|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
![]() Cytat:
ja od jakiegoś czasu kupuję głównie w esotiq i jest bardzo zadowolona ![]() o nawet w kalendarzu jestem
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2011-04-26 o 20:44 |
|
|
|
|
#4382 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam nadzieję, że się uda...Bolerko bardzo przypadło mi do gustu. Dla mnie to było też jedyne, które mi się podobało. Cytat:
![]() Z tą piosenką, to co prawda ja lubię mieć wszystko wcześniej ustalone, ale można to wybrać bezpośrednio przed ślubem Coś wymyślę - na pewno - muszę!!! ![]() Cytat:
![]() Co do noclegów, to właśnie problem, bo wesele w miasteczku wczasowym - więc im wcześniej zaklepiemy noclegi gościom, tym lepiej - problem w tym, że nie wiemy ile... Za niecały miesiąc zabieram świadkową na poznanie mojego miasta, kościoła i sali weselnej - wtedy mam nadzieję dowiedzieć się od właściciela sali, do kiedy ostatecznie muszę podać ilość miejsc noclegowych. Co by nie było tak, że ktoś będzie chciał nocować, a tu nie będzie gdzie ![]() Cytat:
![]() Gratulacje wszystkim, że już tylko nieco ponad 100 dni! |
||||
|
|
|
#4383 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam po Świętach
![]() Cytat:
Cytat:
A obrączki sliczne, takie hmmm inne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja własnie jutro chcę iśc po bieliznę ![]() Laski a jakie majtki kupujecie do śłubu (wiem głupie pytanie). my tez jescze nie mamy. Czekamy aż zrobią i przyślą ![]() Cytat:
![]() chyba musze w takim razie do esotiq zajśc Chociaż u mnie to obsługa taka nijaka. Nic nie pomogą, tylko się dziwnie patrzą jak chcę tyle staników do przymierzalni Mnie dopadła w niedziele alergia. Smarkam, kicham i płacze na zmianę.
|
|
#4384 |
|
Raczkowanie
|
witam i ja po świętach
bielizne tez już zakupiłam ![]() wiec kupiłam ciałowe i białe |
|
|
|
#4385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na razie oswajam się z czarną wersją mojej bielizny ślubnej. Sprawdzam wygodę przede wszystkim |
|
|
|
|
#4386 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
żeby mi się w tyłek nie wcieły bo spod takiej sukni je wyciąć
|
|
|
|
|
#4387 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A czy myslicie ze do otwartych butow ponczochy pasuja? Chce zakryte buty ale cos mi sie wydaje ze nie znajde tych 'moich' wiec odkryte pozostana. |
||||
|
|
|
#4388 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
figi perspektywa zobaczenia swojego tyłka w stringach na filmie mnie do nich zniechęca chociaż wolałabym opcję bez tyłka w ogóle ![]() ja powiedziałam że szukam do sukni ślubnej i że nie umiem się na rozmiar i model zdecydować i babka mi ciągle coś donosiła... a na koniec życzyła mi powodzenia w uroczystości Cytat:
chyba nie mam nadzieje że nie białe ale generalnie dziewczyny - wizażanki najczęściej mówią że jak bez palców to i bez pończoch
|
|
#4389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pończoch, to też myślę, że na takiej uroczystości bez palców=bosa stópka. |
|
|
|
|
#4390 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
welon będzie tylko na ślub, przed weselem zdejmę ![]() dziękuję My już połowę zaproszeń rozdaliśmy, dzisiaj jeszcze trzy, jutro jedno, reszta pójdzie pocztą Od tego tygodnia zaczęłam biegać rano (o 5.00 rano ) no i dzisiaj zaspałam No i najważniejszy punkt do załatwienia - obrączki. Nie wiem jak ja to ogarnę.
|
|
|
#4391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szacun za to, że biegasz i to tak wcześnie!! My się zbieramy na siłownię albo basen - tak dla poprawienia kondycji, ale nie wiem, co z tego wyjdzie.Obrączek jeszcze nie wybraliśmy... No i poradnia wciąż nie zaczęta... |
|
|
|
|
#4392 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No więc zobaczę dziś co mi się uda znaleźć. A w sobote robie z G jescze jedno podejście po buty do Wro.
|
|
#4393 |
|
Rozeznanie
|
Ja o bieliźnie jeszcze nie zaczęłam myśleć, nie wiem czy dam radę dobrać biustonosz do mojej sukni, bo ma głębokie wycięcie na plecach. Może poproszę o wszycie stanika do sukni, podobno jest taka możliwość. Zresztą wybieram się niedługo do brafitterki, niech się martwi za mnie
![]() Co do butów bez palców i rajstop/pończoch: ja bym się bała, że jednak będą obcierać, więc poszukałabym bardzo cienkich pończoch bez wzmocnienia na palcach. Kupowałam też kiedyś w Marks&Spencer rajstopy bez palców - na stopie miały gumkę i palce były odkryte. U mnie póki co nic się nie dzieje, ruszam po majówce ze zdwojoną siłą
|
|
|
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że nie wszystkie - ale przy kupowaniu ciężko stwierdzić, czy obetrą. Ja kupuję z pełnym przodem. Swoją droga i tak nie będzie ich za bardzo widać. A jak są z wolnym palcem, to stopa często się przesuwa do przodu i krawędź z przodu wbija się w paluszki. Tym bardziej, że pewnie będzie ciepło, to dobre buty są mega ważne. Przy mojej sukni nie będę mogła zmienić na płaskie - pewnie wiele z nas jest w takiej sytuacji.
Edytowane przez blueberry88 Czas edycji: 2011-04-27 o 08:06 |
|
|
|
#4395 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wstawanie rano to horror, chociaż normalnie do pracy wstaję o 5.30, jednak te pól godziny rano to duża różnica, ale jak mus to mus ![]() o właśnie mi się przypomniało, że mam buty na ślub zamówić - chcę taneczne, żeby sobie nóg nie uszkodzić taneczne nie grzeszą urodą ale i tak spod sukni nie będzie ich widać myślałam nad satyną nude lekko wpadającą w złoty, bardzo ładny kolor no i na etsy kupiłam już spinki do butów z różami ivory
Edytowane przez cynnamon Czas edycji: 2011-04-27 o 08:19 |
|
|
|
|
#4396 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4397 |
|
Zadomowienie
|
oglądałam w sklepie z butami tanecznymi
Pani powiedziała, że mierzą tam stopę i robią buty konkretnie na twoje stopy, można też wybrać wariant dla nóg bardzo delikatnych (czyli moich) z mięciusieńką skórką w środku. Koszt takich butów to ok 300 zł ale zamierzam w nich jeszcze pochodzić, tylko klipsy kupię jakieś bardziej "codzienne"
|
|
#4398 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4399 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wygodne buty na weselu to podstawa podziwiam dziewczyny które kupują ładne wysokie szpile, na pewno noga wygląda w nich 100 razy lepiej ale ja lubię tańczyć a w takich butach da się tylko ładnie wyglądać
|
|
|
#4400 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() dziś równiutkie co do bielizny, ja sobie skorzystałam z kalkulatora na jakiejs stronce, zmierzyłam obwód w biuście i pod biustem i ten kalkulator mi wyliczył i faktycznie to się sprawdza wyczytałam gdzieś, że np jeśli wyjdzie komuś 70D to może też próbować mierzyć 75C, zresztą nawet jak ja wczoraj mierzyłam staniki niby wszystkie w rozmiarze 65D to różniły się znacznie od siebie, ale znalazł się i idealny ![]() co do wszycia stanika do sukni, jest taka opcja, u mnie będzie wszyty i jeśli stanik będzie mi źle leżał pod suknią to pójdę z samym wszytym, na poprzedniej przymiarce miałam zwykły stanik i suknia jednak lepiej leżała bez stanika, z samym wszystym, ale pani mi poradziła zebym nabyła sobie bardotke z silikonowymi obszyciami zobaczymy jak to będzie wyglądać, a staników nigdy za wiele, nie zmarnuje się:P nawet jak okaże się , że pod suknie nie włożę![]() ale są też takie staniki co zapina się je tak na okrętkę wokół talii:P że nie widać ich przy głbokim wcięciu z tyłu, wiem, że to głupio brzmi, postraam się zdjęcie znaleźć ![]() no i nabyłam figi, do kompletu ze stanikiem który wybrałam ![]() aaa i ponoć ta bielizna co się na nią zdecydowałam to z kolekcji ślubnej... ale na ich stronie nie mogę znaleźć :P |
|
|
|
#4401 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a u mnie nie ma tego sklepu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i u mnie też Cześć!!! Dzisiaj robię za nianię. Zaraz zbieram się po bratanicę |
|||
|
|
|
#4402 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem jeszcze jakie buty chcę kupić, któreś z tych: nike (pegasus) lub adidas (adistar/supernova/reponse) moje bieganie jest raczej mocno amatorskie, wolę chodzić niż biegać, a do chodzenia mam buty merrell siren sport ale są za ciężkie do biegania
Edytowane przez cynnamon Czas edycji: 2011-04-27 o 09:16 |
|
|
|
|
#4403 | |
|
Zakorzenienie
|
no
na początku nie wiedziałam o co jej chodzi, przecież to dopieroo w sierpniu ![]() Cytat:
za zaproszenia i za bieganie ![]() ![]()
|
|
#4404 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak tak dalej pójdzie to będę musiała zwęzić suknię
|
|
|
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko chciałabym nie przytyć
|
|
|
|
#4407 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja wczoraj kupiłam w końcu rajstopki z http://www.veneziana.com.pl/ tam właśnie są takie jak pończochy z pasem nazywaja się strippante20. Niestety dostałam tylko białe a chciałabym cieliste. Co do bielizny biustonosz odpada bo każdy wyjdzie z tyłu sukni i będę bez a fajne majtki widziałam w intimisi i chyba tam kupię.
My zaproszenia już wszystkie wysłalismy i teraz czekamy aż ludzie zaczną potwierdzać i zaczęłam się denerwować a co jak nikt nie będzie chciał przyjechać ??
|
|
|
|
#4408 | ||
|
Zadomowienie
|
dziękuje
Cytat:
Cytat:
Blueberry dasz radę! Ja po prostu MUSZE schudnąć bo inaczej sukienka jest za ciasna i się brzydko marszczy a poluźnić nie ma z czego
|
|
|
#4409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam buty bez palców i będę miała pończochy, nie wyobrażam sobie bez. Tyle, że to wycięcie jest niewielkie i tylko fragment palców mi widać, a i pończochy są cieniutkie i bez zaznaczonej tej części palcowej oczywiście. |
|
|
|
|
#4410 |
|
Raczkowanie
|
jagoda221
u mnie jeszcze nic nie jest zrobione w kierunku zaproszeń ale też miałam takie obawy, że mało ludzi może przyjść na wesele, bo już różne historie się słyszało na ten temat, że np. 3/4 ludzi nie przyszło...
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:13.

ja od jakiegoś czasu kupuję głównie w esotiq i jest bardzo zadowolona 

jak wy pędzicie z pisaniem

mam nadzieje że nie białe
My się zbieramy na siłownię albo basen - tak dla poprawienia kondycji, ale nie wiem, co z tego wyjdzie.

??