|
|
#4861 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
Cytat:
W ogóle dziwne uczucie pustki mam w sobie... Uświadomiłam chyba sobie wreszcie, że on już nie czuje do mnie kompletnie nic, nawet durnego sentymentu... przykre...
|
|
#4862 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4863 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ciebie tez strzala Amora dopadla? Jeszcze Bejbe dopadnie i bedziemy ta wodke na jej weselu pic
|
|
|
#4865 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() O tak bejbe już skrzynki może szykować ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
|
|
|
#4866 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez madziara_com Czas edycji: 2011-04-26 o 21:28 |
|
|
|
|
#4867 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4868 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.. i powoli nazwiemy to zwiazkiem)I wiem ze nawet jakby tu nie wyszlo to jakos powstane.. ze zawsze jest zycie po eksie i ten tez nie jest jedyny.I nie uzalezniam calego swiata od niego jak robilam to z eksem.. nie robie sobie juz oltarzykow..
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcę Cię martwić, ale skrzynkę to ja dostanę.
Baran z siłowni wolał długonogą blondynę z kilogramową tapetą. Idealnie była ubrana na siłownie.. obcisły dresik, tyłek na wierzchu, piersi tak samo. Rozpuszczone (!) długie włosy, makijaż jak na bal.. Tak się śmiała że aż wzięłam swój telefon i założyłam słuchawki i puściłam muzykę najgłośniej jak się dało. Ten rechot był wszędzie.. No ale aż żal mówić.
|
#4871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech ma pustaka i sobie hoduje..
|
|
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
Ale nie ma co płakać, poszedł baran do domu to zostałam soczyście skomplementowana przez innego pana.
![]() "tak, tak, oczy śliczne, ale ten uśmiech? cuuuudooowny.." pomyślałam tylko "ja, mhm, chyba Ty "
|
#4873 |
|
Przyczajenie
|
Cześć! Przez pół roku spotykam się z chłopakiem. Jest on o 3 lata ode mnie straszy. Po miesiącu znajomości ustaliliśmy że ze sobą będziemy. Było wszystko ładnie pięknie, spędzałam z nim każdą wolną chwilę. Jednak po pewnym czasie zaczęlo się wszystko psuć i po rozmowie doszliśmy do wniosku że powórcimy do koleżeństwa.I od tej pory już nie rozmawiamy ze sobą tak często, spotykamy sie raz w tygodniu.. a czasami wgl.. Dowiedziałam się że to wszystko przez to że był ze swoją dziewczyną przez 3 lata,. Nie umie nikomu już zaufać i boi się ze nie będzie miał w sobie już wiekszych uczuć dla nikogo. A najgorsze jest to że bardzo mi na nim zależy. Czasami jest tak że się nie odzywa przez pare dni ale potem znowu odnawiamy kontakt i tak w koło.. I czasami mam wrażenie że jest zazdrsony o mnie.. nie rozumiem już tego... jak mu pokazać że nie każda dziewczyna jest taka sama? jak pokazać ze mi na nim zależy? Może powiedzieć że nie traktuje go jako kolegę ? Co myślicie? i dodam że on też bardzo często wywołuje u mnie zazdrość... może po prostu dać sobie z nim spokój? Za odpowiedzi z góry dziękuję
|
|
#4874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4875 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciła do Was ta ,która taka szczesliwa była jeszcze kilka godzin temu.
Ja tak bardzo go kocham... Dzis 4 dzień,cholera leci to ... Pisalismy przed chwila ze soba sms,mówił,że nie bedzie spał w swoim pokoju bo nie da rady nawet,tyle wspomnień ze mna zwiazanych w nim jest...Że kocha,że nie wyobraża sobie życia bezemnie.napisałam mu,że to dragi zniszczyly nasz zwiazek,nie ja ,nie on,nie brak miłosci,tylko dragi.Odpisał mi,ze nie ma sily z tym walczyc nie majac mnie obok siebie. Cholera chodziłam z nim po terapeutach,próbowałam wszystkiego byle on by tylko zechciał sie leczyć. Przykro mi sie robi,bo ja wiem,ze on potrafi kochać tylko w tym gównie ugrzązł. |
|
|
|
#4876 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Od razu ktoś to docenił .
|
|
|
|
|
#4877 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() poprawiłaś mi humor ! ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
Ustaliliście, że będziecie razem ? dziwnie to zabrzmiało ![]() Wiesz, jeśli on żyje dalej przeszłością nic dobrego z tego nie wyniknie. Jeśli nie Ciebie , inne następczynie będzie porównywał aż nie wyleczy się z tego. Zazdrość, zazdrością ale czy to jest pewne uczucie 100% z Twojej strony, że chcesz dalej w to brnąć i dwa razy wchodzić do tej samej rzeki? |
||
|
|
|
#4878 |
|
Rozeznanie
|
Witam serdecznie.
Nie mam siły nadrabiać, bo od 4.4o dziś nie śpię. Święta minęły spokojnie, bardzo dobry humor miałam. Tak dobry, że aż byłemu życzenia napisałam. Ofkoz nie odpisał, ale humor dobry i tak pozostał, a jak nie odpisał to jeszcze śmieszniej się zrobiło. Przyjaciółka jak mnie zobaczyła to aż się ucieszyła, że odżyłam i wreszcie człowieka przypominam, a nie tak jak za czasów bycia z łosiem Poza tym widziałam się z naszą waderką na piwku
|
#4879 |
|
Zakorzenienie
|
Eks napisal swojej kuznce, by przestala byc jego kuzynka, by mogl ja w koncu poderwac... Dodam, ze polubilam to zdjecie, ktore skomentowal jakis miesiac temu... Szkoda, ze mi mowil za zwiazku jaka ona jest brzydka, glupia, ma ojca pijaka, ze dzi*ka, suka i wogole jest paskudna i jest prostaczka, leniwa pipa, wieśniarą... Marny prowokator... :/ Zal mi człowieka... :/
A tą jego kuzynkę spotkalam dzisiaj u Jubilera, ech... :-] Gadałyśmy nawet chwilkę. Ale rozmowa sie nie lepiła... ;-) Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-04-26 o 23:37 |
|
|
|
#4880 |
|
Zadomowienie
|
Hfszhsfhszzz... faceci to świnie kurde
|
|
|
|
#4881 | |||||||||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Nadrabiam...
Cytat:
Tylko jeśli ona zagrozi rozstaniem, a on nie będzie chciał, to niech się nie da na ślub namówić, bo to byłoby desperackie z obu stron... Cytat:
Zero kontaktu przez Święta, nawet mi lepiej ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Nadrabiam dalej... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Też nie umiałam i teraz żałuję. Policz osoby w wątku, które tego nie żałują ![]() Cytat:
Wypłakałam swoje i idę dalej, choć żal i nadzieja pozostały. Cytat:
Cytat:
Miej sobą więcej do zaoferowania niż ładna powłoka. Nad charakterem warto popracować.
|
|
|
#4882 |
|
Rozeznanie
|
Wracam do Was z pochyloną głową,po kolejnym można by rzec rozstaniu......NIE MAM JUŻ SIŁ......
|
#4883 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Jeszcze nadrabiam...
Cytat:
![]() Cytat:
Jak nie odpisze albo odpisze zdawkowo, to będziesz siedzieć i analizować. Jak ja Minęło 2,5 miesiąca, a wciąż mi wali serce, jak dostaję od niego wiadomość. Tyle że sama nie piszę.Cytat:
Cytat:
Zastanów się, jakie są Twoje priorytety - wolisz mieszkać w domu i pracować pieniądze, czy żyć na przyzwoitym poziomie, ale budować sieć znajomości na nowo?
|
|
|
#4884 |
|
Raczkowanie
|
jest tragicznie siedze w pracy i zastanawiam sie czy sie nie zwolnic.
Jakos to wszystko do mnie jeszcze nie doszlo ---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ---------- zastanawiam sie czy zadzwonic do mamay , nie chcem zeby sie martwila i nie chcem zeby dzwonila do niego z jakimis pretensjami czy cos. Nie wiem co z soba zrobic , ciagle mysle o nim nie ma sekundy zeby nie , juz nie wiem jak ukrywac lzy, |
|
|
|
#4885 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Ech.
|
|
|
#4886 |
|
Nie depcze krokusów
|
|
|
#4887 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Uf.
Szczęście w nieszczęściu...hyhy.
|
|
#4888 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie nasluchalam na imprezie w lany poniedzialek na X. strasznych rzeczy i wiekszosc znajomych dziwila mi sie jak ja w ogole z nim wytrzymalam te dwa miesiace
lepiej mi
|
#4889 |
|
Rozeznanie
|
yyy.... gadałam z byłym.
dzwonił, nie uwierzyłam w jego słowa, bo on mnie już nauczył, że nie warto wierzyć w to, co mówi. Chciałam być zimną sucz, ale chyba nie wyszło. On dobrze wie, że mi cholernie ciężko. Jemu niby też. No cóż, zaczynam od poczatku. Ale bez nadziei, że między nami się wszystko jeszcze ułoży. Po co on mi mówił to wszystko. Powiedziałam mu, żeby przestał, a on że nie może, bo to prawda. Powiedział, że baaardzo załuje, że zepsuł to wszystko i że chciałby to naprawić, ale się pewnie nie da. A ja zapytałam, czy naprawiłby to gdyby się dało. A on, że pragnie mojego szczęścia, a on mnie tylko będzie krzywdził, bo na razie się nie ogarnie. I że zasługuję na faceta lepszego niż on. Że chciał się odezwać wczesniej, ale stwierdził, że tylko mnie zrani. Wkurza mnie już to, takie puste frazesy. Jakby to co mówił było prawdą to by skończył chlać i zrobiłby wszystko, żeby między nami było dobrze. A on nie robi nic oprócz wmawiania mi regularnie kłamstw, nie wiem w jakim celu. Niech mnie po✂✂✂ie i da mi się po tym otrząsnąć. Bo takim gadaniem mi nie pomaga... Mam siłę, żeby do niego się nie odzywać, ale nie mam na tyle siły żeby go odrzucić gdy dzwoni. On się przecież nie zmieni. Albo inaczej... ja nie jestem kobietą, dla której on chciałby się zmienić
|
|
|
|
#4890 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Cytat:
Przykro mi... <przytul> Ale on...niech spada na bambus. I niech skończy pieprzyć po raz enty to samo. Puste słowa, które tylko się od ścian odbijają...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.

stwierdziłam, że jestem dorosla poważna bardziej dojrzala emocjonalnie od exa i przede wszystkim lepiej wychowana więc..
To z nim straciłam dziewictwo, a teraz opowiada, że i tak mu nie zależało, a wcześniej życie chciał sobie po kłótni odbierać