|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Powróciłam,bo jeszcze mężowski nie wrócił do domu.
Eve,miłego,przyjemnego relaksu podczas kąpieli życze ![]() No to super.
|
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie szukam jakiegoś koszyka na rower dla psa, ale ceny mnie powalają (okolo200zł)
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#845 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Wyjazd męża jednak został przeniesiony na za 2 tyg. ![]() Teraz mykam, bo wezwali nas z mężem do urzędu skarbowego (rozliczaliśmy się razem), żeby nas sprawdzić. Co roku tak wyrywkowo wzywają no i muszę skompletować wszystkie faktury za internet i przygotować akt urodzenia Bartusia więc idę szukać. Potem jakiś film obejrze i spać. Przepraszam, że Was nie nadrabiam, ale jestem dzisiaj padnięta, bo cały dzień spędziliśmy na dworze, a Bartuś nie umie usiedzieć 5 min. w jednym miejscu hehe. Cieszę się, że jest taki energiczny, ale czasami wieczorem mam tak dość, że padam razem z Bartusiem hehe. Miłego wieczorku i nocy
|
|
#846 | |
|
Zakorzenienie
|
I jak to się robi?
Napisz mi w Klubie.O prosze,to Ty jesteś perszingiem Cytat:
Omg,włosy aż do pasa. A właśnie,jak to latem przecież goroco jest w takich włosach.No,chyba że ktoś zwiazuje w kucyk,bądz koka. ![]() Ja lubie robić o tej godzinie zakupy,bo jest pusto ![]() Szaleństwo albo był piesek z welonem
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-28 o 21:12 |
|
|
|
|
#847 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
drogo chyba troche chca![]() Cytat:
![]() ja dzis mialam rozpuszczone i jest bardzo goraco w takich wlosach oplataja szyje i plecy w zwiazanych jest ok---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- a i jak zwykle dzis dokarmilam meza podwojnym obiadem i tylko ja jestem glodna
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#848 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Dobry Wieczór-Dzień Dobry Wam
Cytat:
Mój rozrabiaka sobie wczoraj brode rozwalił i ma szwa, na szczęście i nieszczęście zrobił to u babci bo jak by tak przy nas się stało to po pierwsze by nas chyba zakrakała a po drugie ja to straszna panikara jestem i nie wyobrażam sobie swojej paniki. Biedne dziecko. I jak teraz? Szew wyciągną czy nie będzie potrzeby? Bałam się, że po świętach mi licznik podskoczy na wadze ale na szczęście jest w normie, zrezygnowałam już z diety narazie mam dośc schudłam 15 kilo przydało by się jeszcze 5 ale to może po majówce zaczne znowu.[/QUOTE] Ni znam się na diecie, ale 15 kg to duuużo! Gratuluję samozaparcia. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie lubię truskawek. Mam do nich uraz. O masz Ci los,dobrze że nic nie poważniejszego się stało.Aczkolwiek rozumiem,jeśli chodzi o panike,a zakrakania jeśli u Was by się stało to tego nie kumam,tzn Wy też powinniście ją zakrakać. Hi..hi..hi.. ![]() Sratatata,kurcze tedobre rady to wiecie gdzie mogą sobie włożyć. Po tym co Kwiatuszek napisała, coś podobnego miałam na myśli [/QUOTE] Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czekał na spodnie 3 dni. Okazało się że źle pojęliśmy słowo suszarka. W Polsce to te co wiszą na "wieszakach", u nas to te elektryczne, i po godzinie wszystko już suche i nie trzeba prasować. Zwyczajne jak czajnik. Ja nie wiedziałam, a mąż tym bardziej. ![]() Cytat:
![]() A tak poważnie, to fajnie że jeszcze macie troszkę czasu. Emocje opadną, i już nie będzie tak "strasznie". Widzisz? Zawsze coś, jak nie "Szwaby" to "urząd skarbowy" ![]() U mnie wiał taki wiatr że pozrywał nam ściany z szopki. Może jutro da się coś zreperować. Dużo w Tv na temat slubu w U.K Ja rozumię że to "wielka" rzecz, ale mnie już zaczyna to wychodzić bokiem, tyle spekulacji...domysłów. Ciszę się że jestem nieznana ![]() życzę wam miłego dnia i zdrówka |
|||||||
|
|
|
#849 | ||
|
Zakorzenienie
|
po cichu na to liczę, bo nie lubię stać w kolejkach
Cytat:
Cytat:
jest lepiej, zjadłam cos lekkiego i nie bylo sensacji ![]() oczywiście, ze dam znać jak bylo wczoraj bardzo fajnie nam szły cwiczenia, no ale wiadomo byl kurczak w nagrodę
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry.
![]() Co za piękny dzień,bo wielkie wydarzenie bo dzisiaj jest The Royal Wedding Normalnie jestem tak podekstowana jakby to był mój ślub ![]() Obudził mnie dzisiaj telefon,bo ktoś dwa razy dzwonił,ale nie odbierałam ![]() Najlepiej położyłam się spowrotem,a nagle jak wyskoczyłam z łóżka po pilota ![]() Za chwile Was nadrobie
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-29 o 10:22 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie to tak nie jara ale zobacze jaka miala suknie
|
|
|
|
|
#853 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Mnie to jara,pewnie tylko dlatego bo mieszkam w Angli i czemu by nie świętować razem z Anglikami
A tak na poważnie,spoko ciesze się razem z nimi.Jakbym pewnie w pl mieszkała,to olała bym to wydarzenie sikiem prostym ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
Noi prawidłowo,że chcecie częścke wychodzić na rower ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- I jak po zakupach?Były kolejki? Dokładnie,szaleństwo ![]() To super,że lepiej się już czujesz i nie masz sensacji. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Prosze ![]() Dziękuje za wyjaśninie w Klubie. Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ma za co w tamtym roku zawsze mialam rozpuszczone i jak raz zwiazalam to sie zastanowilam czemu sie tak meczewidzialam kawalek sukni
|
|
|
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
UUu,czemu nie smakowało??
Jest,jest za co ![]() No widzisz,eureka odkryłaś że w rozpuszczonych się męczysz ![]() No właśnie Kate jedzie,zaraz zobaczymy ją w całej okazalości.
|
|
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
No jak to o czym myśle,ja mysle tylko i wyłącznie o parówkach
![]() Ok,to ja również Ci życze miłego dnia. ![]() Apropo ślubu,nam zostały konfeti srebno-zlote z papieru gładkiego w kształcie pary młodej,mniejsza z tym.I bratanica mnie się ostatnio pytała czy może sobie to wziąć,bo zrobi nam na rocznice ślubu laurke
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-04-29 o 13:12 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś ledwo wyszliśmy na rower, to wszystko zaczęło mnie boleć. Pewnie po wczorajszym. Mąż powiedział, że jestem żółwikiem.
|
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie to zakwasy po wczorajszym.
A czemu żółwikiem?
|
|
|
|
#862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedy macie rocznice? pierwsza? |
|
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś nie miałam siły jeździć i jechałam bardzo powoli. Zakwasy mam. Dziś nie pojechaliśmy daleko, praktycznie na nogach szło zajść. Idzie na zmianę pogody, dodatkowo jesteśmy słabi. Właśnie mężuś montuje mi nowe uchwyty na dłonie w rowerze. Stare strasznie kuje przy jeździe i później też.
---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Mój mąż dopiero 3 maja ma wolne. Chyba nie załapiemy się na ognisko, czy imprezę jakąś. Wczoraj miał wolne, to prawie cały dzień spędziliśmy na dworze. Byliśmy na rowerach, potem na spacerze. Wracaliśmy do domu tylko na posiłki. |
|
|
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak wogole to zasnac nie moge
|
|
|
|
|
#865 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hi.hi..hi... Mądry piesek. Ja tam "za frajer" też bym się nie starała ![]() Cytat:
![]() Napisz czy poszłaś? A tak na marginesie mówiąc to mamy trochę wspólnego (krótka info poniżej) Niepodległość Kanady od Monarchii, kiedy? Konfederacja kanadyjska ustaliła niepodległość 1 lipca 1867 roku, jednak nie była to deklaracja niepodległości jako Kanada, była częścią Wspólnoty w ramach monarchii w Wielkiej Brytanii. Nie było repatriotyzmu Konstytucji w 1982 r., ale Kanada pozostaje monarchią konstytucyjną, choć dla wszystkich celów praktycznych funkcjonuje jako niezależny kraj. Królowa Elżbieta II jest nadal podstawowym władcą Kanady. Mimo to Wielka Brytania (NIE Anglia - Anglia nie jest niepodległym krajem przez ostatnie 303 lat) i Kanada nadal ma tę samą królową. Nie, że będzie ona kolidować ... jej przedstawiciel, gubernator generalny wykonuje wszystkie niezbędne zadania, a ona Kanady, ale nawet tak, to czy Queen przebywa Kanadzie w odpowiednim czasie będzie ona wykonywać rocznego otwarcia państwa Parlamentu siebie. (Ona nawet mówi płynnie po francusku - choć nie w Kanadzie , jeśli chce ona również w jest w stanie wykonać ten gest w Prowincji Quebec). I bet, you did't know THAT eh? ![]() No dobra, idę dokończyć. Bardzo podobają mi się kapelusze.
Dobraoc kobietki, życzę Wam mile spędzony weekend. |
||
|
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Na wstępie bardzo Was prosze o mocne trzymanie kciuków. Jak już będzie wiadomo co i jak dam znać-obiecuje ![]() I zaraz Was nadrobie,tylko coś musze zjeść.Coś w domyśle obiad
|
|
|
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Karino kciuki trzymamy ![]() zrobilam ciasto z colą - pysznnnneeeee
|
|
#868 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)Ja na obiad zrobiłam nadziewane rurki makaronu (manicotti chyba?) Cytat:
![]() ![]() A można wiedzieć jak to ciasto wygląda? Już nie proszę o przepis, bo wiem że i tak nie znajdę. U mnie ciepło, świeci słonko. Mąż pucuje autka, deszcz murowany ![]()
|
||
|
|
|
#869 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zaczne nadrabianie od tyłu vel końca czyli ostatniego posta.
Jak wiadomo ostatni będą pierwszymi ![]() Cytat:
A co będziecie z tego mieć,hm......mam czekolade aero.Może być??? ![]() U mnie też dosyć ciepło.Niech pucuje autko,będzie się błyszczeć jak psu ehm ehm Wypluj te słowo ,może nie będzie deszczu. ![]() Cytat:
![]() Dziękuje za kciuki,trzymać prosze do odwołania.Mam nadzieje,że wam palce nie odlecą. Smacznego życze Omg,ja pierwszy raz słysze o tym cieście. Hm,musze wygoglować co to za ciacho. |
||
|
|
|
#870 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak smakuje?
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

i wszystko jest pozamykane
fakt, glowa mnie boli od slonka to moglam zapomniec

A właśnie,jak to latem przecież goroco jest w takich włosach.No,chyba że ktoś zwiazuje w kucyk,bądz koka.