Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-27, 09:21   #1411
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

kwiatuszek a to on już ma za granicą prace? czy dopiero jej szuka?
Stary 2011-04-27, 09:24   #1412
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
idę jutro do kina na "Oczy Juli" widziała któraś?
takie sobie
nazwanie tego horrorem to jakaś pomyłka, zwykły thriller. Do połowy niezły i nawet trzyma w napięciu, ale potem już się człowiek domyśla o co chodzi i do końca jest nudno i bez zaskoczeń
Stary 2011-04-27, 09:28   #1413
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
takie sobie
nazwanie tego horrorem to jakaś pomyłka, zwykły thriller. Do połowy niezły i nawet trzyma w napięciu, ale potem już się człowiek domyśla o co chodzi i do końca jest nudno i bez zaskoczeń
aha.. no to nawet lepiej bo ja lubię się "bać" tylko trochę a jak napięcie trzyma zbyt długo to się denerwuje więc bynajmniej na zawał nie zejdę
dziękuję za informacje.. a widziałaś może Rytuał? bo też mnie kręci?
Stary 2011-04-27, 09:30   #1414
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
kwiatuszek a to on już ma za granicą prace? czy dopiero jej szuka?
Papiery wysłał już jakieś 2 tyg. temu i czekał na odpowiedź i wczoraj zadzwonili, że w sobotę wyjazd, bo chce ich ubezpieczyć od 1 maja więc pracę już ma tam.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 09:32   #1415
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kwiatuszku w takim razie życzę powodzenia i trzymam kciuki aby czas mijał tam jak najszybciej.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 09:33   #1416
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Papiery wysłał już jakieś 2 tyg. temu i czekał na odpowiedź i wczoraj zadzwonili, że w sobotę wyjazd, bo chce ich ubezpieczyć od 1 maja więc pracę już ma tam.
teraz doczytałam,
rozumiem i trzymam kciuki
Stary 2011-04-27, 09:38   #1417
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
imprezy!!!!
za✂✂✂isty festiwal na który jadę z ekipą za✂✂✂istych wizażanek i pierwszy w Polsce koncert mojej ukochanej kapeli (plus 2 inne suuuper zespoły )
Aż chce się żyć
Ważne jest, aby mieć dla kogo/czego żyć

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Dzieki za mile slowa dla Tomcia.
Wczoraj nie wytrzymalam i pojechalismy na nocny duzur w przychodni-goraczka mu w ogole nie schodzila, a na wlasna reke balam sie cos podac (mialam czopki od szwagierki). No i okazalo sie ze Tomus ma zapalenie gardla! dostal antybiotyk i syrop przeciegoraczkowy. lekarka powiedziela ze bron boze mu czopkow nie mamy dawac-wiec dobrze ze na wlasna reke mu nie podalam! nie pojechalam dzis do pracy-zalatwilam z kolezanka ze nie musialam bo nie chcialam tego mojego boroczka samego zostawiac a on teraz taki mamusi przytulasek z ta goraczka. Dzis w nocy duzo spal ze mna zeby byl spokojniejszy. w pewnym momencie w ogole TZ sie przytulil jeszcze do mnie wiec lezac na baczku z przodu tulilam malucha a z tylu przytulal mnie TZ-slodko bylo
Biedaczek... zdrówka dla Tomusia!
U nas w mieście były przypadki paraliżu czy porażenia (nie pamiętam dokładnie) po szczepionkach. Także miejcie się na baczności i obserwuj Tomcia

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ja się wczoraj z męża śmiałam, bo tak przeżywał narodziny małej (pierwsze dziecko u naszych znajomych). Dzownił rano do kolegi i się pyta "i jak, i jak" kolega powiedział, że jadą do szpitala. A maż do niego "to informuj mnie, bo my tu jak na jajkach siedzimy" tak na niego popatrzyłam i się zaczełam śmiać, ze jajko to zaraz on zniesie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Właśnie mi się przypomniało, ze wczoraj jak kupowałam sobie gingersa to już mam płacić a laska się na mnie patrzy jakos tak krzywo i nagle z taką nieśmiałoscią mówi : ,,yyyyy nie,... jednak poproszę panią o dowód osobisty "
a ja do niej ,,ale mnie pani zaskoczyła, ja mam 30 lat"
Mi też się to zdarza

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
w niedziele wyszlysmy do domku
bo Oleńka miala dosc wysoka zoltaczke
wiec 5 dob nas trzymali......
zdazylam miec baby bluesa, ale juz jest wszystko okej

wklejam fotke malej
z 2 doby

dzisiaj ma 7 dni

Oleńka urodzona z wagą 3160g i 54 cm
Cześć! Malutka słodziutka, a Ty wyglądasz pięknie Twoje oczy mówią wszystko! Szczęście, radość, miłość...
Właśnie a jak zniosłaś sam poród?

Cytat:
Samba tez byłam zdziwniona

Gucia tez sie zdziwiłam, ze tyle jajek, ale tak wyszło. A były ciasta + obiado kolacja dla 7 osób. (no oczywiscie zostało jedzenia).

Wczoraj mi koleżanka napisała z Holandii (rozlicza nas tam, tzn dała gosiciow aby nas rozliczył, bo nie chcicałam aby polska firma to robiła) i mamy dostac zwrotu ok. 1900 euro to jest jakieś 7400zł (za nas dwoje)
Zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane
Zgodnie z obietnicą melduję się po wczorajszym badaniu USG. Niestety płeć dzidziusia nadal nieznana, bo sprzęt mojej pani doktor jest niezbyt wyraźny, ale poza tym wszystko wydaje się OK. Dzidziuś nawet się trochę ruszał. Płeć poznam chyba dopiero na USG genetycznym za 3-4 tygodnie.
No i nie potrzebnie się martwiłaś tym razem maluszek się ruszał

Cytat:
Dobry
Dawno mnie nie było, ale staram się Was podczytywać.nNie wiem czy Wam pisałam, ale sprzątam u tej pani co od niej te mieszkanie kupiliśmy i wpada jaiś grosz co miesiąc więc się cieszę, ale u męża kiepsko z pracą no i razem z kolegą składali papiery już to różnych firm (nawet na kopalnie, ale wiadomo doświadczenia nie mają) no i nic i złożyli papiery do Niemieckiej firmy (w swoim zawodzie) i wczoraj otrzymali odpowiedź, że jeżeli są zainteresowani to w tą sobotę jest wyjazd No i zdecydowaliśmy, że mąż pojedzie. On zarabia tutaj 1600zł, a ja z tego sprzątania przyniosę jakieś 200-300zł, ale to za mało, żeby wyżyć (wynajem pochłania masę pieniędzy). Pewnie powiecie, że oddałybyście dziecko do żłobka, żeby tylko mąż nie musiał wyjeżdżać, ale do najbliższego żłobka mam 20km więc musielibyśmy kupić drugie auto, a wtedy moja wypłata by szła na żłobek i opłaty drugiego samochodu więc to bez sensu.
Mąż co miesiąc będzie na tydzień w domu i oprócz tego ma też normalny urlop. Ciężko mi i przyszłam się wyżalić mam nadzieję, że mnie nie skrytykujecie, ale nie mamy innego wyjścia.
Wasza decyzja. Trzymam kciuki...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 09:39   #1418
ktosia86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Piękna pogoda za moim oknem, ptaszki drą papy, jak to mówi mój mąż Muszę troszkę ogarnąć dom, bo koleżanka ma wpaść na kawkę.
Mąż wczoraj przywiózł mi tą 5 litrową puchę loda - tak mi się buzia cieszyła Moja mama jak to zobaczyła, stwierdziła tylko, że chciałaby mieć takiego męża. Powiedziałam, że ma pecha, bo taki egzemplarz jest jeden na świecie Ale lodem ją i tak poczęstowałam

Atomufko mam nadzieję, że z pracą się jednak powiedzie.

Bzyczko oby kociak wyzdrowiał.

Kwiatuszku fajnie, że udało Ci się załapać tą pracę, zawsze to jakiś grosz. Co do wyjazdu męża, to nie nam to oceniać, to Wasza decyzja i Wasze życie, mam tylko nadzieję, że szybko się wszystko poukłada i mąż będzie mógł wrócić do domu.

Katuniu biedny Tomeczek, oby szybko mu przeszło.
Stary 2011-04-27, 09:42   #1419
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ktosiu jakie lody?? jaki smak ja wczoraj tez wcinałam wielki kubeł jagodowych faktycznie... sliczna dziś pogoda.

Stary 2011-04-27, 09:44   #1420
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
aha.. no to nawet lepiej bo ja lubię się "bać" tylko trochę a jak napięcie trzyma zbyt długo to się denerwuje więc bynajmniej na zawał nie zejdę
dziękuję za informacje.. a widziałaś może Rytuał? bo też mnie kręci?
Rytuałun niet
ale faktycznie może być ciekawy
Sporo ostatnio filmów oglądałam, ale głównie stare dobre klasyki
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Ważne jest, aby mieć dla kogo/czego żyć
nom - cudne imprezy mnie w tym roku czekają już się nie moge doczekac
Stary 2011-04-27, 09:46   #1421
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Ktosiu jakie lody?? jaki smak ja wczoraj tez wcinałam wielki kubeł jagodowych faktycznie... sliczna dziś pogoda.
Waniliowo - czekoladowe, moje ulubione
Stary 2011-04-27, 09:47   #1422
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
mniami

Stary 2011-04-27, 09:48   #1423
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Dopóki Bartuś nie pójdzie do przedszkola, a ja do pracy. Jakieś 2-3lata conajmniej. Co miesiąc będzie w domu na tydzień. Tam mają weekendy wolne, ale jakby chciał jeździć do domu co tydzień to nie starczyłoby na paliwo. No i jak tam wypadnie jaieś święto, że mógłby na dłużej przyjechać to też będzie zjeżdżał. Oprócz tego normalny urlop do wykorzystania będzie miał. Może nie będzie tak źle, ale jednak to rozłąka i ciężko mi z tym. Jednak wiem, że tak najprędzej się czegoś dorobimy i odłożymy jakieś pieniądze. 3 lata szybko zlecą mam nadzieję.
Trzymam za Was kciuki, bo niestety ja nie znam pozytywnych zakończeń takich rozstań. Mam nadzieję, że Wy będziecie tym wyjątkiem od reguły...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 09:48   #1424
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Rytuałun niet
ale faktycznie może być ciekawy
Sporo ostatnio filmów oglądałam, ale głównie stare dobre klasyki
hmm no nic to będę musiała zobaczyć "w ciemno"

Cytat:
ojjj nie zgadzam się waniliowo-czekoladowe TO MOJE ULUBIONE
Stary 2011-04-27, 09:50   #1425
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 09:50   #1426
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Kwiatuszku fajnie, że udało Ci się załapać tą pracę, zawsze to jakiś grosz. Co do wyjazdu męża, to nie nam to oceniać, to Wasza decyzja i Wasze życie, mam tylko nadzieję, że szybko się wszystko poukłada i mąż będzie mógł wrócić do domu.
No jakieś 3 lata tam będzie, bo wiadomo, że jak Bartuś pójdzie do przedszkola to ja od razu pracy nie znajdę. No więc jak ja dostanę pracę i parę meisięcy popracuje to mąż pomału będzie się rozglądał za pracą tutaj. Bartusia do przedszkola chce posłać jak będzie miał 3 latka więc za 2 lata, a za 3 myślę mąż wróci.
Stary 2011-04-27, 09:50   #1427
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
dzieki Guciu za przepis na pewno zrobie bo tez mam jeszcze nadmiar jajek

a raczej nie jest to trzydniowka, o ktorej Marta wspominala bo to nie taka wyspyka jak pisza-czytalam o tej wysypce po trzydniowce-to mi wyglada bardziej na reakcje na antybiotyk lub po prostu na goraczke. W czwartek idziemu do lekarza na kontrole to na pewno jej to pokaze.
Mam nadzieje, że Ci będzie smakować. My tą pierwszą uwielbiamy. Mąż potrafi zjeść całą miseczkę bez chleba

Kochana, mam nadzieje, że mu przejdą te wszystkie dolegliwości, trzymam kciuki za czwartkową wizytę u lekarza.

Cytat:
oglądałam usta usta i mimo że od dawna wiedziałam co zrobią itd.. i nawet byłam zadowolona że nie będzie sielanki to jestem zniesmaczona... zrobili totalny pastisz tej sytuacji.. a akcja z urną w barze była poniżej poziomu... no nic...
hmm a może pastisz to za mało powiedziane...
Właśnie teraz sobie przypomniałam, że w nowym wizazu pisałam o moich odczuciach i przepadło Jak dla mnie - uwielbiam ten serial za to, że nie jest cukierkowy, że nie jest sielankowo i dlatego przedstawienie śmierci w momencie kiedy wszystko było tak pięknie, tak idealnie - mnie uderzyła ale też doceniłam za to ten serial jeszcze bardziej - bo tak to w życiu bywa.

Kilka scen faktycznie porażka - przede wszystkim scena w barze z urną.

Ale za to doceniam za pokazanie sposobu, w jaki radzi (bądź nie radzi sobie właśnie) bohater z tą śmiercią. Jestem bardzo ciekawa kolejnego odcinka.
Cytat:
Witajcie kochane
Zgodnie z obietnicą melduję się po wczorajszym badaniu USG. Niestety płeć dzidziusia nadal nieznana, bo sprzęt mojej pani doktor jest niezbyt wyraźny, ale poza tym wszystko wydaje się OK. Dzidziuś nawet się trochę ruszał. Płeć poznam chyba dopiero na USG genetycznym za 3-4 tygodnie.

Katuniu ucałuj ode mnie Tomusia

Madzia ale ja Ci zazdroszczę tego zwrotu

Usta, usta też oglądałam i mimo, iż ta tragedia była przedstawiona w dość dziwnym świetle to ryczałam jak bóbr.
Cieszę się, ze z maleństwem wszystko dobrze! No i super, że się troszkę poruszało, bo przynajmniej uspokoiło mamusię No i szkoda, że jeszcze płeć nie znana. Czekam razem z Tobą, bo ciekawa jestem bardzo

Cytat:
Dobry
Dawno mnie nie było, ale staram się Was podczytywać.nNie wiem czy Wam pisałam, ale sprzątam u tej pani co od niej te mieszkanie kupiliśmy i wpada jaiś grosz co miesiąc więc się cieszę, ale u męża kiepsko z pracą no i razem z kolegą składali papiery już to różnych firm (nawet na kopalnie, ale wiadomo doświadczenia nie mają) no i nic i złożyli papiery do Niemieckiej firmy (w swoim zawodzie) i wczoraj otrzymali odpowiedź, że jeżeli są zainteresowani to w tą sobotę jest wyjazd No i zdecydowaliśmy, że mąż pojedzie. On zarabia tutaj 1600zł, a ja z tego sprzątania przyniosę jakieś 200-300zł, ale to za mało, żeby wyżyć (wynajem pochłania masę pieniędzy). Pewnie powiecie, że oddałybyście dziecko do żłobka, żeby tylko mąż nie musiał wyjeżdżać, ale do najbliższego żłobka mam 20km więc musielibyśmy kupić drugie auto, a wtedy moja wypłata by szła na żłobek i opłaty drugiego samochodu więc to bez sensu.
Mąż co miesiąc będzie na tydzień w domu i oprócz tego ma też normalny urlop. Ciężko mi i przyszłam się wyżalić mam nadzieję, że mnie nie skrytykujecie, ale nie mamy innego wyjścia.
Szkoda, że jednak musi jechać. Ale jeżeli jesteście pewni, że wykorzystaliście wszystkie możliwości, że już wszystkiego spróbowaliście i nie ma innego wyjścia to jakoś dacie radę. Będziecie musieli. Niemcy to nie koniec świata, zawsze możesz się spakować z Bartkiem i jechać do niego. Zresztą nie wiem czy od razu bym tego nie zrobiła. W sumie nic Cię nie trzyma w Polsce, a bylibyście razem, Ty mogłabyś się tam też rozwijać...

Cytat:
nad imionami zastanawialiśmy się tylko na początku, ale ponieważ mamy kompletnie odmienne gusta postanowiliśmy wstrzymać się z dyskusją do czasu gdy bedziemy znali już płeć
My też mamy zupełnie inny gust jeśli chodzi o imiona Tylko co do chłopca się zgadzamy, a jeśli chodzi o dziewczynkę to masakra. Na razie stanęło na Alicji i jak coś to nie odpuszczę, bo żadne inne imię mi się nie podoba

A ja wczoraj w końcu widziałam Lejdis. I zwracam honor. Płakałam ze śmiechu w niektórych momentach i ta ich bezpośredniość mnie urzekła w 100%.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 09:52   #1428
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia nam tez się Alicja podoba. Mąz zawsze powtarza, ze będzie Alicja (delicja) bo pasuje do nazwiska

Stary 2011-04-27, 09:57   #1429
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Trzymam za Was kciuki, bo niestety ja nie znam pozytywnych zakończeń takich rozstań. Mam nadzieję, że Wy będziecie tym wyjątkiem od reguły...
Ja na szczęście znam same pozytywne zakończenia, bo wszyscy w mojej rodzinie przez to przechodzili. Moje kuzynki i moja siostra (jej mąż był zagranicą 5 lat i wrócił i nadal są razem). Jednak jak będę widziała, że coś zaczyna się psuć to bez względu na wszystko będę kazała mężowi wracać. Ufam mu i wiem, że damy radę przez to przejść, bo już nie raz pokazał, że nic nas nie rozdzieli.

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Szkoda, że jednak musi jechać. Ale jeżeli jesteście pewni, że wykorzystaliście wszystkie możliwości, że już wszystkiego spróbowaliście i nie ma innego wyjścia to jakoś dacie radę. Będziecie musieli. Niemcy to nie koniec świata, zawsze możesz się spakować z Bartkiem i jechać do niego. Zresztą nie wiem czy od razu bym tego nie zrobiła. W sumie nic Cię nie trzyma w Polsce, a bylibyście razem, Ty mogłabyś się tam też rozwijać...
Mąż już od pracu miesięcy próbuje znaleźć inną pracę niestety bezskutecznie, a w jego obecnej pracy z płacą coraz gorzej i firma chyba zaniedługo upadnie.
Chciałam tak zrobić, ale dowiadywałam się u mojej rodziny, która tam mieszka i mówili, że za taką pensję jak będzie dostawał to tam też nie będzie nam łatwo przeżyć. Czas pokaże jak się to poukłada. Jednak nie chcemy mieszkać tam na stałe.
Stary 2011-04-27, 09:59   #1430
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Idę... choć czuję, że dziś dyrekcji nie będzie

Stary 2011-04-27, 10:04   #1431
bzyczka1
Zakorzenienie

Madzia trzymam kciuki by jednak była

Dziewczyny jestem wściekła na tż...wyjął mi ostatnio z moich kluczy klucz na ogród i nie mam się jak dostać, a właśnie mama przyjechała bo miałyśmy iść na ogród po kwiaty na cmentarz.

Nasz skarb

Edytowane przez bzyczka1
Czas edycji: 2011-04-27 o 10:10
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 10:09   #1432
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Mąż już od pracu miesięcy próbuje znaleźć inną pracę niestety bezskutecznie, a w jego obecnej pracy z płacą coraz gorzej i firma chyba zaniedługo upadnie.
Chciałam tak zrobić, ale dowiadywałam się u mojej rodziny, która tam mieszka i mówili, że za taką pensję jak będzie dostawał to tam też nie będzie nam łatwo przeżyć. Czas pokaże jak się to poukłada. Jednak nie chcemy mieszkać tam na stałe.
No ja właśnie myślę o tych 3 latach - bo fajnie by było gdybyście mogli być razem i Bartuś miał by ojca na co dzień, a nie tylko raz w miesiącu. I też nie myślę o tym, żebyś tam jechała i nie pracowała, ale może byłaby możliwość, żebyś tam znalazła jakąś dorywczą pracę. Wiesz co, ja bym zrobiła wszystko żeby do męża dojechać. Niech TŻ teraz jedzie sam. Niech się też rozgląda. Może akurat jak przyjedzie za miesiąc to będzie taka możliwość... moja koleżanka wyjechała kilka lat temu do Niemiec z małym dzieckiem i z tego co pamiętam to zaprowadzała małego do czegoś na rodzaj żłobka na 4h, a sama szła w tym czasie do pracy. Może będzie i taka możliwość...

Cytat:
Idę... choć czuję, że dziś dyrekcji nie będzie
Powodzenia

Stary 2011-04-27, 10:12   #1433
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
mniami

Cytat:
hmm no nic to będę musiała zobaczyć "w ciemno"

ojjj nie zgadzam się waniliowo-czekoladowe TO MOJE ULUBIONE
Nieprawda bo MOJE I nie ma zaklepywania

Cytat:
No jakieś 3 lata tam będzie, bo wiadomo, że jak Bartuś pójdzie do przedszkola to ja od razu pracy nie znajdę. No więc jak ja dostanę pracę i parę meisięcy popracuje to mąż pomału będzie się rozglądał za pracą tutaj. Bartusia do przedszkola chce posłać jak będzie miał 3 latka więc za 2 lata, a za 3 myślę mąż wróci.
Strasznie długo... Nie wybrałabym takiego rozwiązania, ale tak jak mówiłam wcześniej, nie mnie to oceniać.
Gucia dobrze mówi

Klionku cieszę się, że z dzidziusiem ok Szkoda, że jeszcze nie udało się podejrzeć płci, ja też na ten moment "trochę" czekałam

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2011-04-27 o 10:13
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 10:12   #1434
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-04-27, 10:18   #1435
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Kochana to na co czekasz?! Trzeba sobie ułatwiać i uprzyjemniać życie!

Stary 2011-04-27, 10:21   #1436
martucha84
Zakorzenienie

Gucia zgodzę się z tobą sama pisałam że "dobrze" że nie jest cukierkowo i hepiend jak to się mówi i "spodobało" mi się rozwiązanie z uśmierceniem.. to jak sobie z tym radzi też, szczególnie sceny z dzieckiem z rozmową że to ona to powinna robić... aleeeeee "bawmy się" "pijmy zjedzmy" fajna laska mnie podrywa, i ta urna to dla mnie za dużo... na prawdę przegięli

a lejdis miażdży po prostu rewelacja właśnie ta szczerość jest zabójcza ale testosteron też mi się podoba

ktosia przez wzgląd na to że jesteś w dwupaku nie będę polemizować

Rosette to wymień
Stary 2011-04-27, 10:22   #1437
atomufka
Zakorzenienie

bzyczka macie zamykany ogród?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-27, 10:25   #1438
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Gucia zgodzę się z tobą sama pisałam że "dobrze" że nie jest cukierkowo i hepiend jak to się mówi i "spodobało" mi się rozwiązanie z uśmierceniem.. to jak sobie z tym radzi też, szczególnie sceny z dzieckiem z rozmową że to ona to powinna robić... aleeeeee "bawmy się" "pijmy zjedzmy" fajna laska mnie podrywa, i ta urna to dla mnie za dużo... na prawdę przegięli

a lejdis miażdży po prostu rewelacja właśnie ta szczerość jest zabójcza ale testosteron też mi się podoba

Rosette to wymień
Korzystam z tego przywileju dopóki jeszcze mogę
Stary 2011-04-27, 10:25   #1439
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:

Rosette to wymień
No troszkę przegięli, to fakt.

A Testosteron to ja uwielbiam! Widziałam już chyba z 10 razy i za każdym razem brzuch mnie bolał od śmiechu. Miażdżą wszyscy. No a w lejdis Kot mnie rozwalał...

Stary 2011-04-27, 10:28   #1440
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości