Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011 - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Najlepszy tytuł do kolejnej części naszego wątku to:
Maj idzie słonko świeci, w brzuszku zdrowo rosną nasze dzieci! 5 8,77%
W połowie drogi jesteśmy, a nasze brzuszki wyskakują jak grzybki po deszczu 0 0%
Będą z nas fajne mamy, bo wciąż frytkami się zajadamy 1 1,75%
Na talerzu wciąż fryteczki, takie z nas mamusiowe kuchareczki 0 0%
inęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki 25 43,86%
Nasze brzuszki rozwijają się jak wiosenne kwiatuszki- mamuśki IX-X 1 1,75%
Puk-puk- kto tam? Już nie anonimowy hipopotam- mamuśki IX-X 6 10,53%
Brzuszek tu, brzuszek tam- wątek wrześniowo- październikowych mam 19 33,33%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-28, 20:50   #3331
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011

Cytat:
Napisane przez DzastaW Pokaż wiadomość
Niestety nadal liceum (nauka zaoczna), 22 lata. Tempo bardzo szybkie, ale nie żałuje (momentami tylko żałuje że nie uzbierałam pieniędzy na dziecko)
mam nadzieję, ze nie będziesz żałować tego tempa, a dzidziuś wynagrodzi Ci wszytskie szleństwa młodości, które Cię ominą. Przepraszam, że tak wypytywałam ja zareczyłam się w wieku 19 lat, zaraz po maturze - i powiem Ci, że kiedy zaczęłam pracować, spotykałam mnówstwo osób (czyt. facetów) i były momenty, kiedy o mało co nie zerwałam zaręczyn. Byłabym najgłupszą babą jeśli bym to wtedy zrobiła ale wiem to teraz, dopiero teraz.... wtedy było o mało co..... dlatego mam nadzieję, że wiesz co robisz

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 20:51   #3332
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
To mógł się wcześniej skapnąć że z zębem coś jest nie tak, nie lubię dentystów =/

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Ja od jakiś dwóch miesięcy mam ochotę na redssa (chyba źle napisałam) =))) zwariuje w majówkę, bo będą pić alkohol wokół Mnie, a Ja ani łyczka się nie napije =/
On dobrze wiedział, że ten ząb jest słaby Mógł go bardziej nadrobić i nie byłoby kłopotu. Szczególnie, że robił go 2 miesiące temu i zapłaciłam za to 350zł

Mi najbardziej wina brakuje

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 20:53   #3333
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Pokażę wam mojego Filipka chyba w jedynym ujęciu gdzie ściągnął łapki z twarzyczki
PIĘKNY!!! No i imię... Mądry wybór hehehe

KOPNIACZKI AMELECZKI
kasiuleczkakuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 20:56   #3334
DzastaW
Zadomowienie

agnieszka nie jestem zła za pytanie się =))) Ja zawsze jak byłam w związku to flirtowałam z innymi, a w obecnym związku od samego początku ani razu tego nie zrobiłam i nawet nie zauważam innych =) zawsze marzyłam o dziecku =)

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

A szaleńst młodości nie będę żałować, bo nie zaznałam ich i nie chce =)

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Ja wina nie lubię, lubię tylko piwo i drinki =)

[reebok_a]606817[/reebok_a]
DzastaW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 20:59   #3335
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Mi najbardziej wina brakuje

aaaa!!!! okropna jesteś z tym winem ja też bardzo lubiłam i wogóle stałam się znawcą i smakoszem po tym jak zamiast kwiatów na ślub prosiliśmy o wina ... pychotka i powiem Wam, że weselne wina nadal stoją w szafce. Dostaliśmy też duzego szampana - bedzie w sam raz na chrzciny mam nadzieję, ze roczny szampan bedzie jeszcze dobry

Właśnie farbowałam włosy - i pomimo, że kupiłam farbę bez amoniaku, taką w piance, dobrej firmy - to aż mnie ta chemia gryzła..wrr normalnie przed ciażą nawet straszny zapach mi nie przeszkadzał, a teraz.... szok

I brzuch mi jakoś wywaliło - duży taki....

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
agnieszka nie jestem zła za pytanie się =))) Ja zawsze jak byłam w związku to flirtowałam z innymi, a w obecnym związku od samego początku ani razu tego nie zrobiłam i nawet nie zauważam innych =) zawsze marzyłam o dziecku =)

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

3mam za Was kciuki i oby było Wam jak najlepiej

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 20:59   #3336
anetika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Anetika, fajnie tak przepuścić kasę na siebie (choć nie powiem, na dziecko też nieźle i też humor poprawia )
Oj fajnie raz można zaszaleć Tym bardziej, że mój mężulo zaszalał niecały miesiąc temu i kupił nową kurtkę na motocykl za niecały 1000zł - to ja sobie będę żałować na ciuchy ciążowe i kosmetyki? Teraz przynajmniej będę wyglądać jak człowiek A niech mi tylko coś ten mój powie to go
Cytat:
On dobrze wiedział, że ten ząb jest słaby Mógł go bardziej nadrobić i nie byłoby kłopotu. Szczególnie, że robił go 2 miesiące temu i zapłaciłam za to 350zł
Ja wydałam prawie 500 zł na ząb który w niecały pół roku po leczeniu rozłamał się na pół jak ugryzłam cukierka i tak musiałam go wyrwać - nigdy nie byłam tak wściekła na dentystów i na siebie

Razem
Ślubowaliśmy
Dzidziuś
anetika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 21:00   #3337
DzastaW
Zadomowienie

Ja mam na odwrót z zapachem farby do włosów, wcześniej Mi przeszkadzał, a teraz Mi się podoba =))) he he

Stary 2011-04-28, 21:00   #3338
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kiciulec Pokaż wiadomość
No ja już po wizycie. Wszystko dobrze. Następna za miesiąc, a nie za 3 tygodnie Szyjka ok. Jakieś zewnętrzne ujście jest otwarte na palec, ale wewnętrzne zamknięte czyli nie ma się czym przejmować, tak mówi lekarz. No i łożysko, które było malutkie jest już takie jak trzeba, dogoniło wielkością czas ciąży. Mam dalej brać luteinę i się oszczędzać. Aaa i przytyłam +0,5kg czyli od początku ciąży bilans jest -1,5
Zaraz coś zjem
Super, że wizyta udana

Cytat:
Pokażę wam mojego Filipka chyba w jedynym ujęciu gdzie ściągnął łapki z twarzyczki
Jakie śliczne zdjęcie A synuś... no no widać, że niezłych przystojniacha z niego będzie hihi
Cytat:
To mógł się wcześniej skapnąć że z zębem coś jest nie tak, nie lubię dentystów =/

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Ja od jakiś dwóch miesięcy mam ochotę na redssa (chyba źle napisałam) =))) zwariuje w majówkę, bo będą pić alkohol wokół Mnie, a Ja ani łyczka się nie napije =/
Osz ja tak samo mam już od świąt wielką ochote na zimnego redsa no ale cóż trzeba się obejść smakiem zostaje nam zimna zdrowa woda źródlana
Stary 2011-04-28, 21:00   #3339
Patiisia
Wtajemniczenie

agnieszka 0605 tak, chodziło mi właśnie o to co napisałaś, tylko nie miałam pomysłu jak to sformułować, przepraszam jeśli to zabrzmiało jakoś inaczej. Nie jestem na tyle niemądra, aby robić sobie dziecko żeby zrobić na złość rodzinie.. Przecież to totalna głupota..

cotynato cudowne zdjęcie Filipka

danika skopiowałam sobie przepisik i kiedyś na pewno go wykorzystam

19natka88 współczuję jak mi spuchły dziąsła to płukałam szałwią i smarowałam leciutko buzię amolem w miejscu gdzie mnie bolało tylko że jakby od zewnętrznej strony i po 2 dniach przeszło

DzastaW haha, już widzę jak mój tż popija sobie latem zimne piwko a ja nawet łyka nie dostanę

kasiuleczkakuleczka wizaż uzależnia, ja też weszłam jeszcze "na chwileczkę" Przepraszam najmocniej że nie spojrzałam. To dużego chłopaka już masz w domu hehe
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 21:01   #3340
DzastaW
Zadomowienie

dziękuje agnieszka =***

Stary 2011-04-28, 21:02   #3341
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Danika dziękuję

Cotynato super zdjęcie

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-28, 21:04   #3342
anuska_s
Rozeznanie

A ja kobitki idę jutro do fryzjera zrobić się na bóstwo To już pewnie ostatni raz przed porodem hihi
Stary 2011-04-28, 21:06   #3343
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez No air Pokaż wiadomość
Dzasta, to jesteś dokładnie w moim wieku, też mam jeszcze 19, a jak dzidziuś się urodzi to będę mieć 20 lat.

I też się zastanawiam co z tą Patiisiową (?) aferę w końcu (bo o to pytałaś cotynato prawda? )
Patiisia wyjaśniła. Były podejrzenia że oszukuje, że w ciązy nie jest, że kłamie i inne takie po czym zniknęła, ale to pewnie przez focha za takie oskarżenia.

Cytat:
Napisane przez BordAna Pokaż wiadomość
cotynato: sliczne zdj Filipka
ciekawe, czy ja kiedyś tez i takie dostanę

mhmm.. też z milą chęcią napilabym się bavarii
Ja zdjęcia nie dostałam. To kard z filmiku, za który daliśmy 50 zł i w sumie mało co tam da się dostrzec i nazwać po imieniu Ale wiem, że to nie drogo więc nie rozpaczam

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 21:07   #3344
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość
UPS.....chyba musisz sie w gazetki jakies zaopatrzyc albo notatki do nauki
Chyba wezmę książkę do nauki, chociaż nie weim, czy dam radę się skupić.
Cytat:
Napisane przez SONIA004 Pokaż wiadomość
Dziękuję za wszystkie kciuki i przesyłam Wam wszystkim buziaki. Ja właśnie wróciłam z nieplanowanej, spontanicznej wizyty u gina... Już nie mogłam wytrzymać z tej niepewności. Całe szczęście udało mi się "wkręcić" co prawda nie do mojej gin, ale już kiedyś byłam u niego. Brzuch twardawy, a szyjka skrócona chociaż nie jest najgorzej. Muszę zrobić jeszcze jakiś posiew, bo cytologia wyszła nie bardzo... i chyba będzie mi zakładał krążek. Na razie 90% czasu w ciągu dnia mam leżeć.
Gratuluję udanych wizyt i podglądania dzidziaszków. Ja swojego zobaczę pewnie dopiero na prenatalnych 20 maja, bo tego 4 maja to nie mam co liczyć znając podejście mojej gin
Sonia nie wiem, co to ten krążek, ale jak trzeba, to trzeba. Uważaj na siebie.
Cytat:
Mi ginka powiedziała bym od 34 tygodnia nosiła kartę ciąży ze Sobą i mam zamiar się do tego stosować =)
Też tak myslałam, żeby w późniejszym okresie nosić, chociaż jak jeżdżę do szkoły to już myślałam, czy nie brać jej ze sobą.
Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Nooo, nie wiem czy się nie obrazisz, ale przychodzi mi na myśl tylko jedno - belfegor (a propos belfegora, historyjka na końcu posta)
A co to? Bo nie wiem, czy się obrażać.
Z mierzeniem kota na to nie wpadłam, ale mój kot waży 4 kg więc przynajmniej wagę znam orientacyjną.
Cytat:
W szoku jestem, że tak wszystko już ukształtowane i tak to widać, super.
Cytat:

E tam, a ja szalałam i nie żałuję. Pierwszego narzeczonego poznałam w wieku lat 17 a zaręczyny zerwałam w wieku lat 24. A obecnego męża w sumie pół roku po zerwaniu i jesteśmy do dzisiaj. Ale co się działo przez te pół roku przerwy .

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 21:08   #3345
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anuska_s Pokaż wiadomość
A ja kobitki idę jutro do fryzjera zrobić się na bóstwo To już pewnie ostatni raz przed porodem hihi
a czemu odrazu ostatni raz? może jeszcze na wakacjach coś zechcesz zmienić w wyglądzie
Stary 2011-04-28, 21:12   #3346
DzastaW
Zadomowienie

anciaahk jak było się w długim związku i zrywa, to zawsze się szaleje =))) he he. Ja gdy zerwałam po około 3 latach, to faceta zmieniałam co pare dni =))) he he

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Ja mam plan żeby zapuścić włosy, bo teraz mam króciutkie =)))

Stary 2011-04-28, 21:13   #3347
anciaahk
kosmitka

Cytat:
anciaahk jak było się w długim związku i zrywa, to zawsze się szaleje =))) he he. Ja gdy zerwałam po około 3 latach, to faceta zmieniałam co pare dni =))) he he
Szczególnie, że mialam bardzo krótką smycz. Więc jak w końcu ją zerwałam, to hulaj dusza .

Stary 2011-04-28, 21:13   #3348
Patiisia
Wtajemniczenie

cotynato nie lubię jak mnie ludzie o coś bezpodstawnie oskarżają.. Uznałam że lepiej będzie jak przestanę odpisywać, bo i tak czy siak mi nie uwierzą, choćby były ze mną podczas usg 4 maja jeśli dostanę fotki malucha to na pewno coś wrzucę żeby pokazać Wam moją pociechę Ciekawi mnie tylko co tam chowa między nogami, a za cholerę nie chce pokazać uparciuch mały
Stary 2011-04-28, 21:18   #3349
DzastaW
Zadomowienie

Ja też miałam krótką smycz, ale nie mieszkaliśmy razem, więc nieraz udało Mi się zaszaleć bez Niego =)

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Oj jak późno już (przynajmiej dla Mnie, normalnie to bym od godziny leżała w łóżeczku) =))) zmykam śnić, Wam życzę miłej nocki i pisania =) ciekawe ile jutro będę nadrabiać =)

Stary 2011-04-28, 21:20   #3350
anciaahk
kosmitka

Ja wole późno chodzić spać, wtedy przynajmniej jako tako noc przesypiam, a nie budzę się co godzinę. Chociaż pewnie dzisiaj mnie nie minie ta pobudka, bo spałam w dzień. Wczoraj jak się wymęczyłam na zakupach, to i spałam jak zabita.
Te wyniki jutro mnie przerażają, ale kiedyś muszę je zrobić i wolę je mieć za sobą.

Stary 2011-04-28, 21:22   #3351
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
cotynato nie lubię jak mnie ludzie o coś bezpodstawnie oskarżają.. Uznałam że lepiej będzie jak przestanę odpisywać, bo i tak czy siak mi nie uwierzą, choćby były ze mną podczas usg 4 maja jeśli dostanę fotki malucha to na pewno coś wrzucę żeby pokazać Wam moją pociechę Ciekawi mnie tylko co tam chowa między nogami, a za cholerę nie chce pokazać uparciuch mały
wiesz nie dziw sie ludziom ze jak cos im do siebi enie pasuje to zaczynają podejrzewać ze to ściema, blef, na forum rózne rzeczy sie juz zdarzały i rózne dziwne historie, sama dałam sie nabrać lasce z innego watku , była z nami dość troche pisała ze jest w ciaży z trojaczkami, ba nawet fotke usg wkleiła, rózne rzeczy jej sie działy począwszy od problemów w związku a skończywszy na tym ze urodziła niby te trojaczki z czego jeden nie przeżył.................u wierz mi ze niejedna laska po przeczytaniu tego ryczała i bardzo to przezyła, a teraz dokładnie pare dni temu doszłyśmy do wniosku ze to chyba był taki forumowy troll który bardzo realistycznie nas nabrał, dodatkowo dwa dni temu jak patrzyłam na liste swoich kontaktów zauwazyłam ze laska ma stałego bana-aż szkoda pisac i komentować
wiec ja sie nie dziwie ludziom ze podejrzewają-głupotą dl amnie jest to ze czasem nie umieja przyznać sie do tego ze kogoś źle ocenili, albo juz jada po bandzie tylko dlatego ze tak im pasuje i tak im wygodniej-uwierzyć ze wszystko musi być tak jak oni chca
ale rypłam wywód ale mam nadzieje ze wiecie o co chodzi
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 21:23   #3352
Patiisia
Wtajemniczenie

Dobranooc ja jeszcze tylko zjem i też zaraz zmykam
Stary 2011-04-28, 21:24   #3353
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:

Ja to ogólnie też lubię ale winko jest na I miejscu

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
aaaa!!!! okropna jesteś z tym winem ja też bardzo lubiłam i wogóle stałam się znawcą i smakoszem po tym jak zamiast kwiatów na ślub prosiliśmy o wina ... pychotka i powiem Wam, że weselne wina nadal stoją w szafce. Dostaliśmy też duzego szampana - bedzie w sam raz na chrzciny mam nadzieję, ze roczny szampan bedzie jeszcze dobry
Znawcą nie jestem ale lubię a szczególnie takie swojskie - mój tż ma niezłą rękę do tego

Cytat:
Napisane przez anetika Pokaż wiadomość
Ja wydałam prawie 500 zł na ząb który w niecały pół roku po leczeniu rozłamał się na pół jak ugryzłam cukierka i tak musiałam go wyrwać - nigdy nie byłam tak wściekła na dentystów i na siebie
Ehh, że też to dziadostwo musi się psuć i łamać

Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
wykorzystam
19natka88 współczuję jak mi spuchły dziąsła to płukałam szałwią i smarowałam leciutko buzię amolem w miejscu gdzie mnie bolało tylko że jakby od zewnętrznej strony i po 2 dniach przeszło
Dziąsła mam ok oprócz tego, że okropnie krwawią, a na różne dolegliwości w buzi, to mi najbardziej pomaga sachol

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Chyba wezmę książkę do nauki, chociaż nie weim, czy dam radę się skupić.
Ja będę robić za tydzień to badanie Muliło nieźle, weź lepiej coś lekkiego do poczytania albo jakąś muzykę do posłuchania

Ale was na wspomnienia wzięło

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-28, 21:35   #3354
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
wiesz nie dziw sie ludziom ze jak cos im do siebi enie pasuje to zaczynają podejrzewać ze to ściema, blef, na forum rózne rzeczy sie juz zdarzały i rózne dziwne historie, sama dałam sie nabrać lasce z innego watku , była z nami dość troche pisała ze jest w ciaży z trojaczkami, ba nawet fotke usg wkleiła, rózne rzeczy jej sie działy począwszy od problemów w związku a skończywszy na tym ze urodziła niby te trojaczki z czego jeden nie przeżył.................u wierz mi ze niejedna laska po przeczytaniu tego ryczała i bardzo to przezyła, a teraz dokładnie pare dni temu doszłyśmy do wniosku ze to chyba był taki forumowy troll który bardzo realistycznie nas nabrał, dodatkowo dwa dni temu jak patrzyłam na liste swoich kontaktów zauwazyłam ze laska ma stałego bana-aż szkoda pisac i komentować
wiec ja sie nie dziwie ludziom ze podejrzewają-głupotą dl amnie jest to ze czasem nie umieja przyznać sie do tego ze kogoś źle ocenili, albo juz jada po bandzie tylko dlatego ze tak im pasuje i tak im wygodniej-uwierzyć ze wszystko musi być tak jak oni chca
ale rypłam wywód ale mam nadzieje ze wiecie o co chodzi
ojej, no to laska niezłą miała wyobraźnię i konsekwencję w działaniu ja jestem tu po to zająć sobie czas (bo z wami leci on znacznie szybciej, także dni do kolejnej wizyty się skracają) no i żeby pogadać z kimś, kto mnie zrozumie.. a kto nie zrozumie mnie lepiej jak przyszłe mamusie?

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Kurcze, a tak teraz patrzę na kalendarz i coś mi się pomyliło Byłam przekonana że do lekarza idę we wtorek, a 4 wypada w środę niestety. Ech ja i moja cudowna koncentracja
Stary 2011-04-28, 21:42   #3355
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Ja będę robić za tydzień to badanie Muliło nieźle, weź lepiej coś lekkiego do poczytania albo jakąś muzykę do posłuchania
A Ty już miałaś to robione? bo ja pierwszy raz. Zastanawiam się, czy nie siedzieć w samochodzie, zawsze to wygodniej i radio jest.

Stary 2011-04-28, 21:46   #3356
Patiisia
Wtajemniczenie

A o jakim badaniu mówicie dziewczyny? nie doczytałam chyba dobrze poprzednich stron
Stary 2011-04-28, 21:48   #3357
anciaahk
kosmitka

Krzywa glukozy chyba się nazywa. Trwa 2 godziny i 3 razy pobierają krew.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-28, 21:48   #3358
cotynato
Zakorzenienie

Ej a ja nadal nie dostałam skierowania na glukozę czy tam cukry
Jedyne co to teraz mocz i morfologia.

Wymianka.
Stary 2011-04-28, 21:49   #3359
anciaahk
kosmitka

I ciesz się. Ja wcale nie jestem z tego zadowolona. A dodatkowo też mam mocz i morfologię i coś tam jeszcze.

Stary 2011-04-28, 21:51   #3360
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
I ciesz się. Ja wcale nie jestem z tego zadowolona. A dodatkowo też mam mocz i morfologię i coś tam jeszcze.
No wiem że to do smakołyków nie należy, ale fajnie już wiedzieć co i jak w koncu z tym nie ma żartów jak się okaże że jest cukrzyca ciązowa.

Wymianka.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości