Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-26, 12:39   #1441
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
zawsze chcialam pracowac na solarium, bo wydawalo mi sie ze siedzisz i nic nie robisz fajnie, ze masz taka dorywcza prace, mi by sie teraz taka przydala
Niestety już nie pracuje tam od 3 lat. W sumie to tylko w weekendy robiłam, bo jeszcze chodziłam do liceum, ale to fakt praca fajna, tylko trochę nudna. Do mojego solarium przychodzili cygani i często nieswojo się czułam.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 12:42   #1442
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Ja już wolę być zajęta niż tak siedzieć i czekać na nie wiem co Dlatego bym np nie mogła pracować na stoisku w ch. Niewygodne krzesło, nie wiadomo co ze sobą zrobić, pełno ludzi się kręci w około

A wczoraj z zrobiłam łydki chusteczką samoopalającą tak dla testu. I 'nieco' nierówno mi wyszło i za mocno, bo za bardzo tym potarłam. Cieszę się, że zrobiłam test na łydkach nie na twarzy

Jakie macie opinie o tych pasach neoprenowych?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-04-26 o 12:45
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 13:06   #1443
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Guru to bylo na przelomie XIXw, zaniklo w polowie XXw, nie cofajmy sie...
Nie ma tutaj dziewczyn postawionych wyzej politycznie, zadna z nas nawet nie jest Moderatorem, ktory pelni wieksza role niz zwykly uzytkownik forum.

I tez bym chciala poznac kto jest guru i dlaczego, czym sobie na to zasluzyl i dlaczego, Ty E.J nie jestes guru

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

w ten sposob to Ty nie bedziesz guru...
Bo nie jestem naj.... Poza tym guru istnieje dalej np. w sektach... które w XXI wieku istnieją A co ma moderator do polityki to już w żaden sposób nie wiem

buahhot
żeby już nie psuć atmosfery tego wątku... poza tym Twoja interpretacja nijak się ma do tego o co mi chodziło

kobietasukcesu
co do chusteczek samoopalających - ja nie uzywam bo znając siebie to bym niezłe pasy sobie zrobiła na twarzy

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Jednak nie kupię sobie tych rzeczy z oriflame, o których Wam kiedys tutaj pisałam bo przecież Tż ma już 30 urodziny w maju i kasa będzie potrzebna na jakiś fajny prezent

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 13:09   #1444
theoneandonly
Wtajemniczenie

Cytat:
Buahhot, u mnie to bylo tak, ze ja odkad zrozumialam jak zyja moi rodzice, wiedzialam ze nie mam co na nich liczyc. Mi bylo wstyd, ze nie mam ciuchow jak kolezanki, ze wszystkie sie maluja, a ja nie, bo sie nie znam i nie mam na to kasy, moja mama sie nie maluje, wiec mi nie doradzi... to zaczelam pracowac jako hostessa, sprzataczka, opiekunka do dziecka. Moje wydatki byly takie, ze raz na 3-4miesiace, odkladalam sobie 300zl na ubrania, co miesiac max.100zl wydawalam na jedzenie na miescie, impreze itp. a reszte nie ruszaalam, mialam na koncie. Niestety we wszystkich oplatach pomoglam mi babcia, ktore wyniosly pare tysiecy wiecej, ale juz mi malo zostalo jej do splacenia. Ja po prostu jestem taka, ze wszystko musze miec swoje, zeby nikt mi w zyciu nie wygarnal, ze polecialam na cos lub gdyby nie np.babcia nie mialabym tego samochodu, wiec oddam co do grosza... Dzisiaj oplacam sobie sama studia (550zl miesiac), utrzymuje samochod, kupuje sobie ubrania i kosmetyki i wyskroobie jeszcze na prezent dla TZta ale lekko nie jest...

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

dobrze wiedziec, bo sama sie czaje na nie

tylko wydaje mi sie, ze do takich kolorow, trzeba miec opalone dlonie...
Gratuluję nastawienia
Też uważam, że własne pieniądze zawsze trzeba mieć i nie ma co liczyć na męża, chłopaka , rodziców.

Cytat:
jestem blada, mam lakier wlasnie z GR taki nude ale wpadajacy w zolc i wyyglada jakbym miala paznokcie umrzyka

ale ogolnie najczescie kupuje ich lakiery, sa tanie a wybor wieeelki
Dokładnie. Ja pierwszy lakier GR kupiłam tydzień temu i jestem bardzo zadowolona. Trzymają się chyba nawet dłużej niż te z Inglota o Sally Hansen nie wspominając( bo mój lakier od Sally Hansen już dosłownie po 1 dniu zaczyna odpryskiwać)
Tym które jeszcze nie próbowały tych lakierów od GR gorąco polecam

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Niestety już nie pracuje tam od 3 lat. W sumie to tylko w weekendy robiłam, bo jeszcze chodziłam do liceum, ale to fakt praca fajna, tylko trochę nudna. Do mojego solarium przychodzili cygani i często nieswojo się czułam.
Cygani, a po oni na solarium?

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Ja już wolę być zajęta niż tak siedzieć i czekać na nie wiem co Dlatego bym np nie mogła pracować na stoisku w ch. Niewygodne krzesło, nie wiadomo co ze sobą zrobić, pełno ludzi się kręci w około

A wczoraj z zrobiłam łydki chusteczką samoopalającą tak dla testu. I 'nieco' nierówno mi wyszło i za mocno, bo za bardzo tym potarłam. Cieszę się, że zrobiłam test na łydkach nie na twarzy

Jakie macie opinie o tych pasach neoprenowych?
Mam to samo, też nie chciałabym pracować w takim charakterze, ale z drugiej strony każda praca jest ciężka i każda ma swoje wady.
theoneandonly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 13:10   #1445
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość

[/COLOR]Jednak nie kupię sobie tych rzeczy z oriflame, o których Wam kiedys tutaj pisałam bo przecież Tż ma już 30 urodziny w maju i kasa będzie potrzebna na jakiś fajny prezent
Ja ostatnio z kosmetykami przesadziłam Teraz muszę ładnie zużywać Z ori ostatnio wzięłam żel, balsam jogurtowy chyba o zapachu mango i rozświetlacz

Co kupujesz Tż? Mój ma 10 czerwca i też nie mam pomysłu. Ale chyba wezmę go do sklepu i sobie coś wybierze
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 13:11   #1446
angelinmyheart
Zakorzenienie

theoneandonly też się dziwiłam po co im solarium. Oni to potrafili chodzić codziennie i to całą rodziną.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-04-26, 13:16   #1447
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ja ostatnio z kosmetykami przesadziłam Teraz muszę ładnie zużywać Z ori ostatnio wzięłam żel, balsam jogurtowy chyba o zapachu mango i rozświetlacz

Co kupujesz Tż? Mój ma 10 czerwca i też nie mam pomysłu. Ale chyba wezmę go do sklepu i sobie coś wybierze
Tak sobie wymyśliłam, że chyba książkę o samochodach w PRL, może jakiś fajny krem do twarzy, myślałam też nad jakąś koszulą albo T-shirtem ale to chyba najlepiej jak mu dam kasę i sobie sam coś wybierze

angelinmyheart może dla utwardzenia ciemnej karnacji?

Stary 2011-04-26, 13:16   #1448
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
theoneandonly też się dziwiłam po co im solarium. Oni to potrafili chodzić codziennie i to całą rodziną.
Solidarni
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 13:28   #1449
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Miłego popołudnia Może wieczorkiem wpadnę do Was

Stary 2011-04-26, 13:54   #1450
agusiownik
Zakorzenienie

dzień dobry

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 13:58   #1451
Soph
Zakorzenienie

odrobiłam się na dziś z pracami domowymi, nawet ciasto już jest upieczone
teraz mam czas na wizaż, naukę i SPA
poza tym przydałby się przegląd szafy..

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 14:31   #1452
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

buahhot
żeby już nie psuć atmosfery tego wątku... poza tym Twoja interpretacja nijak się ma do tego o co mi chodziło
a skad mam wiedziec o co chodzilo, skoro nie napisalas

wrocilam z tesco kupilam ten krem z filtrem spf50 dla dzieci z daxa widze, ze jest wydajny jestem zadwolona

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 14:36   #1453
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
a skad mam wiedziec o co chodzilo, skoro nie napisalas

wrocilam z tesco kupilam ten krem z filtrem spf50 dla dzieci z daxa widze, ze jest wydajny jestem zadwolona
a bieli ?

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-04-26, 14:39   #1454
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
a bieli ?
na szczescie nie i nie pozostawia tlustego filmu, a to dla mnie teraz wazne

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 14:42   #1455
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:

angelinmyheart może dla utwardzenia ciemnej karnacji?
Może, choć i tak im się dziwie.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-04-26, 14:46   #1456
Kalpana
Zakorzenienie

Dziewczyny, ja nie chcę już pisać nic o tych studiach, bo każdy ma swoje zdanie na ten temat. Wydaje mi się, że odebrałyście mnie tak, że ja nie chcę w ogóle pracować, tylko siedzieć w domu i żeby TŻ mi kasę przynosił. Otóż nie, to, że nie idę na studia nie znaczy, że nie będę pracować. Mam zamiar po weselu zacząć porządnie rozglądać się za pracą. Zaraz mi pewnie ktoś napisze, że mogę już teraz się zacząć rozglądać, ale szukam wymówki. Nie szukam wymówki. W maju mam maturę, w czerwcu egzamin zawodowy, a w lipcu wesele. Teraz muszę się uczyć, a przed weselem trzeba zaproszenia rozwozić i przygotowywać wszystko. Raczej nikt mnie nie przyjmie po to, żebym zaraz brała wolne... Więc zacznę szukać pracę w sierpniu. Wiadomo, ciężko jest teraz coś znaleźć, każdy chciałby pracownika z doświadczeniem, nie mówię tu o wykształceniu, bo jest to zależne od pracodawcy, branży itp. Ja nie wiem co chcę robić w życiu. Wspominałam niejednokrotnie, że moim marzeniem była informatyka, ale tam jest rozszerzona matematyka, z której jestem fatalna. Nie potrafię zrozumieć tego przedmiotu, dlatego zrezygnowałam.
Caate jak pierwszy raz był poruszany temat studiów, to pisałam, że myślałam o studium, co dziewczyny skomentowały, że nie jest to to samo co studia (faktycznie nie jest i nie ma co do tego wątpliwości) i stwierdziły, że nie jest to dobry pomysł itd.
Co do pracy TERAZ, kiedy jeszcze mieszkałam z rodzicami, chciałam pracować, ale mieszkam na wsi i zbyt dużego wyboru nie miałam. Przez jedne ferie pracowałam przy rozdawaniu ulotek. Pani kazała mi przychodzić codziennie na ok. 2-3 godziny, gdzie dostawałam 1,50zł za godzinę. Miałam wtedy miesięczny, więc jeździłam, ale na wakacje nie chciałam, bo za busa płaciłabym 4zł codziennie i by mi praktycznie nic nie zostało. Jako opiekunka nie mogłam nic znaleźć, bo u nas rodzice dzieci zostawiają z dziadkami, albo rodzeństwem. Znalazłam tylko jedną pracę jako opiekunka, ale zgłosiłam się za późno. Jako hostessa też nie było przyjęć w żadnych marketach. Do innej pracy przyjść mnie nie chcieli, bo byłam za młoda. Może znalazłabym coś w krakowie i nawet mówiłam o tym w domu, ale odradzali mi, bo nawet po ogłoszeniach liczyliśmy i robiłabym prawie za darmo dojeżdżając pociągiem, a nie miałabym gdzie nocować na miejscu. Mieszkając w mieście jest łatwiej, bo są sklepy, restauracje, ludzie mieszkający w blokach często są sami z dziećmi i chodząc do pracy potrzebują opiekunki... Ja mieszkam w malutkiej wsi i w najbliższym otoczeniu nie dało się nic znaleźć. Pracowałam jeszcze przez kilka dni przy plewieniu kapusty w wakacje. Faktycznie zarobiłam trochę, póki było co plewić u tego gościa. Jak się skończyło, to pytałyśmy z koleżankami u innych, ale albo już nie było u nich co robić, albo mieli komplet pracowników.

Ja nie pisałam, że na naszym wątku są jakieś guru. Po prostu są dziewczyny, które są w pewnym sensie autorytetem i kiedy coś powiedzą, niektórzy nie rozwijając swoich poglądów, ślepo przytakują tej osobie. Rozumiem, że można mieć takie samo zdanie, ale na litość boską nie w każdym temacie pisać "XYZ ma rację", "Zgadzam się z XYZ", chociażby się miało inne zdanie i nie rozwijając swojej wypowiedzi, albo przepisując pół postu tej osoby, tylko dlatego, żeby nie pokazać tego, że myśli inaczej. Czytając to pewnie uznacie, że gadam brednie, może i tak to wygląda, bo napisałam to dość chaotycznie, ale czytając tematy, gdzie zdania są podzielone, naprawdę można dostrzec takie coś.

Talullah, Shadi ja nie mówię, że się nie da. Zawsze są przypadki, które udowadniają, że wszystko jest możliwe. Mówię tylko, że jest to trudne do pogodzenia.

Dianula ja nie miałam nic złego na myśli, pisząc o tym, że Ty się pierwsza wypowiedziałaś na mój temat, tylko chodziło mi o to, że kilka osób zaczęło się wypowiadać o studiach w taki sposób jak Ty (każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie) ale później każda osoba bez wyjątku pisała tak samo.... Jednak nie wydaje mi się, że każda jedna osoba z tych, które tak pisały, ma zamiar iść na studia. Nasuwa mi się taka myśl, że może tylko tak mówią, żeby nie były w takiej sytuacji jak ja, kiedy będą miały odmienne zdanie.

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 15:03   #1457
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
na szczescie nie i nie pozostawia tlustego filmu, a to dla mnie teraz wazne
o
ja szukam czegoś mineralnego/ naturalnego
i myślę o Avene, lub np. Lavera.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-04-26, 15:18   #1458
BlackSwann
BAN stały

Wiem, ze jestem u Was od niedawna, ale nie zauważyłam, żeby ktoś tu był jakimś guru... Ja zawsze piszę co myślę, choćby moje zdanie różniło się od wszystkich, a skoro większość dziewczyn ma takie samo zdanie, to świadczy o tym, że są rozsądne i mądrze podchodzą do życia. Po co przepisywać po raz dziesiąty to samo. Czasem lepiej napisać, że się zgadza z tym i tym, bo jak dziewczyny piszą litanię to czasem nie ma już nic do dodanie. No ale nieistotne. Niektórym i tak nie przemówisz, bo wiedzą swoje.

Kurczę cera mi się psuje... A taka ładna już była. Akurat na weekend majowy będę brzydko wyglądać
BlackSwann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 16:06   #1459
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez BlackSwann Pokaż wiadomość
Wiem, ze jestem u Was od niedawna, ale nie zauważyłam, żeby ktoś tu był jakimś guru... Ja zawsze piszę co myślę, choćby moje zdanie różniło się od wszystkich, a skoro większość dziewczyn ma takie samo zdanie, to świadczy o tym, że są rozsądne i mądrze podchodzą do życia. Po co przepisywać po raz dziesiąty to samo. Czasem lepiej napisać, że się zgadza z tym i tym, bo jak dziewczyny piszą litanię to czasem nie ma już nic do dodanie. No ale nieistotne. Niektórym i tak nie przemówisz, bo wiedzą swoje.

Kurczę cera mi się psuje... A taka ładna już była. Akurat na weekend majowy będę brzydko wyglądać
osoby, ktore beda chcialy sie wypowiedziec, zawsze wiecej sie wypowiadaly i nie beda uciekac od swojeggo zdania, obojetnie jak dlugo dyskusja bedzie trwala.

Sa osoby, ktore nie wdaja sie w takie sprzeczki, bo nie widza sensu/nie chca/lub ich to nie interesuje i tyle. Owszem ja tez jestem zdania, ze kazda decyzje, osad powinno sie konkretnie zaargumentowac, a ze opinia jest podobna do kogos, to nie mozna juz tyle wymagac, bo kazdy ma prawo do tego. tak samo z ciuchami, kosmetykami, sa rozne gusta, wiec to nie jest tak Kalpano, tutaj nie ma koleczka wzajemnej adoracji

Kalpano, sama w tym roku koncze studium, bo uwazam ze to dobry kurs, po ktorym odrazu bede mogla wykonywac zawod, w czasie studiowania dalszego.

Nie bede Cie cytowac, znowu bawic sie w kolory itp, bo Ty i tak znajdziesz wymowke. I nie przekonasz mnie tekstem, ze "W maju mam maturę, w czerwcu egzamin zawodowy, a w lipcu wesele." Dlatego, ze dalej piszesz " Raczej nikt mnie nie przyjmie po to, żebym zaraz brała wolne... Więc zacznę szukać pracę w sierpniu." a nastepnie, ze "Ja mieszkam w malutkiej wsi i w najbliższym otoczeniu nie dało się nic znaleźć."

To gdzie Ty ta prace znajdziesz w sierpniu?

a co do pogladow, ze liczysz na kase tylko od meza, to ja sama mam takie wrazenie, poniewaz, nie bede wnikac, po co tak szybko bierzecie koscielny, skoro to taki wydatek, Twoj TZ mial kupic samochod, jestes osoba uczaca sie, nie gotowa do pracy, swieza mezatka, mieszkasz na wsi, na ktorej nie ma perpektyw, jak dalej bedzie?

E.J, moim zdaniem to Ty odwracasz kota ogonem, bo najlatwiej tak sie obronic zamiast napisac co tak naprawde chcesz powiedziec

Jutro jade do Rossmanna odebra karte

i zakupie sobie serum pod oczy Avy, odzywke i maske Alterry, Nivea do lokow i moze tusz z MF, ale z tym sie ciagle waham, chyba ze bedzie w promocji
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 17:09   #1460
miczka21
Zadomowienie

Może E.J pisząc "guru" miała na myśli osoby , które więcej wiedzą o pielęgnacji i udzielają rad innym . Tylko , że my nie jesteśmy sektą Można kogoś posłuchać , ale trzeba mieć swoje zdanie i nie trzeba od razu dostosowywać się do innych osób .

Mam pamiątkę po słodkim obżarstwie świątecznym w postaci wielkiego pryszcza na ramieniu .

Nie mam swojego komputera i tak kiedy dorwę to piszę
Stary 2011-04-26, 17:13   #1461
Soph
Zakorzenienie

z moją cerą jest w miarę dobrze (odpukać).
obecna pielęgnacja mi służy, tylko muszę zmienić dietę
i regularnie robić maseczki

ale mam lenia dziś...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-04-26, 17:18   #1462
miczka21
Zadomowienie

Ja na twarzy nic nie mam , w sumie nigdy nie miałam większych problemów z cerą . Tylko jeden wielki wystający pryszcz na ramieniu
Stary 2011-04-26, 17:22   #1463
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miczka21 Pokaż wiadomość
Ja na twarzy nic nie mam , w sumie nigdy nie miałam większych problemów z cerą . Tylko jeden wielki wystający pryszcz na ramieniu
na szczęście na ramionach mnie nie wysypuje

idę zrobić kawę i biorę się do nauki

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-04-26, 17:22   #1464
kasieni887
Wtajemniczenie

dzien dobry

no caate z Ciebie to dopiero zaradna kobieta i bardzo dobrze bo pewne nawyki wchodza w krew i w przyszloscie bedziesz miala duzo latwiej niz osoby "nic nie robiace"
kurde odkad zrobilo ise tak cieplo to jak zrobie gruba kreske eyelinerem w zelu z inglota to po pewnym czasie odbija mi sie ona na gornej powiece czasem mam nawet manie jej przecierania a wiadomo ze wtedy z tym odbiciem zcieram tez cienie. Dziewczyny tez tak macie czy to moze zasluga np moich powiek?

kasieni887 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 17:23   #1465
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

hej.... moj tz juz sie czuje lepiej

nie wiem od czego zaczac bo smiac mi sie chce hahaa
Cytat:
zmieniajac temat, bardzo podobaja mi sie te lakiery ta cytrynka sablewska we wczorajszym xfactor miala na taki kolor pazurki pomalowane
Załącznik 3917218 Załącznik 3917219
bardzo ladne lakiery

[QUOTE=Kalpana;26536517]Buahhot z mojego punktu widzenia jest tak, że jeśli ktoś, kto jest w pewnym sensie autorytetem na wątku ma jakieś zdanie, a ktoś inny ma odmienne, to już jest krytykowany. Nie tylko ja, ale była akcja z E.J, albo z Blondyneczką, kiedy była ostra wymiana zdań, bo miały inne poglądy na jakiś tam temat.
Jeśli chodzi o mnie, to choćby nawet temat tego, że nie idę na studia... Jedna osoba powiedziała, że powinnam iść, bo bez studiów nie ma pracy i już wszyscy zaczęli pisać, że pracy nie znajdę jak na studia nie pójdę, że przyszłości nie mam itd. No ok. każdy ma swoje zdanie na ten temat i ja uzasadniłam swoją decyzję tym, że nie stać mnie na studia, że mam męża i nie jest to wtedy takie łatwe jak będąc panną, bo mam swoje obowiązki i byłabym albo w książkach, albo na uczelni, albo w pracy, żebym mogła na te studia jakoś zarobić, a gdzie czas dla męża? A o dzieciach już nie wspominając? Ale mało kto to zrozumiał (chyba jedynie Blondyneczka, która ma męża i sama myślała o nauce dalej ale rozumie moje stanowisko, bo jesteśmy w podobnej sytuacji). Mogłabym się rozpisać o innych powodach tego że nie idę na studia, ale to nie jest teraz ważne...
Jeśli chodzi o flat topa, to pisałam, że może to wina fluidu i nie skreślam go, bo muszę wypróbować inny fluid. Swoją drogą, tak nawiasem mówiąc, zaczęłam go używać tylko do fluidu i spisuje się o niebo lepiej, pewnie dlatego, że pędzel był mokry od fluidu, kiedy nakładałam puder i efekt był gorszy. O metodzie z wodą nie słyszałam i muszę ją wypróbować. Ale wracając do tematu, nie skreśliłam pędzla, stwierdziłam, że będę go dalej stosować, może jakoś inaczej się do tego zabiorę, bo to mój pierwszy pędzel z prawdziwego zdarzenia i może wina tkwi w tym, że jestem żółtodziobem i źle się nim maluję.

Ja naprawdę lubię z Wami pisać i jestem wdzięczna za wszystkie rady, które mi naprawdę niejednokrotnie bardzo pomogły, ale trochę mi nie w smak jest ta krytyka o to, że ktoś ma inne zdanie, nie znając jego stanowiska.
I nie chodzi mi o kosmetyki itp. bo to jest wskazane na tym wątku, żeby dziewczyny, które się bardziej na czymś znają, naprowadzały i pomagały kiedy widzą, że ktoś robi coś źle.

BlackSwann nie chciałam się wypowiadać, bo mogłabym użyć zbyt ostrych słów, dlatego, że nie lubię, kiedy ktoś nie znając mnie, mówi coś, o czym nie ma zielonego pojęcia... Twierdzisz, że nie wyglądam na żonę ani osobę, która w najbliższej przyszłości planuje macierzyństwo. Po czym to wywnioskowałaś? Po kilku wiadomościach, w których jestem niezdecydowana na zakup jakiś kosmetyków? Bo dziewczyny podały mi kilka/kilkanaście propozycji i ja w nich przebieram, żeby wybrać coś odpowiedniego dla mnie? Bo nie chcę kupić wszystkich? Dlatego jestem dziecinna? jesteś niesprawiedliwa, bo nie znasz mnie w realnym świecie, nie wiesz jaka jestem i rzucasz takie zdanie, że nie wyglądam na żonę i matkę.... Nie obraziłam się i Ty też się nie obraź. Tylko mnie to zezłościło, że mnie tak oceniasz....[/QUOTE]
kalpana
zgadzam sie w 100
procentach i zrobie to na kolorowo haha no w razie czego jakby ktos mial nie przeczytac co nie

moim zdaniem studia daja duzo jesli bedzie sie pracowalo w tym zawodzie i jesli naprawde sie ktos na tym dobrze zna i ma glowe do nauki. Teraz licza sie znajomosci i to kto pierwszy ten lepszy...zreszta nie bede sie rozpisywac bo temat jak rzeka.

caate prosze Cie nie koloruj tych swoich postow bo nie musisz
Stary 2011-04-26, 17:31   #1466
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Dorwałam dzisiaj zachwalana emulsje Glorie! :d
Dziewczyny jak ją stosujecie? Tzn. z czymś łaczycie, czy cos? Chciałabym jak najabradziej wzmocnić pielęgnacje ( wrócić do olejowania...) bo włosy są w stanie opłakanym...
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 17:31   #1467
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez kasieni887 Pokaż wiadomość
dzien dobry

no caate z Ciebie to dopiero zaradna kobieta i bardzo dobrze bo pewne nawyki wchodza w krew i w przyszloscie bedziesz miala duzo latwiej niz osoby "nic nie robiace"
kurde odkad zrobilo ise tak cieplo to jak zrobie gruba kreske eyelinerem w zelu z inglota to po pewnym czasie odbija mi sie ona na gornej powiece czasem mam nawet manie jej przecierania a wiadomo ze wtedy z tym odbiciem zcieram tez cienie. Dziewczyny tez tak macie czy to moze zasluga np moich powiek?
przyprusz pomalowana kreske, pudrem transparetnym. moze to pomoze, mnie tez spotkal ten problem i tak sobie z nim radze wlasnie

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
hej.... moj tz juz sie czuje lepiej

nie wiem od czego zaczac bo smiac mi sie chce hahaa
bardzo ladne lakiery

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Buahhot z mojego punktu widzenia jest tak, że jeśli ktoś, kto jest w pewnym sensie autorytetem na wątku ma jakieś zdanie, a ktoś inny ma odmienne, to już jest krytykowany. Nie tylko ja, ale była akcja z E.J, albo z Blondyneczką, kiedy była ostra wymiana zdań, bo miały inne poglądy na jakiś tam temat.
Jeśli chodzi o mnie, to choćby nawet temat tego, że nie idę na studia... Jedna osoba powiedziała, że powinnam iść, bo bez studiów nie ma pracy i już wszyscy zaczęli pisać, że pracy nie znajdę jak na studia nie pójdę, że przyszłości nie mam itd. No ok. każdy ma swoje zdanie na ten temat i ja uzasadniłam swoją decyzję tym, że nie stać mnie na studia, że mam męża i nie jest to wtedy takie łatwe jak będąc panną, bo mam swoje obowiązki i byłabym albo w książkach, albo na uczelni, albo w pracy, żebym mogła na te studia jakoś zarobić, a gdzie czas dla męża? A o dzieciach już nie wspominając? Ale mało kto to zrozumiał (chyba jedynie Blondyneczka, która ma męża i sama myślała o nauce dalej ale rozumie moje stanowisko, bo jesteśmy w podobnej sytuacji). Mogłabym się rozpisać o innych powodach tego że nie idę na studia, ale to nie jest teraz ważne...
Jeśli chodzi o flat topa, to pisałam, że może to wina fluidu i nie skreślam go, bo muszę wypróbować inny fluid. Swoją drogą, tak nawiasem mówiąc, zaczęłam go używać tylko do fluidu i spisuje się o niebo lepiej, pewnie dlatego, że pędzel był mokry od fluidu, kiedy nakładałam puder i efekt był gorszy. O metodzie z wodą nie słyszałam i muszę ją wypróbować. Ale wracając do tematu, nie skreśliłam pędzla, stwierdziłam, że będę go dalej stosować, może jakoś inaczej się do tego zabiorę, bo to mój pierwszy pędzel z prawdziwego zdarzenia i może wina tkwi w tym, że jestem żółtodziobem i źle się nim maluję.

Ja naprawdę lubię z Wami pisać i jestem wdzięczna za wszystkie rady, które mi naprawdę niejednokrotnie bardzo pomogły, ale trochę mi nie w smak jest ta krytyka o to, że ktoś ma inne zdanie, nie znając jego stanowiska.
I nie chodzi mi o kosmetyki itp. bo to jest wskazane na tym wątku, żeby dziewczyny, które się bardziej na czymś znają, naprowadzały i pomagały kiedy widzą, że ktoś robi coś źle.

BlackSwann nie chciałam się wypowiadać, bo mogłabym użyć zbyt ostrych słów, dlatego, że nie lubię, kiedy ktoś nie znając mnie, mówi coś, o czym nie ma zielonego pojęcia... Twierdzisz, że nie wyglądam na żonę ani osobę, która w najbliższej przyszłości planuje macierzyństwo. Po czym to wywnioskowałaś? Po kilku wiadomościach, w których jestem niezdecydowana na zakup jakiś kosmetyków? Bo dziewczyny podały mi kilka/kilkanaście propozycji i ja w nich przebieram, żeby wybrać coś odpowiedniego dla mnie? Bo nie chcę kupić wszystkich? Dlatego jestem dziecinna? jesteś niesprawiedliwa, bo nie znasz mnie w realnym świecie, nie wiesz jaka jestem i rzucasz takie zdanie, że nie wyglądam na żonę i matkę.... Nie obraziłam się i Ty też się nie obraź. Tylko mnie to zezłościło, że mnie tak oceniasz....[/QUOTE]
kalpana
zgadzam sie w 100
procentach i zrobie to na kolorowo haha no w razie czego jakby ktos mial nie przeczytac co nie

moim zdaniem studia daja duzo jesli bedzie sie pracowalo w tym zawodzie i jesli naprawde sie ktos na tym dobrze zna i ma glowe do nauki. Teraz licza sie znajomosci i to kto pierwszy ten lepszy...zreszta nie bede sie rozpisywac bo temat jak rzeka.

caate prosze Cie nie koloruj tych swoich postow bo nie musisz
w czym ja je kolorozyje? co podkrecam?

chyba, ze masz na mysli, to ze uzywam kolorych czcionek, a to dlatego ze sa dostepne i uwazam, ze taka wypowiedz lepiej sie czyta.

Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-04-26 o 17:34
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 17:34   #1468
91moniaa161
Zadomowienie

czesc dziewczyny
ale cieżko było Was nadrobic, takie długie posty pisałyście .. ale udało się

co do Kalpany to dziewczyny już wszystko powiedziały i nie ma co dalej tego ciągnąc. My tu jesteśmy nie po to żeby sobie słodzic, tylko po to żeby mówic prawdę, taka jaka jest (tak mi się wydaje i myślę, że mam rację)

bloondyneczka trzymaj się i idź z zuzią do lekarza i zdrowia dla tż!

caate podziwiam Cię, że jesteś taka zorganizowana

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 17:35   #1469
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Dorwałam dzisiaj zachwalana emulsje Glorie! :d
Dziewczyny jak ją stosujecie? Tzn. z czymś łaczycie, czy cos? Chciałabym jak najabradziej wzmocnić pielęgnacje ( wrócić do olejowania...) bo włosy są w stanie opłakanym...
ona ma okropny wygląd
ale jest ok
można użyć do OMO, lub zwyczajnie jako odżywkę.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-04-26, 17:36   #1470
kasieni887
Wtajemniczenie

sproboje z przypodrowaniem ale zwyklym pudrem bo transparetnego nie posiadam i sie zobaczy
narazie zmykam pocwiczyc bo brat mi przyniosl hantelki

kasieni887 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości