|
|
#1471 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVII
Cytat:
Cytat:
to cho no. Jam za✂✂✂iaszczą gofrownicę i przepis na dobre ciasto ![]() Cytat:
I nie mogłam pojąć co Wam w nim ładnie pachnie ![]() ![]() Wychodzi na to,że trafiłam na partię przepuszczoną wstępnie przez kozę ![]() do pralki nic nie mam, bo pierze dobrze, ale mam ogromne zastrzeżenia do serwisu. Pralka ze sklepu przyjechała z uszkodzonym czymś pod spodem, tak,że nie da się jej wypoziomować i w czasie prania urządza sobie spacery po łazience W momencie odbioru nikt tego nie zauważył, a magicy od reklamacji doszli do wniosku,że na pewno sama to uszkodziłam i oni w ramach gwarancji tego nie tkną Widać lubię ruchliwe pralki Odtąd reklamuję ich przy każdej możliwej okazji. Może ktoś zastanowi się dwa razy zanim wybierze sprzęt tej firmy ![]() Cytat:
![]() Obrazek superowy, widziałam go kawałek dalej Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-04-29 o 19:17 |
|||||
|
|
|
#1472 | ||
|
Zakorzenienie
|
No so sprawdzałam czy uważnie przeczytałaś Cytat:
![]() No bo nie wiedzą No może niektórzy wiedzą A co do typowego polskiego gadania to każde jest typowe na to wychodzi - interesowanie się czymś czym niekoniecznie trzeba - polska cecha, nieinteresowanie się - polska cecha Może byś spróbował kiedyś sam siebie zacytować np to zdanie co ja teraz zacytowałam , bo chyba naprawdę nie zdajesz sobie sprawy, że przesadziłeś A i jeszcze Ci powiem, że jesteś nienormalny Cytat:
To 3 lata temu byłeś jeszcze grubszy? ![]() ![]() ![]() Żart ![]() O jak ładnie, zwięźle teziak się wyraził , zawierając 3 informacje dosłownie w 7 słowach
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-04-29 o 18:15 |
||
|
|
|
#1473 | |||||
|
BAN stały
|
No ale nie idź spać na głodnego!
![]() ![]() I to suoślify na dodatek ![]() Cytat:
Oni Cię przejrzeli, przyznaj się nam, Ves ![]() Ja zawsze czytam uważnie! ![]() No, chyba, że mi się nie chce, albo spieszy, albo % wchodzą w grę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I teraz jakieś "ale" wychodzi, jakieś żale, pretensje i obiekcje?! ![]() Cytat:
Cytat:
Ona nawet natenczas była na mnie za wielka
|
|||||
|
|
|
#1474 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i udanego wyjazdu ![]() dobrze,że Skrbitka nie piepszło ![]() ![]() ![]() Cytat:
edit: doczytałam już ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Albo poproś nas o radę ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
myślę, że doskonale nadawałbyś się jako przesympatyczny zaburzony psychocznie przypadek dla Cbr
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
Gryks się już tak scudził, że teraz chce zgróbść?
Ty to jak kobieta normalnie, nie sposób Ci dogodzić ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-29 o 18:43 |
|
|
|
#1477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ![]() A to nie lubisz jak Cię dotykam? ![]() Ja lubię Cię dotykać Jesteś taki ...no...nie mięciutki, tylko...yyy.. oo umięśniony ... tak tego słowa szukałam Cytat:
Stanęło na tym, że nie ma winnego tego pomysłu
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-04-29 o 18:39 |
||
|
|
|
#1478 | ||||||
|
BAN stały
|
Jesteś okropna!
Cytat:
Cytat:
I taki ze mnie cudak teraz ![]() No pewnie, że lubię Ale nie tam ![]() Cytat:
Cytat:
Na te gierki nikt się już nabrać nie da!
|
||||||
|
|
|
#1479 |
|
Nindżopesz
|
Te entery trzeba zgłosić odpowiednim władzom
|
|
|
|
#1481 | |||
|
Zakorzenienie
|
gratulejszyn
A u nas nikt nie wylosował ![]() bidny kuciak ![]() Cytat:
Ja nadal nie mogę się zebrać,żeby się zapisać na kurs ![]() Cytat:
On był prekursorem trendu ![]() Cytat:
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczęłam się brechtać z tego na głos, a moje dziecko spojrzało na mnie i też zaczęło się brechtać i się tak brechtałyśmy A potem spojrzała gryxiu na Twój avek i powiedziała - 'To jest fajny kotek śmieszny ' Chyba myślała, że się z Twego kotka brechtam/y ![]() Tam? Nigdy Cię tam nie dotknęłam No fiesz so ![]() Zawsze tylko po Twej umiękczonej klacie umięśnionej znaczy ![]() ![]() Dobra jakie mata kolory płytek w łazience i kajblu? ves już wiem ![]() Zdjęcia mile widziane
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1483 |
|
Nindżopesz
|
U mnie letka mięta w łaźni, szaro-beżowo w kajblu. Tak se poprzedni właściciele umyślili. Fotki wychodzą przekłamane więc nie będzie.
|
|
|
|
#1484 | ||
|
Zakorzenienie
|
to dopiero była beza
![]() suknia Kate mi sie podobała ale super zazdroszczę Cytat:
![]() Cytat:
jupiiii Dobry. Padam ale jestem wyrobiona. Tylko jedną koszulkę muszę jeszcze wyprasować
|
||
|
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
cyrk na kółkach
![]() wylosowałam bilety na finał!!!! euro 2012 w Kijowie
|
|
#1486 |
|
Nindżopesz
|
Zapomniałam podzielić się plotkami:
- byłam na szopingu i jestem zdegustowana obecną modą, zwłaszcza Zarą. Strasznie oczo✂✂✂ne kolory ![]() - w Kappahlu były legendarne letnie kapelusze z szerokim rondem i zaiste lepiej wyglądam w takim kapelutku niż bez niego! Muszę kupić ale te były drogie (50 zeta), jasno słomkowe (chcę brązowy) i z kukardą (pff). A w Reservedzie ciemnozielone nie wiem za ile. - małe przytyło prawie 1 kg przez dwa tygodnie Nieźle ciągnie (druga Pinia nam rośnie)- Pini już nie zazdroszczę (tak bardzo) bo też mam 50,5 w oudzie - Ju, w kwestii wagi u mnie poświątecznie 55,5. |
|
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten beż z kajbla to se przypominam, ale łaźnia to myślałam, że biała chyba Fajnie, że mieliście zrobione, ja zostawię jedynie podłogę w kajblu, wszystko inne do wymiany i muszę teraz płytki do tej podłogi dobrać
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1488 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Flo
![]() ![]() klask i:jedziesz na zieloną Ukrainę!
|
#1489 |
|
Zakorzenienie
|
Jedź !!!
![]() Ale Ci fajnie
|
|
|
#1490 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Flo, znaczy i tak musisz zapłacić za te bilety? |
|
|
|
|
#1491 |
|
grozi wypollizowaniem
|
i so? jedziecie?
![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- co do łaxni to mam biłe 30 letnie płytki na scianach i straszliwe brazowo -wzorowe na podłodze
|
|
#1492 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam jakiś strasznie syfiący płyn z J& J do kąpieli dziecka, ręce mi całe tym walą teraz
Kupiłam bez wąchania, bo z łoliwką jest Mam jeszcze Bobini tyż z łoliwką i tamten pachnie łoliwką właśnie ![]() Trza iść zacząć czytać Pod kopułą ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Niestety ![]() Cytat:
Nie planujesz remontu łaźni może? ![]() Wiecie co, qrde oglądam te łaźnie i nic mnie nie powala Rozważam jakieś brązy, beże z dodatkiem kremowego, no niii wiiim, szukałam jakiegoś turkusu może, ale nie ma za bardzo ![]() A w ogóle jak dziś czekałam u notariuszu, to fajna podłoga tam była, zrobiłabym se taką na przedpokoju i w kuchni, ale podłogi akurat są zrobione A jakie farby do ścianów polecacie - śnieżki, dekorale?? Malowaliśmy 4 lata temu, ale nie pamiętam jakimi farbami Wiem, że ładnie się z nich zmywały malowidła dziecka Redziu, tyś na czasie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-04-29 o 20:18 |
|
|
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
![]() trochę fińskiego blacka z wysokim wokalem w stylu Polly ![]() Photophobia
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
Wstałem już
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() musimy, to tylko prawo do zakupu i teraz nie wiem już nic, teoretycznie zapisaliśmy się z P. ot tak, bo nie jesteśmy fanami piłki nożnej, ale może dla kogoś znajomego w prezencie czy jakiś dil ![]() ale ten finał, to może być przeżycie ![]() dobrze, że dużo czasu do namysłu jeszcze jest wogle to goście do mnie jadą i zaraz na dworzec wybywam ich odebrać
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
ojtam ojtam, tylko jedno zdjęcie w beretce i od razu do psychiatry?
A poza tym to pracuję nad sobą (chodzę już w kapelutku) ![]() ![]() A ile masz wzrostu? U mnie 55,2. Płytki w łazience mam jak w geobowcu rodzinnym- ciemnobrązowe cieniowane na czarno z beżowymi żylkami i czarne fugi- obrzydlistwo. Ale w sumie w całości nie jest źle. Za to deskę klozetową przezroczystą niebieską z wtopionymi monstrualnymi plemnikami święcącymi w ciemności
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
Spo ja będę za chwilę robić łazienkę too
ale o kaflach wiem tylko tyle, że będą szare ciemne i szare jasne, bunkier znaczy a porcelana biała i wisząca ![]() dobra spadam na ten dworzec
|
|
#1498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Poważnie ![]() A ile tych praw macie? 2 bilety wylosowaliście? Cytat:
||
|
|
|
#1499 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te zapasy piwa na pewno w tym nie przeszkodzą ![]() ![]() Cytat:
to będę musiała się schuuudzić ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Każdy nowy sprzęt rozdziewiczam młotkiem
|
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
|
wykup, sprzedaj na allegro czy innym ebayu i przepuść kasę na flaszki
![]() ![]() Cytat:
Bo chyba taką chcę
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

I nie mogłam pojąć co Wam w nim ładnie pachnie 

burza jest,idę spać

) I jeszcze zrobić milion innych rzeczy.
Stanęło na tym, że nie ma winnego tego pomysłu 

Zaczęłam się brechtać z tego na głos, a moje dziecko spojrzało na mnie i też zaczęło się brechtać i się tak brechtałyśmy
klask i:

to będę musiała się schuuudzić ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)