|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
23 | 37,10% |
| Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
6 | 9,68% |
| W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... |
|
4 | 6,45% |
| Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. |
|
6 | 9,68% |
| Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. |
|
5 | 8,06% |
| Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. |
|
0 | 0% |
| Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! |
|
3 | 4,84% |
| Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. |
|
6 | 9,68% |
| Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. |
|
0 | 0% |
| Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. |
|
9 | 14,52% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
Beatka-pomyśleli sobie,że chce dziewczyna na koniec ciąży założyc działalnosc gospodarczą i sprzedawac aspiratory na allegro
Stapelka-jak było?
|
|
|
|
#2402 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
Cytat:
![]() ja tez mam pieprzyka na brzuchu ale trochę wyżej ![]() a Twój brzusio śliczny i zgrabniutki ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
![]() a bez promocji opakowanie 30szt tych wkładek kosztuje 5,99 więc za 50szt za 13zł tych z Johnsonna się opłaca moim zdaniem.---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
no fakt, żyła złota za 30zł to hurtowo nie jedna osoba na pewno kupowała, jak na all chodza te same po 60zł
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-04-28 o 11:19 |
||||
|
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet
![]() Dziubek koniecznie Ja muszę zakupić jakieś spodnie, bo te które mam już mnie nudzą!Dziękuje za brzuszek, dziękuje ![]() Właśnie się zapisałam do endokrynologa na 11 maja ![]() od dzisiaj trzymajcie, abym miała dobre wyniki i nic nie wyszło!Powiedziała mi babeczka, która rejestruje, że jak doktor będzie robił mi USG to za darmo ![]() Mój D dostał telefon na rozmowę ale gdzieś do Poznania ![]() a praca w Niemczech, ale konkretna! Nie wiem co zrobi.. |
|
|
|
#2404 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam mozliwosc zakupu takiego zestawu za 150 zl oplaca sie brac czy nie?????
1. laktator AVENT (używany przez 1 tydzień) 2.sterylizator mikrofalowy do butelek AVENT - używany 3.mikser do żywności dla maluszka AVENT - nowy 4.wkłdki laktacyjne wielorazowe - nowe 5. łyżeczka AVENT - nowa 6. Pojemnik na mleko w proszku AVENT - nowe
Złoty krążek mi wcisną na ręce.... ![]() A ja rosnę i rosnę latem, zimą na wiosnę ![]() Jeszcze tylko..... ![]() Ząbki Igorka Edytowane przez SweetAngel1984 Czas edycji: 2011-04-28 o 11:33 |
|
|
|
#2405 | |||
|
Zadomowienie
|
Za 13 zl to jak najbardziej się opłaca
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Gratulacje
|
|||
|
|
|
#2406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BIERZ! sam laktator przecież ile kosztuje ![]() Jka nie chcesz Ja chętnie wezmę
|
|
|
|
|
#2408 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
32 ![]() Cytat:
laktator kosztuje jakies 90 z przesyłka jak dobrze poszukasz i upolujesz i to nowy, sterylizator moim zdaniem zbyteczny. |
||
|
|
|
#2409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie ona mieszka? Carmela możliwe że jutro, a jak nie jutro to dopiero w poniedziałek. Edytowane przez zanetaa88 Czas edycji: 2011-04-28 o 11:32 |
|
|
|
|
#2410 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
bo dziś mamy 28t 0d czyli koniec 28tygodnia i jutro będzie 28t 1dzień -->> czyli wg mnie pierwszy dzień 29tc chyba ![]() mnie też się zdaje że jak Avent ręczny to okazja raczej taka średnia... bo jak piszesz, na all można upolowac nowy poniżej 100zł z przesyłką a pozostałe rzeczy z zestawu jak dla mnie - zbędne
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-04-28 o 11:40 |
||
|
|
|
#2411 |
|
Zadomowienie
|
Witam Mamusie!!!
Dopiero zauważyłam, że Bella nam się rozpakowała
|
#2412 |
|
Zadomowienie
|
zanetka - za wyniki
i za wizyte ale brzusio okrąglusio ![]() a ta Twoja mazda to jaki kolor ma ? Bo tak sie skłąd zemoja mam miala tak szaro - srebrna i to jest przesłodki brum burmek pamietam ze nie chcialam zeby ja sprzedawala plakałąm nawet hehe carmela - no ale tam jest jeszcze mikser i wkladki i pojemnik na mleko i sterylizator ktory i tak maz sie uparl ze chce kupic dlateg osie zastanwaim beata - tak reczny chcialam elektryczny ale sa kosmiczne ceny 200 - 300 zl tylko ze mikser to ponad 100 wkladki 24,50 pojemnik na mleko tez 24,50 sterylizator nowy tez kolo 100 zl chyba
Złoty krążek mi wcisną na ręce.... ![]() A ja rosnę i rosnę latem, zimą na wiosnę ![]() Jeszcze tylko..... ![]() Ząbki Igorka Edytowane przez SweetAngel1984 Czas edycji: 2011-04-28 o 11:39 |
|
|
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
laski, a moze mala skladka i wyslemy neroli przekazem pocztowym na dom? chociaz by za te telefony poplacila bo szkoda nie miec z tztem (no i z nami) kontaktu....
|
|
|
|
#2415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja inaczej licze, zakonczone całkowicie tygodnie według suwaczka dziś MAMY 27t6d do konca 85 dni a i wczoraj rozmawiałam z tata, obiecał że kupi nam wózek... zobaczymy czy słowa dotrzyma, moj TZ nie wierzy bo zna jego obiecanki-cacanki ![]()
|
|
|
|
|
#2416 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do pokoju to wybraliśmy że dwie ściany zostaną pomarańczowe (o ile się nie mylę kolor indiańskie lato), a dwie walniemy na alpejską łąkę z duluxa Poszliśmy do sklepu i szukaliśmy co by się nam spodobało - ja myślałam o trochę łagodniejszej zieleni, ale ta jak ją zobaczyłam to się zakochałam Nerolka kochana trzymaj się z Izunią żebyście przetrwały jeszcze te parę tygodni No i się kochana oszczędzaj a nie że non stop coś robisz ![]() No i jeśli któraś ma wizytę dzisiaj to oczywiście też kciuki zaciśnięte
|
|
#2417 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() monia - bardzo chetnie, hociaz ja juz nie ma swojej wyplaty ktorej jeszcze nie dostalam a juz przepuscialm ale zawsze to 10 czy 20 zl sie dorzuce
Złoty krążek mi wcisną na ręce.... ![]() A ja rosnę i rosnę latem, zimą na wiosnę ![]() Jeszcze tylko..... ![]() Ząbki Igorka Edytowane przez SweetAngel1984 Czas edycji: 2011-04-28 o 11:50 |
|
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze pytanko do dziewczyn ktore maja wózek quinny, jak duza jest gondolka? ile średno dziecko da rade w niej jezdzic?
chyba blondynkapoznan i zanka maja ten wózeczek, a moze ktoraś jeszcze ? właśnie gdzie ONE są???? Z gazetki LIDA, od nastepnego czwartku beda różne bajkowe rzeczy dla dzieci (w tym z KUBUSIEM Ja napewno kupie kocyk i zobacze jakiej jakosci jest dywanik, mały co 100x130, ale tylko za 54zł, akurat taki pod nogi koło łóżeczka, bo mamy same panele. |
|
|
|
#2419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ubić to mało takich!
|
|
#2420 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to zostaje przekaz pocztowy Cytat:
ja kupiłam nowy za 69 zł więc za sam laktator to trochę drogawo ale co do reszty to się nie orientuję w cenach. Cytat:
|
|||
|
|
|
#2421 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak to przesłałybyśmy jej może coś pocztą i nie miałaby wyjścia każdy czasem ma ciężki okres, a na nich akurat na raz tyle się rzeczy zwaliło że szok. Sama wiem jak to źle jak tż pracy nie ma bo mój bezczynnie ponad miesiąc w domu siedział bez kasy i wiem jakie to frustrujące jest, a co dopiero jak się ma 3 dzieci w domu i jeszcze w drodze dzidziusia to już w ogóle nie wyobrażam sobieMonia - super myśl ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
aha, to jak liczysz skończone tygodnie to rozumiem już
|
|
|
#2422 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widze że myślimy podobnie - może niech się jeszcze inne dziewczyny wypowiedza
|
|
|
#2424 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kubus powiadasz to ja tam musze byc ![]() Syngie , Kajool - a moj mi mowi mój pasi koniku bo one maja takie duze brzuchy heheh beatka - no to czekamy :P
Złoty krążek mi wcisną na ręce.... ![]() A ja rosnę i rosnę latem, zimą na wiosnę ![]() Jeszcze tylko..... ![]() Ząbki Igorka Edytowane przez SweetAngel1984 Czas edycji: 2011-04-28 o 12:08 |
|
|
|
|
#2425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
AKCJA NEROLA ![]() ![]() jako że potrzeba nam czynów a nie słów w naszym klubiku podaje moje konto oszczednosciowe (mam ale oszczednosci na nim nie ma, bo 25 zl to nie oszczednosci - przynajmiej nie musimy zakładac nowego ani martwic sie ze sie cos po..doli jak bedziemy ze swojego płacić) i dane - jak ktoras zainteresowana to szybko wpłacajcie pieniazki. obiecuje ze nic nie zwędzę - na koniec, przed wysyłka kasy, dam screena kto (nikami) i ile wysłał. a beatke poprosze tez tam o podanie (albo mi napw) adresu do nerolki
|
|
|
|
|
#2426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko może niech się reszta dziewczyn wypowie. Ja wysuwam nieśmiało tylko swoją kandydaturę szkoda że Stapelce nie zdążyła przesłać pieniążków na aspiratorek bo tak miałybyśmy jej numer konta ale cóż, jakoś damy radę ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- no spróbowałby inaczej mówić mój powtarza że mam uroczy brzuszek - taki okraglutki
|
|
|
#2427 | |
|
Zadomowienie
|
Ale wieści na forum...
Kciuki za Nerolę i Izę! Oby wszystko było dobrze! ![]() Za dzisiejsze wizyty też! ![]() Bliźniczki Belli trochę się pospieszyły, ale żeby rosły zdrowo! ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2428 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
beatka - sorki, troche przed szereg wyszlam... moge poprowadzic akcje?
|
|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
Laski to ja nieśmiało rzeknę, że mam jej numer konta...Pamiętacie co kiedyś potrzebowała na tą nianie elektroniczną za 1 zł ? ;> To jej przelałam wtedy bo nie miała ani grosza ;> Ale nie wiem czy mogę tak ten numer rozpowszechnić
![]() :conf used: Może ustalmy po ile się zrzucamy ?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.

Stapelka-jak było?

ten największy to taka gromadka małych pieprzyków 

Ja muszę zakupić jakieś spodnie, bo te które mam już mnie nudzą!

od dzisiaj trzymajcie, abym miała dobre wyniki i nic nie wyszło!

zębole
bo dziś mamy 28t 0d czyli koniec 28tygodnia i jutro będzie 28t 1dzień -->> czyli wg mnie pierwszy dzień 29tc 

zmęczony mój mąż i nie chciało mu się jechać do sklepu 
No i się kochana oszczędzaj a nie że non stop coś robisz