|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVII
a ja czytam pocyckowałaś - nadinterpretacja lucka rzecz
![]() no mófie jak dawno miałąm - nie umiałam znaleź konaktu mimo ze kciałąm kochać bardzo, ale może za bardzo kciałąm teraz juz wiem że nic na siłę - no i nigdy nie były moje ino odwiedzane więc nie fiem jusz, jakieś socjofobiczne były publiczne wypomnienie aty aty aty ja se wyliczyłam wiek Polly pi razy drzwi jak pisała ze jak rodziła to dzien przed porodem córki - (lat xxx) robiła jakieś zaliczenie na studiach - a ze nigdy się obsuwą lat an studiach nie kwaliła to wyszło mi pi razy drzwi właśnie |
|
|
|
#632 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
Głodny jestem
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda
wieleś, znaczy Spooro ![]()
|
|
#637 | |
|
BAN stały
|
Ale to było wypomnienie in plus, tzn. Skrbitko schudła szybciej, niźli myślała
Koty i mam Ja też ![]() Ale Ty chyba już w tym roku, co? ![]() ![]() Cytat:
Naleśniczkuf se usmasz, s Nutelkom |
|
|
|
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ja kiedys zamiziam wszystko - ale na swoim 3. hah, nie dali wyczuć - ale kiepa bo byłam pierwsza zadzwonio tak czy siak - very najs po prostu ![]() 4.
|
|
|
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i kiedy i jak nie doczytałam ![]() ufff w sumie to ulga ześ nie podły a ja jestem dobry koleżanek że bronię w poczebie swojego i wszyscy są zadowoleni sorrry za te ostre słowa |
|
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
Cóż za żelazny rebus dla dziewic
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
też, wogle wszystko futrzaste
![]() Cytat:
no to trzymam, a na dziń dybry nie jest tak źle być
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
dzięks, nie jest - jest na dowidzenia
ale ciśnienia nie mam - tzn mam potrzebę - ale odpusciłam mam wdupiemanie i robie po prostu co mogeu - a reszta to " marność ", w sensie dzień jak co dzień, biere na klate, jadę jak na spotkanie z koleżanką - nawet sie już nie stresuje - w sumie czuję sie jakby to juz był mój zawód chadzanie na rozmowy
|
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
Zjedz se jeszcze parę tablet nasennych
![]() Szartowałam!! Bo jeszcze mnie posłuchasz i będzie ![]() Nie, ja żem Spooro młodsza ![]() I po co pytasz jak fjesz ![]() ![]() O! On dobrze gada O i wstaw nam tu fotę takiego naleśniczka
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#646 | ||
|
Zakorzenienie
|
bo przez te perturbacje fisaszowe znikłam se aktualizację kilogramową.
![]() nie nadanżam za Wami, c jest kurde...... ![]() co Was tak naszło na te daty urodzenia ![]() ja tak se pomyślałam dziś oglądając Trinny i Susannah ubierajo óć że chyba nie wyglądam tak staro ![]() no ale nie wiem czy samą siebie dobrze oceniam
|
|
#647 | |||||
|
BAN stały
|
Zaaa póóóźźźnooo, łaaaaa!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Spooooo, no wieeesh? Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#648 | |||
|
Zakorzenienie
|
energię pomnożyłam dziś nawet -
- Cytat:
jestes genialna - zrobiłąś mi dwa dni z rzędu Cytat:
![]() 2. mam to Cytat:
jakoś nie ufam alledrogowym sprzedafcom - choć to nie reguła |
|||
|
|
|
#649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spoora młodsza, brzmi jak tytuł szlachecki ![]() Cytat:
lustro co innego, foty co innego, spotkanie z koleżankami co innego i bądz tu mondry
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
No bo po kiego żre tyle tych tabletów
, niedobry teziak , następnym razem dostanie lanie -> ![]() Ustal se sam ze sobą wersję ![]() Sam zje 10? ![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------
|
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
ta jest - dobre określenie
a nie ?? nie bij Teziaku - ja jem Nutelle nawet na ciepło - jem też Kremusia i inny szit - jak mnie najdzie ochota na słodkie to żałuje ze się nie da wylizać słoika - teraz siondom na mnie ![]() yyyyyyyyyhm kurde siądą na mnie idę po raz setny juz - ale jakoś poranne wstawanie też mnie juz nie przeraża - co jest ?? |
|
|
|
#652 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jednego se na rano zostawi Boooshhh |
|||
|
|
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Znak, że niedługo dostaniesz job i będziesz musiała 'porannie'
wstawać Cytat:
![]() Idę zamknąć okno, a może zostawić otwarte , a następnie podążam do łóżka ![]() Koniec picia, zamykajta wrota i sruuuuu spać ![]() Pa pa ![]() Boshe słyszę śpiew ptaków za oknem? WTF? K*rwa spać im się nie chce? ![]() Brej nocki ![]() edit: Jakiś pies się przyłączył i szczekać zaczął Dobra koniec spania wstawać, poranek już jest Dobrego dnia
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-04-27 o 01:34 |
|
|
|
|
#654 | |
|
Zakorzenienie
|
no wiem, że saper- i baba, która na wózku wiezie nitroglicerynę- w sumie też saper
a potem co mówiłeś? Bo mi się druk zamazuje... ![]() Oby żył ![]() No zamazuje mi się.."m..."co??? ![]() Czyli teraz już z tym koniec? ![]() Cytat:
![]() Mam, co prawda, swoje lata, ale nie wyglądam, o! dobranoc wszystkim! Obyście nie mieli takiej przypadłości, jak ja- najczęstsza zmora przy zasypianiu- kiedy już prawie odpływam, zaczyna mnie leciutko swędzieć a to nos, a jak podrapię, to policzek- jakby mi jakieć mszyce chodziły albo coś takiego malutkiego- i tak w kółko
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
A co Wy sie tak wiekowo licytujecie, i tak wiadomo ,żem tu seniorka i proszę o wzgląd na siwa głowę .
|
#656 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przepraszam ![]() --- Spędziłem godzinę w SB XIII, ze stycznia zeszłego roku Polly wybierała okap z moreli, i zdrożał przez noc o 40 zł --- Dobranoc |
|||
|
|
|
#657 | ||
|
Zakorzenienie
|
bo ja jom lofffciam jakem kobita ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() tja...jakby był wmordesz bezzębesz, to by Grysiek się cieszył, co? ![]() to się naumiej Cytat:
![]() starsza jestem. W tym roku stuknie mi połowa namberu of de bist +1 Kto da więcej? ![]() I obawiam się,że zaczyna to być po mnie widać ![]() No dobra, może nie po sposobie noszenia się i zachowaniu, bo tu się zatrzymałam na etapie końca liceum/początku studiów ![]() Ale wiecie....z tyłu liceum, z przodu muzeum... ![]() Miłego dnia
|
|
#658 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
to sukces, że w ogóle jestem!twister też Cytat:
ja jestem między Polly a Vesenką
|
|
#659 |
|
Konto usunięte
|
A ciekawe gdzie ja według Ju jestem
Bo mnie ni ma <foch z przytupem>Ciekawe co mnie nagrało - w kółko słucham "You can leave your Hat on" w obu wersjach (Joe Cocker i Tom Jones) ![]() Nadal kaszlę Dziś na popołudnie do Wawy do lekarza (ale nie takiego co się tym grypo podobnym coś zajmie) a jutro ten dzień
|
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.

czy Mam 

czy nie będzie
zadzwonio tak czy siak - very najs po prostu 
a kysz szatanie

jestes genialna - zrobiłąś mi dwa dni z rzędu 

z nudów
Dziś na popołudnie do Wawy do lekarza (ale nie takiego co się tym grypo podobnym coś zajmie) a jutro
ten dzień