Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 2011. - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 23 37,10%
Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 6 9,68%
W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... 4 6,45%
Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. 6 9,68%
Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. 5 8,06%
Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. 0 0%
Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! 3 4,84%
Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. 6 9,68%
Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. 0 0%
Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. 9 14,52%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-26, 21:54   #2041
moniczka2123
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

a z duzo lepszych wiadomosci na suwaczku dzis 26 tydzien i 1 dzien czyli zaczynamy 27 tydzien czyli 7 miesiac

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 21:55   #2042
zanka205
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
to sporo.
Ja płacę za cała wizytę + usg 50 zł
a jak mi robiła połówkowe to tyle samo zapłaciłam.

Więc Ciebie to nawet drożej wychodzi jak mnie,
a chodzisz z NFZ.
I jaka tu sprawiedliwości, powiedz sama?!
tylko on mi zawsze na chwilę na 4d przełącza i mam masę fotek z usg

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 22:00   #2043
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Brunetka a próbowałaś lnu w tabletkach do ssania na zgage ?
Nie próbowałam, będę musiała polecieć jutro do apteki. Dziękuję
Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
hej ja to dzis dopiero zagladam wywiozlam dzis swojego mezulka na busa do niemiec:cr y: dwa miesiace go nie bedzie rowne 60 dni matko chodze i placze nic nie jest tak jak powinno ja chce do mojego Koteczka:c ry:
Moniczka masz jeszcze nas Zawsze możemy powtórzyć spotkanie, wtedy przyjedziesz i będzie ci weselej A mąż szybko wróci
Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Zmalowana i Brunetka[/B] jakbym bliżej LBN mieszkała to dołączyłabym się do Was do SR..
My będziemy chodziły do Świdnika. Zapraszamy i nie mów, że tak daleko do nas Ja jak jeżdżę do cioci na wieś to zajmuje to pół godzinki Może się skusisz na wizytę raz w tygodniu w Świdniku

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość

Dziewczyny jaka zgaga mnie pali to szok. Nic nie pomaga, nawet rennie. A już ze 4 dni był spokój.
Do tego okropny ból głowy... zamęczę się
Łączę się z tobą
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 22:02   #2044
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
AgaGuernsey a pochwal się jakie łóżeczko kupiliście dla Zuzki?
jeśli bedziemy "przeprowadzać Filipa to myślałam o czymś w tym stylu:
http://allegro.pl/braz-lozeczko-dla-...572834884.html
Nasze obie dziewczyny maja takie: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S39858939 tylko sosnowe.

Ale trzecie takie juz sie nie zmiesci hi hi, wiec za jakis czas dziewczyny dostana pietrowe, no chyba ze3 jakims cudem bedziemy miec wieksze mieszkanie

Ja juz grzecznie powiem dobranoc, bo jutro moja kolej, zeby odprowadzic laski do przedszkola. Tylko chyba temu najmlodszemu nie w glowie spanie, bo wlasnie mnie laduje od srodka
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 22:12   #2045
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
hej ja to dzis dopiero zagladam wywiozlam dzis swojego mezulka na busa do niemiec:cr y: dwa miesiace go nie bedzie rowne 60 dni matko chodze i placze nic nie jest tak jak powinno ja chce do mojego Koteczka:c ry:
Biedactwo, kochane Bardzo współczuję, bo na pewno jest Ci ciężko i smutno. I na pewno dziś żadne słowa Cię nie pocieszą. Nawet te, że jutro będzie łatwiej, pojutrze jeszcze łatwiej, a za parę tygodni .... ON już wróci
Masz nas, jakby co
Stary 2011-04-26, 22:17   #2046
Natka_
Zakorzenienie

Madziulka aaaale masz bodziaków!

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
No to pokaż nam się człowieku Chociażby w klubie
A kciuki ściskam już teraz

Vaniliowa - za Ciebie oczywiście też
Jutro zrobię zdjęcie to wrzucę do klubu

Cytat:

Ojjj Zleci szybko,zobczysz

Edytowane przez Natka_
Czas edycji: 2011-04-26 o 22:18
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 22:18   #2047
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Biedactwo, kochane Bardzo współczuję, bo na pewno jest Ci ciężko i smutno. I na pewno dziś żadne słowa Cię nie pocieszą. Nawet te, że jutro będzie łatwiej, pojutrze jeszcze łatwiej, a za parę tygodni .... ON już wróci
Masz nas, jakby co

Jestescie kochane z wami jakos ten czas mi latwiej minie...

Stary 2011-04-26, 22:27   #2048
83monia
Zakorzenienie

ja dzis u gina i ostatni dzien w pracy, postawilam ciasto a po poszlam do lumpka (wstawie jutro zdjecia). mam juz l4... i powoli mam rozwarcie, szyjka krótsza 2/1/0. mam sie oszczedzac i nie biegac... za dwa tygodnie kolejna wizyta.maz bardziej zestresowany niz ja...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 22:35   #2049
sygine
Zadomowienie

Moniczka trzymaj się dzielnie a czas szybko zleci

Będę się już chyba dzisiaj z wami dziewczyny żegnać, bo strasznie śpiąca jestem
W ogóle Młody dzisiaj daje takie popisy jak jeszcze nigdy Pół dnia kopie i to całkiem solidnie

Słodkich i kolorowych snów życzę, a za jutrzejsze badania, wizyty i wyniki (Zanka ) kciuki już zaciśnięte!
Stary 2011-04-26, 22:38   #2050
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
ja dzis u gina i ostatni dzien w pracy, postawilam ciasto a po poszlam do lumpka (wstawie jutro zdjecia). mam juz l4... i powoli mam rozwarcie, szyjka krótsza 2/1/0. mam sie oszczedzac i nie biegac... za dwa tygodnie kolejna wizyta.maz bardziej zestresowany niz ja...
Ojej to dbaj o siebie!
Stary 2011-04-26, 22:41   #2051
moniczka2123
Zadomowienie

kochane ide spac znaczy lezec bo raczej nie usne jutro kolo 12 bede dopiero bo jade do miasta musze pewne sprawy zalatwic... dobrej nocki

Stary 2011-04-26, 22:44   #2052
youyou
Zakorzenienie

oglądałam Usta, Usta i musiałam sobie trochę popłakać nie na moje nerwy to

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość

Sloneczko - no fajne te koszuliny ja jednak podjelam decyzje ze kupuje dwie na ramiaczkach bedziemi naj wygodneij ramiaczko w dol i juz a jak bedzie chlodniej to ma szlafrok i bolerko do spania
no właśnie ja też planuję kupić koszulę na ramiączkach, będzie mi za gorąco w takich z rękawkami na pewno...

Cytat:
oj współczuję na początku będzie najgorzej ale zobaczysz że czas szybko zleci!

Cytat:
to sporo.
Ja płacę za cała wizytę + usg 50 zł
a jak mi robiła połówkowe to tyle samo zapłaciłam.

Więc Ciebie to nawet drożej wychodzi jak mnie,
a chodzisz z NFZ.
I jaka tu sprawiedliwości, powiedz sama?!
Ja ostatnio płaciłam za wizytę z usg 180zł

wcześniej chodziłam do innego lekarza którego miałam w ramach abonamentu z pracy ale totalnie mi nie pasował i jakoś muszę przeboleć te stawki, bo lekarz jest super

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
to oszczędzaj się!! w końcu już masz l4
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 06:45   #2053
wodaqua
Zadomowienie

Witam!
Mężulek wybrał się do pracy, a mnie sen nie nachodzi więc jestem.

Cytat:
Ostatnio oznajmiłam ze nie podoba mi się (pewnie hormony zagrały) zdrobnienie Emilka wolę Emilia to wszyscy bunt olałam sprawę
Nosząc to imię, zdecydowanie wolę oficjalną formę niż Emilkę

Cytat:
Współczuję Ci serdecznie! Ja po 8 godzinach pracy już tęsknie za mężem, a bedąc na Twoim miejscu to chyba tylko byłby płacz.... Ale pomyśl - w Twoim wstanie nie wskazane się tak męczyć, a czas szybko leci, więc już niedługo znów się zobaczycie

Cytat:
Napisane przez madziaranew Pokaż wiadomość
Ja dzis tez mialam spiecie z tesciowa , baba sie uparl ze przyjedzie pomoc przy dzidzi, normalnie juz tlumaczymy jak nienormalnej ze damy sobie rade ze Tz nie pracuje dwa tyg po porodzie.to sie wsciekla I napewno teraz na mnie psioczy. Tesciu zrozumial ze po trzech tygodniach zapraszamy ,tyle ze u nas nie za bardzo ze spaniem, Bo mamy jedno lozko I dwa pokoje no I jeden jest dzienny . Materac jak i'm na podlodze rozloze to sie obraza Bo jedno I drugie problemy z kregoslupem , a na dodatek jak dzwonie to mowi tesciowa jaka jest wiecznie zmeczona , chora to w jaki so sob mi ma nib pomoc , chyba wykonczyc psychicznie, no I jej super porady.
Ja mam marzenie, żeby poradzić sobie samej z T. podczas tych pierwszych dni, a już na pewno wolałabym pomoc mamy, a nie teściowej, choć to złota kobieta. Rozumiem Cię, szczególnie, że baba taką zchorowaną z siebie robi...

Youyou, ja też sobie popłakałam, pogrzeby zawsze takie smutne, a szczególnie kiedy małe dziecko zostaje bez rodzica...
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 06:54   #2054
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
oglądałam Usta, Usta i musiałam sobie trochę popłakać nie na moje nerwy to
ja też sobie popłakałam na tym filmie, uśmiercili moją ulubioną bohaterkę

dziewczynki proszę o kciuki za wizytę dziś mam na 16.30 i już się boję

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 07:07   #2055
wodaqua
Zadomowienie

Słoneczko, ja też ma dziś wizytę i też na 16:30, więc proszę o wzajemne kciuki Czego się boisz?
Stary 2011-04-27, 07:12   #2056
Natka_
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja też spać nie moge...
Zaraz się zbieram na wizytę

Cytat:
Napisane przez Kajool Pokaż wiadomość
ja tez chodze na nfz i jestem zadowolona, nawet mam co wizyte usg ale i tak mnie moj lekarz wysyla na lepszy sprzecior w kazdym trymestrze. Teraz mam 5 maja. Tylko nie wiem co teraz robic, bo mam ta bakterie i nie wiem czy nie przyspieszyc terminu wizyty. Kurcze dziewczyny robcie posiew, bo to jednak wazne badanie.
Ja już dostałam drugi raz skierowanie na posiew

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ----------

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Słoneczko, ja też ma dziś wizytę i też na 16:30, więc proszę o wzajemne kciuki Czego się boisz?
Stary 2011-04-27, 07:13   #2057
wodaqua
Zadomowienie

To w takim razie już jesteśmy we trzy na wizyty... Może z tego powodu spać nie możemy :P
Stary 2011-04-27, 07:20   #2058
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
To w takim razie już jesteśmy we trzy na wizyty... Może z tego powodu spać nie możemy :P
Napewno doczekać się nie umiemy, ja mam na 8 20-wyjątkowo tak wcześnie, zawsze miałam raczej w godzinach wieczornych
Stary 2011-04-27, 07:24   #2059
wodaqua
Zadomowienie

Bardzo bym chciałą chodzic tak wcześnie na wizyty, ale mój gin prywatnie tylko przyjmuje więc zawsze popołudnia i prawie zawsze z opóźnieniami. Dzień taki skopany, bo się czeka jak na szpilkach - niby wszystko w porządku ale jednak ważna sprawa taka wizyta.
Stary 2011-04-27, 07:34   #2060
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo bym chciałą chodzic tak wcześnie na wizyty, ale mój gin prywatnie tylko przyjmuje więc zawsze popołudnia i prawie zawsze z opóźnieniami. Dzień taki skopany, bo się czeka jak na szpilkach - niby wszystko w porządku ale jednak ważna sprawa taka wizyta.
Mój też własnie tylko prywatnie, ale w środy jest akurat od rana w gabinecie. Jedyny skutek wczesnej wizyty, że muszę iść sama, bo mąż nie mógł sięrano urwać z pracy... A we dwójkę zawsze raźniej.
Dla mnie każda taka wizyta to jak święto hihi. Człowiek się cieszy, że Maluszka zobaczy znowu, ale też stresik czy wszystko wporządku będzie.

---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ----------

No nic ja się zbieram, trzymajcie kciuki dziewczyny Odezwę się po wizycie.
Stary 2011-04-27, 07:39   #2061
wodaqua
Zadomowienie

Właśnie doczytałam, że agulaaabar też am dziś wizytę

Ja też dziś prawdopodobnie bez męża, bo może nie zdążyć z pracy, a szkoda, bo już przywykłam, że zawsze razem. No i dla niego też dziecko coraz bardziej prawdziwe staje się po wizycie, kiedy zobaczy na własne oczy :P
Stary 2011-04-27, 07:43   #2062
margaret82
Zadomowienie

Madziulka_17 ale masz bodziaków

moniczka2123 oby szybko zleciało. Ale jak widzisz nie jesteś sama dziewczyny chętne na spotkanie i ploty a to zawsze jakas odskocznia No i ciepło juz więc nie trzeba sie kisić w domku.

83monia to teraz sobie odpoczywaj

Natka_ wodaqua Sloneczko555xxx kciuki za wizyty zaciśnięte

Witam z rana
Ja już po śniadanku, za godzinkę zbieram się do lumpka bo juz 2 tygodnie nie byłam
Pogoda piękna to sobie na mały spacerek pójdę daleko już chodzić nie mogę bomnie stopy bolą

Miłego dnia mamuśki
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 07:47   #2063
wodaqua
Zadomowienie

I SweetAngel dzisiaj ma wizytę... Ale nas duużo dzisiaj...
Dzięki za kciuki Margaret
Stary 2011-04-27, 07:51   #2064
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
dziewczyny kciuki są
Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość

Ja też spać nie moge...
Zaraz się zbieram na wizytę

wciąż zaciśnięte

za mnie też trzymajcie, dziś odbieram wyniki tej okropnej glukozy

Stary 2011-04-27, 07:58   #2065
wodaqua
Zadomowienie

Ok, za Ciebie Zanka też zaciśnięte!
Stary 2011-04-27, 08:06   #2066
Kolina
Zadomowienie

witajcie
ja tez juz nei spie
wstalam o 6 bo mialam byc na 7 na budowie, panowie od luster mieli dzis montowac lusterka i inne szkla, ale dostalam telefon ze mieli wypadek i nie przyjada dzis
mam nadzieje z enic powaznego sie nie stalo, sympatyczni z nich panowie, no i nasza przeprowadzka si eopoznia, juz raczej na dlugi weekend nie zdazymy akurat tz ma wolne wic moglibysmy wspolnie sprzatac itp a tak tow szystko w zawieszeniu

editka2022, nie przejmuj sie glupim gadaniem niektorzy sa tak zgorzkniali ze nie wysiedza jak komus humoru nie spieprza
ja w swieta od szwagra uslyszalam "ales gruba!" ale on ma taki specyficzny sposob bycia ze zawsze cos musi powiedziec, czesto w zartach... ale teraz do konca nie jestem pewna czy to zart byl
ale mam to w nosie, jestem w ciazy wiec brzuch rosnie, o!

Natka_ i Vaniliova i vodaqua - za wizyty

sygine, tak to ja pytalam o laktator, dziekuje za pamiec to ja porownam ceny np z allegro, ale mowisz ze te podstawowe to srednio warto? hmm, pomysle i dam znac, dzieki!

Cytat:
a może masz zamiar zamawiać u r_p77? bo on ma pieluch jakieś podwójnie tkane i ciekawi mnie czy rzeczywiście są podwójne ( mi w zakupach allegrowych wyszło jakieś 200 zł )..
ja u tego allegrowicza bylam w hurtowni w Bielsku na rozeznaniu, jest roznica pomiedzy pieluchami "zwyklymi" a podwojnie tkanymi, ja chyba te grubsze wezme, moze beda mocniejsze, nie sa az tak drogie

jak juz o tym rozmawiamy, mocno zastanawiam sie nad flanelkami z rysunkami, pierze sie je w wysokich temperaturach, jak te malowanki sie utrzymuja? dla mnie nie ma nic gorszego niz takie sprane rysunki wyglada to niechlujnie, juz wole jednobarwne
ktoras mamusia uzywala kolorowych? jak ta sprawa wyglada?

Madziulka_17, ale masz bodziakow i mowisz ze to dopiero jeden rodzaj bielizny? bedziesz prac raz na 2 tygodnie ale szafe dla dzidzia musisz miec wieeeelka

margaret82, lumpek to jest pomysl skoro juz nie spie i tez dawno nie bylam....

---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

aaaaaa i doczytalam ze jeszcze dwie wizyty dzisiaj

Sloneczko i SweetAngel - za wizyty

zanka i za wyniki

hurtowo za wszystkich trzymam!

ja na wyniki krwi i moczu czekam, tydzien temu oddawalam
sa do odbioru w centrach w warszawie, a ja jestem w gorach...
zawsze sa na drugi dzien w necie a teraz nie ma - wczoraj wieczorem dzwonilam na infolinie co sie dzieje, to mi powiedzieli ze wyniki wprowadza i komentuje lekarz i ze nie ma na to okreslonego czasu, musze czekac, ona widzi ze sa juz dostapne od tygodnia i tyle tylko moze mi powiedziec
tez sie niecierpliwie bo ostatnio leciala mi hemoglobina i wlaczylam zelazo, ciekawa jestem czy to cos pomoglo, no i jaki jest mocz, skoro mialam objawy grzybicy
Stary 2011-04-27, 08:17   #2067
pieleszka
Wtajemniczenie

witam się i ja
za wszystkie dzisiejsze wizyty i wyniki trzymam kciuki
znowu mam dzisiaj od rana lenia w pracy... jakoś się zebrać nie mogę w sobie... niech mi któras kopa sprzeda
ostatnio mi koleżanka polecała książkę "Język niemowląt" i się zastanawiam czy sobie nie zamówić... czy któraś z Was ja czytała?? rzeczywiście warto poczytać??

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 08:21   #2068
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
a z duzo lepszych wiadomosci na suwaczku dzis 26 tydzien i 1 dzien czyli zaczynamy 27 tydzien czyli 7 miesiac
26 tydz i 1 dzień to 2 7 tydzień?
Nie rozumiem

Zanka to tyle dobrego!

83monia No oszczędzać się, bo jak nie to kolejna będzie do

youyou o masakra! To mnie nawet z badaniami nigdy tyle nie wyszło choć nie wiem jak będzie w tym miesiącu, bo dochodzi mi wizyta u endokrynologa, który prywatnie przyjmuje bo u Nas w mieście jest jedna lekarka ale nie ma za fajnej opinii a ten do którego idę to ponoć dojeżdża z Gliwic : gin 50zł + 50zł badania na ft3 ft4 i antygenPO + 70zł wizyta u endo

wodaqua
a powiedz mi przezywali Cię jakoś inaczej albo zdrobniale?
Ja się co raz częściej zastanawiam nad Emily

Cytat:

Boże wszystkich uśmiercają w serialach, jakaś plaga normalnie!
A Barwach Szczęścia tego Romana (Olaf Lubaszenko) w Na dobre i na złe tą Matyldę Damięcką, w Klanie Beatka się zgubiła, ma dojść jeszcze Hania z M jak miłość teraz Usta Usta

Kolina aby nic poważnego się nie stało tym pracownikom.
I żeby szybko to skońyczli!

Maż poszedł do pracy,
Ja sobie jeszcze poleżę
Śniło mi się że poszłam do tego endokrynologa, żeby się do niego dostać
musiałam jechać windą, a winda to było krzesło obrotowe siadłam na nie i jechałam do góry jakieś z 2 min, bez żadnego zabezpieczenia, potem miałam problem przy rejestracji bo nie miałam przy sobie ( choć nie wiem czy potrzebna) książeczki ciążowej i się denerwowałam. Kolejka była jak na 2 dni i zastanawiałam się dlaczego on tak długo trzyma jedną pacjentkę chyba z 30 min ale jak się skończyło, co mi wyszło i czy wytrzymałam do swojej kolejki to nie wiem bo mąż mnie obudził...

za dzisiejsze wizyty!!

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 08:26   #2069
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
witam się i ja
za wszystkie dzisiejsze wizyty i wyniki trzymam kciuki
znowu mam dzisiaj od rana lenia w pracy... jakoś się zebrać nie mogę w sobie... niech mi któras kopa sprzeda
ostatnio mi koleżanka polecała książkę "Język niemowląt" i się zastanawiam czy sobie nie zamówić... czy któraś z Was ja czytała?? rzeczywiście warto poczytać??
w pdf na necie mozna znalezc
ja nie czytałam

Stary 2011-04-27, 08:38   #2070
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Bry!

Alez sie dzisiaj wizytowo zrobilo: Natka, Vaniliowa, Wodaqua, SweetAngel, Agulabaar, Sloneczko kciuki zacisniete! I Zanka za wyniki!

Monia odpoczywaj skoro z szyjka niezaciekawie.

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
sygine, tak to ja pytalam o laktator, dziekuje za pamiec to ja porownam ceny np z allegro, ale mowisz ze te podstawowe to srednio warto? hmm, pomysle i dam znac, dzieki!

jak juz o tym rozmawiamy, mocno zastanawiam sie nad flanelkami z rysunkami, pierze sie je w wysokich temperaturach, jak te malowanki sie utrzymuja? dla mnie nie ma nic gorszego niz takie sprane rysunki wyglada to niechlujnie, juz wole jednobarwne
ktoras mamusia uzywala kolorowych? jak ta sprawa wyglada?
Kolina ja mam ten zupelnie podstawowy laktator Medeli i ja go polecam. Sciaga bardzo dobrze, aczkolwiek mam porownanie tylko z Canpolem (ten mi sie nie sprawdzil) Tylko ja go kupowalam ciut taniej u nas w sklepie.

A jesli chodzi o flanelki kolorowe, tez mam i nic sie z nadrukami nie dzieje, a sa juz po dwojce dzieci.

Pieleszka ja Jezyk Niemowlat polecam! Warto przeczytac, mi ten poradnik pomogl niejako zrozumiec co sie dzieje z dzieckiem, wg niej nauczylam Zuzie sama zasypiac... Teraz tez bede sobie odswiezac te wiadomosci.
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości