DIETA 1200 KCAL :) najzdrowsza i najlepsza kto chetny ? - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-04-26, 20:07   #1771
arsenalfan26014
Rozeznanie

Dot.: DIETA 1200 KCAL :) najzdrowsza i najlepsza kto chetny ?

Cytat:
Napisane przez mądrala Pokaż wiadomość
sniadanie - 7:00
I śniadanie - 10:00
kolejny posiłek w pracy - 13:00 / 14:00
obiad - 16:00/ 17:00
kolacja - 19:00 / 20:00 (po bieganiu)
u mnie jest prawie identycznie, tylko o 13 mam obiad, przekąska o 16
w sumie, to czasem jem śniadanie o 7:30 albo nawet 10, jak o dziesiatej to rezygnuje z 2 sniadania a jak o 7:30 to wtedy wszystko przesuwam o te 30 min. ale organizm juz sie przyzwyczaił do małych porcji, częściej i lepiej mu idzie trawienie

waga? jest, ale boję się na nią wejść
arsenalfan26014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-26, 20:18   #1772
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
Napisane przez pietrusiowata Pokaż wiadomość
Ja mam taką gąbkę i uważam, że jest lepsza niż niejeden krem na cellulit i peeling razem wzięte. Ja mam taką z rossmana chyba serene czy jakoś tak się nazywa i dałam za nią około 4zł a jest super. Na początku wydaje się być za szorstka, ale potem przyzwyczaiłam się polecam po nie jskóra jest gładka i po paru masażach cellulit jakby mniejszy
no i co narobiłaś?! Teraz muszę jechać do Rossmana! a jak już tam wejdę, to na bank na 4 zł się nie skończy

mądrala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-26, 20:23   #1773
pietrusiowata
Rozeznanie

Nooo to jest najgorsze Zawsze wchodzę po szampon a wychodzę z reklamówką kosmetyków. Ale gąbeczkę polecam jest super
pietrusiowata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-26, 20:33   #1774
Veronalady
Raczkowanie

Cytat:

[/COLOR]Słuchajcie, potrzebuję Waszej rady...ostatnio sporo czytalam o złej przemianie materii i wszędzie było napisane, żeby jeść regularnie co 2-3 godziny; 4-5 posiłków dziennie. Zaczełam tak jeść i faktycznie lepiej się czuję, czuję ze mój organizm lepiej trawi, bo faktycznie ma te przerwy kiedy nic nie dostaje do trawienia, powiedzcie mi czy to wyglada OK?

sniadanie - 7:00
I śniadanie - 10:00
kolejny posiłek w pracy - 13:00 / 14:00
obiad - 16:00/ 17:00
kolacja - 19:00 / 20:00 (po bieganiu)
Ja mam dietę 1200 i 1000 kcal wprawdzie nie defakto dla mnie ale jej używam. Rzeczywiście nie powinnaś jeść rzedziej niż co 3 godziny. Jeśli jesz często nie zdążysz zgłodnieć . Jedz do jogurtów otręby-one sa na szybszą przemianę materii.
Poza tym pij szklankę wody przed każdym posiłkiem ale z pół godziny wcześniej.
Ja nie wstaje tak wcześnie więc jem tak:
-śniadanie 10:00
-II śniadanie 12:00
-obiad 15:00
-podwieczorek 17:00
-kolacja 19:00

potem ćwiczę, jezdze na stacjonarnym albo gdzieś na świeżym powietrzu.
Stary 2011-04-26, 21:05   #1775
MrsBinks
Raczkowanie

GG do MrsBinks

Cytat:
no i co narobiłaś?! Teraz muszę jechać do Rossmana! a jak już tam wejdę, to na bank na 4 zł się nie skończy
Ja ci mogę polecić jeszcze peeling kawowy. Ja stosuje po poprawia kolory, jest po nim ładna skóra, nie ma chemii no i jest za darmo, bo kawę i tak pije. Poczytaj sobie tu:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=20584&page=77

65- 64-63-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52

MrsBinks jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-26, 22:10   #1776
Veronalady
Raczkowanie

Własnie zrobiłam peeling kawowy, skóra rzeczywiście bardzo gładka, miła w dotyku. Także za pierwszym razem zachęcające. Mam nadzieję,że skuteczne na cellulitis, ale to sie okaże za jakiś czas
Teraz siedzę z folią na udach
Stary 2011-04-27, 09:14   #1777
Solciuchna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagagaga Pokaż wiadomość
A umiesz czytać? Nie krytykuję Was, tylko tą dietę, bo jest niezdrowa. Jak już ktoś w tym wątku zauważył, dałam kilka porad, a Wy wszystkie na mnie naskoczyłyście z agresją jakbym Wam kapciem rodzinę wybiła. Jak chcesz być niedożywiona, to ok, nikt Ci nie broni. Ale kilka osób pójdzie po rozum do głowy i zacznie jeść zdrowiej.

Ps. Inne diety skrytykowałabym tak samo.

Może naskakują na Ciebie bo prawda w oczy kole?

Moim zdaniem, jako osoby która niegdyś była na tej diecie, ta dieta jest niezdrowa dla normalnych osób. Za szybko się chudnie, za mało się je, ma się ochotę rzucać na żarcie, chodzi się rozdrażnionym, niedojedzonym, głodnym, wyczerpanym i szybko wraca się do poprzedniej wagi. Nie mówiąc już o tym, że wypadały mi włosy, łamały się paznokcie, cera była w fatalnym stanie, i robiły mi się siniaki na całym ciele od byle dotknięcia. Takie diety to stosują osoby otyłe, które mają zapasy co by je spalić, a nie osoby o normalnej wadze.

Edytowane przez Solciuchna
Czas edycji: 2011-04-27 o 09:15
Solciuchna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-27, 10:20   #1778
Veronalady
Raczkowanie

Prawda jest taka,że każda z nas jest dorosła i sama decyduje o sobie i swoim zdrowiu. Dobrze wiedzieć jakie sa następstwa danej diety, a skoro mimo mozliwych negatywnych objawów , ktoś się na to godzi...nic innym do tego.

Takie jest moje zdanie. Ja osobiście dbam o to aby nie zniszczyć przez diete zdrowia.
Stary 2011-04-27, 10:47   #1779
Solciuchna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Veronalady Pokaż wiadomość
Prawda jest taka,że każda z nas jest dorosła i sama decyduje o sobie i swoim zdrowiu. Dobrze wiedzieć jakie sa następstwa danej diety, a skoro mimo mozliwych negatywnych objawów , ktoś się na to godzi...nic innym do tego.

Takie jest moje zdanie. Ja osobiście dbam o to aby nie zniszczyć przez diete zdrowia.
Tylko jeżeli nic innym do tego, to po co jest forum i wątki, które służą dyskutowaniu o dietach?
Stary 2011-04-27, 10:52   #1780
doriiiis
Raczkowanie

Hejka Dziewuszki

Ja w święta nie pilnowałam się w ogóle, jadłam na co miałam ochotę bez ograniczeń i nie sądzę żeby dwa dni folgowania miały większy wpływ na moją wagę, ale już od wczoraj spokój z podjadaniem wracam na właściwe tory.
Jagagaga odpuść już sobie te morały bo psujesz nam fajną atmosferę na wątku, jak będziemy potrzebowały jakiś porad to Cię znajdziemy

Trzymajcie się Kochane , lato tuż tuż

poissonivy gdzie się podziewasz? wracaj do nas.

Edytowane przez doriiiis
Czas edycji: 2011-04-27 o 10:54
doriiiis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-27, 11:03   #1781
florencja16
Raczkowanie

Ja juz koncze diete i po pierwsze paznokcie mi sie nie popsuly po drugie cera jest w lepszym stanie,wlosy mi nie wypadają więc nie wiem o co ta afera?!

Dieta działa jak dla mnie rewelacyjnie naprawdę nie wiem czemu tak się jej czepiacie A skoro już jestescie takie obeznanae,to może powiecie chociaż czy wy w ogole bylyscie na tej diecie?

Nie poddam się,dla Ciebie.
florencja16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-27, 11:20   #1782
Solciuchna
Zakorzenienie

No przecież napisałam że byłam na tej diecie, to są akurat moje odczucia po niej i moje zdanie. Widocznie jednym ta dieta pasuje bardziej, innym mniej.

A ile czasu stosowałaś tą dietę? Zaplanowałaś ją sobie tak, żeby stosować tylko jakiś czas, czy po prostu schudłaś tyle ile chciałaś i dlatego kończysz?
Stary 2011-04-27, 12:01   #1783
florencja16
Raczkowanie

Schudłam ile chciałam i od 1 maja zaczynam stabilizację..

Nie poddam się,dla Ciebie.
florencja16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-27, 12:04   #1784
Solciuchna
Zakorzenienie

A na czym będzie polegać stabilizacja?
Stary 2011-04-27, 13:08   #1785
Veronalady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Solciuchna Pokaż wiadomość
Tylko jeżeli nic innym do tego, to po co jest forum i wątki, które służą dyskutowaniu o dietach?

A po to aby kobiety były ich świadome. Decyzja czy się na nie pisza to ich sprawa.
Stary 2011-04-27, 13:38   #1786
pietrusiowata
Rozeznanie

Wydaje mi się, że dyskusja na temat :czy dieta jest zdrowa, czy nie jest niepotrzebna. Każda z nas jest dorosła (jeżeli nie w metryce to w głowie) a przynajmniej tak mi się wydaje Każdy organizm jest inny i każdy w inny sposób reaguje na dietę. Ja bez problemów przechodziłam dietę kopenhaską jeszcze do tego trenując a inne osoby mdleją po 2 dniach itp. Ale nie o to mi chodzi. Chodzi mi o to, że dotychczas nasze forum było super przyjazne i uważałam je za grupę wsparcia. W tym momencie zrobiło się mniej miło przez niepotrzebne komentowanie naszych decyzji. Wróćmy do naszego celu na tym forum, czyli wspólnej walki z tymi ohydnymi i całkowicie zbędnymi kilogramami )))
Stary 2011-04-27, 14:20   #1787
i_carrie
Raczkowanie

witam po świętach!
nie będę się wypowiadać, czy ta dieta jest zdrowa, czy nie - lepiej już zakończyć ten temat. Ale szczerze mówiąc, rzadko mi się zdarza zakończyć dzień na 1200kcal, przeważnie jest więcej, ok.1300-1400, bo jestem po prostu głodna, a głodzić się nie zamierzam, bo to najkrótsza droga do jojo i spowolnienia przemiany materii.

Ja podczas świąt nie liczyłam kalorii, jadłam wszystko i to w dużych ilościach, więc waga pewnie poszła w górę, ale co tam - teraz już grzecznie wróciłam do diety żeby się za bardzo nie przerazić, zważę się dopiero za ok. tydzień
dziś zjadłam:
150g serka wiejskiego, 2 rzodkiewki, trochę ogórka zielonego, 2kromki Wasy + kawa z mlekiem
2 wafle ryżowe z dżemem
znów kawa z mlekiem
zaraz obiad: gotowane warzywa i może trochę makaronu razowego
potem nie wiem, bo idę do teściów
i_carrie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-27, 14:50   #1788
Veronalady
Raczkowanie

Mój jadłospis na dziś to :

-śniadanie
chleb lub bułka graham z serem żółtym.
-II ś.
jogurt (jogobella light) z otrębami
-obiad
kurczak z papryka i cebulą na patelni,
plus makaron lubella,
plus sałata,ogórek z sosem winegre.
-podwieczorek
pomarańcze lub mandarynki
-kolacja
chleb lub bułka graham z polędwicą
Stary 2011-04-27, 15:21   #1789
pietrusiowata
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez i_carrie Pokaż wiadomość
Ale szczerze mówiąc, rzadko mi się zdarza zakończyć dzień na 1200kcal, przeważnie jest więcej, ok.1300-1400, bo jestem po prostu głodna, a głodzić się nie zamierzam, bo to najkrótsza droga do jojo i spowolnienia przemiany materii.
Ja też zazwyczaj przekraczam 12000 kcal bo nie mam zamiaru się głodzić a że z natury jestem łakomczuchem. Dietka pomaga mi jeść zdrowo a wszystko, co pakuję do brzucha ,wcześniej dwa razy przemyślę i się zastanowię, czy warto liczenie kcal sprawia mi frajdę i uświadamiam sobie jakie błędy popełniałam wcześniej. Nie jem fast foodów, ograniczyłam pieczywo i makarony do minimum za to jem więcej warzyw i owoców jeszcze trochę i będę przykładem zdrowego trybu życia
Stary 2011-04-27, 15:22   #1790
MrsBinks
Raczkowanie

GG do MrsBinks

Jeżeli się dobrze tą dietę zbilansuje i wybierze dobre produkty to nic się nie powinno dziać. Szczególnie że można jeść wszystko, tylko w małych ilościach. Jest dużo warzyw i owoców, lekkie jogurty, serki, mięso, ryby. Trzeba słuchać swojego organizmu. Jeśli mamy ochotę na kapustę kiszoną, to trzeba ją zjeść, nie ważne ile ma kalorii. To jasny sygnał, że brakuje nam witaminy C. Ja w sumie jem, to co jadłam, tylko mniej. Np. zamiast chleba stosuje wafle ryżowe, a jeśli chleb to razowy, zamiast smażyć warzywa, gotuje je na parze, tak samo ryby. Nie czuje się gorzej, a wręcz lepiej, a na pewno nie czuje się głodna.

Ja dzisiaj tak:
-Jogurt naturalne z otrębami
-jabłko
-Kanapka z szynką i pomidorem
-polędwiczka z warzywami
- no i coś sobie zjem na kolacje, może śledzia
Czyli razem to ok. 1298,55 kcal. Więc w miarę w normie.

65- 64-63-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52

MrsBinks jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-27, 15:27   #1791
Pijana truskawkami
Zakorzenienie

Cytat:
Może naskakują na Ciebie bo prawda w oczy kole?

Moim zdaniem, jako osoby która niegdyś była na tej diecie, ta dieta jest niezdrowa dla normalnych osób. Za szybko się chudnie, za mało się je, ma się ochotę rzucać na żarcie, chodzi się rozdrażnionym, niedojedzonym, głodnym, wyczerpanym i szybko wraca się do poprzedniej wagi. Nie mówiąc już o tym, że wypadały mi włosy, łamały się paznokcie, cera była w fatalnym stanie, i robiły mi się siniaki na całym ciele od byle dotknięcia. Takie diety to stosują osoby otyłe, które mają zapasy co by je spalić, a nie osoby o normalnej wadze.

Dieta na każdego wpływa inaczej. Jestem pewna, że gdyby ktoś zobaczył negatywne skutki diety, od razu by przestał. Ja np. będą na Dukanie wytrzymałam kilka dni, bo byłam rozdrażniona i zmęczona, nie miałam na nic siły i ochoty. A na tej diecie nigdy mi się nic złego nie stało - ani paznokcie mi się nie łamały, ani włosy nie wypadały, co dopiero mówić o siniakach... nic z tych rzeczy, a wyniki miałam w porządku.

Cytat:
Ale ten wątek nie służy o dyskutowaniu czy ta dieta jest dobra czy zła. Może załóż sobie oddzielny wątek jak masz taką chęć...

"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..."

F.Dostojewski

Pijana truskawkami jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-27, 17:05   #1792
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

Cytat:
Napisane przez MrsBinks Pokaż wiadomość
Ja ci mogę polecić jeszcze peeling kawowy. Ja stosuje po poprawia kolory, jest po nim ładna skóra, nie ma chemii no i jest za darmo, bo kawę i tak pije. Poczytaj sobie tu:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=20584&page=77
oj ja znam ten peeling doskonale gorzej tylko, że systematyczności mi brakuje :P
no i czasami jak pomyślę o tym zapachu to trochę mnie odrzuca :/

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Pijana truskawkami Pokaż wiadomość
Dieta na każdego wpływa inaczej. Jestem pewna, że gdyby ktoś zobaczył negatywne skutki diety, od razu by przestał. Ja np. będą na Dukanie wytrzymałam kilka dni, bo byłam rozdrażniona i zmęczona, nie miałam na nic siły i ochoty. A na tej diecie nigdy mi się nic złego nie stało - ani paznokcie mi się nie łamały, ani włosy nie wypadały, co dopiero mówić o siniakach... nic z tych rzeczy, a wyniki miałam w porządku.

Ale ten wątek nie służy o dyskutowaniu czy ta dieta jest dobra czy zła. Może załóż sobie oddzielny wątek jak masz taką chęć...
Ja obecnie tez nie wchodzę na wagę, bo mam @ i tym razem koszmarnie się czuje! Na serio dawno się tak głupio nie czułam, jestem tak spuchnięta, że spodnie mam ciasne nawet w nogawkach buty mam ciasne, a obrączki (którą mam luźną) nie mogę ściągnąc z palba mam nadzieję, że to przejdzie razem z @ a jak nie to spróbuję iść do ginki , zeby dała mi jakieś inne tabletki tak się czuć nie chce

Stary 2011-04-27, 18:20   #1793
jagagaga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Veronalady Pokaż wiadomość
A po to aby kobiety były ich świadome. Decyzja czy się na nie pisza to ich sprawa.
Tylko po to jest dyskusja, żeby każdy poznał "ZA" i "PRZECIW".

Wy przedstawiacie jedynie "ZA", więc trzeba żeby ktoś napisał coś dla opozycji, bo inaczej obraz jest zakłamany. Dieta 1200 kcal cud miód i orzeszki.

Cytat:
Napisane przez pietrusiowata Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że dyskusja na temat :czy dieta jest zdrowa, czy nie jest niepotrzebna. Każda z nas jest dorosła (jeżeli nie w metryce to w głowie) a przynajmniej tak mi się wydaje Każdy organizm jest inny i każdy w inny sposób reaguje na dietę. Ja bez problemów przechodziłam dietę kopenhaską jeszcze do tego trenując a inne osoby mdleją po 2 dniach itp. Ale nie o to mi chodzi.
Cytat:
Napisane przez Pijana truskawkami Pokaż wiadomość
No właśnie nie każdy jest dorosły, a mniej jest dorosłych w głowie niż w metryce Jak same zauważyłyście wchodzą tu dziewczyny nastoletnie, bardzo młode, które nie powinny jeszcze się w ogóle odchudzać, bo zrobią sobie kuku. I zobaczą taki wątek - 1200 kcal i pomyślą "aha, no to będę jadła 10 kanapek dziennie", bardzo zdrowo Taaaaak, jedynie słódźmy sobie bezmyślnie i wszyscy będą szczęśliwi.

HELOŁ! Po to jest forum, żeby DYSKUTOWAĆ!!!

Cytat:
Napisane przez i_carrie Pokaż wiadomość
Ale szczerze mówiąc, rzadko mi się zdarza zakończyć dzień na 1200kcal, przeważnie jest więcej, ok.1300-1400, bo jestem po prostu głodna, a głodzić się nie zamierzam, bo to najkrótsza droga do jojo i spowolnienia przemiany materii.
No i bardzo dobrze, o to chodzi, żeby się nie zamęczać Ale niektóre osoby w tym wątku zamęczają się właśnie, rzucają się wieczorem na jedzenie, a nikt im nie wytłumaczy, że w takim razie powinny jeść więcej i nie przytyją od tego - i to ma być Wasze wsparcie?
jagagaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-27, 19:05   #1794
_Baletnica_
Zadomowienie

Hej dziewczyny! Jestem na diecie już kawałek czasu- jak w podpisie
Moim problemem jest to, że od jakiegoś miesiąca waga stanęła- ani gram w jedną, ani w drugą stronę. I zastanawiam się co robię źle..Może po prostu jem już za mało? Czy mogłabym się przyłączyć, żebyście Wy dziewczyny, krytycznym i fachowym okiem spojrzały na moje menu?
Stary 2011-04-27, 19:12   #1795
jagagaga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Baletnica_ Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Jestem na diecie już kawałek czasu- jak w podpisie
Moim problemem jest to, że od jakiegoś miesiąca waga stanęła- ani gram w jedną, ani w drugą stronę. I zastanawiam się co robię źle..Może po prostu jem już za mało? Czy mogłabym się przyłączyć, żebyście Wy dziewczyny, krytycznym i fachowym okiem spojrzały na moje menu?
Inna wizażanka miała taki sam problem jak Ty, o proszę :
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=520365
Poczytaj sobie ten wątek
jagagaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-27, 19:16   #1796
marychaaaaa
Raczkowanie

O! I ja sie dolaczam ;D!

Co do mnie to : mam 17 lat, 173 wzrostu, a moja waga to 68 kg. Musi byc 57! ;D

Co do panujacej tu dyskusji : Kazdy czlowiek jest inny, jedni sie dobrze czuja drudzy zle i tyle.

Razem od : 11.11.2009

Dieta nielaczenia.
Jest: 72.....
Bedzie: 58.....
marychaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-27, 19:40   #1797
Pijana truskawkami
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagagaga Pokaż wiadomość

HELOŁ! Po to jest forum, żeby DYSKUTOWAĆ!!!
:conf used: forum owszem, ale przykro mi, że nie rozumiesz, że to nie jest wątek od tego, załóż sobie jakiś inny, a jak już tak bardzo chcesz to najlepiej pisz do dziewczyn, które prowadzą photoblogi i jedzą 400 kcal dziennie

"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..."

F.Dostojewski

Pijana truskawkami jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-27, 19:44   #1798
ponk
Przyczajenie

Smile Dot.: DIETA 1200 KCAL :) najzdrowsza i najlepsza kto chetny ?

W takim razie ja też się dołączam

U mnie 179 cm, do niedawana 71 --- > dziś 68, mój cel 64, żeby dobrze czuć się we własnym ciele i nie mieć oponki

ja staram się stosować diete MŻ )) czyli podobnie nie przekraczać 1200, jeść zdrowo, i oczywiście czytać wszystkie etykietki od jogurtów po inne produkty!

Do tego codziennie brzuszki, jeśli jest pogoda to rower albo aerobic, zakupiłam też hula hop właśnie czekam, aż przyjdzie podobno jest niezastąpione w walce z brzuszkiem

Pozdrawiam wytrwałe
ponk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-27, 19:59   #1799
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

A ja znowu sobie dzisiaj pobiegałam Dziś pierwszy raz biegałam sama za to z muzyczką na uszach i w sumie stwierdzam, że biega się lepiej, bo nie słyszę swojego dyszenia Co prawda biegała krócej, bo jakieś 40-45 min, ale za to miałam mniej przerw na złapanie oddechu Po powrocie przysznic z...peelingiem kawowym natchnęłyście mnie

Stary 2011-04-27, 20:09   #1800
arsenalfan26014
Rozeznanie

u mnie jest okropnie ;/
dzisiaj tak sie źle czułam. byłam na zakupach, podłamałam się i na kolacje jadłam równowartość tego, co powinnam zjeść na kolacje i śnaidania przez następne 4 dni! okropnie się czuje, moja motywacja zniknęła chyba
waga się waha raz jest 78,1 raz 78, 3...

a tak dobrze mi szło!!!
POMOCY!

waga? jest, ale boję się na nią wejść
arsenalfan26014 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości