|
|
#1051 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXVII
|
|
|
|
#1052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- przeczytałam pobudka oszustom kolorowych
|
|
|
#1053 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż Twoje rzucanie miensem mnie rozbawiło ![]() Cytat:
krawcowa to najlepsze wyjście w Twojej sytuacji, skoro żadnego sklepowego rozmiaru nie umiesz dopasować Właśnie ożyłam na chwilę, ukompałam się i idę spać, bo jutro mam mocne postanowienie, żeby wstać o 8 ![]() branoc |
||
|
|
|
#1054 | ||
|
Zakorzenienie
|
tak sobie czytam i czytam
Cytat:
ale wieśniackie ceny prosuktów spożywczych są skandaliczne ![]() i mnie, a ze Spoorą nam się zgodziło już co do mnie i nie tylko - dobre są - nawet bardzo Cytat:
![]() powiem tak nie jest to 91 ani 92 a wzrost mam 164 - ale ostatnio mierzyli mnie 12 lat temu i coś mi mówi że do dowodu ściemniłam o cm żeby nie być niski, a i ludzie się zdeptujo pono zatem dalej jesteś loofa Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-28 o 01:59 |
||
|
|
|
#1055 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jak tylko będzie okazja- proszę bardzo, tylko zamiast ciasta poproszę dużo mięcha- ale zaraz, czy nie jesteś vege? no to sałatę z oliwą O Jezu Oczywiście, oczywiście ![]() ale żołądek lubi przysychać, ew. powinni ci wyjąć to, co połknęłaś w dzieciństwie (bo "taka budowa" wskazuje na dawną sprawę) Cytat:
Cytat:
A cyc wcale nie taki duży- bym wrzuciła siebie w sztucznym, to byście zobaczyli! Cytat:
![]() Cytat:
-ale- - po kwadransie zachwyt minął, to, co było zachwycające uleciało i zapach zrobił się płaski, po prostuy nic w stos. do tego, co na początku ![]() Cytat:
bierz te, w których wyglądasz jak droga dz.- wszak same buty nie wystarczą, wszystko można złamać no i chyba jutro skończę obrazek Wszystko jest, wprowadzę tylko trochę światła a w ogóle to myslałam, że już jest tabela? A będzie? Tymczasem kładę się- dobranoc
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
i ja zmykam
kolorowych
|
|
#1057 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
pierwsza?
co za nożyczkibany pomysł z tym ingliszem o 8 rano
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1058 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
kota na razie nie rozrabia, nie wiem co to było. Rozmawiałam z jej właścicielką, mówiła, że zrobiła to specjalnie np. z zazdrości ![]() Skarbiatko wygląda jak Diane Kruger no ale Madzik u mnie widziała podobieństwo do Charlize Theron
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#1060 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello
![]() Przeziębiłam się
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1061 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziń dybry
Dziekuję Wam, jesteście kochani Od razu czuję się mniej gróóba ![]() Ale mam wqrfa od rana..... bo wreszcie doczekałam się mojego pita, kumacie? łaskawie 28 kwietnia go dostałam. Bo durna nie mogłam się doczekać na pit11 to mówię skoro jest u księgowej to niech mnie już liczy.... no i co... ano to że s✂✂✂✂✂✂✂ony ten pit, błąd w nazwisku ( jak można zrobić błąd w moim nazwisku? no jak? toże trzeba zupełnie nie znać zasad polskiej pisowni A potem kuśwa słyszę żem upierdliwa, no skoro niczego nei moża spuścić z oka żeby ktoś nie spierd........ żeby księgowa która rozlicza różne przecież firmy, nawaliła mi w picie tyle baboli toż .... brak słów, naprawdę brak słów.... ![]()
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
no raczej
o 8 to można co najwyżej wypić kawę ![]() też bym się wkur**ła dobrze że Ci takie PITa 2 maja nie oddała ![]() Wstałam kończę kawę i do roboty ma dziś w planie zrobić baaaaardzo dużo
|
|
|
|
#1063 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Winter, bidulo, jakżeś się przeziębiła?
Skrb, wkuf jak najbardziej zrozumiały, szkoda że nie dostałaś tego pita 2 maja... Agnes, na wsielki wypadek zrób te badanie, niezależnie czy się akcja powtórzy czy nie. ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- dziś kawę piłam o 5.30
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1064 | |
|
Zakorzenienie
|
No, starość... 30 się zbliża dużymi krokami...
![]() Cytat:
Dla mnie ten zapach ma w sobie coś co jednocześnie odpycha i przyciąga (ale to chyba nie to samo odpycha i przyciąga, a może... ). Zainspirowałaś mnie, idę se zapodać na nadgarstka , a co ![]() Trochę to bardzo skomplikowane jest, ale mogę Cię nauczyć ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-04-28 o 09:33 |
|
|
|
|
#1065 |
|
Konto usunięte
|
Dobry
Skarbek - ja bym babę na wejściu zabiła ![]() Wintera - Po 4-tej miałam napad kaszlu i siedzę od 4-tej na nogach, bo nie dałam rady iść spać. Piję rumianek by załagodzić gardło. Miodu nie mogę, bo będzie gorzej - na zapalenie gardła działa to jak płachta na byka. Więc piję rumianek. Ech, nieco zdenerwowana jestem przed 17:00, ale mam nadzieję, że będzie dobrze - oby - trzymajcie kciukacze |
|
|
|
#1066 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hugo wie jak i kiedy
Ja jestem zdolna i w upały 40 stopniowe zasmarkana chodzę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorsze, że jeszcze wychodzi się na jakiegoś dziwaka, który się czepia nie wiadomo, z jakiego powodu Nie u mnie ![]() ale nie mów, że sama ją zrobiłaś
|
|
#1068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo tak nawet łatwiej w gorąco, np. gardełko sobie załatwić
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1069 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
nomk, sama, i nawet nie posoliłam przez przypadek głodna strasznie jestem, to chyba przez te myślenie od poranka..
|
|
|
|
|
#1070 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Ide do pediatry a jak wrócę to będę narzekać bo mam temat. |
||
|
|
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
A ja idę na hulajnogę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1072 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
fajna ta sukienka tylko w takim kroju trudno ukryc dooope...no i jakic cycnik skomplikowany by trza miec do niej
|
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie jest mieć urlop Wstałam dziś o 6.45
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam katar ![]() fuktycznie można się wkurzyć tja ![]() czekamy dzień dobry wszystkim znowu miałam te sny, coś się dzieje dziwnego
|
|
|
#1075 |
|
Nindżopesz
|
Ach, zapomniałam:
Flo Skrb co Ty pitolisz, jesteś piękna Werka
|
|
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Na hulajnogę? Naprawdę? I będziesz na niej pomykać?
![]() Cytat:
![]() 1. poznałam wczoraj po raz drugi i dokładniejszy Madness- o rany 2. znaczy co? Bardzom ciekawa! ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Red- powodzenia
|
|
#1077 |
|
Zakorzenienie
|
Co ten system robi z człowiekiem
![]() Dobra, zbieram się do dentysty
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. no seksy mnie się śnią ostatnio
|
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
2. a może...to jest na jawie? Ja tak kiedyś miałam. Znaczy się, współuczestnik zdradza, czy to sen, czy nie
|
#1080 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Pytanie mam do mineralnych, bo myślę nad drugim podejściem... i chcę teraz spróbować coś bez miki bo to chyba przez nią ten poblask topielca
![]() Na razie szukam firm, znalazłam jedną (cory cosmetics, zaciekawił mnie rice starch mica free foundation), ale znowu mam problem z kolorystyką.. tzn. z podstawową sprawą - dobierać kolor identyczny z kolorem skóry czy taki żeby zmienić w kierunku pożądanego odcienia? z tego co czytam, preferuje się dobieranie odcienia idealnie pod kolor, ale co jeśli (jak w moim przypadku) kolor twarzy różni się od koloru szyi i reszty? mam maskować tę różnicę wybierając podkład w odcieniu bardziej szyjnym?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.

jasne
pysk anie zasłonię żeby nikt mi nie zarzucił że nie moja fota

ale to mnie nie zaskoczyło, potem Grey Vetiver i tak paczę na tego Black Orchida - że kurde czytaąłm o nim tyle, ze to być nie moze, szkoda czasu an wąchanie a to było wąchanie na czas, ale raz się żyje - psik - i 

- trzymajcie kciukacze