|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
23 | 37,10% |
| Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. |
|
6 | 9,68% |
| W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... |
|
4 | 6,45% |
| Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. |
|
6 | 9,68% |
| Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. |
|
5 | 8,06% |
| Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. |
|
0 | 0% |
| Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! |
|
3 | 4,84% |
| Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. |
|
6 | 9,68% |
| Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. |
|
0 | 0% |
| Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. |
|
9 | 14,52% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
Cytat:
![]() Ale jestem ciekawa czy się zmieszczę ![]() Pieleszka ucałuj ją od Nas! popytaj może jakiej jej mąż szuka pracy?! Będę szukała na różnych portalach! Marina ile ta sukienka kosztowała?! ŚLiczna! |
|
|
|
|
#2612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
Cytat:
bo ona sama kupowała czasem chłopakom różne ubrania w lumpkach ale teraz z racji że brzuszek duży i musi uważać na siebie to nie bardzo ma możliwość coś nowego kupić, a że spora część z nas ma czas grzebać w lumpach to przy okazji możemy poszukać czegoś dla dzieciaków Nerolki. Uściskaj ją od każdej z nas z osobna ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
ja muszę się pomierzyć tu i ówdzie bo nawet nie wiem jaki na mnie trzeba ![]() już zmierzyłam i wychodzi mi 38/40 wg tych miar, pewnie wzięłabym 40 - tak na zapas jak urosnę wszerz ![]() Marina chyba pisała że na naszym mieleckim stadionie 35zł zapłaciła
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-04-28 o 20:53 |
||
|
|
|
#2613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wzięłam 38, bo 40 w udzie miałabym za szerokie wg tej tabeli co jest na stronie. Taka tania kurde bolek
|
|
|
|
|
#2615 | |||
|
Zakorzenienie
|
Matko kochana, ale tu nagadałyście od godz. 14!!!
Jak tak dalej pójdzie, to nie będę z domu nigdzie wychodzić, ani nawet w drogę praca-dom wyruszać, bo potem 2h nadrabiania ![]() Cytat:
![]() Pozazdrościłam Ci i też zmierzyłam U mnie 75 cm...A Twój wielki tyłek mnie ubawił Tak jak i Ty cała - wielka chudzina Cytat:
![]() Cytat:
A Twój wielki tyłek nieźle mnie ubawił ![]() Marina, jeśtes tak zgrabna, że aż szok normalnie!!! Ideał ciążowej sylwetki. Napatrzeć sie nie mogę
|
|
#2616 |
|
Zadomowienie
|
moniczka -
![]() vaniliova - brzus slodki zanetka - fajna ta posciela misie z tych w paski podoba turkusowo - brazowa ![]() blondynkapoznan - trzymam za słowo ![]() marina - cudna tuniczka booska sylwetka i ladny kacik dla Igorka
Złoty krążek mi wcisną na ręce.... ![]() A ja rosnę i rosnę latem, zimą na wiosnę ![]() Jeszcze tylko..... ![]() Ząbki Igorka Edytowane przez SweetAngel1984 Czas edycji: 2011-04-28 o 21:09 |
|
|
|
#2617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No urosła mi du**pa urosła ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
W misie?! a mi się
|
||
|
|
|
#2618 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ojej ale naskrobałyście! Nie umiałam Was nadrobić popołudniu a teraz to już w ogóle dowaliłyście...
![]() Blondynkapoznan takimi ludźmi się w ogóle nie warto przejmować, przykro bo przykro, ale sama chciała... Wredne babsko! Monia brzuśko masz już duży-bardzo fajny Zaneta Ty to tylko piłke z przodu masz! Cytat:
Vaniliova śliczny panterkowy brzuszek ![]() Cytat:
Marina Ty zgrabniacho! Śliczny masz ten brzuszek
|
||
|
|
|
#2619 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=zanetaa88;26598170]No nie mówię ile w biodrach mam cm
![]() No urosła mi du**pa urosła Dupsko to mam ja. Mam wrażenie że rośnie mi tam druga dzidzia
|
#2620 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam w biodrach 98-99cm i czuje jak mi rośnie
![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- poluje właśnie na dżinsy ciążowe jak mi się uda kupić to Wam pokaże ![]() edit: kurczę, nie udało mi się wstrzelić bo mi cos allegro się pochrzaniło i nim zadziałało od nowa to się aukcja skończyła
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-04-28 o 21:35 |
|
|
|
#2622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szefowa była w szoku że wiedziałam o co chodzi (nie powiem że mi sie to podobało ze zaimponowałam ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- doszło |
|
|
|
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=jacieeeee;26598453]
Cytat:
A Ja mam wrażenie że moja żyć rozchodzi się na lewo i prawo wiesz zawsze była na miejscu, a teraz mam większą ją od mojego męża! Ja tuszuje moje niedociągnięcia ![]() Sweet Ja mam jeden ochraniacz niebieski i do tego wzięłam właśnie tą kremową pościel i zależało mi na kołderce której nie mam a cena była zachęcająca!Beata podajmy sobie ręce jest mi źle mieć prawie 50cm dupsko! bo drugie 50 to przód ![]() Monia ten kaszubski to w ogóle inny kraj o co jej chodzi ( gastronomię skończyłam) i mówię no to idź do higienistki to Cie zważy, jak zaczeli się ze mnia śmiac chodziło o to, że one już chcą na lekcjach gotować! i nie raz teściowa albo teściu coś powie po śląsku to Ja nie wiem o co chodzi, tyle dobrego że ten ślaski jest trochę połączony z niemickim i coś tam kojarzę :rolleye s:Dobra KRUSZYNKI, idziemy spać ! Jutro szaleństwo w zakupach Muszę wymyślić torta dla teściowej ![]() Dobranoc gołąbeczki |
|
|
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
ja 75 cm w pasie to przed ciaza mialam, teraz przestalam mierzyc, bo minęłam setkę
|
|
|
|
#2625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez mi rano jedna aukcja uciekła
|
|
|
|
|
#2626 |
|
Zadomowienie
|
dobry wieczor
ja dopiero teraz, dzis znowu od 6 rano na nogach jestem, wrocilam do domu nie dawno - na budowie dzis glownie przebywalam z mala przerwa np na lumpek, ale bylam dzielna i nie kupowalam juz malenkich pajacykow, ktore kusily okropnie ![]() kupilam 3 pary skarpeteczek i dwie pary kapielowek na 80cm, stan idealny, kosztowaly grosze, a dla siebie znalazlam tylko czapeczke plocienna na lato nie wiem jak wam dzien minal, dopiero zabieram sie za czytanie, a mam co nadrabiac, wczoraj wieczorem zegnalam sie na 79str, a dzis jest 88 ![]() wroce jak troche poczytam
|
#2627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mnie jeszcze nigdy nie zawiódł
|
||
|
|
|
#2628 |
|
Zadomowienie
|
hejka brzuszki
Bella gratki i zdrówka dla Ciebie i dziewczynek Monia przyślij mi numer konta na pw proszę chętnie bym coś przesłała dla naszej wojowniczki udało mi się nadrobić ale łatwo nie było
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
za mnie tez przewaznie strzela snajper, ale czasami przy kilku aukcjach jednego sprzedajacego wole sama, bo jak nie uda mi sie wygrac głownej rzeczy to reszty przy okazji nie biore
|
|
|
|
#2631 |
|
Zadomowienie
|
tak tak kasa już przelana znalazłam wszytko co mi potrzeba do szczęścia dzięki
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dziękuję! Ależ mi się nastrój poprawił! wydaje mi się, że jestem ogromna, a tu tyle ciepłych słów
Kurcze a ja już się toczę jak chodzę, taka kaczucha Pieleszko przekaz neroli nasze fluidy, niech się słucha lekarzy i przede wszystkim niech odpoczywa i dba o siebie i Izę. Ja też dowiedziałam się od Was kochane o tym snajperze i faktycznie swietna sprawa, dzieki niemu wygrałam aukcję. żaneta a sukienka równe 35 zł, na bazarku ![]() Kurcze chciałabym każdej z Was coś odpisać, ale mi już oczy szaleją przed monitorem. A teraz lukam na tvn style na korepetycje z seksu Ja juz zapomniałam, co znaczy to słowo ![]() brumek Ty to jesteś dopiero laska! ja na Twój brzucholek zawsze jak dodajesz foty to nie mogę się napatrzeć, a nie!
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Edytowane przez Marina1 Czas edycji: 2011-04-28 o 22:36 |
|
|
|
#2634 |
|
Zadomowienie
|
jesli bedzie w lublinie to mi ciezko bedzie tam dotrzec bo mam 80 km
---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- ide spac dobranoc
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2636 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jeszcze byłam z mężem na zakupach w realu.
Dobranoc
|
#2637 |
|
Zadomowienie
|
Ależ dzisiaj gorący dzień na forum. Przyłączam się do gratulacji dla belli. Niby mam już dość bycia w ciąży, czuję się jak słonica, ale jak pomyślałam że miałabym teraz rodzić, to przecież nie jestem jeszcze gotowa!! Coś czuję, że najbliższy wolny poniedziałek poświęcę na nadrobienie zaległości.
Nerola, trzymam kciuki za was. |
|
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam wlasciwie zadnych dzieciecych ciuszkow, wszystko zostanie mi przywiezione dopiero, pewnie za jakis miesiac, wiec na ubieranie nieprzygotowana jestem. ale reszgte wyprawki wlasciwie mam, jutro dokupie pare rzeczy do karmienia w sklepie i powoli jednak torbe spakuje... za to mam trzy szuflady w komodzie wolne na ciuszki Kingi
|
|
|
|
#2639 |
|
Zadomowienie
|
Dziendobry
![]() Ja dziś wyjątkowo wcześnie..... jestem w szoku ze na L4 mozna wstac o 6 rano a jednak mozna Zdążyłam juz skoczyć do piekarni po francuską z morelą i przy okazji świeżutką W-Ztkę zawinęłam na drugie śniadanko Tylko co tu teraz robić jak wszyscy śpią no oprócz Igora w brzuszku
|
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() czyżbym była dziś pierwsza? ![]() siedzę od pół godz przy laptopie, wczoraj już nie miałam siły skończyć pisania więc popijam kawę i się męczę dzisiaj... ![]() Za chwilę zmykam na uczelnię..tylko nie piszcie tyle co wczoraj ![]() a jednak nie pierwsza sweetAngel, widzę że podobnie wstałyśmy ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.

no i spróbuje ją podpytac czego jej trzeba np. dla chłopców lub Izy, ale myslicie, że się wygada ta nasza twardzielka??? napiszę Wam jutro wieczorkiem zresztą na świeżo po odwiedzinach
bo ona sama kupowała czasem chłopakom różne ubrania w lumpkach ale teraz z racji że brzuszek duży i musi uważać na siebie to nie bardzo ma możliwość coś nowego kupić, a że spora część z nas ma czas grzebać w lumpach to przy okazji możemy poszukać czegoś dla dzieciaków Nerolki. 
zębole
kurde bolek
ale ciachooooooo!

nie zaczyna sie zdania od a wiec 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

jest mi źle mieć prawie 50cm dupsko! bo drugie 50 to przód
tez mi rano jedna aukcja uciekła
Kurcze a ja już się toczę jak chodzę, taka kaczucha
no oprócz Igora w brzuszku