|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Cytat:
![]() a mój bratanek przyjechał do mojej mamy znalazł prezenty i na cały głos "Dziękuję Ci babciu że tu był ten zajączek u Ciebie" ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;26530179]Dziękuję za życzonka... rocznica mało romantyczna bo święta i z rodzinką, za to pamiętali o nas bardzo rodzice ![]() ![]() A ja objedzona na maxa! Plan na najbliższe dni taki, że jem tylko warzywa! sałatki i koniec... zobaczę ile wytrzymam,,,[/QUOTE] Zazroszcze tej Pragi ![]() wszystkiego naj z okazji rocznicy ![]() Jak ta kobitki po świętach? Ja straaaaaaaaasznie objedzona, ale ile tego jeszcze mam w lodówce to się nawet boje myślec ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4172 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wesołego po świętach ![]() ![]() ![]() A ja mam dzisiaj strasznie zabiegany dzień. W pracy jestem dzisiaj do 13.30 i jedziemy z TZ do notariusza akt notarialny podpisywać mieszkanka ![]() ![]() ![]() ![]()
#4173 | ||
Wtajemniczenie
|
Witam poświątecznie
![]() Obżarta jestem na maksa, wczoraj cały dzień przy stole, najpierw u teściów a potem teście przyjechali do rodziców i znów przy stole ![]() Ale było wesoło i bardzo sympatycznie a to najważniejsze ![]() No i dziś miałam jeść mało a już się nażarłam ![]() ![]() Tż już w delegacji, ja się ostro biorę za pisanie pracy i naukę bo chce mieć długi weekend wolny a 6 maja już egzaminy no i muszę oddać dwa rozdziały pracy do sprawdzenia ![]() dziś mam o 15.15 wizytę u lekarza, niby tylko mam iść po L4 i zastanawiam się czy będzie mnie badał czy nie ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;26505351] A my jutro mamy roczniczkę ![]() Wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej rocznicy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4174 |
Zakorzenienie
|
czesc
ja tez objedzona, Guska1979 wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, ultraradiola sto lat ![]()
#4175 |
Wtajemniczenie
|
cześć, u mnie ciężko po świętach
![]() Guska gratuluję pierwszej rocznicy, wszystkiego dobrego ![]() Ultraradiola spełnienia marzeń i dużo dużo miłości ![]() ![]() właśnie się dowiedziałam od męża, że ten usłyszał, że mój brat, który dopiero pojechał od nas ma przyjechać z dziewczyną do nas na weekend majowy.... czy ludzie są naprawdę tak ograniczeni, żeby nie myśleć i utrudniać innym życie? mam nadzieję, że jednak nie przyjedzie ![]() lecę załatwiać sprawy bankowe.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4176 |
Wtajemniczenie
|
ultra: sto lat sto lat niech żyje żyje nam
![]() ![]() Ja tez jestem mga obżarta po świętach, zgrubłam ponad 2 kilo ![]()
#4177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super że już akt podpisujecie ![]() ja właśnie przyjechałam od Wojtka i zrobiłam sobie kawusie bo mam straszny śpiacy dzień i wcinam ciacho ![]() ![]() magolinka, koniecznie napisz po wizycie co i jak ![]() ![]() ja mam wizyte za tydzień, w poniedziałek i już przebieram nóżkami bo nie umiem się doczekać ![]() certi, nie ogarnianiam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4178 |
Zakorzenienie
|
cześć. a ja smarkam od wczoraj. dziś więcej i siedzę w szaliku i pod kocem. i nie pojadę na ten ślub, bo nie chcę ich tam pozarażać. a że widziałam się z nimi obojgiem wczoraj, to tak jakbym tam była jutro
![]() i dalej mam problemy z kartą, żeby było śmieszniej, wyszło, że TŻ widnieje w zusie nadal jako ubezpieczony przez ojca, nieważne, że trzy lata pracuje sam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4179 |
Wtajemniczenie
|
ale dzisiaj pięknie
![]() ![]() Acelinko może Cię taka senność po świętach dziwna dopadła? bezaczku, a u Ciebie nadal problem z ząbkami ![]() dziewczyneczka mi chyba też z 1 kg przybyło... od jutra biorę się za siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4180 |
Zakorzenienie
|
certi, pewie tak - strasznie się rozleniwiłam przez te 2 dni
![]() ![]() bezaczku ![]() ![]() apropo pryzbywających kg to mi to lotto, w szczególności teraz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4181 |
Wtajemniczenie
|
Hej ja już po wizycie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co śmieszniejsze to schudłam ![]() ![]() acelinko dziękuje ![]() ![]() ![]() ![]() bezaczku oj oj to nie dobrze że chorujesz no i lipa z tym ubezpieczeniem ![]() ![]() certi gratuluję udanego zakupu a co do brata to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4182 |
Zakorzenienie
|
magolinko cieszę się bardzo że wszystko cacy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4183 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nadrabiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4184 |
Zakorzenienie
|
martoolka, hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4185 | ||||||||
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;26505351]
A my jutro mamy roczniczkę ![]() Gratulacje ![]() ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;26530179]Dla siebie planujemy czas za 3 tyg i wyjazd do Pragi więc wtedu sobie poświętujemy ![]() Super ![]() Cytat:
![]() No ale za to poniedziałkowe popołudnie i wtorek oboje mamy wolny ![]() Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Cytat:
![]() Oby jednak się rozmyślili ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale masz przeboje z ttm ubezpieczeniem ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja po Świętach w kiepskim stanie jestem. Wczoraj to już w ogóle masakra jakaś była, bo mało, że się przeżarłam, to jeszcze @ przylazła o jeden dzień za wcześnie, więc myślałam, że mi brzuch rozsadzi. Dziś już jest trochę lepiej, ale za to mam dzień leniwca ![]() Całkiem miło nam to wolne minęło, aż się znów w moim mężu zakochałam ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4186 |
Wtajemniczenie
|
magolinka super, że wizyta u gina się udała, no i aż dziwne, że po świętach schudłaś
![]() ![]() martoolka współczucia z powodu @ ![]() ale mi się spać chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4187 | |||
Zakorzenienie
|
Czesć
![]() W końcu jakiś ruch ![]() To mówię ja, która się nie pokazywała na wątku przez kilka dni ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4188 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i oczywiscie - Wszystkiego najlepszego!!! Sto lat!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Balagan jest straszny w ZUSie. Strach co bedzie z naszymi emeryturami. Jak ty to robisz ze waga ani drgnie? ![]() ![]() Cytat:
Ale zestaw - to obiad czy podwieczorek? ![]() Cytat:
![]() Gin nie da ci na dluzej zwolnienia - tak co 3 tygodnie po papierek bedziesz chodzic przez 9 miesiecy? ![]() O matko i corko - nastepna co chudnie przez swieta. ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie ty jedna w takim stanie po swietach jestes. Niestety. ![]() Ja spedzilam swieta w 2 restauracjach. W niedziele w takiej typowej, tradycyjnej wloskiej tawernie a w poniedzialek w typowo nadmorskiej. I tak w niedziele - lasagna, rawioli, potem jeszcze raz lasagna (tak, tak - dali nam dwa razy) potem stek z wolowiny z grila z salatka i drugie drugie danie owieczka. Tej jagniecinki to tylko pare kesow bo bym sie ruszac nie moglam. Tak zeby zobaczyc jak smakuje. Nie byla zla - nieco inny smak - wyczuwalny ale bez przesady. ![]() Potem miala byc salatka owocowa ale ucieklismy wczesniej. Spotkalismy sie tez z rodzinka mojego meza no i ciotka musiala zapytac kiedy dziecie bedzie bo juz tyle po slubie. Normalka - jak w Polsce. ![]() A drugiego dnia pojechalismy do Terraciny na wszelakie frutti di mare zakonczone tiramisu. Poszlismy potem na spacer ale niestety deszczyk nas przegonil. Dzwonilam do domu i do rodzinki w Polsce. Wszyscy mega szczesliwi ze dzwonie. Wyslalam mase sms. I cala niedziele dostawalam zwrotne sms z zyczeniami. ![]() A dzisiaj bylismy zbadac sie u dermatologa. Maz na kontrole doroczna a ja pierwszy raz. I okazuje sie ze moje zmiany na skorze to normalne, wrodzone, niegrozne cos. Ciesze sie bardzo bo balam sie ze cos zlego mam od wielu, wielu lat. ![]() A wiecie co dzisiaj na obiadek bylo - nic ![]() Kazdy cos tam zlapal - ja jogurt a teraz zjadam jablko. I jesc mi sie nie chce. Zreszta glodna nie chodze -ani pozostali - bo wielkie, czekoladowe jajco juz zniknelo. ![]() No i zajaczek od Lindta tez juz zniknal. ![]() Jestem teraz mega brzuchata - jakbym w ciazy byla. ![]()
![]() |
#4189 |
Wtajemniczenie
|
sjoanna on nie pyta tylko oznajmia, że przyjeżdża, czasami z góra dwu dniowym wyprzedzeniem, nieraz w ten sam dzień. Ale teraz zrobię tak, że udam, jak zadzwoni w piątek czy w sobotę że nie przyszło mi to do głowy, że ma przyjechać, bo przecież był u nas ostatnio 5 dni, do wtorku włącznie więc nie spodziewałam się, że przyjedzie 4 dni później ponownie i nie zamierzam robić żadnych zakupów, gorzej, że ponoć z dziewczyną ma przyjechać, no ale dopóki wprost nie zadzwoni i tego nie powie to ja specjalnie szykować nic nie zamierzam... wręcz przeciwnie
![]() oj agawoo ja też mam taką nadzieję, bo mam już dosyć, a TŻ tyle nauki, że szok, a wiadomo, że do nauki potrzebny jest święty spokój ![]() sjoanna ale mi narobiłaś smaku na włoskie tiramisu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teściowie też nam truli, kiedy się za wnuka zabierzemy i wciąż jakieś aluzje do tego rzucali. Aż mi się odechciewa mieć dzieci jak słucham tego ich pitolenia ![]() I wielkie plany teścia jak to się teściowa będzie naszym dzieckiem zajmować - mogą sobie pomarzyć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4191 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie poświątecznie
![]() ![]()
#4192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A odpoczynek Ci się należy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4193 | |||
Zakorzenienie
|
no niestety, nadal. i ciągle mam trutkę w zębach i do tego jeden mnie bolał pół dnia kilka dni temu i nie wiem co się robi
![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() no właśnie jutro tam jadę wyjaśniać. staram się kurować ![]() ![]() Cytat:
![]() oj, kochana, nawet nie wiesz, ile bym dała, żeby się dało tak kilka kilogramków dostać od kogoś... już się cieszyłam, bo w jeden dzień przytyłam wg naszej nowej, elektronicznej wagi, kilo dziesięć, ale następnego dnia miałam tą samą wagę, co 2 dni wcześniej ![]() no bo ja tak mam od dziecka, zawsze byłam na granicy wagi prawidłowej i niedowagi, z przechyłem w stronę niedowagi ![]() ojej, nie za dobre wieści... agawoo no właśnie, i kto to pisze? ![]() ![]() ![]() wiecie co? pamiętacie co wam pisałam o tym pogrzebie? prokurator kazał mężowi trzymać to auto w garażu w razie gdyby ktoś chciał je zobaczyć. codziennie przechodzi koło tego auta żeby wejść do drugiego i gdzieś tam pojechać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4194 | |||
Zakorzenienie
|
dobre pytanie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam jednak nadzieje, że brat nie przyjedzie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() tak to jest z dzieciakami, dobre są ale na chwile ![]() a do mojej mamy, no właściwie do jej faceta w czerwcu przyjeżdża jego córka z trójką dzieciaków, już widze jaki tam będzie wesoły cyrk ![]() apropo dzieci i teściowych ... to ja sie dowiedziałam, że teściowa pracuje do końca kwietnia a potem bedzie najprawdopodobniej w domu, więc się już oferowała ze jak coś to będzie się dzieckiem zajmować ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() trzymam kciuki za siostre tż'ta, oby to nie była białaczka a tylko jakas infekcja inna, mniej groźna ![]() Ja też jestem zmecozna świętami, teraz na szczęście będzie weekend normalny, za to dłuższy więc być może uda się odpocząć ![]() bezaczku, masakra. A nie może tegos amochodu gdzie indziej postawić u dalszek rodziny albo u znajomnych? A ogólnie jak się klega trzyma i dzieciaki? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4195 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() asiulku taki los, mam nadzieję, że jednak siostrze TŻta wyniki wykluczą białaczkę, a Twoja koleżanka za jakiś czas znowu będzie w ciąży... kurcze, przecież musi być jakaś sprawiedliwość na tym świecie a ja się już stresuję piątkowymi wynikami ![]() acelinko nie dziwię się, że wolałabyś dziecka nie zostawiać z teściową, ja też nie ![]() ![]() ![]() bezaczku i tak źle i tak nie dobrze, moja przemiana materii stoi niemalże w miejscu i wiele bym dała, żeby mieć taką jak Twoja, także lekarz dobrze mówi, a jednak wiem też, że dla wielu dziewczyn przytycie to wielki problem. NIgdy nie będzie idealnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4196 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. No matko, ależ mi saka narobiłaś na te wszystkie pyszności ![]() 3. Ja bym nie uciekła ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Będzie dobrze ![]() A co do brata to dobrze robisz, kurczę powinniście trochę odpocząć z tż i spędzić czas we dwójkę a nie usługiwać bratu i jego dziewczynie. A ona to jakaś taka w miarę w porządku?? Byłam zawieźć dzisiaj zwolnienie do pracy i okazało się że jest źle wypisane, złe daty, wszystko przez tż bo twierdził że tamto zwolnienie miałam do 22.04 więc gin wypisał mi od 23 a sie okazało w pracy że miałam do 24 więc mi musi poprawić od 25 ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4197 |
Wtajemniczenie
|
DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY ZA ŻYCZENIA WCZORAJSZE
![]() Dzień spędziliśmy z TZ bardzo przyjemnie a potem przyszli goście i zaczęło się zamieszanie na szczęście mamy juz to z głowy ![]() ![]() ![]() ![]()
#4198 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() byłam dzisiaj wymienić szybe w aucie bo przednia była pęknięta odkąd je kupiliśmy, a teraz poszła jeszcze bardziej, no i wyobraźcie sobie, że przyjeżdżam po autko, a koleś mi mówi że szybka wymieniona, ale trzeba przyjechać jeszcze raz ... patrze na niego jak na kosmite ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4199 |
Zakorzenienie
|
palę w piecu. trzymajta kciuka
![]() byłam w nfz, wcześniej teść w zusie, niby karta jest odblokowana, ale kartkę od TŻta z pracy mam mieć ze sobą jutro u denty. i może uda się jutro odebrać kieckę, ciekawe czy ją doczyścili... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4200 |
Wtajemniczenie
|
acelinko mało jest ostatnio uczciwych ludzi, a o mechanikach to ja już mam swoje zdanie, bo szwagier TŻta i jego dwóch braci robi w samochodach i czasami jak opowiadają co się dzieje to aż coś się robi. Także dobrze, że trafiłaś na fajnego faceta
![]() bezaczek no to dobrze, że udało się wyjaśnić wszystko magolina dziewczyna mojego brata jest fajna, ale też nie widzi podobnie jak on problemu z częstymi przyjazdami do nas, chociaż ona miała przez ostatnie kilka m-cy trochę spraw do załatwienia u siebie w domu i ostatnio widziałam ją w grudniu, więc nawet fajnie jeśli by przyjechała z bratem, ale bardziej bym się cieszyła, jakby przyjechała za 3 tygodnie albo za miesiąc, żebym mogła trochę odpocząć od brata i jego obecności, a nie 4 dni później.... ale miałam dzień: pranie, sprzątanie, prasowanie (kilka godzin), robienie obiadu na dzisiaj i jutro (bo jutro idę do pracy i nie wiem o której wrócę), jeszcze zostało mi na dzisiaj tylko zrobienie kanapek sobie i TŻ na jutro, ale padam na twarz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.