|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
Cytat:
hahana basen tez chodze,wiec musze zwiekszyc czestotliwosc... a w ogole to do zrzucania kilosków dla lubiacych taniec i wyglupy polecam ZUMBE.moja nowa miłość .... dla niewtajemniczonych wrzucam filmik.... http://www.youtube.com/watch?v=tm7DyRjtWRc spala sie i 1000kcal na jednaj godzinie.... ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- a co do wygladu,to zapisalam sie na zabiegi endermologii... maja mnie wysmuklic,ujedrnic i wynodelowac.... trzymajcie kciuki
|
|
|
|
|
#4412 |
|
Zadomowienie
|
ja to obym nie schudła ani nie przytyła... od ponad roku udaje mi się utrzymać wagę, więc jest dobrze
ale muszę mamę odchudzić:P tzn mama chce, ale ma mało motywacji i chyba będę musiała z nią poćwiczyć ale to i dobrze, popracuję nad kondycją i mięśniami
|
|
|
|
#4413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() buty,bieganie,nike-wmns-air-zoom-haute-,4183-small.jpg nike wmns air zoom haute moje bieganie nie jest wyczynowe. to jest bardziej trucht ale super się potem czuję. Cytat:
Może jakoś się uda - A. właśnie zaczął sie odchudzać |
||
|
|
|
#4414 |
|
Raczkowanie
|
no to trzymam kciuki może i ja będę miała większą motywację
|
#4415 |
|
BAN stały
|
Dziękuję wszystkim za pozytywne oceny mojej sukienki
![]() Przy okazji może mi napiszecie w jaki sposób się multi cytuje? bo nie mam zielonego pojęcia. My jeszcze nie mamy kupionych zaproszeń , muszę jeszcze na 100% upewnić się u księdza ze nic się nie zmieni, |
|
|
|
#4416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli Twoje nie jest wyczynowe to moje nawet się pod kategorię amator nie nadaje tzn. gdybym biegała
|
|
#4417 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4418 |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj byłam zamawiać ciasto i tort weselny
kolejna sprawa z głowy
|
#4419 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4420 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Heh.. ja się pewnie też zdecyduję na pełniejsze żeby było wygodnie, żeby się nic nie zsuwało ani nie wżynało tu i ówdzie ;DA jak myślicie.. jeśli w mojej sukience krawcowa chce mi wszyć coś w miejscu biustu(miseczki wszywane), to muszę mieć biustonosz?? A co do pończoch do odkrytych palców, to kiedyś coś takiego miałam, takie ultra cienkie pończochy bez wzmocnień na palcach.. PRAWIE ich nie widać i stopa się nie odparza od buta Edytowane przez martitaw Czas edycji: 2011-04-27 o 19:55 |
|
|
|
|
#4421 |
|
Raczkowanie
|
delilah1985
ja chciałam to załatwić jak najszybciej, bo martwię się że w ostatniej chwili będę musiała wybierać coś na siłę jak tu gdzie ja chcę byłyby już zajęte terminy. martitaw też zastanawiałam się nad wszywanym stanikiem, bo będę miała sukienkę bez ramiączek i myślę, że to byłoby wygodniejsze, bo się nie będzie nic zsuwać i wystawać ale właśnie nie wiem jak to jest w rzeczywistości
|
#4422 |
|
Raczkowanie
|
ja tam poza wszytym musze mieć tez zwykły biustonisz bo jak się nie daj boze sukienka zsunie to może chociaż biustonosz zostanie
![]() coś mam czarne myśli |
|
|
|
#4423 |
|
Raczkowanie
|
he he no tak też mam takie obawy jak nas dorwą do tańca jacyś szaleni tancerze to różnie może z tym wszystkim być
|
#4424 |
|
Raczkowanie
|
znam te myśli aż zbyt dobrze.. ale z drugiej strony sukienka będzie tak mocno zasznurowana, że na przymiarce miałam początkowo kłopot ze złapaniem tchu,a le napatrzyłam się w necie na zdjęcia Młodych rzucających bukiet lub welon i ich uwalaniajacych się wtedy piersi i prześladują mnie te wizje
|
|
|
|
#4425 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to są zwykłe najzwyczajniejsze staniki do których doczepiono obniżacz zapięcia coś w tym stylu:http://www.noszebiustonosze.pl/products/268/p/322 lub silikonowy np: http://www.nokaut.pl/biustonosze/obn...o-dekoltu.html Cytat:
te buty z kolekcji easytone mają jakąś specjalną konstrukcję podeszwy, że zwiększa pracę mięśni ona jest zadowolona.Cytat:
Cytat:
to zaznaczasz tą karteczkę w tylu postach w ilu chcesz cytować i przewijasz na sam dół strony i klikasz to fioletowe odpowiedz, co jest po lewej stronie, a nie pomarańczowe po prawej
|
||||
|
|
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ja tylko na chwilkę
![]() Nie kupiła stanika oczywiście. Babeczka jutro jedzie po towar i mam przyjsc jutro. Ja to mam szczęście. A taki ładny ostatnio u niej oglądałam
|
#4427 |
|
Raczkowanie
|
najbardziej jednak się boję opryszczki przed samym ślubem
|
|
|
|
#4428 |
|
Zadomowienie
|
ja też najbardziej martwię się okresem:/
jedyny skuteczny sposób na przesunięcie to tabletki hormonalne ale ja nie zamierzam akurat z tego sposobu korzystać...
|
|
|
|
#4429 |
|
Zakorzenienie
|
No chyba tabletki to najskuteczniejszy sposób. Mi niby nie wypada w dniu ślubu, ale nigdy nic nie wiadomo. Odpukać...
|
|
|
|
#4430 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a mianowicie tabletki na receptę heviran, można brać profilaktycznie żeby nic nie wyskoczyło albo jak już wyskoczy - wtedy szybciej się goi akurat teraz biorę bo już czuję takie swędzenie i jak do tej pory nic się nie pojawiło a ja się chwalę, dzisiaj biegałam
|
|
|
#4431 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a specjalnie dużo nie biega... tylko tyle, co około kilometra na uczelnię rano leci, bo szkoda jej na autobus, a zawsze zasypia :P ale mówi, że bardzo czuje w mięśniach, że więcej pracują... przez tą podeszwę ciężej się chodzi i trzeba większy wysiłek włożyć chociażby w zwykłe chodzenie, nie mówiąc o bieganiu ![]() Super pomysł z tym lekiem... A kto Ci to wypisuje? Normalnie internista? Czy trzeba do jakiegoś specjalisty iść? Gratuluję biegania
|
|
|
|
|
#4432 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wstyd się przyznać ale od ponad 20 lat chodzę do tego samego lekarza rodzinnego - pediatry ![]() I właśnie Pani Doktor poleciła mi te tabletki, a dodatkowo jak już wysypie mnie na ustach mam taki płyn do smarowania rewelacyjny Tanno-hermal lotion (czy jakoś tak bo piszę z pamięci) super się po nim goi!
|
|
|
#4433 |
|
Raczkowanie
|
delilah1985
no ja tez najbardziej przejmuję się okresem. Niby w tamtym roku jak zaczynaliśmy wszystko planować to sobie wyliczyłam, że akurat mi nie wypadnie w dniu ślubu ale teraz mi się trochę sam przesunął może przez stres i chciałabym żeby mi się teraz jeszcze przesunął, bo wypada mi akurat na ślub
|
#4434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę tżtowi sprawić coś co go przed opryszczką zabezpieczy bo on jak się stresuje zawsze coś łapie
|
|
#4435 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam to na szczęście z głowy - ciasto i tort mamy w cenie sali - jedynie wybrać rodzaje. no i ciasto do pracy zamówić - ale to 2-3 dni wcześniej wystarczy Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
co do okresu to chciałabym go przesunąć. muszę się wybrać z tym problemem do lekarza Cytat:
![]() ja za godz idę biegać. Cześć!!! ![]() sloneczko u mnie świeci |
|||||
|
|
|
#4436 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam takie fobie, że czymś się pobrudzę - mam do tego predyspozycje... Chyba wrzucę świadkowej vanish do torebki ![]() Mówiłam Wam, że śniło mi się, że idę na przymiarkę sukni, a tu się okazuje, że uszyli czarną i za luźną w pasie, o wiele... Powiem Wam, że często zaglądam na forum. Wczoraj spotkałam się ze starą koleżanką, żeby poinformować ją o ślubie i wręczyć zaproszenie, jak wróciłam, to już nie zaglądałam na wizaż... A dziś moim oczom ukazało się mnóstwo tekstu... Ile my tego produkujemy... Ile nas tu w ogóle jest Sierpniowiczki? |
||
|
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było, ale Was podczytuję jak tylko mogę. Widzę, że u wszystkich przygotowania zaczynają ruszać pełną parą
Ja z okazji, że dzisiaj jest 100 ddś zrobiłam małe podsumowanie co już mamy załatwione i wyszło mi coś takiego:- Kościół - Sala - Zespół - Fotograf - Kamerzysta - Pudełka na ciasto dla gości - Suknia ślubna - Wódka - Księga Gości - Umówiona makijażystka - Umówiona fryzjerka - Zaproszenia - Kupiony welon i kwiat we włosy - Obrączki - Nauki przedmałżeńskie + 3 spotkania w poradni - Wybrana kwiaciarka - Buty - Tablice rejestracyjne - Tuby z płatkami róż - Podziękowania dla gości (pudełeczka) - Próbny makijaż - Podróż poślubna - Garnitur TŻ oraz dwie koszule+krawat - Bardotka pod suknię - Podwiązka - Termin próbnej fryzury Dzisiaj zamówię kolczyki, a bransoletkę chyba od kogoś pożyczę, bo jak narazie mam coś nowego, coś niebieskiego, a nie mam pomysłu na coś starego i pożyczonego
|
|
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga_20, naprawdę należą Wam się
|
|
|
|
#4440 |
|
Zakorzenienie
|
Heh, dzięki
Ale i tak jeszcze sporo do zrobienia, ale myślę, że damy radę ze wszystkim![]() A Twój sen aż mnie przyprawił o ciarki, bo sobie wyobraziłam jakby to na prawdę mogło się wydarzyć to nie wiem co bym zrobiła ... Ale gdzieś kiedyś wyczytałam, że sny niekiedy są całkowitą odwrotnością rzeczywistości, więc zapewne u Was wszystko będzie "cacy"
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.

My się zbieramy na siłownię albo basen - tak dla poprawienia kondycji, ale nie wiem, co z tego wyjdzie.
haha

ale to i dobrze, popracuję nad kondycją i mięśniami
moje bieganie jest raczej mocno amatorskie, wolę chodzić niż biegać, a do chodzenia mam buty merrell siren sport ale są za ciężkie do biegania 

Heh.. ja się pewnie też zdecyduję na pełniejsze żeby było wygodnie, żeby się nic nie zsuwało ani nie wżynało tu i ówdzie ;D

Ale i tak jeszcze sporo do zrobienia, ale myślę, że damy radę ze wszystkim