|
|
#451 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXVII
Cytat:
Czyli jestem dosyć szczupła,zmieszana,ale nie wstrząśnięta
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#453 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Teraz jeszcze jest fajnie ale za + 5 stopni będzie masakra. A że wiśnie kwitnące Dobra, wiem, nie wiśnie u nas ino jabłonie ale tak się klimatycznie i projapońsko zrobiło...Witojcie i częsciej wpadojcie ![]() Oho, panicz na włościach ![]() Cytat:
Ech, jadę zaraz z nietopeszem do ortopedy
|
|||
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#455 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Niech nietoperza też przy okazji zbadają
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#456 | |||
|
BAN stały
|
Się nie podoba, to se mogę stąd pójść
![]() ![]() W miejscowym sklepie AGD, kosztował tyle samo, co na oficjalnej stronie Zelmer'a Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
--- Mam zjazd formy na całej linii
|
|||
|
|
|
#457 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jeszcze musisz się komuś podlizać
|
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też!
Dzisiaj spitrasiłam naleśniczki z kremem czekoladowym + płatki migdałowe+orzeszki laskowe, to wszystko okraszone bitą śmietaną taką w sprayu z polewą toffi lub z owoców leśnych do wyboru. Zasłodzenie totalne. Mniaaam!! Trzeba sobie na małe grzeszki pozwalać.. generalnie życie bez grzeszków czy szerzej rozumianej rozpusty byłoby nudne.![]() Nie pstryk, nie ma tak dobrze. Spalanie nastąpiło niemalże nadludzkim wysiłkiem, a jeszcze 10kg w planach do zrzucenia, chociaż ostatnio zwątpiłam... Niby wizualnie lepiej wyglądam, inni spoglądają na mnie z aprobatą, przyglądają się, mruczą, ćmokają, winszują, ale.. ja wcale nie czuję się piękniejsza. Kobieta w pewnym wieku i po przejściach (czyt. ciążach) chyba za bardzo nie powinna się odchudzać, przynajmniej nie drastycznie, wahnięcia wagi - chudnięcie - tycie i tak cyklicznie raczej nie są wskazane.. Bo potem zwisy skórne i takie tam.![]() Nie widzę przeszkód, a może potrzebujesz dodatkowego wspomagania..? ![]() ![]() A tak w temacie odkurzacza, to ja mam fajny odkurzacz, model niezawodny - psa - idealnie wszystko zasysa, tylko do tanich w eksploatacji nie należy.. ![]() I jak fajnie nas Justyna sklasyfikowała. A tak w ogóle przyszłam zziębnięta ze spaceru więc idę na alkohol.
|
|
|
|
#459 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i w ogóle mnie to nie zaskoczyło Cytat:
![]() i gratulacje ![]() Cytat:
osoby dramatu słuchajcie uważnie, bo nie będę powtarzać ![]() odebrałam częściowy profil hormonalny, wyniki znaczy i nie jest źle dostałam też nową receptę na lek, który kosztuje prawie 400 zł ale niby na 4 miesiące ma wystarczyć, tylko weź tu wyskocz nagle ze czterech stówek a w szkole lipa, wykładowca se nie przyjechał sorrrry ale nie rozumiem jak można tak traktować dorosłych ludzi, którzy często kawał drogi jadą, na skądinąd nie zbyt tani kurs ![]() i to tyle
|
|
|
#460 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja nakurzacz kupiłam w rtv euro agd i był tak tani jak w necie....i obadałam fo wczoraj-pisze ze made in EU
![]() bylam na rekawce chuopy z dzidami i takie tam ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- i przeczytałam ze ptaki spadajo unoszone przez wiatr i se mysle ze jakas ptasia grypa nad redzinym stawem zapanowała
|
|
#461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o tak tak! to jest teraz jeszcze bardziej Very Important Person
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-26 o 18:21 |
|
|
|
|
#462 | |||
|
BAN stały
|
Że niby Pani A. i Panu Z.?
![]() Ja dzisiaj odstawiam alkohol ![]() Cytat:
Cytat:
I czym są te cztery stówki wobec hormonalnej młodości? ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#463 | |||
|
Mother of Cats
|
Zgadza się
![]() Cytat:
![]() A jako, że Ju zakwalifikowała mnie do radosnych (dziękuję 1) weszłam do prowizorycznego chramu pooglądać go od środka: na postumencie jak byk drewniany Świętowid, wokół skóry, broń, jadło ofiarne + długowłosy z (chyba) włócznią pilnujący przybytku. Wchodzi kobieta - na oko 50 lat - z chłopaczkiem kilkuletnim i tłumaczy małemu: - Patrz, patrz, tak kiedyś mieszkali! 2) druga pani, w podobnym wieku, wraz z (chyba) mężem przygląda się pojedynkom wojów. W pewnym momencie dziwi się na cały głos: - To prawdziwe miecze? (mąż potwierdza, że prawdziwe) Nie może być! To kowal im wykuł z żelaza?! ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#464 | |
|
Zakorzenienie
|
No, jakaś bratnia dusza.
Cytat:
I ciekawe kto gra role pierwszoplanowe.. ![]() Nic z tego nie rozumieć.. po co Ci ten profil hormonalny i lek za bagatela 4stówki i jaki kurs robisz?
|
|
|
|
|
#465 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
siiiikam niewpuperz, niewpaperz, niewciperz sorki, głupawkę mam
|
|
#467 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i sobie stąd iść ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
chudnę se na wesoło. Albo raczej śmiech mnie ogarnia na widok efektów chudnięcia ![]() Streszczenie bosssskie. to nie ten specjalista ![]() ![]() Jak forma z Ciebie zjeżdża to się ciesz. Znaczy,że schudłeś
|
|
#468 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To chyba jasne
Albo zostawiłeś go na ławce tamtej pamiętnej nocy <= Coś polubiłam tę emotkę ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Niewmordesz,niewcyckerz
|
|
|
#469 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. trochę , ale to dlatego, że byłam wcześniej u lekarza, bo jak bym specjalnie tylko do szkoły pojechała, to by mnie szlag na miejscu trafił Cytat:
![]() ten lek to na hiperprolaktynemię jest Kurs Samodzielnego Księgowego se robię
|
|
|
#472 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może robiła, nie wiem..Poza tym, dzieci są przereklamowane, mówię to z całą odpowiedzialnością. Chyba nie należę do prorodzinnych osób..![]() bleeeee... mam awersję do księgowości.
|
|
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
Ju
![]() Brakuje jednej kategorii: rynsztok. Tam powinnam się znaleźć... |
|
|
|
#475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie, lek za 4 stówy zrujnował mój plan zakupowy, bo potrzebuję na gwałt spodni i w związku z tym chciałam Cię na zakupy wyciągnąć, a teraz to nie wiem, tylko towarzysko możemy się zobaczyć i o suchym pysku ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
dzieci nie lubiem no ale własne to chyba co innego, znaczy mam nadzieję ![]() za księgowością też nie przepadam wiem, dziwna jestem ![]() idę pichcić egipskie żarcie
|
|
|
#476 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ja też nie mam kasy,bo wypłata dopiero w nast tygodniu Ale od piątku mam tydzień urlopu i przemyśliwuję co tu robić ![]() A,wodę gazowaną z cytryną mogę Ci zasponsorować
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-04-26 o 19:12 |
|
|
|
|
#477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem, co to za parszywe świństwo, bo i mi dokucza m.in, bo jak mi robili badania, to u mnie chyba żaden hormon nie mieścił się w normie ![]() piusenka kulinarna for Sałatta ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-26 o 19:16 |
|
|
|
|
#478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Należałoby pomyśleć przyszłościowo i miejsce zaklepać.Cytat:
chyba otumanić, wycisnąć bądź wyssać i do pojemniczka zebrać ![]() Może i dziwna, ale bassecika masz cuuudoownego! Do zacałowania. |
||
|
|
|
#479 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jak to nie chce oddac? to tak jakby krwi do badania nie chciał oddac nie czaje
|
|
|
#480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ta podwyższona prolaktyna to nic strasznego, jeśli chodzi o ewentualną cionsze, tylko te leki na zbicie trza przyjmować, a w niektórych krajach nawet tego nie badają, dziwadło takie Cytat:
![]() i dziękuję mojego kochanego śmierdzielka
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.

Dobra, wiem, nie wiśnie u nas ino jabłonie ale tak się klimatycznie i projapońsko zrobiło...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i 

ale niby na 4 miesiące ma wystarczyć, tylko weź tu wyskocz nagle ze czterech stówek