|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVII
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy Wasze pomiary podziałały na mnie mobilizująco czy zniechęcająco.. Widzę, że same chuderlawe dziołszki pomiarów dokonały. Ja nie będę się mierzyć, bo i tak mam więcej od każdej z Was i to w każdym miejscu pewnie..![]() Ostatnio kupiłam sobie dwie pary gaci i to w największym dostępnym rozmiarze (XL) i to mocno przylegają.. Nie wiem, czy ja naprawdę jestem taka gruba, czy ta rozmiarówka jakaś przymała..
|
|
|
|
#1113 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Melk - a nie masz??
RenWier - rozmiarówka dziwna jest (uważam że zmalała przez ostatnie lata), parę dni temu oglądałam dwie bluzki, jedna s druga xl, na szerokość różniły się chyba z 5 cm....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1114 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Te sephorowe nieźle się prezentują, ale nie dam 55 zł za totalnie zbędną zachciankę. no.. jak są pomalowane, to tak
|
|
|
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A powinno być odwrotnie, bo młodzież bardziej rozepchana - mało smukłych dziewcząt, sporo korpulentnych, nabitych - rozmiary winny zmierzać w kierunku rozmiarówki amerykańskiej, a nie włoskiej (włoska chyba zaniżona, tak? )A propos jeszcze pomiarów, wymiarów; muszę jeszcze napisać, że chociaż wzrostowo plasuję się gdzieś pośrodku..dobrze, że nie jestem ekstremalnie niska, bądź wysoka.
|
|
|
|
|
#1116 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() wg mnie unifikacja powinna jakaś być, zamiast mierzyć kąt wygięcia bananów czy średnicę kartofli powinni się w unii rozmiarówką zająć
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#1117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Red
I wiesz co... czasem jak się tych matkóf posłucha to dochodzi człek do wniosku że nie jest to róznica pokoleń tylko epok.... no ale cóż.. już nie jest tak jak za ich czasów i się muszą z tym pogodzić ![]() Spooro graty ![]() Cbr drugie porty fajoskie, pierwszych nie kciałabym bo bym wyglądała jak wór z mymi szerokymy biodrymaByłam w skarbowce, takich głupkof jak ja jest na pęczki stoją tam leżą , kucają wymieniają się tymi pitami szukają załączników, jazda nie z tej ziemi.... a ja jeden nędzny pitek ![]() I byłam w taniej książce i se kupiłam 4 sztuki za 23 zł-deszczowy długi weekend mi nie straszny ![]() ale mogłoby jednak nie podać ![]() i byłam w Rossmanie...... nic tam nie ma ![]() i piekę rożki francuskie ze serem ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- dedłam bar
|
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1119 |
|
BAN stały
|
Się nie śmiej! Może są jakieś kursy, w stylu "Twoja drukarka bez tajemnic"? Albo "Skaner w 3 tygodnie"? ![]() ![]() ![]() Mogłabyś się delikatniej wpraszać ![]() ![]() ![]() --- Wstawanie przed południem to ZUO! Wpierdalałbym jak dziki kojot! A w długi łikend może padać i mogą se być +3 stopnie, nie mam planów
|
|
|
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
kochane, nie wiem, gdzie o to zapytać, więc wpadłam do was
![]() czy znacie jeszcze jakieś fajne sklepy zagraniczne z perfumami z wysyłką do PL? Będę wdzięczna za pomoc ![]() Ja znam tylko: feelunique cheapsmells strawberrynet asos
|
#1121 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie czeba nic plukac ![]() byłam na zakupach sukienowych sukienek niet kupilam za to długie spodnie-czarne z domieszką czegos elastycznego ze obsciskujom ouda-przecenione były z 99 na 9.90 ![]() dzieckowi kiece kupilam...troche za duza w biuscie ale trudno-na nia wszystko jest za szerokie ![]() za✂✂✂iscie chce mi sie czytac a znof nie mam co
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-04-28 o 18:16 |
|
|
|
|
#1122 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To wpadnę do Ciebie
I ust mogę nie domykać ![]() Dawaj adres i zmieniaj pościel ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1123 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
jeszcze jutro i wolne
Gryx - wybierasz się do Torunia? ![]() Vesenko wygoń swojego marudera na majówkę - mój też maruda ale czasem miewa przebłyski ![]() wiecie co - ludzie są dziwne: 2 maja wszyscy u nas biorą urlop a 2 nadgorliwe przychodzą bo... bo chyba szkoda im urlopu dodam, że obie mają małe dzieci... każdy normalny chce trochę czasu z rodziną spędzić, no ale zawsze się jakieś dziwolągi trafią
|
#1124 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ludzie som dziwne , fakt
|
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
prawie jak szafa
![]() http://mistrzowie.org/253630/Cenzura
|
#1126 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() jak nic Wizażanka
|
|
|
#1127 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
kota znowu się zesikała na łóżko
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#1129 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
kufa no przegapiłam o pół godziny licytację na allu
płyta nie do dostania ![]() Agnes - moje rady: postarać się odpachnić zasikane miejsce, przez pewien czas przykrywać łóżko folią, no i zrobić te badanie moczu - dobrze będzie
|
|
|
|
#1130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z drugiej strony nie ma tego złego...pójdziemy do kina, może gdzieś do knajpki. Na miejscu też idzie czas zorganizować. Chociaż Toruń bardzo lubię. Kiedyś jak kumpel miał tam mieszkanie, to można mu się było zwalić na głowę i było wesoło. Teraz się wyprowadził do Bydgoszczy. Ale w sumie...Bydgoszcz też ładna, a kumpel zapraszał Jak się coś zmontuje, a będę wiedziała z wyprzedzeniem to dam znać ![]() W końcu od chyba dwóch lat jestem umówiona z Gryxem na bodyszopowe macanko w Focusie Chociaż teraz, jak wie jak wyglądam, to może się do mnie nie przyznać ![]() Uwaga, będę ogłaszać nowinę ![]() Rozmawiamy se z chłopem (nie będzie dosłownie, bo nie pamiętam, ale sens i klimat jest zachowany): ja: Ola bierze ślub. Pójdziemy złożyć życzenia? tż: ok ja: ciekawe czy my się kiedyś zdecydujemy hajtnąć ![]() tż: ZGADZAM SIĘ ![]() ja: to kiedy? tż: to w przyszłym roku Szczyt romantyzmu, co? ![]() I wychodzi na to,że ja,, zagorzała przeciwniczka małżeństwa będę się hajtać jakoś w przyszłym roku Nie mówiąc już o tym,że wyszło na to,że to ja się oświadczyłam
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-04-28 o 19:12 |
|
|
|
|
#1132 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Ves
gratulacje
|
|
|
|
#1133 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Co do rozmiarówki to ja to mam rozpiętość od M do XL A na górze to nawet S czasem Cytat:
![]() Wstaw potem zdjęcie, chociaż se popatrzę ![]() Cytat:
Mogę Cię naumieć
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#1134 | |
|
Zakorzenienie
|
To przyjeżdżaj do mnie jak nie masz planów i ma padać
![]() Cytat:
![]() Może właśnie nie chcą spędzić czasu, za dużo wolnego to niezdrowo ![]() Ja memu mężu wymyśliłam już jak spędzimy 2 maja ![]() Zaproponowałam byśmy pojeździli po sklepach (mam nadzieję, że będą otwarte ) i pooglądali meble i płytki do tojlet i łazieny Ucieszył się strasznie i zaproponował mi, żebym se w necie to pooglądała Net swą drogą, ale na żywo też cza ![]() Właśnie proszę o polecanie stron z fajnymi płytkami/łazienkami/kiblami/ ![]() ![]() Ot to ![]() W ogóle chyba cierpię na jakieś rozdwojenie jaźni/ zaawansowaną ślepotę/ nadwyobraźnię/ sklerozę / tudzież coś innego. Byliśmy dziś u sąsiadki, dogadać się kiedy idziemy do notariusza itd Wchodzę do mieszkania (zaplanowałam sobie, że jeszcze przyjrzę się podłogom, bo tam są parkiety i płytki i tego nie będziemy raczej zmieniać, bo zmieniane były jakieś 3 czy 4 lata temu i jest całkiem ok) i doznaję szoku lekkiego... Na przedpokoju zamiast ciemnych, czekoladowych płytek są... jakieś biało-beżowe ![]() Sąsiadka mówi, że nie i się dziwnie patrzy, mój mąż też się na mnie dziwnie patrzy Dałabym se rękę uciąć, że były ciemno brązowe No chyba, że je tak wymyła i wyblakły
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
Wyniki: 1. Wzrost: 186; 2. Głowa: 56,5; 3. Szyja: 33; 4. Ramiona: 99; 5. Biceps: 26,5; 6. Talia: 67; 7. Kolcy: 81; 8. Zad: 96; 9. Udo: 50,5; 10. Kolano: 36; 11. Łydka: 33; 12. Kostka: 23; 13. Nadgarstek: 15,5; 14. Nogi: od kolców 120, od kości udowej 107, od środka 97; 15. Fax: 9; 16. Dłoń: 19,5. Fogle też tak macie, że jak się umalujecie to jest OK, a po wyjściu, np. 20 minut jak już wrócić nie można nagle chlast! i jakiś syf się robi. Ja mam tak zawsze, zawsze coś mi do oka wleci, dzisiaj myślałam, że mnie ch*j strzeli Ves, moje gratulacje! Kiedy będzie chlanie?
|
|
|
|
#1136 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1137 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
gratuluję spodniuf, fajna przecena
|
||
|
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
Ves Ty się ciesz, że ta O. się chajta, bo tak to nigdy byście nie mieli tej rozmowy i się nie ochajtali
![]() A poważnie Gratuluję i hurrraaaa
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-04-28 o 23:11 |
|
|
|
#1140 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak zasypiam to mi przeszkadza nawet to, że czuję gdzieś na skórze powietrze przez siebie wydychane.... Cytat:
gratulacjeCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
całkiem fajna torba.... ![]() Cytat:
![]() podobnie jak u mnie ex rozliczając pita niemieckiego - bierzemy ślub? ja: ![]() ex: no bo jakbyś była moją żoną legalnie, to by więcej kasy zwrócili i jeszcze dopłacili.... ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.

Widzę, że same chuderlawe dziołszki pomiarów dokonały.
Ja nie będę się mierzyć, bo i tak mam więcej od każdej z Was i to w każdym miejscu pewnie..
Nie wiem, czy ja naprawdę jestem taka gruba, czy ta rozmiarówka jakaś przymała..

A powinno być odwrotnie, bo młodzież bardziej rozepchana - mało smukłych dziewcząt, sporo korpulentnych, nabitych - rozmiary winny zmierzać w kierunku rozmiarówki amerykańskiej, a nie włoskiej (włoska chyba zaniżona, tak?

z mymi szerokymy biodryma

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)