|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
Cytat:
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Zawsze się bałam, że potem nie będę mogła spojrzeć sobie w twarz, ale widocznie nigdy nie było mi dosyć biorąc pod uwagę ilość czasu, w którym to się działo;/
Ale mi głupio, siedzę teraz przed monitorem z okropnym grymasem na twarzy;/ ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Lepiej , gorzej chyba być nie mogło, bo nie dość że telefon to usiłowałam się z nim zobaczyć. Tak na prawdę chyba dopiero teraz jestem na odwyku...I jak zwykle wstałam z pokusami, ale wiem, że ich nie zrealizuję, nie mogę!! |
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Jeju główka mnie boli,do późna siedziałam przed kompem. A ten dupek cały wieczór wczoraj znów wydzwaniał,prosił bym przyszła,potem znów zaczęło się jego przedstawienie "Ty już kogos masz" "Ty mnie zdradzałas" Jeju jak mnie to w✂✂✂✂ia,co on ma teraz do tego ? Dzwoni i dziwoni.Mówił zebym w takim razie dziś przyszła,no ale po co? Dziś jakoś nie dam rady myśleć.Te wieczorne posiedzenia przed kompem trzeba skońćzyć ! Ale dziś szpilki i hotel
|
|
|
|
#34 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ty tu zamiast myśleć o pokusach zajmij główkę czymś innym. Nie masz żadnych pomysłów na jakieś zajęcie?
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
A ja dzis wstalam i po wczorajszym, bojowym nastawieniu nie ma juz sladu... Chce mi sie wyc, tesknie za tym idiota okropnie... Nie mam na nic ochoty
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
doskonale Cię rozumiem, ale musisz to przetrwać, z nami dasz radę
|
|
#38 |
|
Nie depcze krokusów
|
Diankaa - przed Tobą wiele i załamek, i bojowych chwil. Znajdź na nie sposób, przede wszystkim zajmij się czymś.
|
|
#39 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
albo zrobić to i to:P tylko oby nie iść TAM no i przydałoby się trochę pouczyć;/
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, Kobietki... Tylko to jest takie... Ugh! Brakuje mi tego cholernego "dzien dobry, malenka", pocalunku w czolo...
Mam zaplanowany caly dzen, w sumie to juz powinnam sie wytoczyc z lozka i zaczac ogarniac... Nie mam sily
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Albo napisz za mnie pracę lic., bo mam czas do końca tygodnia, a stron zaledwie 25 ![]()
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
Przeczytałam, że pierwsza myśl po przebudzeniu to seks, a nie eks
![]() Głodnemu chleb na myśli ![]() Również się melduję. Boże, jak dobrze, że jesteście. Chociaż lepiej byłoby się jednoczyć z jakiegoś weselszego powodu ![]() Strasznie tęsknie za eksem. Wypisuję sobie na kartce wszystko, co sprawiło mi przykrość i kiedy zachował się nie fair. Masakra, ile tego jest. Ale i tak tęsknie, jak cholera :< |
|
|
|
#44 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj tak, to fakt ![]() To jest paradoks, że tyle rzeczy było złych, tyle sytuacji a i tak się tęskni ![]() ![]() A ja pamiętam i to jeszcze całkiem niedawno. To śmieszne jak jeden dzień zobaczenia go zaburza caly porządek. Wczoraj kilka razy zdarzyło nam się spojrzeć sobie w oczy i nie wiem, jak tak na siebie patrzyliśmy, to coś w tym takiego było (oczywiście moim zdaniem i tylko moim), że może jeszcze coś zostało z tego uczucia, jakoś tak, no nie wiem...ale to z mojej strony tak wygląda, z jego na pewno zupełnie inaczej - nic w tym nie ma |
|
|
|
|
#47 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z pracą dasz radę
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale ja mam milion ważniejszych zajęć na kompie niż pisanie pracy
|
|
#49 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Ja nie pamiętam 10 minut bez myślenia o nim, ale już do tego przywykłam. Byłam zakochana może 3 razy w życiu i za każdym razem przechodziło mi dopiero, gdy znalazłam nowy obiekt, więc myśli o eksie traktuję jako coś naturalnie mi towarzyszącego, jako kurz na szafce, który ścieram, ale znowu się pojawia i nie przeszkadza mi, póki nie jest go za dużo. Najważniejsze, by nad tym celowo nie rozmyślać. Szczerze mówiąc, to nie pamiętam już go, zostały tylko emocje. Chciałabym kiedyś go spotkać i doznać oświecenia, że już nic nie czuję do niego, tylko do wspomnień. Cytat:
![]() Jak będziesz coś wiedzieć o sprzedaży biletów, to daj mi cynk, bo nie obracam się w towarzystwie studenckim i takie wieści do mnie nie dochodzą :/ Cytat:
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie, co? Ja nie rozumiem jednego. Jak te wszystkie buraki mogly z Nas zrezygnowac? Takie fajne kobiety... Z serduchem na dloni... Zupelnie tego nie rozumiem.
Niech mnie ktos wykopie wreszcie z tego lozka!
|
|
|
|
#51 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W ciągu dnia jest tak jak mówisz, mam identycznie, myśli o nim bardzo często mi towarzyszą.Ja M. spotkam i to pewnie niebawem, bo jako maniak rowerowy jeździ po trasach w lesie koło mnie a ja często też tam bywam bo u nas w mieście to najlepsze miejsce do jazdy. I kurcze chciałabym powiedzieć mu tylko cześć i się zniewalająco uśmiechnąć! |
|
|
|
|
#52 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#53 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#54 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Nie doprowadzaj już do sytuacji, kiedy patrzy na telefon, widzi Twoje imię i myśli "o nie, znowu...", proszę.
|
|
|
#55 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko z ta noca to taka troche lipa, sni mi sie bez przerwy, a nad tym juz nie zapanuje... |
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
To ja też się przywitam. Od wczoraj mam znowu dostęp do komputera i witam się z wami po 2-tygodniowej przerwie
|
#57 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i z chęcią Cię wykopie, pod warunkiem, że też dostanę kopa ![]() a "mój" ciągle produkuje smsowe eseje, aaaaaaaaa! |
|
|
|
|
#58 | |
|
Raczkowanie
|
Zbyt piękna pogoda, nie wytrzymam w domku
![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
Cześć laski. Też się melduję.
Wam też stronka wizażu się jakoś tak "skurczyła" czy to ja mam problem z komputerem?
|
#60 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A polecałaś coś wcześniej? Bo z tego typu książek czytałam tylko "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy?"
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.

nigdy zbyt dużo się nie udzielałam, ale w każdej części (od 12ej chyba) czasem coś nasmarowałam hehe gdybym opowiadała również o swoich głupich pomysłach typu przyjeżdżanie do niego lub telefony to pewnie dostałabym takie kopniaki, że po pierwszym takim wybryku by mi się odechciało

, gorzej chyba być nie mogło, bo nie dość że telefon to usiłowałam się z nim zobaczyć. Tak na prawdę chyba dopiero teraz jestem na odwyku...
doskonale Cię rozumiem, ale musisz to przetrwać, z nami dasz radę

(30/30)