Rozstanie z facetem, cz. XVIII - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-29, 14:22   #211
Jacqueline__
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez harvvey Pokaż wiadomość

świeże boli najbardziej, ale zajmij się sobą - wychodź ze znajomymi, na rower, na basen, zadbaj o siebie najchętniej człowiek by siedział pod kołdrą, ryczał i rozmyślał, ale dobrze wiesz, że to NIC nie zmieni. on chce czasu, więc daj mu go, wszystko jakoś się ułoży.
ja dzisiaj lecę na wielkie zakupy, a co!
juz prawie postanowiłam że wychodzę jutro ze znajomymi. mój baaardzo dobry kolega powiedział że nie da mi siedzieć w domu, że wyciagnie mnie z tej próżni w której wiszę.

własnie, najgorsze że ja już nic mogę zrobić. powiedziałam mu już wszystko, wie co powinien. więc nasze dalsze wspólne życie w jego rękach..

a np jak myślicie, skoro On wczoraj napisał do mnie- `dobranoc ` to dziś ja mam to zrobić? czy darowac sobie nawet to?

strasznie to wszystko jest trudne.. ciagle mam nadzieje że to jest sen. że jutro obudzi mnie słońce, wstanę, sięgnę po telefon i odczytam wiadomość taką jak zawsze rano : ` dzień dobry piekna. kocham Cię. ` ...

Jacqueline__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 14:34   #212
sheneedslove
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jacqueline__ Pokaż wiadomość
a np jak myślicie, skoro On wczoraj napisał do mnie- `dobranoc ` to dziś ja mam to zrobić? czy darowac sobie nawet to?

strasznie to wszystko jest trudne.. ciagle mam nadzieje że to jest sen. że jutro obudzi mnie słońce, wstanę, sięgnę po telefon i odczytam wiadomość taką jak zawsze rano : ` dzień dobry piekna. kocham Cię. ` ...
Lepiej sobie daruj... daj mu czas, jesli o to prosił. Może wyłącz telefon i idź ze znajomymi? Mi to pomagało, bo zawsze jak miałam włączony telefon to się dołowałam, że nie pisze... a jak wyłączyłam to było trochę lepiej, bo w zasadzie nie wiedziałam, czy napisał coś, czy nie.
sheneedslove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 14:42   #213
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
nadal nie rozumiem p oco caly tydzien pisał zeby sie spotkac i pretensje nawet ze sie nie odzywam to moze mi sie odwidziało
Pogrywa sobie z Tobą. Sam nie chce wykonać kolejnego kroku i zrzuca winę na Ciebie. A Ty tańczysz jak on Ci zagra, niedługo jeszcze zaczniesz przepraszać, że nie odpisałaś szybciej...
Gdyby mu zależało na spotkaniu, to by się spotkał z Tobą.

sheneedslove - to nie pij za dużo, ubierz się ciepło i unikaj pozostawania we dwoje.
Stary 2011-04-29, 14:45   #214
Jacqueline__
Zakorzenienie

faktycznie to jest jakieś rozwiązanie.. napisałam już dziś rano i szybko tego pożałowałam. więc skoro chce czasu to niech go ma.

może szybko się zorientuje że tak na prawde jest sam. że nikt na niego nie czeka. nie troszczy się. nie martwi. nikt nie pocałuje. nie przytuli. nie pokocha tak jak ja...

Stary 2011-04-29, 14:49   #215
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
może szybko się zorientuje że tak na prawde jest sam. że nikt na niego nie czeka. nie troszczy się. nie martwi. nikt nie pocałuje. nie przytuli.
...i wtedy wróci do Ciebie nie z miłości, ale z samotności. Bez sensu.
Stary 2011-04-29, 14:51   #216
Jacqueline__
Zakorzenienie

no bez sensu.. chciałabym że stwierdził po tej przerwie że strasznie mu mnie brakuje, ale tak szczerze, na prawdę..

Stary 2011-04-29, 14:59   #217
sheneedslove
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
sheneedslove - to nie pij za dużo, ubierz się ciepło i unikaj pozostawania we dwoje.
Chyba właśnie tak zrobię. Bo w sumie dawno go nie widziałam, a fajnie mi się z nim gadało. W końcu znamy się już kupę czasu.
Cytat:
no bez sensu.. chciałabym że stwierdził po tej przerwie że strasznie mu mnie brakuje, ale tak szczerze, na prawdę..
A co mu napisałaś rano? I odpisał w ogóle? Na tym forum jest tak (i pewnie to wkrótce zauważysz), że większość sytuacji, które Ty uznasz za jakiś oznak zainteresowania i wzbudzi to w Tobie jakąś nadzieję to okażą się tylko jakiś 'podręcznikowym' chwytem. Dziewczyny szybko sprowadzą Cię do pionu. I uwierz mi, że to one będą mieć rację, nie Ty. Ja się nie słuchałam dziewczyn przy poprzednim rozstaniu, bo sobie myslałam, że one nie znają przecież sytuacji dobrze, nie znają mojego eksa, bo przeciez on by się tak nie zachował... I we wszystkim one miały rację... Gdybym je posłuchała to bym tyle nie cierpiała przy poprzednim. Ja już tu siedze półtora roku i we wszystkim zauważam schematy... a niby każdy czlowiek jest inny. Słuchaj się dziewczyn, one dobrze mówią... To trochę jak terapia tylko, że dużo tańsza
Stary 2011-04-29, 15:05   #218
Nuestro_dulce_amor
Raczkowanie

Witam was dziewczynki;**
Jednak jestem strasznie glupia.. Po tych wiadomosciach od mojego Ex w ktorych pisal ze brakuje mu mnie itd, jak glupia czekam na jakas kolejna wiadomosc bo spytalam co by to zmienilo gdyby interesowala mnie jego tesknota. Ale echo, nic nie odpisal..

Przykro mi tak troche no ale co z tym zrobie? Musze isc dalej do przodu zycie toczy sie dalej. Szkoda ze toczy sie bez niego...

Besito por todos*

Zaczynam dbać o siebie. TYLKO O SIEBIE
Nuestro_dulce_amor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 15:06   #219
Jacqueline__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheneedslove Pokaż wiadomość
A co mu napisałaś rano? I odpisał w ogóle? Na tym forum jest tak (i pewnie to wkrótce zauważysz), że większość sytuacji, które Ty uznasz za jakiś oznak zainteresowania i wzbudzi to w Tobie jakąś nadzieję to okażą się tylko jakiś 'podręcznikowym' chwytem. Dziewczyny szybko sprowadzą Cię do pionu. I uwierz mi, że to one będą mieć rację, nie Ty. Ja się nie słuchałam dziewczyn przy poprzednim rozstaniu, bo sobie myslałam, że one nie znają przecież sytuacji dobrze, nie znają mojego eksa, bo przeciez on by się tak nie zachował... I we wszystkim one miały rację... Gdybym je posłuchała to bym tyle nie cierpiała przy poprzednim. Ja już tu siedze półtora roku i we wszystkim zauważam schematy... a niby każdy czlowiek jest inny. Słuchaj się dziewczyn, one dobrze mówią... To trochę jak terapia tylko, że dużo tańsza

zapytałam Go jak ma wyglądać ten okres 'odpoczynku' bo że się nie będziemy spotykać to wiem, ale jakieś wiadomości czy coś. i czy bedzie się w tym czasie spotykał z jakimiś kobietami. odpisał że ogólnie będzie spędzał czas ze znajomymi i że ja też moge tak. ile 'to coś' ma trwać nie wie, wczoraj jak się spotkaliśmy też nie umiał mi powiedzieć. pocieszył że przeciez nie rok.. dalej napisałam coś czego chyba nie powinnam, że chciałabym oddac mu pieniądze, które ciągle mówiłam mu że oddam i oddam na pewno. zawsze się smiał że chyba oszalałam, ale ja swoje że oddam. że to była tylko pożyczka, ale nie chciał o tym słyszeć. napisałam że odkładałam je na tabletki anty. do których miałam wrócić. ze mam umówioną wizytę u gina ale teraz że nie wiem jak będzie. potem dodałam że mogę oddac za kino i inne wypady. wkurzył się strasznie, napisał ze się nie spodziewał ze to napiszę i jest juz pewny ze musimy oboje ochłonąć..

no własnie ten tekst, ta mysl- ` przecież mój kochany taki nie jest, tak by nie zrobił. ` .. ;| wychodzi że guzik prawda.

Stary 2011-04-29, 15:23   #220
sheneedslove
Rozeznanie

Cytat:
zapytałam Go jak ma wyglądać ten okres 'odpoczynku' bo że się nie będziemy spotykać to wiem, ale jakieś wiadomości czy coś. i czy bedzie się w tym czasie spotykał z jakimiś kobietami. odpisał że ogólnie będzie spędzał czas ze znajomymi i że ja też moge tak. ile 'to coś' ma trwać nie wie, wczoraj jak się spotkaliśmy też nie umiał mi powiedzieć. pocieszył że przeciez nie rok.. dalej napisałam coś czego chyba nie powinnam, że chciałabym oddac mu pieniądze, które ciągle mówiłam mu że oddam i oddam na pewno. zawsze się smiał że chyba oszalałam, ale ja swoje że oddam. że to była tylko pożyczka, ale nie chciał o tym słyszeć. napisałam że odkładałam je na tabletki anty. do których miałam wrócić. ze mam umówioną wizytę u gina ale teraz że nie wiem jak będzie. potem dodałam że mogę oddac za kino i inne wypady. wkurzył się strasznie, napisał ze się nie spodziewał ze to napiszę i jest juz pewny ze musimy oboje ochłonąć..

no własnie ten tekst, ta mysl- ` przecież mój kochany taki nie jest, tak by nie zrobił. ` .. ;| wychodzi że guzik prawda.
mogę się mylić, ale myślę, że napisałaś mu to wszystko, żeby on zaprzeczył temu wszystkiemu, żeby dostać iskierkę nadziei od niego... żeby on powiedział, żebyś sie nie wygłupiała, że te tabletki jeszcze Ci się przydadzą, że czemu w ogóle mowisz o jakimś zwrocie kasy, jak się przecież nie rozstajecie... a wydaje mi się, że odniosłaś odwrotny efekt niestety
Stary 2011-04-29, 15:29   #221
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
musze chyba schowac komórkę żeby nie pisac.
tylko nadal nie rozumiem p oco caly tydzien pisał zeby sie spotkac i pretensje nawet ze sie nie odzywam to moze mi sie odwidziało
jak by miał w dupie by nie pisał bo juz tak było
NIC z tego nie kumam , mam tak 1 raz w zyciu..
o co mu biega.. by nie odpisywał nic, nic by nie pisał a nie pytal czy sie zoabczymy
Schowaj głęboko, nie odpisuj mu już
Niech wie, że nie jesteś na każde jego zawołanie

Cytat:
Chyba właśnie tak zrobię. Bo w sumie dawno go nie widziałam, a fajnie mi się z nim gadało. W końcu znamy się już kupę czasu.

Popieram, tylko ubierz się bardzo ciepło, bo ma być chłodno w majowy weekend

Dokładnie, niby każdy z naszych byłych facetów jest inny, a chwyty te same...

Cytat:
Szkoda, że wychodzi całkowicie inaczej i są oni zdolni do różnych czynów, o które byśmy ich nigdy nie posądzały...

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 15:38   #222
Jacqueline__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość
Schowaj głęboko, nie odpisuj mu już
Niech wie, że nie jesteś na każde jego zawołanie

Popieram, tylko ubierz się bardzo ciepło, bo ma być chłodno w majowy weekend

Dokładnie, niby każdy z naszych byłych facetów jest inny, a chwyty te same...

Szkoda, że wychodzi całkowicie inaczej i są oni zdolni do różnych czynów, o które byśmy ich nigdy nie posądzały...

wszystko tak to nagle wychodzi. szukam cały czas w głowie czy coś przeoczyłam, nie zauważyłam. ale na prawde dziewczyny- nie. w święta było na prawdę cudownie. przed też. czasem tylko jakieś nieporozumienia. nigdy nie było powazniejszej awantury.. a On zachowuje sie tak jakby zapomniał o wszystkich dobrych chwilach, i wyłapuje tylko te kiedy nie mogliśmy się dogadać..

chciałabym żeby mnie przytulił tak mocno jak wczoraj gdy rozmawilismy. tak jak zawsze. czułam sie tak bezpiecznie, a teraz nie wiem jak żyć..

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:
mogę się mylić, ale myślę, że napisałaś mu to wszystko, żeby on zaprzeczył temu wszystkiemu, żeby dostać iskierkę nadziei od niego... żeby on powiedział, żebyś sie nie wygłupiała, że te tabletki jeszcze Ci się przydadzą, że czemu w ogóle mowisz o jakimś zwrocie kasy, jak się przecież nie rozstajecie... a wydaje mi się, że odniosłaś odwrotny efekt niestety
heh. chyba po części tak.. ale też chcialam być 'czysta' , napisałam mu że nie chcę żeby mówił, myślał że zerowałam na Nim..

Stary 2011-04-29, 15:46   #223
Diankaa
Raczkowanie

Heh, komedia...
Dostalam dzis od niego wiadomosc z pytaniem jak sie czuje, odpisalam, ze jesli nie ma mi nic do powiedzenia w "naszej" sprawie, to zeby mi odpuscil. Znowu przepraszal, pisal, ze nie chcial mnie skrzywdzic, ze zawsze bedzie o mnie pamietal, ze jestem jedna z najwazniejszych kobiet jego zycia i bardzo mnie szanuje, ale nie moze byc ze mna. Odpisalam, ze wszystko jasne, ale jesli nie ma mi nic konkretnego do powiedzenia to chyba nie mamy o czym gadac.
Doslownie niecala godzine pozniej stoje na przystanku, patrze, a jakies 3m dalej stoi on z kolega. Widzial mnie, patrzyl sie, to sie "usmiechnelam"-odwrocil sie, w tym samym czasie podjechal jakistam autobus i rzucil do kolegi "a chodz, podjedziemy byle czym, to sie przesiadziemy".
Nie wytrzymalam, w smsie grzecznie podziekowalam mu za taki "szacunek" i ze to czyste...
Co za... UGH!
Ale sie zdenerwowalam.
Diankaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 15:51   #224
Malla
Nie depcze krokusów

Diankaa - słowa się nie liczą. Widzisz, z jakim "szacunkiem" Cię traktuje
Stary 2011-04-29, 15:52   #225
Nuestro_dulce_amor
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Diankaa Pokaż wiadomość
Heh, komedia...
Dostalam dzis od niego wiadomosc z pytaniem jak sie czuje, odpisalam, ze jesli nie ma mi nic do powiedzenia w "naszej" sprawie, to zeby mi odpuscil. Znowu przepraszal, pisal, ze nie chcial mnie skrzywdzic, ze zawsze bedzie o mnie pamietal, ze jestem jedna z najwazniejszych kobiet jego zycia i bardzo mnie szanuje, ale nie moze byc ze mna. Odpisalam, ze wszystko jasne, ale jesli nie ma mi nic konkretnego do powiedzenia to chyba nie mamy o czym gadac.
Doslownie niecala godzine pozniej stoje na przystanku, patrze, a jakies 3m dalej stoi on z kolega. Widzial mnie, patrzyl sie, to sie "usmiechnelam"-odwrocil sie, w tym samym czasie podjechal jakistam autobus i rzucil do kolegi "a chodz, podjedziemy byle czym, to sie przesiadziemy".
Nie wytrzymalam, w smsie grzecznie podziekowalam mu za taki "szacunek" i ze to czyste...
Co za... UGH!
Ale sie zdenerwowalam.
Bardzo chetnie bym teraz przeklnela no ale nie bede wybacz mi

Zaczynam dbać o siebie. TYLKO O SIEBIE
Nuestro_dulce_amor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 15:52   #226
Jacqueline__
Zakorzenienie

nie dziwię się. przecież to jest żałosne wręcz. najpierw jakieś podchody przez smsy a potem taki tekst. pewnie było mu wstyd, nie mógł spojrzeć Ci w oczy i stchórzył..

Stary 2011-04-29, 16:09   #227
Diankaa
Raczkowanie

To bylo jak kubel zimnej wody.
Poczulam sie jak smiec.
Stary 2011-04-29, 16:16   #228
mrytka
Wtajemniczenie

A ja się zastanawiałam co tak cicho na rozstaniowym, a tu już 8 stron nowego wątku.
Wpadłam się zameldować tylko, bo wypadałoby się uczyć

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 16:17   #229
zoskasamoska
Wtajemniczenie

A do mnie dzis przyjechał Pan "Fuck you" przeprosił za to co powiedział,tłumaczył sie ,że był w✂✂✂✂iony na mnie dlatego tak wyszło.

Ja nadal stoje przy swoim.Póki sie nie leczy nie jestesmy razem.
Powtarzac mu to bede do skutku.
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 16:25   #230
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
Heh, komedia...
Co za... UGH!
Ale sie zdenerwowalam.
oni zawsze są mocni w słowach, które piszą.. albo w gębie, ale to po paru głębszych.. ehhh..
a jak przychodzi co do czego - to jak już ktoś napisał - tchórze i tyle!

nie napisałam dziś ani słowa pracy magisterskiej..
nie mam dziś weny..
dziwne uczucia mnie ogarnęły.. smutek pomieszany z euforią.. hormony buzują
idę na zakupy.. może w końcu rozejrzę się za jakimś sexy zapachem

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

niquolle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 16:27   #231
Jacqueline__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Wpadłam się zameldować tylko, bo wypadałoby się uczyć
własnie.. ;| zaraz po majowym weekendzie, który planowałam spędzić z 'ukochanym' mam kolokwium na którym strasznie mi zależy.. a co robię? ryczę, zapuszczam korzenie w łóżku, sufit i komputer to moje jedyne 'okna' ...

Stary 2011-04-29, 16:30   #232
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
własnie.. ;| zaraz po majowym weekendzie, który planowałam spędzić z 'ukochanym' mam kolokwium na którym strasznie mi zależy.. a co robię? ryczę, zapuszczam korzenie w łóżku, sufit i komputer to moje jedyne 'okna' ...
Ja po weekendzie majowym mam maturę
W takim razie obie bierzemy się za naukę! Bez płakania, bez tęsknienia itp.
Ja co prawda za żadnym z eksów już nie tęsknię, tylko za kolegą z już właśnie byłej klasy
Ale tak czy siak nauką można dobrze zająć myśli I przy okazji lepiej pójdą egzaminy, więc same korzyści

.
Stary 2011-04-29, 16:37   #233
sheneedslove
Rozeznanie

Cytat:
a w jakim mieście studiujesz?

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
Ja co prawda za żadnym z eksów już nie tęsknię, tylko za kolegą z już właśnie byłej klasy
Ale tak czy siak nauką można dobrze zająć myśli I przy okazji lepiej pójdą egzaminy, więc same korzyści
ja też miałam w tamtym roku maturę, gdy przeżywałam rozstanie. Żałuje teraz właśnie tego, że zamiast się uczyć to ryczałam za tym burakiem. Nie poszło mi tak najgorzej, ale wiadome, że mogło być lepiej...
Stary 2011-04-29, 16:40   #234
Jacqueline__
Zakorzenienie

Cytat:
a w jakim mieście studiujesz?
w kielcach. jeśli któraś mieszka nie daleko czy coś to zapraszam na jakąś herbatkę, czy ciacho

Cytat:
a no tak, teraz zakonczenie i w ogóle. ale może kontakt się nie urwie. nieeee, ja chyba jeszcze trochę posiedzę, ogarnę to.

Stary 2011-04-29, 16:55   #235
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
wszystko tak to nagle wychodzi. szukam cały czas w głowie czy coś przeoczyłam, nie zauważyłam. ale na prawde dziewczyny- nie. w święta było na prawdę cudownie. przed też. czasem tylko jakieś nieporozumienia. nigdy nie było powazniejszej awantury.. a On zachowuje sie tak jakby zapomniał o wszystkich dobrych chwilach, i wyłapuje tylko te kiedy nie mogliśmy się dogadać..

chciałabym żeby mnie przytulił tak mocno jak wczoraj gdy rozmawilismy. tak jak zawsze. czułam sie tak bezpiecznie, a teraz nie wiem jak żyć..
Może były małe nieporozumienia, ale które bardzo mu przeszkadzały? Ale przecież w każdych związkach istnieją jakieś małe spięcia
Nie ma czego rozpamiętywać, na razie skup się na tym, żeby zająć się sobą

Trzeba żyć jak wcześniej, z tą różnicą, że bez niego... Jest ciężko, ale za to masz więcej czasu dla siebie i znajomych

Cytat:
Heh, komedia...
Co za... UGH!
Ale sie zdenerwowalam.
To faktycznie, szanuje Cię.
Idiota, smsy to trzaskać umie, a przebywać w odległości paru metrów od dziewczyny to już nie potrafi? Żałosne...
Może to lepiej, że nie może być z Tobą?

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 17:04   #236
mp_84
Raczkowanie

GG do mp_84

halo kobitki widziałam że niektóre z Was są zarejestrowane na sympatii... ja tez sie zastanawiam czys ie tam nei zarejestrowac, choc minelo malo czasu od rozstania ( 3 miesiace) i wcale nie interesuje mnie zaden nowy zwiazek, ale chcailabym czyms zajac mysli, odciagnac je od eksa...mzoe sie troche podbudowac...? co do sympatii to tam poznalam mojego eksa, wiec mam dobre wspomnienia zwiazane z tym portalem. boje sie tylko ze jak on sie dowie ze jestem na sympatii to pomysli o mnie jak o desperatce ktora juz szuka nowego faceta...a tak naparwde tylko on jest w mojej glowie i jeszcze dluuugo bedzie, tylko ile można życ nadzieja, myslami o nim, wspominaniem...dlatgeo pomyslalam o sympatii....a Wy ile po rozstaniu zareejstrowalyscie sie tam?macie fotki i uzupelniony profil?czy mzoe uwazacie ze majac wciaz nadzeije na jego powrot, ze jeszcze sie opamieta- odpuscic sobie portale typowo randkowe?kurcze, wiem ze nie powinnnam myslec o tym jak on by odebral moj profil tam po tym jak calkowicie sobie mnie odpuscil...ale...cos ie bede oszukiwac- caly czas mam nadzeije ze jeszcze kiedys bedzeimy razem...taka cicha, malutka, ale jest...
mp_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 17:06   #237
Diankaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość
To faktycznie, szanuje Cię.
Idiota, smsy to trzaskać umie, a przebywać w odległości paru metrów od dziewczyny to już nie potrafi? Żałosne...
Może to lepiej, że nie może być z Tobą?
Zachowuje sie jak dzieciak.
Taki niby "inteligentny" i wyksztalcony, ale niestety na studiach i tych wszystkich kursach bycia czlowiekiem, mezczyzna go nie naucza.
Cholernie zalosne.
Zabolalo mnie to, ale... To mi chyba dobrze zrobi.
Stary 2011-04-29, 17:07   #238
Jacqueline__
Zakorzenienie

taaak, taka mała iskierka nadziei, którą trzymasz tylko dla siebie, głęboko w serduchu..

Stary 2011-04-29, 17:10   #239
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
ja też miałam w tamtym roku maturę, gdy przeżywałam rozstanie. Żałuje teraz właśnie tego, że zamiast się uczyć to ryczałam za tym burakiem. Nie poszło mi tak najgorzej, ale wiadome, że mogło być lepiej...
Niestety właśnie tak bywa, że jak są ważne egzaminy, to im się zachciewa się rozstawać
Mój eks zaczął robić jakieś chore akcje z oddawaniem sobie rzeczy (mimo, że w tamtej chwili jeszcze byliśmy razem) dzień przed egzaminem z angielskiego, na którego dobrym napisaniu mi zależało bardzo.

Cytat:
a no tak, teraz zakonczenie i w ogóle. ale może kontakt się nie urwie. nieeee, ja chyba jeszcze trochę posiedzę, ogarnę to.
Dzisiaj właśnie było zakończenie. Ja się postaram po maturach, żeby się nie urwał
Posiedź, ogarnij, ale też się poucz

.
Stary 2011-04-29, 17:11   #240
Diankaa
Raczkowanie

mp_84 - klin klinem nie musisz przeciez od razu meza szukac a moze ktos ciekawy sie "nawinie"... To zalezy od Ciebie, jak sie z tym czujesz. Przeciez to nie jest zobowiazujace.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości