Wrocław! ;-) cz. 2 - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-19, 14:02   #2431
AGATkA_eSZ
Wtajemniczenie

Dot.: Wrocław! ;-) cz. 2

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Gdzie w naszym mieście znajdę kosmetyki Vipery? Mieli wysepkę w Magnolii, ale dzisiaj tam byłam, obeszłam całą galerię i wysepki nie było. Na stronie www mają podane, że są w właśnie w Magnolii i w Arkadach.

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Widzę, że na stronie jest jeszcze mapka z drogeriami, gdzie można dostać Viperę. Ale mapki nie da się przybliżyć (albo nie umiem ) i na Wrocławiu jest jedna wielka kropa ze sklepami.

Dobra, ogarnęłam już to przybliżanie mapy.
W Magnolii wyspa była zaraz przy jednym z wejść. Chyba to koło ZARY. Także mogłaś nie zauważyć, bo zazwyczaj łazi się w środku, a nie koło wejść. No, chyba, że zlikwidowali, ale jeszcze tydzień temu chyba widziałam
Stary 2011-04-19, 14:44   #2432
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AGATkA_eSZ Pokaż wiadomość
W Magnolii wyspa była zaraz przy jednym z wejść. Chyba to koło ZARY. Także mogłaś nie zauważyć, bo zazwyczaj łazi się w środku, a nie koło wejść. No, chyba, że zlikwidowali, ale jeszcze tydzień temu chyba widziałam
Hm, kiedyś stało w okolicy Yves Rocher. Przynajmniej ja w tamtym rejonie kojarzę. A teraz wg mapy Magnolii jest w korytarzu po stronie Tesco, obok sklepów PIK, Łyko i Organique. Nie widziałam...

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 15:21   #2433
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Gdzie w naszym mieście znajdę kosmetyki Vipery? Mieli wysepkę w Magnolii, ale dzisiaj tam byłam, obeszłam całą galerię i wysepki nie było. Na stronie www mają podane, że są w właśnie w Magnolii i w Arkadach.
Ostatnio byłam w Magnolii i szukałam stoska Vipery. Nie znalazłam. W Arkadach jest na bank, bo tam w końcu kupowałam. Na parterze od strony wejścia od ulicy Swobodnej (czyli idąc od dworca PKS/PKP)

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 16:22   #2434
AGATkA_eSZ
Wtajemniczenie

prawie na 100% pewna jestem, że stoisko Vipery jest koło któregoś z wejść. Wydaje mi się, że przenieśli je, bo kiedyś tam nie było nic. A jeśli to nie Vipera koło wejścia to na pewno jest tam jakaś wyspa z kosmetykami.

Edytowane przez AGATkA_eSZ
Czas edycji: 2011-04-19 o 16:24
AGATkA_eSZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 16:46   #2435
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

ależ się dziś zeżliłam ... 2 razy pobrali mi kwotę w automacie w autobusie, mimo odmowy ... niby mała kwota 2x5zł , ale wkurzyli mnie ....miał ktoś z Was podobną sytuację? Bo ja im na pewno nie daruję ....

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 17:01   #2436
mag_rat
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
ależ się dziś zeżliłam ... 2 razy pobrali mi kwotę w automacie w autobusie, mimo odmowy ... niby mała kwota 2x5zł , ale wkurzyli mnie ....miał ktoś z Was podobną sytuację? Bo ja im na pewno nie daruję ....
Reklamuj, jakiś czas temu czytałam, że mają specjalną pulę na reklamacje, bo często te biletomaty szwankują. Mi niejednokrotnie zeżarło po 1,20, czy 2,40. Teraz tylko w kioskach kupuję bilety.

mag_rat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 17:18   #2437
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
Ale na pewno pobrali? Masz potwierdzenia obu transakcji? Kiedyś mój chłopak w T&J w Pasażu płacił kartą w tej kasie samoobsługowej i dwa razy przejechał kartą, później na rachunku różnica między saldem, a dostępnymi środkami wynosiła dokładnie 2x wartość tych zakupów, a kasa wydrukowała tylko jedno potwierdzenie. Następnie zaksięgowano jedną transakcję, a drugą nie, dalej była różnica między saldem a dostępnymi środkami. Poszedł do banku wyjaśnić o co chodzi, to mu powiedzieli, że ta kwota jest zablokowana i oddadzą. Po kilku dniach rzeczywiście wszystko się wyrównało, pieniądze wróciły na konto.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-19, 17:51   #2438
riliana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Oh Peggy Brown Pokaż wiadomość
A wiesz do kiedy ma trwać remont?
niestety, ta niemiła sprzedawczyni powiedziała, że sami nie wiedzą, zresztą i tak już jest opóźnienie

wyspa Vipery w Magnolii jest w korytarzu wejścia między Zarą a Peek & Cloppenburg, naprzeciwko schodów na 1 piętro
riliana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 18:00   #2439
aktogimka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez riliana Pokaż wiadomość
wyspa Vipery w Magnolii jest w korytarzu wejścia między Zarą a Peek & Cloppenburg, naprzeciwko schodów na 1 piętro
Cóż jestem w takim razie lekko ślepa.

Stary 2011-04-19, 18:49   #2440
klajdla
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak jak pisala jedna z Wizazanek wczesniej, na pewno jest w Arkadach Wroclawskich
klajdla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 22:18   #2441
joaa
Zakorzenienie

GG do joaa

Cytat:

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Widzę, że na stronie jest jeszcze mapka z drogeriami, gdzie można dostać Viperę. Ale mapki nie da się przybliżyć (albo nie umiem ) i na Wrocławiu jest jedna wielka kropa ze sklepami.

Dobra, ogarnęłam już to przybliżanie mapy.
Tak, w Arkadach No i w Anrze na Kołłątaja

volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!<

If you're going crazy just grab me and take me
I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere

joaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-24, 16:10   #2442
paula-zla
Zakorzenienie

Chciałam zapytać z jakich źródeł korzystacie w celu nabycia informacji o koncertach, imprezach, wystawach, wszystkich wydarzeniach kulturalnych we Wrocławiu? Gazety, portale internetowe?

I jeszcze chciałam zapytać bardziej ogólnie: bierzecie udział w konkursach na FB? Gdzie? Bo słyszałam, że są organizowane, ale nie znam adresów stronek, czy grup
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-24, 16:12   #2443
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
Chciałam zapytać z jakich źródeł korzystacie w celu nabycia informacji o koncertach, imprezach, wystawach, wszystkich wydarzeniach kulturalnych we Wrocławiu? Gazety, portale internetowe?

I jeszcze chciałam zapytać bardziej ogólnie: bierzecie udział w konkursach na FB? Gdzie? Bo słyszałam, że są organizowane, ale nie znam adresów stronek, czy grup
Ja zazwyczaj korzystam ze strony miasta: http://www.wroclaw.pl/po_godzinach,1.dhtml
Ja ostatnio wzięłam w jednym udział, ale znalazłam go tylko dlatego, że brała w nim udział moja koleżanka. Naprawdę nie wiem, skąd ludzie o wszystkim wiedzą

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-24, 16:17   #2444
paula-zla
Zakorzenienie

Fajnie, dziękuję
Moja znajoma ostatnio wygrała bilet na Smolika Podobno sporo takich konkursów
i don't want to get over you

wymienię
paula-zla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 00:07   #2445
Cebulka_89
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez anonyme Pokaż wiadomość
W sklepach intenetowych
Jedynie minerały Pixie są dostępne stacjonanie,w drogerii "Pod Złotym Pucharem" na rynku
A wiesz może czy można tam również dostać korektory i pędzle tej firmy?
Cebulka_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 17:04   #2446
201701300931
Konto usunięte

Dziewczyny, mam dwa pytania

Pierwsze - gdzie we Wrocławiu można sobie pojeździć? Chcę sobie przypomnieć jazdę autem, żeby w końcu zacząć jeździć, a nie wiem gdzie tu są takie miejsca, żeby można było poćwiczyć

Drugie - znacie jakieś miejsca na weekendowy wypad? Chciałabym się przejechać gdzieś z mężem, a nie mamy pomysłu gdzie... Tak, żeby nie spędzać pół dnia w podróży...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 17:18   #2447
klajdla
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam dwa pytania

Pierwsze - gdzie we Wrocławiu można sobie pojeździć? Chcę sobie przypomnieć jazdę autem, żeby w końcu zacząć jeździć, a nie wiem gdzie tu są takie miejsca, żeby można było poćwiczyć

Drugie - znacie jakieś miejsca na weekendowy wypad? Chciałabym się przejechać gdzieś z mężem, a nie mamy pomysłu gdzie... Tak, żeby nie spędzać pół dnia w podróży...
1. Kiedys miedzy ulica Kamienna a Wapienna (niedaleko szkoly podstawowej) byl taki fajny plac manewrowy z ustawionymi znakami drogowymi. Oczywiscie bezplatny i ogolnodostepny Nie wiem, czy jeszcze jest, ale byl naprawde fajny
Oprocz tego parking przy ul. Mickiewicza (troche za skrzyzowaniem z ul. Kopernika). Do przypomnienia sobie ruszania, podstawowych manewrow, parkowania, skrecania i przejechala troche wiekszych odleglosci - jak znalazl Polecam w dni kiedy nic sie nie dzieje w pobliskiej Hali Ludowej. Wtedy parking jest pusty, wiec nikogo nie obijesz

2. Polecam okolice Karpacza/Jeleniej Gory. Po raz drugi jedziemy w te rejony na majowke Piekne zamki, ladne okolice. Mielismy zarezerwowany hotel, bez konkretnych planow na zwiedzanie. Podczas drogi znalezlismy mnostwo drogowskazow na zabytki, zamki, ciekawie miejsca. Wiekszosc zwiedzilismy Wszystko bardzo spontanicznie, ale niesamowicie milo. Polecam wejsc na Zamek Chojnik
No i przede wszystkim nie az tak bardzo daleko. Ok 100 km w jedna strone

Edytowane przez klajdla
Czas edycji: 2011-04-26 o 08:13
Stary 2011-04-26, 10:01   #2448
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość

Ja z kolei polecam Kotlinę Kłodzką np. Stronie Śl. czy Radków - w przeciwieństwie do Karpacza, można tam znaleźć ciszę, spokój i puste szlaki górskie. Z resztą samo Kłodzko też warte zobaczenia - jest ładna starówka no i oczywiście twierdza.
Rilla82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 10:22   #2449
klajdla
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rilla82 Pokaż wiadomość
Ja z kolei polecam Kotlinę Kłodzką np. Stronie Śl. czy Radków - w przeciwieństwie do Karpacza, można tam znaleźć ciszę, spokój i puste szlaki górskie. Z resztą samo Kłodzko też warte zobaczenia - jest ładna starówka no i oczywiście twierdza.
Jak bylam w zeszlym roku w okolicach Karpacza i Jeleniej Gory to rowniez bylo pusto I tez mozna bylo znalezc cisze i spokoj Dlatego specjalnie napisalam okolicie a nie sam Karpacz
Stary 2011-04-26, 14:16   #2450
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Mogłybyście polecić kosmetyczkę, która ładnie wydepiluje brwi i nada im odpowiedni kształt?

cudo <3
Oh Peggy Brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 16:55   #2451
riliana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cebulka_89 Pokaż wiadomość
A wiesz może czy można tam również dostać korektory i pędzle tej firmy?
Cebulka, pisałam niedawno, że drogeria nieczynna z powodu remontu i nic tam teraz nie kupisz - na dodatek sądzę, że po remoncie też nie, bo okropne babsko sprzedające narzekało, że nie może się z Pixie dogadać w sprawie dostaw
riliana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 23:10   #2452
mańcia
Zadomowienie

Wrocławianki wiecie może, gdzie tanio i ładnie wydrukują i oprawią mi pracę licencjacką?
mańcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 06:22   #2453
klajdla
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mańcia Pokaż wiadomość
Wrocławianki wiecie może, gdzie tanio i ładnie wydrukują i oprawią mi pracę licencjacką?
Wiem, ze na Curie-Sklodowskiej jest wypozyczalnia DVD U Witka i Darka Tam tez maja ksero (duuuzy punkt) i wykonuja w nim takie uslugi laminowanie, oprawianie, skladanie dokumentow. Niestety nie znam ich cennika. Ale kolezanka kiedys oprawiala tam prace i byla bardzo zadowolona.
Maja jeszcze chyba ze 2-3 punkty we Wroclawiu, ale nie wiem gdzie i czy w tych oddzialach tez jest ksero. Na Curie-Sklodowskiej na 100%
Stary 2011-04-27, 08:56   #2454
joaa
Zakorzenienie

GG do joaa

Cytat:
Na Łukasiewicza w budynku B4 (na rogu Smoluchowskiego). Politechnika i nawet Przyrodniczy tam sobie drukują prace Cennika też nie znam

volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!<

If you're going crazy just grab me and take me
I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere

joaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 10:47   #2455
slomka
in the dark of night

Spróbój vis a vis stacji benzynowej koło Pasażu Grunwaldzkiego, na rogu, po schodkach w dół - nie wiem jak się nazywa
Stary 2011-04-27, 12:38   #2456
caate
Zakorzenienie

GG do caate

dziewczyny, mozecie polecic dobrego, najlepiej sprawdzonego chociazby przez znajomego kregarza?
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 14:17   #2457
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
dziewczyny, mozecie polecic dobrego, najlepiej sprawdzonego chociazby przez znajomego kregarza?
Kopyś na Pierwiastkowej. Jest starszy i młodszy, polecam ojca. Pracował ze sportowcami. Zresztą wyniki jego pracy są bardzo adekwatne do doświadczenia. Szczerze polecam.

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Cytat:
Napisane przez klajdla Pokaż wiadomość
Wiem, ze na Curie-Sklodowskiej jest wypozyczalnia DVD U Witka i Darka Tam tez maja ksero (duuuzy punkt) i wykonuja w nim takie uslugi laminowanie, oprawianie, skladanie dokumentow. Niestety nie znam ich cennika. Ale kolezanka kiedys oprawiala tam prace i byla bardzo zadowolona.
Maja jeszcze chyba ze 2-3 punkty we Wroclawiu, ale nie wiem gdzie i czy w tych oddzialach tez jest ksero. Na Curie-Sklodowskiej na 100%
U witka i Darka jest drogo jeśli chodzi o drukowanie pracy. Ja niestety tam drukowałam, ale na Kościuszki. Najlepiej będzie jak czarno białe str wydrukujesz sobie sama, a tam tylko kolorowe.
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 15:16   #2458
meesha
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to meesha

Cytat:
ja z moimi znajomymi drukowalismy prace kolo pasazu grunwaldzkiego, w manhatanie (tak to bodajze nazywaja ), obok biedronki
Stary 2011-04-27, 17:01   #2459
Hebryka
Raczkowanie

znacie jakiegoś dobrego zegarmistrza? chodzi o dosyć wiekowy, ruski zegarek dlatego potrzebuje kogoś solidnego
Hebryka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 18:53   #2460
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Napisane przez Hebryka Pokaż wiadomość
znacie jakiegoś dobrego zegarmistrza? chodzi o dosyć wiekowy, ruski zegarek dlatego potrzebuje kogoś solidnego
W Rynku, na przeciwko bodajże Kameleona są dwa zakłady w tym jeden u takiego bardzo wiekowego pana i ten pan jest geniuszem, jeśli chodzi o zegarki

Drukowanie wszelkich prac polecam na Wrońskiego, to jest za parkingiem Politechniki na Grunwaldzie, tam jest taka mała drukarnia. Fajna jakość, miła obsługa i dobre ceny. Ja tam wszystko drukuję, drukowaliśmy oboje z TŻ magisterki i co roku robią mi tam kalendarze
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości