|
|
#1201 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Scent Bar XXVII
Wyszło całkiem całkiem
![]() Rozmawiałam, będę mieć terapię jak będzie wolny termin cierpię na ZSPU - Zespół Stresu Po Urazowego) i terapia indywidualna się zacznie Niech no ja z tą ciamajdą życiową pogadam, co mu się nie chce z babą być (szczerze to od tak, nie ma oficjalnego powodu) to się wszystko uda - bo nawet pytał i nie umiał zrozumieć czemu ja to nie z nim - trzymać kciuki
|
|
|
|
#1202 |
|
Nindżopesz
|
![]() Tera już naprawdę jestem bo ponowiłam procedurę farbowania ![]() Ty jesteś very blond
|
|
|
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
warto się rozdziewiczyć w tej dziedzinie
ja mam cersanitowe i jestem zadowolona. O te mam (tylko łazienkę dużo mniejszą, ale dają radę My oczywiście tylko cywilny, więc kiecka w stylu niewykluczona ![]() i nie zmykaj ![]() Cytat:
![]() A tak poważnie, to jestem przerażona. Nie mam bladego pojęcia jak się zabrać do tematu
|
|
#1206 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
A jak przerobię odcień z ciepłego na neutralny pozbywając się rudawości to co będzie? ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żebym ja jeszcze wiedziała jaki kolor chcę Muszą mi wpaść jakieś w oko O i jeszcze muszę się w cenach zorientować
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1208 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
Ves - najwyższy czas odwiedzić podforum ślubne
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1210 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
do tematu slubu cywilnego? to chyba idziesz do USC ustalasz ternim i juz ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- a jak ma byc wesele to zaczynasz od sali potem mjuzik, foto i urzont-w 2 dni sie uwiniesz
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#1213 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1215 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#1216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(pamiętam strzyżenie wąsów)brzucha współczuję ![]() A co do mycia...hmmm...to Red gustuje w brudaskach ![]() ![]() jeszcze do tego nie dojrzałam ![]() Cytat:
![]() Bo już zaczęli mi wmawiać,że rok, to bardzo mało czasu na organizację wszystkiego ![]()
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie firmy warto wziąć pod uwagę przy wyborze pralki i lodówki?
|
|
|
#1218 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Lodówkę mam Gorenje, polecam pralka Samsung-mają badziewny serwis, nie polecam.
|
#1219 | |||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Cytat:
Gratuluję!!! Taka decyzja! A bejbik też będzie? Do B. zapraszam, pomacamy conieco w Bodyshopie, z Gryxem jak będzie chciał, choć jakoś w głowie mi się nie mieści, że w Poznaniu Bodyshopa nie ma, a np. L'occitane jest.... Ooo tego nie czytałam ![]() Ale lubię takie ksiązki w stylu Fanny Hill Cytat:
Kuwetę ma czyszczoną, czeszę ją, głaszczę, dostaje jedzonko i przysmaki. Też myślę, że to może złośliwie 2 razy zrobiła, za każdym razem siedziała z dzieckiem na łóżku i się wygłupiały a nie jak została sama w domu. Nawet wygrzewa się na balkonie ( na wszelki wypadek w szelkach) i była na spacerze. Ostatnio lubi leżeć na wycieraczce, jakby na kogoś czekała, może tęskni za tamtymi kotami?---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Czytałyście to z wątku o allegro?
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kufa, drogie te Gorenje. Ale są też na szczęście modele poniżej tysiaka
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-04-28 o 21:58 |
|
|
|
|
#1221 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mam amice -nie polecam
![]() moze bosza?
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
Zapamiętałam, że ma być klasa A+ i wyżej
|
|
|
#1223 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
pralke bosz polecam bardzo
lodówkę whirpool polecam średnio, bo się poci na plecach i ma tandetny plastik fantastik, ale żyje już 4 lata i nic się nie dzieje
|
|
#1225 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() kazda pralka i tak ma tyle samo pojemności oprocz tych bardzo małych-a one som badzziewne ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- a ładowana od gory czy przodu / ( moze takom plaskatom se kup-malo miejsca zajmuje
|
|
|
#1226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do ładowania - chyba wolałabym z góry, ze względu na ograniczoną ilość miejsca (w kuchni).Balię sobie kupię, o! I tarkę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-04-28 o 22:12 |
|
|
|
|
#1227 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nom...do duzej zawsze ozna włozyc mało
a ana odwrot sie nie da
|
|
#1228 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
Monster se zyczy, coby 1 drzwi miała i nie była wyższa od ludzia
|
|
|
|
|
#1229 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na macanko jestem chętna też nie mogę zrozumieć braku TBS-u ![]() Cytat:
A Gorenje ma dobry, funkcjonalny i mało psujący się sprzęt Popiłam zyrtec budweiserem i idę spać galopkiem. ścina mnie
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-04-28 o 22:20 |
||
|
|
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
Lodówkę mam Whirlpool, a pralkę Electrolux. Mogą być, działają już parę lat
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:09.

to się wszystko uda - bo nawet pytał i nie umiał zrozumieć czemu ja to nie z nim - trzymać kciuki

Cersanit mam na miejscu i parę sklepów gdzie tam są płytki z Cers 

Muszą mi wpaść jakieś w oko 

Brzuch mnie boli i nie wiem czy to mój kurak, czy sałatka, którą zjadłam w pracy i w dodatku A. zalała sąsiadkę i nie mogę skorzystać z wanny (zalanie wskutek zatkania wyżej wymienionej)