Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 2011. - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 23 37,10%
Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 6 9,68%
W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... 4 6,45%
Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. 6 9,68%
Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. 5 8,06%
Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. 0 0%
Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! 3 4,84%
Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. 6 9,68%
Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. 0 0%
Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. 9 14,52%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-28, 20:37   #2611
zanetaa88
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość

ja dostaniesz te spodnie to poproszę o relację bo może też się skusze
Pewnie, że napiszę
Ale jestem ciekawa czy się zmieszczę

Pieleszka ucałuj ją od Nas! popytaj może jakiej jej mąż szuka pracy?! Będę szukała na różnych portalach!

Marina ile ta sukienka kosztowała?! ŚLiczna!

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 20:49   #2612
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
dziewczęta jak jutro odnajde Nerolkę w którejś ze szpitalnych sal to oczywiście, że ją pozdrowie i uściskam od wszystkich no i spróbuje ją podpytac czego jej trzeba np. dla chłopców lub Izy, ale myslicie, że się wygada ta nasza twardzielka??? napiszę Wam jutro wieczorkiem zresztą na świeżo po odwiedzinach
myśle że jak podpytasz to powinna coś powiedziec, jak nie to wyduś z niej bo ona sama kupowała czasem chłopakom różne ubrania w lumpkach ale teraz z racji że brzuszek duży i musi uważać na siebie to nie bardzo ma możliwość coś nowego kupić, a że spora część z nas ma czas grzebać w lumpach to przy okazji możemy poszukać czegoś dla dzieciaków Nerolki.

Uściskaj ją od każdej z nas z osobna

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Pewnie, że napiszę
Ale jestem ciekawa czy się zmieszczę

Pieleszka ucałuj ją od Nas! popytaj może jakiej jej mąż szuka pracy?! Będę szukała na różnych portalach!

Marina ile ta sukienka kosztowała?! ŚLiczna!
a jaki rozmiar wzięłaś?,

ja muszę się pomierzyć tu i ówdzie bo nawet nie wiem jaki na mnie trzeba
już zmierzyłam i wychodzi mi 38/40 wg tych miar, pewnie wzięłabym 40 - tak na zapas jak urosnę wszerz

Marina chyba pisała że na naszym mieleckim stadionie 35zł zapłaciła

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-04-28 o 20:53
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 20:56   #2613
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy 6-ciopak chusteczek johnson'a sensitive za 25 zł się opłaca? Bo znalazłam w carefour i kupiłam
Opłaca się, ja kupiłam dzis 4-pak za 19,99 NIVEA

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 20:59   #2614
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
myśle że jak podpytasz to powinna coś powiedziec, jak nie to wyduś z niej bo ona sama kupowała czasem chłopakom różne ubrania w lumpkach ale teraz z racji że brzuszek duży i musi uważać na siebie to nie bardzo ma możliwość coś nowego kupić, a że spora część z nas ma czas grzebać w lumpach to przy okazji możemy poszukać czegoś dla dzieciaków Nerolki.

Uściskaj ją od każdej z nas z osobna

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

a jaki rozmiar wzięłaś?,

ja muszę się pomierzyć tu i ówdzie bo nawet nie wiem jaki na mnie trzeba
już zmierzyłam i wychodzi mi 38/40 wg tych miar, pewnie wzięłabym 40 - tak na zapas jak urosnę wszerz

Marina chyba pisała że na naszym mieleckim stadionie 35zł zapłaciła

Ja wzięłam 38, bo 40 w udzie miałabym za szerokie wg tej tabeli co jest na stronie.

Taka tania kurde bolek

Stary 2011-04-28, 21:01   #2615
brumek
Zakorzenienie

Matko kochana, ale tu nagadałyście od godz. 14!!!
Jak tak dalej pójdzie, to nie będę z domu nigdzie wychodzić, ani nawet w drogę praca-dom wyruszać, bo potem 2h nadrabiania

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
My po wizycie, wszystko dobrze Nie było USG tylko zwykłe badanie. Kolejna wizyta 19 maja i w końcu zobaczymy Naszego Kluska Aż jestem ciekawa ile waży
19 maja to szcześliwy dzień więc będziesz miała super udaną wizytę!!! to rocznica mojego ślubu

Cytat:
Zmierzyłam sobie mój bębolek i mamy 97cm
Pozazdrościłam Ci i też zmierzyłam U mnie 75 cm...
A Twój wielki tyłek mnie ubawił Właśnie była widać na zdjęciach, jaki on wielki Tak jak i Ty cała - wielka chudzina

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Dzidziolek dalej jest Brtusiem
Wszystko z nim w porzadeczku
Lekarz mówi ze dziecko rozwija sie świetnie
Szyjka wporzadeczku
Waga naszego maleństwa 915 gram
Brawo! Wreszcie dobre wieści, po tych ostatnich nienajgorszych, które nam tu dziewczyny fundowały

Cytat:
Zmierzyłam sobie mój bębolek i mamy 97cm
Skróciłam spodnie mojemu D, mam wizję do czego je ubierze!
Wymyśliłam sobie że eleganckie spodnie skrócę do kolan do tego mokasyny i koszula ale ciachooooooo!
Kupiłam sobie spodnie i co? i nie mieszczę się w nich!
OKROPNOŚĆ, mam za szeroki tyłek
Też sobie zmierzyłam - 75 cm...
A Twój wielki tyłek nieźle mnie ubawił Właśnie było widać na zdjęciach, jaki on wielki.. Taki jak cała Ty - wielka chudzina!

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Mój duuuzy brzuch , 33 tc...
Marina, jeśtes tak zgrabna, że aż szok normalnie!!! Ideał ciążowej sylwetki. Napatrzeć sie nie mogę
Stary 2011-04-28, 21:04   #2616
SweetAngel1984
Zadomowienie

moniczka -

vaniliova - brzus slodki

zanetka - fajna ta posciela misie z tych w paski podoba turkusowo - brazowa

blondynkapoznan - trzymam za słowo

marina - cudna tuniczka booska sylwetka i ladny kacik dla Igorka

Edytowane przez SweetAngel1984
Czas edycji: 2011-04-28 o 21:09
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 21:11   #2617
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

Pozazdrościłam Ci i też zmierzyłam U mnie 75 cm...
A Twój wielki tyłek mnie ubawił Właśnie była widać na zdjęciach, jaki on wielki Tak jak i Ty cała - wielka chudzina
No nie mówię ile w biodrach mam cm
No urosła mi du**pa urosła

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
moniczka -

vaniliova - brzus slodki

zanetka - fajna ta posciela misie z tych w paski podoba turkusowo - brazowa

blondynkapoznan - trzymam za słowo

marina - cudna tuniczka booska sylwetka i ladny kacik dla Igorka

W misie?! a mi się jakbym miała siusiaka to bym wzięła tą turkusową- brązową ! to jest 5-cio elementowa więc kołderka jest w tym i poduszeczka i ochraniacze na szczebelki

Stary 2011-04-28, 21:17   #2618
Natka_
Zakorzenienie

Ojej ale naskrobałyście! Nie umiałam Was nadrobić popołudniu a teraz to już w ogóle dowaliłyście...

Blondynkapoznan takimi ludźmi się w ogóle nie warto przejmować, przykro bo przykro, ale sama chciała... Wredne babsko!

Monia brzuśko masz już duży-bardzo fajny

Zaneta Ty to tylko piłke z przodu masz! I gdzie to "grube" dupsko? No gdzie?

Cytat:
A więcnie zaczyna sie zdania od a wiec )

Dzidziolek dalej jest Brtusiem
Wszystko z nim wporzadeczku
Lekarz mówi ze dziecko rozwija sie świetnie
Szyjka wporzadeczku
Waga naszego maleństwa 915 gram
A najlepsze jest to ze od 7 marca sie nie wazylismy u lekarza a dzis tak i ja myslalam po sobie ze kilo gora dwa mi przybylo a tu 6 nawet moja rodzinka mowi ze chyba waga zepsuta bo po mnie nie widac nawet mama stwierdzila ze tylko brzunio mam wiec za bardzo sie ta 6 nie przejmuje
i tak wyniki super glukoza tez
hmmm.... tylko mi szefowa dzwonila ze mi l4 wczesniejsze zle napisali bo cyferki jednej gdzies brak i bylam po to zwolnienie i jutro znow musze pojechac zeby mi to poprawili ale spoko zawsze jest okazja do zakupow
gratuluję wizyty

Vaniliova śliczny panterkowy brzuszek

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
ale w ogóle to ja mieszkam niedaleko Nerolki tzn. jakieś ok. 20 km od niej (bo tyle jest z miejscowości Nerolki do Gorzowa...)ale szpital, w którym leży mam jakiś kilometr od domu!! teraz to i tak mnie nie wpuszczą, ale jutro pójde i poszukam ją tam na oddziale...nie wiem tylko czy na patologi? czy na ginekologi?? zaniose jej jakies soczki cos do jedzonka bo wiadomo jak karmią w szpitalach no i może Nerolka powie mi co tam u niej i Izy po badaniach.....
Byłoby super, pozdrów ją od nas

Marina Ty zgrabniacho! Śliczny masz ten brzuszek
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 21:17   #2619
jacieeeee
Wtajemniczenie

[QUOTE=zanetaa88;26598170]No nie mówię ile w biodrach mam cm
No urosła mi du**pa urosła /QUOTE]

Dupsko to mam ja. Mam wrażenie że rośnie mi tam druga dzidzia

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 21:17   #2620
SweetAngel1984
Zadomowienie

Cytat:
No urosła mi du**pa urosła

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

W misie?! a mi się jakbym miała siusiaka to bym wzięła tą turkusową- brązową ! to jest 5-cio elementowa więc kołderka jest w tym i poduszeczka i ochraniacze na szczebelki
hehe no pomylka "mi się " no sliczna jest ale ja ochraniacze ma mdwa wiec wystarczy mi 2 elementowa poscielka bo przescieradelka bede miala szyte z flanelki
Stary 2011-04-28, 21:26   #2621
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
ja mam w biodrach 98-99cm i czuje jak mi rośnie

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

poluje właśnie na dżinsy ciążowe jak mi się uda kupić to Wam pokaże
edit:
kurczę, nie udało mi się wstrzelić bo mi cos allegro się pochrzaniło i nim zadziałało od nowa to się aukcja skończyła

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-04-28 o 21:35
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 21:39   #2622
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
O Boże Ja to się biłam z siostrami i kuzynami kto babci ma pomagać od łapania kur do skubania, choć babcia skubała raz dwa i w sumie myśmy więcej patrzyli niż robili.
Pamiętam jak chodziliśmy z nią na pokrzywy które potem trzeba było pokroić i zawsze ręce w bąblach mimo rękawic
Ach jak Ja widzę nie które dziewczyny które do Nas przyjeżdżają z wsi do miasta, to aż łapię się za głowę nie obrażając nikogo...
chcą pokazać że są niby miastowe, a tak naprawdę drzemie w nich taka wieś tak jak u twojej szwagierki! a my na śląsku mamy jeszcze do tego swój język śląski to nie raz aż nogi się uginają
Kaj żech je, puć ino,kiera je godzina, o kierej konczysz szychta i wiesz przyjedzie taka ze wsi do miasta, a w miescie się mówi a nie godo to potem tak śmiesznie to brzmi
choć mieszkam prawie cały życie na śląsku to nie umiem tak dobrze śląskiego, nie raz jak ktoś coś do mnie mówi to nie wiem o co chodzi

Zmalowana SUPERRR
ja tak mam z gwarą kaszubską (chociaż kaszubką nie jestem i na kaszubach nei mieszkam, ale w pobliskim regionie) - nie umiem po kaszubsku ni w ząb. raz do mojej pracy przyszedl klient i cos gada. ja jezyki znam, ale bez przesady - dialetów i gwar juz nie. szefowa wielkie oczy robi, bo ona jeszcze lepsza językowo a my ni huhu go nierozumiemy. w koncu powiedzialam "wie pan co, ale ja kaszubskiego nie rozumiem". a on tylko "acha, no dobrze" i zaczął poprawną polszczyzną gadać szefowa była w szoku że wiedziałam o co chodzi (nie powiem że mi sie to podobało ze zaimponowałam )

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Lilkaa82 Pokaż wiadomość
moniczka2123 gratuluje udanej wizyty

Vaniliova11 pokaźny piekny ciążowy brzuś

83monia wpłacone
doszło

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 21:41   #2623
zanetaa88
Zakorzenienie

[QUOTE=jacieeeee;26598453]
Cytat:
No urosła mi du**pa urosła /QUOTE]

A Ja mam wrażenie że moja żyć rozchodzi się na lewo i prawo
wiesz zawsze była na miejscu, a teraz mam większą ją od mojego męża!
Ja tuszuje moje niedociągnięcia

Sweet Ja mam jeden ochraniacz niebieski i do tego wzięłam właśnie tą kremową pościela tamta 5-cio elementowa to można z nią kombinować że możesz mieć całe w paski wszystko, albo właśnie gdzie nie gdzie takie białe ! i zależało mi na kołderce której nie mam a cena była zachęcająca!

Beata podajmy sobie ręce jest mi źle mieć prawie 50cm dupsko! bo drugie 50 to przód

Monia ten kaszubski to w ogóle inny kraj mi w szkole dziewczyny mówiły : " ale chcialabych juz co uważyć " JA o co jej chodzi ( gastronomię skończyłam) i mówię no to idź do higienistki to Cie zważy, jak zaczeli się ze mnia śmiac chodziło o to, że one już chcą na lekcjach gotować! i nie raz teściowa albo teściu coś powie po śląsku to Ja nie wiem o co chodzi, tyle dobrego że ten ślaski jest trochę połączony z niemickim i coś tam kojarzę:rolleye s:

Dobra KRUSZYNKI,
idziemy spać !
Jutro szaleństwo w zakupach
Muszę wymyślić torta dla teściowej

Dobranoc gołąbeczki

Stary 2011-04-28, 21:49   #2624
83monia
Zakorzenienie

ja 75 cm w pasie to przed ciaza mialam, teraz przestalam mierzyc, bo minęłam setkę

Stary 2011-04-28, 21:58   #2625
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
kurczę, nie udało mi się wstrzelić bo mi cos allegro się pochrzaniło i nim zadziałało od nowa to się aukcja skończyła
ja tez poluje na allegro i caly dzien cos sie chrzani tez mi rano jedna aukcja uciekła

Stary 2011-04-28, 22:02   #2626
Kolina
Zadomowienie

dobry wieczor
ja dopiero teraz, dzis znowu od 6 rano na nogach jestem, wrocilam do domu nie dawno - na budowie dzis glownie przebywalam
z mala przerwa np na lumpek, ale bylam dzielna i nie kupowalam juz malenkich pajacykow, ktore kusily okropnie
kupilam 3 pary skarpeteczek i dwie pary kapielowek na 80cm, stan idealny, kosztowaly grosze, a dla siebie znalazlam tylko czapeczke plocienna na lato

nie wiem jak wam dzien minal, dopiero zabieram sie za czytanie, a mam co nadrabiac, wczoraj wieczorem zegnalam sie na 79str, a dzis jest 88

wroce jak troche poczytam
Stary 2011-04-28, 22:03   #2627
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
ja tez poluje na allegro i caly dzien cos sie chrzani tez mi rano jedna aukcja uciekła
Cytat:
edit:
Polecam Snajpera mnie jeszcze nigdy nie zawiódł
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 22:08   #2628
Shira_83
Zadomowienie

hejka brzuszki

Bella gratki i zdrówka dla Ciebie i dziewczynek

Monia przyślij mi numer konta na pw proszę chętnie bym coś przesłała dla naszej wojowniczki
udało mi się nadrobić ale łatwo nie było
Stary 2011-04-28, 22:09   #2629
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
hejka brzuszki

Bella gratki i zdrówka dla Ciebie i dziewczynek

Monia przyślij mi numer konta na pw proszę chętnie bym coś przesłała dla naszej wojowniczki
udało mi się nadrobić ale łatwo nie było
Wszystko jest w klubie
Stary 2011-04-28, 22:17   #2630
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Polecam Snajpera mnie jeszcze nigdy nie zawiódł
za mnie tez przewaznie strzela snajper, ale czasami przy kilku aukcjach jednego sprzedajacego wole sama, bo jak nie uda mi sie wygrac głownej rzeczy to reszty przy okazji nie biore

Stary 2011-04-28, 22:18   #2631
Shira_83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Wszystko jest w klubie

tak tak kasa już przelana znalazłam wszytko co mi potrzeba do szczęścia dzięki
Stary 2011-04-28, 22:22   #2632
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
tak tak kasa już przelana znalazłam wszytko co mi potrzeba do szczęścia dzięki
Nie ma za co

Lubelskie mamusie

Pisałam z mila25, żebyśmy zorganizowały spotkanie w maju jeszcze przed jej wypakowaniem Co wy na to ???????
Stary 2011-04-28, 22:33   #2633
Marina1
Zakorzenienie

Dziewczynki dziękuję! Ależ mi się nastrój poprawił! wydaje mi się, że jestem ogromna, a tu tyle ciepłych słów Kurcze a ja już się toczę jak chodzę, taka kaczucha

Pieleszko przekaz neroli nasze fluidy, niech się słucha lekarzy i przede wszystkim niech odpoczywa i dba o siebie i Izę.

Ja też dowiedziałam się od Was kochane o tym snajperze i faktycznie swietna sprawa, dzieki niemu wygrałam aukcję.

żaneta a sukienka równe 35 zł, na bazarku

Kurcze chciałabym każdej z Was coś odpisać, ale mi już oczy szaleją przed monitorem. A teraz lukam na tvn style na korepetycje z seksu Ja juz zapomniałam, co znaczy to słowo

brumek Ty to jesteś dopiero laska! ja na Twój brzucholek zawsze jak dodajesz foty to nie mogę się napatrzeć, a nie!
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."

Edytowane przez Marina1
Czas edycji: 2011-04-28 o 22:36
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 22:36   #2634
moniczka2123
Zadomowienie

jesli bedzie w lublinie to mi ciezko bedzie tam dotrzec bo mam 80 km

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

ide spac dobranoc

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 22:46   #2635
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
jesli bedzie w lublinie to mi ciezko bedzie tam dotrzec bo mam 80 km

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

ide spac dobranoc
A skąd ty jesteś ??? Bo jakoś nie mogę sobie przypomnieć ???
Stary 2011-04-28, 22:49   #2636
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Ja jeszcze byłam z mężem na zakupach w realu.
Dobranoc

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 23:01   #2637
CrazyMachine
Zadomowienie

Ależ dzisiaj gorący dzień na forum. Przyłączam się do gratulacji dla belli. Niby mam już dość bycia w ciąży, czuję się jak słonica, ale jak pomyślałam że miałabym teraz rodzić, to przecież nie jestem jeszcze gotowa!! Coś czuję, że najbliższy wolny poniedziałek poświęcę na nadrobienie zaległości.
Nerola, trzymam kciuki za was.
CrazyMachine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 23:08   #2638
83monia
Zakorzenienie

ja nie mam wlasciwie zadnych dzieciecych ciuszkow, wszystko zostanie mi przywiezione dopiero, pewnie za jakis miesiac, wiec na ubieranie nieprzygotowana jestem. ale reszgte wyprawki wlasciwie mam, jutro dokupie pare rzeczy do karmienia w sklepie i powoli jednak torbe spakuje... za to mam trzy szuflady w komodzie wolne na ciuszki Kingi

Stary 2011-04-29, 07:01   #2639
SweetAngel1984
Zadomowienie

Dziendobry

Ja dziś wyjątkowo wcześnie..... jestem w szoku ze na L4 mozna wstac o 6 rano a jednak mozna .

Zdążyłam juz skoczyć do piekarni po francuską z morelą i przy okazji świeżutką W-Ztkę zawinęłam na drugie śniadanko potem do sklepu po mleczko i juz jestem po śniadanku...gorąca czekolada z francuska drożdżóweczką pychota.

Tylko co tu teraz robić jak wszyscy śpią no oprócz Igora w brzuszku
Stary 2011-04-29, 07:02   #2640
aania_20
Zakorzenienie

Witam
czyżbym była dziś pierwsza?
siedzę od pół godz przy laptopie, wczoraj już nie miałam siły skończyć pisania więc popijam kawę i się męczę dzisiaj...
Za chwilę zmykam na uczelnię..tylko nie piszcie tyle co wczoraj

a jednak nie pierwsza sweetAngel, widzę że podobnie wstałyśmy

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości