorzej a raz lepiej ![]() ![]() Edytowane przez zyje_chwila Czas edycji: 2011-04-25 o 19:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Raczkowanie
|
nefrey a to nie tańczyłaś na tym weselu ? zawsze jakiś ruch ;d
ja teraz oczyszczam się cytrynami, 10 dni codziennie rano sok z cytryn w określonych ilościach. zauważyłam pozytywne efekty ![]() miałam iść dzisiaj biegać, ale pada jakoś ;/ jutro basen i aerobic jak będę miała czas, więc będzie dobrze ;d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Przyczajenie
|
Hej!
![]() ![]() Zaczynam od diety 1000kacl, bieganie oraz 6 weidera i hula hop. Do wakacji tego roku chce zgubić 8 kg. Myslicie ze dam rade? Pozdrawiam ![]() wzrost- 160cm waga początkowa-58kg.. cel-50kg ------------------------------ ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
wyczytałam w jakiejś magicznej medycznej gazecie mojej babci o tych cytrynach ;d
generalnie jest tak (dzień/ilość cytryn)- 1/1, 2/2, 3/3, 4/4, 5/5, 6/5, 7/4, 8/3, 9/2, 10/1 bałam się trochę o to czy nie dostanę jakichś wrzodów żołądka, więc rozcieńczam to wodą, dodatkowo piję przez rurkę, bo na zęby też szkodzi. czytałam, że jakaś substancja spod skórki cytryny na kilka godzin daje uczucie sytości. i faktycznie jak wypiję tą szklankę na czczo to czuję się jakbym nie musiała jeść śniadania (a jestem osobą, która po wstaniu z łóżka po omacku idzie do lodówki), poza tym stymuluje soki trawienne, przez co szybciej wszystko się trawi. zauważyłam, że lepiej się czuję, jeśli chodzi o brzuch (miałam różne bóle, wzdęcia itp), a poza tym więcej schodzę z wagi (przez ostatnie dni nie miałam czasu ćwiczyć, więc pomogły cytryny i zielona herbata). to tyle o moich cytrynach ;d jutro mam już 6 dzień ;d (wzrok faceta ze sklepu kiedy w 1 dzień świąt kupowałam 8 cytryn po 21 ... ;d) ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- witaj liscie92;d ja bym zamiast weidera skołowała sobie jakieś inne ćwiczenia ;d trudne, męczące i podobno raczej nie dla kobiet. chyba, że chcesz mieć krate na brzuchu ;d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez zyje_chwila Czas edycji: 2011-04-25 o 21:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
chocolattemonster - no pewnie, że tańczyłam
![]() ![]() ![]() ![]() Witam nowe wizażanki i też nie polecam a6w - doszłam do 27 dnia i praktycznie 0 efektów, na oponkę nie działa ![]()
![]() |
![]() |
#199 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() koniecznie zwiększ liczbę kalorii bo długo tak nie pociągniesz, szczególnie jeśli zamierzasz ćwiczyć. tylko organizm sobie wyniszczysz. co do a6w - są to ćwiczenia na mięśnie, a nie spalające, ale jeśli dodasz do nich areoby (wymienione przez Ciebie bieganie) to mogą dać dobre efekty ![]() ![]() tak się chce zważyć a jedyna w domu waga nie działa ;( a boję się zmierzyć bo mam tak wydęty brzuch, że nic tylko usiąść i płakać ;(
" A czym byliby ludzie bez miłości? GINĄCYM GATUNKIEM, odparł Śmierć" Edytowane przez paniKA88 Czas edycji: 2011-04-25 o 22:22 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
paniKA88 a czerwona? ejj.. a ja białej nie piłam jeszcze.. dobra jest? Zobaaczymy.. kiedys kupiłam sobie morele suszone.. ale juz nie pamietam jak działały.. trza bedzie jutro zainwestowac
![]() ![]()
![]() |
#201 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Białą póki co piłam tylko taką z liptona i była taka sobie tzn bez smaku :P ale o zielonej kiedyś też tak myślałam a teraz tylko taką piję ![]() Niestety nie mogę się cały czas przekonać do herbat sypanych, które są o wiele zdrowsze. Nie lubię tych pływających fusów, a i smak jest inny.
![]() |
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak u Was po świętach? ![]() Ja trochę pojadłam, ale bez przesady, więc jakoś bardzo ociężała nie jestem, choć dziś sobie jeszcze folguję, bo tyle pyszności w lodówce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() u mnie tragedia, czuję się jakbym miała taką wielką kulę do kręgli w brzuchu :/ a najgorze jest to ze wydaje mi się iż tak dużo wcale nie zjadłam ![]()
![]() |
![]() |
#204 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Nareszcie jakieś marne bo marne ale słońce się pojawiło ![]() Po Świętach cudowanie, nie zgrzeszyłam ani troszke bo nie lubie praktycznie nic z potraw wielkanocnych, inna historia z Bożym Narodzeniem-tam to zjadłabym wszystko. Co do a6w to ja wezmę się za te ćwiczenia jak już spale większość tłuszczu z brzucha czyli myśle,że za jakieś 2 miesiące. A co do herbaty to ja uwielbiam zieloną i białą, czerwona taka sobie natomiast czarnej już nie przełknę. Jakiś efektów po samej herbacie nie zauważyłam niestety ale wspomaga na pewno. Miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Przyczajenie
|
Hej!
![]() hehe.. dzieki wielkie dziewczyny za rady:P a co do 6 weidera to chyba jednak zrezygnuje.. nie chce miec kalofryfera ![]() ![]() Co do herbaty to kiedys piłam czarna.. ale jak ja powąchałam to myslałam ze padne ![]() ![]() aha.. i jak myslicie jakie cwiczenia na nogi beda najlepsze? bieganie starczy? mam niestety problem z nogami i nie wiem co zrobic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Od 20.04 ćwiczę na orbitreku, dodatkowo dieta MŻ. O dziwo przez święta nie zjadłam ani jednego kawałka ciasta. Jestem z siebie dumna, bo ze mnie straszny łakomczuch. Nie wiem ile dokładnie ważę, ale około 67 kg przy 173 cm wzrostu. Muszę poszukać sobie jakis ćwiczeń na spalenie tłuszczyku z okolic bioder, brzucha, ud. Polecacie coś może ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Pierwsze 4 dni jest ciężko, nogi mi wysiadały, ale po tygodniu nie jest źle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Rozeznanie
|
Witam Was moje drogie ! Powracam po świętach
![]() A więc przed świętami stanęłam na wadze, a tam zamiast 67 .... 65! ![]() Ogólnie zaczęłam się lepiej czuć i nie czułam już tego wzdęcia i tak ogromnego obrzydzenia do siebie. Oczywiście nie popuszczamy dalej ![]() Ale teraz już wszystko ok i dalej prowadzę dietę, widzę, że Wam też to świetnie idzie ![]() Natomiast co do ważenia to radzę Wam, też ze względów psychologicznych ;D przy diecie i oczekiwaniu na efekty spadku wagi, nie ważcie się co chwilę! Waga 'rusza; dopiero po jakimś czasie, poza tym mają na nią wpływ różne czynniki, woda w organizmie itp. ![]()
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Ja póki co wagę mam zepsutą i zamierzam się zważyć za jakiś miesiąc, czy dwa. W sumie będę widziała sama po sobie czy coś schudłam, po ubraniach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.