|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 |
Zadomowienie
|
Dot.: Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-
Karolinka ślicznie wygląda
![]() Bosymi stopkami na płytki. Siple ciuszki super. ![]() Też powinnam pokupować małemu letnie ciuszki ale jakoś natchnienia brak ![]()
#4112 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-
Margo-ja mojej już nawet nie próbuję podawać
![]() ![]() A próbowałaś różnych?MOże jednak mieszać z Twoim?Jeśli pije Twoje z butli(bo moja nie chce,taki frik,) Silpe-zapomniałam pochwalić Twój torcik! super! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4113 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzieciaczki wszystkie cudne ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
Żyjąc za granicą przyzwyczaiłam się do "luksusu|" bycia traktowaną z kulturą a za każdym razem jak jestem w Polsce nie mogę wyjść ze zdumienia jak można tak traktować klientów.
![]() |
#4114 |
Zakorzenienie
|
Silpe ten zestaw przed ostatni suuper! Chętnie bym zobaczyła w niej Blankę
![]() Ja na lato mam ciuszków.. ale w lipcu na wyprzedazy na pewno coś jeszcze dokupię ![]() Hmm.. co mi się kojarzy z Polską? wodka, kiełbasa, grille, majówka.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4115 |
Zakorzenienie
|
Biricchina ostatnio łapałam mocz do kubeczka. Postawiłam na kaflach i czekałam. Chyba z pół godziny chodziłam za nim i wreszcie się udało tak jak trzeba- srodkowy strumień
![]() ![]() Silpe super zakupy ![]() Margo Wałęsa, Jan Paweł II, dziurawe drogi, ogórki kiszone, kapusta kiszona, Adam Małysz, orzeł biały, żubr, bocian ![]()
Edytowane przez ona1981 Czas edycji: 2011-04-29 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4116 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja ją odstawię?? Cytat:
muszę takie skojarzenia wrzucić na fotkach do prezentacji w PP. wódka i tego typu rzeczy nie mogą być, bo to przedszkolaki będą oglądać. ![]() a co do karmienia i robienia sobie krzywdy - okulistka, starsza, bezpośrednia kobieta, powiedziała, że takie dziecko to "stary koń" i jemu już cycek niepotrzebny, a jeszcze trochę pokarmię, to mi zęby wylecą i organizm się całkiem rozsypie. aaaa. miałam Wam pisać i mi umknęło. w środę byliśmy znów u chirurga, wymacał, powiedział, że jest dobrze. w rezultacie nie zakleił pępka, ale kazał na wszelki wypadek pokazać się jeszcze raz za 10 dni, czy jednak nie wyskoczy. idę myć włosy i wracam zaraz zdać w końcu relację ![]() edit: relacja jeszcze musi poczekać. kolacja ma pierwszeństwo ![]()
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2011-04-29 o 19:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4117 |
Zadomowienie
|
Dziekuje za komplementy
![]() ja bym te ciuszki mogła bez konca oglądac i układac na nowo ![]() Moje juz uprasowane ale musze spodnie skrócic, foty machne pewnie przed komunią to sie pokaże ![]() A dziś pokaże wam jeszcze nasz debiut na rowerze , mąż zamontował fotelik i śmigałyśmy z Gabi wieczorkiem - było super , wreszcie nie musiałam wózka pchac a młoda była uchachana i zaczepiała mnie podczas jazdy ![]() Tak to rozumie coś załatwic , czy małe zakupy - zamiast pedzic z wózkiem smigamy rowerkiem od dziś ![]() Nie mogłam oprzec sie pokusie i dodałam jeszcze dwie foty ![]()
God is a DJ Edytowane przez Silpe Czas edycji: 2011-04-29 o 20:01 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4118 |
Zakorzenienie
|
Margo-potrafisz budować napięcie
![]() A Ewcia duża dziewczynka i wcale nie musi mleka pić ![]() Co do sondy to hmmm... tak bez wódki,dziurawych dróg i złodziei ? ![]() Z jedzenia to flaki,bigos i schabowy ![]() No i Łoscypki ![]() A jak Żubr i Bocian to może i dąb Bartek ![]() Świstaki? Krokusy? mózg mi się już zlasował,może jutro coś wymyślę |
![]() ![]() |
![]() |
#4119 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę,ze w blond mam mniej lat.Teraz to już odmładzać sie musze. ![]() Cytat:
Super wyglądacie. Ja się zegnam do Poniedziałku. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4120 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
też planujemy zakup fotelika. możesz coś doradzić? albo Wy, matki-Polki wielodzietne? ![]() Cytat:
![]() jak to się u nas mówi: styknie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4121 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny któraś z Was niedawno pytała o chorobę lokomocyjną. Szajajaba? Udało się ustalić czy to to? Powtórzyło się jeszcze? A może znalazłaś jakiś sposób? My w drodze na święta mieliśmy właśnie taką "przygodę" :/ Kilka fontann poszło tak,że fotelik pływał, mała od góry do dołu cała brudna itd. Jednym słowem dziecka szkoda,a i dalsze trasy słabo widzę,a my często jeździmy... Zastanawiam się czy można jakoś temu zaradzić,bo wiem,że aviomarin i lokomotiv są dopiero dla starszych dzieci
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4122 |
Zakorzenienie
|
Margo my mamy Hamaxa,którego można troche rozłożyć do spania.Polecam.Zu często w nim spała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4123 | |||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Bardzo udana roczniaczka ![]() Cytat:
![]() Do woreczka zawsze. Cytat:
Agu z bosymi nie może jeździć, bo ją wyciągam i dreptamy. Cytat:
![]() Tuwim, Brzechwa ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, pytań kilka... Czy wasze dzieci też tak cyrkują przy zmianie pieluch, ubrania? u nas wycie, ryk na całego ![]() ![]() I się chwalę (nieee, zębów dalej niet ![]() ![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4124 |
Zadomowienie
|
Moge tylko polecic ten co mam
![]() Nasz to firma Bellelli. Wpiszesz w google - znajdziesz . ![]()
#4125 |
Zakorzenienie
|
Szaja-jak wysiadamy to zakładam buty
![]() ![]() ![]() ![]() Przepisy z WEGEDZIECIAK'a Silpe-ten ogród to masz przepiękny ![]() ![]() Farminka-a połowę tabletki nie można?Lekarz nic nie może polecić? Ja słyszałam,że imbir pomaga i skupienie uwagi na czymś innym.Np.bajki na kompie/dvd |
![]() ![]() |
![]() |
#4126 |
Zakorzenienie
|
Biricchina córcia prześliczna
![]() ![]() margo skąd ja znam to gubienie butów? We wtorek byliśmy na zakupach i młoda gdzieś zgubiła w Auchan buta- zauważyliśmy przy kasie- szczęście w nieszczęściu że szliśmy tylko 3 alejkami ale i tak szukaliśmy godzinę ![]() AnnLee kurcze ja mam właśnie problem z kaszkami- młoda jadła na noc od jakiegoś czasu takie do zrobienia na mleku- w sumie 3 rodzaje kaszek tych z Nestle bez cukru- ale odmawia jedzenia- nie wiem czy się jej przejadły czy co bo wcześniej jadła pięknie. Spróbowałam więc MM z płatkami kukurydzianymi. Też be. CO ja jej mogę jeszcze dać na kolację? Chyba spróbuję z powrotem kaszek z cukrem- choć tak nie chciałam ich dawać- bo nie mam już pomysłu. W ogóle to miałam zamiar skończyć karmienie- ale się nie udało jak na razie- a teraz wracam od piątku do pracy więc nie chcę jej fundować dodatkowych stresów. panna migotka To ja wcześniejsze życzonka złożę, bo jutro mnie nie będzie na pewno. Duuużo szczęścia i miłości na nowej drodze życia ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Silpe fajne zakupy i wasze zdjątka super ![]() Ja też mam plan na przyszły rok kupić coś na wyprzedażasz no i na bieżąco i z większych rozmiarów rzeczy uniwersalne typu- leginsy, dresiaki, bluzki z długim bawełniane. |
![]() ![]() |
![]() |
#4127 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A zdejmowanie butów to u nas też standard i to niezależnie od rodzaju zapięcia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4128 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#4129 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() bawcie się dobrze. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;26617167]O Czy wasze dzieci też tak cyrkują przy zmianie pieluch, ubrania? u nas wycie, ryk na całego ![]() ![]() I się chwalę (nieee, zębów dalej niet ![]() ![]() ![]() ano, cyrkują... ![]() ![]() ![]() ![]() a nie zjada kwiatków? Tymek co chwilkę stokrotki przeżuwa. annLee ![]() ![]() a skoro już się tak chwalimy, to u nas już perfekt dziecko pokazuje/odpowiada na pytania: -jak kwiatuszki pachną?- Tymek udaje , że kicha, wydaj dźwięk i główką potakuje, uciesznie to wygląda. ![]() ![]() -jak piesek szczeka?- au, au, i nie wiem czemu, ale jak szczeka, to ugina wtedy się na kolankach, -jak Tymek śpi?- aaaaa- i od razu główkę na ramię sobie kaldzie. -wolno ziemię z doniczki wysypywać?- "nenenene"- i macha ręką, że nie wolno, i psinco sobie z tego robi bo się śmieje. -a jak wstajemy z drzemki to przynosi mi buty i gada: 'papa buuuu papa buuu"- buu to rower, jak jedziemy to sobie buczy. ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4130 |
Konto usunięte
|
A nam lekarka jeszcze poleciła http://www.✂✂✂✂✂✂✂/leki/p4795-Vertig...abletki_krople krople. Nie zaleca do 3 roku ani lokomotiva, ani awiomarinu.
---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Wycięło, wyguglajcie sobie VERTIGOHEEL. |
![]() ![]() |
![]() |
#4131 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Już dwa razy się wracałam,bo brakowało jednego bucika ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4132 |
Raczkowanie
|
Piękne Wy
![]() Kochana,Ty masz co robić.Zimą taki długi podjazd odśnieżać,a latem taki duży trawnik kosić. A właśnie dziewczyny,mam pytanko. Czy dzieci na naszym rowerze w foteliku powinny mieć kask?Jest jakis przepis?Czy tylko jak kto uważa? szaja,Agu jak zwykle powala swoimi oczętami ![]() panna migotka, Wszystkiego Najlepszego na jutro,będzie dobrze ![]() Zdjęcia z roczku: |
![]() ![]() |
![]() |
#4133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My tez , a raczej mój tz mial zalobe po babci podczas naszego slubu, bo 9 dni przed naszym slubem zmarla jego babcia...na weselu byl i tesciu i jego rodzenstwo pomimo zaloby... A mówiac o weselu...to 2 maja jest nasza 2 rocznica slubu, a 1 -maja obchodze tu w Hiszpanii 1-y dzien matki . ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sliczne dzieciaczki na zalaczonych fotkach ![]()
![]() Edytowane przez marhalczar Czas edycji: 2011-04-29 o 22:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4134 |
Zakorzenienie
|
zasnęłam na kanapie :/
to tak w skrocie, o ile sie uda: 1. Ewcia świetnie zniosła podróż. do lasu jechała z tylko jedną półgodzinną drzemką (w sumie 3h jazdy i godzinna przerwa we Wro), w drodze do domu spała 2h. 2. pogoda dobra, ciepło, czasem z wiatrem, ale ogólnie prawie cały czas spędziliśmy na powietrzu. 3. ani razu nie usłyszałam jaka jestem chuda. nie padły też słowa, jak to się poświęcam wstając w nocy do dziecka. 3a. teściowa ok, teść jak zwykle - względnie do południa, potem już tak sobie. obojętnie o jakiej porze, jeśli brał Ewcię, cały czas był pod moją obserwacją. niestety znów kilka razy słyszałam historię o nim o i ruskim pierogu. coraz młodszy się w niej robi. ![]() 4. siostra małza przywiozła na rodzinne święta znajomych (!!!) (małżeństwo z dzieckiem). tego to nawet nie chce mi się komentować. i z całego jej gadania, jak to się stęskniła za Ewcią, wyszło tyle, że nawet na rękach jej nie miała. mijając nas coś tam czasem próbowała zagadywać jedynie. przeważnie nie miala czasu zająć się swoimi dziećmi, wolała włóczyć się po lesie z koleżanką i aparatem. próbowały zostawiać dzieci teściom, tak bez pytania czy mogą (a mało kto ma ochotę się nimi zajmować, bo to trudne dzieci raczej). dla mnie to nawet lepiej, że mi dziecka nie zamęczała ![]() dwa psy też przyjechały, ten, którego najbardziej się bałam, został sprzedany. przyjechały dwa niegroźne, Ewcia mocno sie zacieszała do nich. 5. generalnie, nie licząc obowiazkowego focha siostry małża (oczywiście o jakąś pierdołę), było znośnie. Ewcia w każdym razie bardzo zadowolona, ciągnęła nas do drzwi, żeby wychodzić na dwór. tylko do wózka się nie przekonała. może wie, że małż ją weźmie na ręce i dlatego protestuje. po przyjeździe, na spacerze ze mną siedziała grzecznie. 6. następnego dnia po powrocie Ewcia zaczęła wkładać zabawki do pojemników. i to jest teraz jej ulubione zajęcie - wyciąganie i wkładanie ![]() 7. mamy z wyjazdu mnóstwo fot i filmików, muszę małza zagonić, żeby coś pomontował. jutro pokażę jeszcze kilka zdjęć (tu na kompie ich nie mam). jak mi się coś jeszcze przypomni, to napiszę. albo pytajcie ![]() dzięki za linki do fotelików. Szaja - ja też się potrafię na prostej wyglebić, więc sama bym się bała, ale małż chętnie Ewcię powozi. nie wiem, jakie są przepisy, ale chyba kask powinien być. tak po prostu. i mam pytanie: jakie macie kremy na lato z filtrem? to była jedyna rzecz, której ja matka kontrolująca nie wzięłam na wyjazd i trochę mi Ewcię na buzi przypiekło słonko. w zeszłym roku miałam ten krem Nivea, ale średni był. jest coślepszego?
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2011-04-29 o 23:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4135 | |||
Zadomowienie
|
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;26617167] Fajnie ![]() ![]() Dziewczyny, pytań kilka... Czy wasze dzieci też tak cyrkują przy zmianie pieluch, ubrania? u nas wycie, ryk na całego ![]() ![]() I się chwalę (nieee, zębów dalej niet ![]() ![]() ![]() Czego sie bac - śmigasz i tyle , choc po miescie to też bym sie troche cykała ![]() Gabi czasem robi cyrk - no bo jak to jej przerywac zabawe dla głupiej pieluchy ![]() przy ubieraniu rano jest ok , za to wieczorem po kąpieli , nie nawidzi wycierania i ubierania w piżamke Gartki dla Agu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wczoraj był nasz debiut na rowerze ale nie oszczedzałam młodej i jechałam jak wariat po drodze pełnej dziur ![]() Młoda była szczesliwa ![]() ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;26618200] my dzień w dzień jeździmy na rowerze. ![]() ![]() my mamy bellelli , o taki; http://allegro.pl/fotelik-rowerowy-b...567976673.html przeżył Maksia, teraz Tymkowi służy. ![]() a skoro już się tak chwalimy, to u nas już perfekt dziecko pokazuje/odpowiada na pytania: -jak kwiatuszki pachną?- Tymek udaje , że kicha, wydaj dźwięk i główką potakuje, uciesznie to wygląda. ![]() ![]() -jak piesek szczeka?- au, au, i nie wiem czemu, ale jak szczeka, to ugina wtedy się na kolankach, -jak Tymek śpi?- aaaaa- i od razu główkę na ramię sobie kaldzie. -wolno ziemię z doniczki wysypywać?- "nenenene"- i macha ręką, że nie wolno, i psinco sobie z tego robi bo się śmieje. -a jak wstajemy z drzemki to przynosi mi buty i gada: 'papa buuuu papa buuu"- buu to rower, jak jedziemy to sobie buczy. ![]() Fotelik na rower widze że mamy taki sam ![]() To akurat przypadek , ale sam pomysł zakupu zgapiłam z Ciebie - pozazdrościłam po prostu . Jak jest tak ciepło bywa że i tydzien auta nie odpalam , wszedzie śmigamy wózkiem . ale czasem to meczące - na wieksze zakupy idziemy 2 km do miasta jest ok - w połowie drogi mieszkają teście to zawsze sie wstąpi , ewentualnie młodą przewinie czy nakarmi . ale czasem musze coś na szybko załatwic i szybciej mam rowerem niż wózkiem czy autem . Brawo dla Tymka ![]() Cytat:
![]() ![]() Z przodu kosze w godzinke z tyłu cały dzien ![]() Super foteczki ![]() ![]() Cytat:
My używamy tylko kosmetyków Penaten ale tu cieżko je dostac - mąż przywozi z niemiec a o kremie z filtrem zapomniłam mu powiedziec. Używamy ich dla tego że lubie tą firme i sie przyzwyczaiłam a nie dla tego że młoda na inne uczulona , ona na nic nie jest uczulona chyba ![]() Panna Migotka - kochana wszystkiego najlepszego w tym szczególnym dniu , wypije dziś Twoje zdrowie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4136 | |||
Zadomowienie
|
oj współczuję tych cyrków z podawaniem mm
![]() U nas to odstawienie samo przyszło... jak w grudniu poszłam do pracy to i tak już coraz mniej karmiłam, aż doszło do tego, że tylko w nocy ciągnął, a potem daliśmy butelkę i było po wszytskim... i tak się cieszę, że udało mi się karmić 10 miesięcy i to po powrocie do pracy jeszcze.... nawet żadnych rewelacji z piersiami nie miałam tak stopniowo i delikatnie się to odbyło ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;26617167] Czy wasze dzieci też tak cyrkują przy zmianie pieluch, ubrania? u nas wycie, ryk na całego ![]() ![]() Też ![]() Cytat:
![]() U nas trwa właśnie pierwsza drzemka ![]() ![]() Dziewczyny - biorę udział w konursie, zagłosujcie proszę na nas... wiem, że trzeba się przy tym naklikać (swoją drogą to głupota - moje zdjęcie jest na 86 stronie, a nie ma możliwości przejścia bezpośrednio do niego no i trzeba się naklikać ... ![]() ![]() Miłego dnia życzę i w ogóle całej majówki ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4137 | |
Konto usunięte
|
![]() ps. różaniec w kieliszek... ? ![]() Cytat:
![]() kremu jeszcze nie kupiłam... zastanawiam się. ![]() panna migotka, najlepszości w tym najwspanialszym dla Was dniu!
Miłości, zrozumienia, szczęścia, radości we wspólnym życiu. ! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4138 |
Raczkowanie
|
Panno Migotko
![]() Z okazji tego szczególnego dnia życzymy Tobie i Twojemu wybrankowi Wspólnej radości i zrozumienia Gromadki dzieci i dużego mienia Zaufania, cierpliwości i duuużo MIŁOŚCI Niech nie zabraknie i nutki zazdrości A oprócz tego udanego życia Słodkości, czułości i razem bycia Siły na co dzień, męstwa i bliskości I tak na koniec: jeszcze raz miłości! Sparkly z mężem i dzieciakami
#4139 |
Rozeznanie
|
heja kobitki!!!
Przede wszystkim na poczatku WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Migotko, oby cala impreza super sie udala i co najwazniejsze zeby miedzy Wami bylo zawsze zrozumienie i milosc ![]() Wszystkiego naj tez dla zeszlotygodniowych solenizantow, szczegolne caluski dla mojej Synoweczki, Malvinki ![]() ![]() Dzieciaczki na zdjeciach sa przeslodkie, ![]() ![]() ![]() ![]() Szajus trzymam kciuki kochana co by w nastepnym miesiacu sie udalo Silpe masz piekna dzialke, zrob fotke ogrodka z tylu, co do kremu jaki uzywamy na lato, loreal dla maluchow w sprayu, taki niebieski, w zeszlym roku stosowalismy i w tym tez bedziemy ![]() Lea trzymam mocno kciuki za biznesy, oby sie udalo!! -------------------------------------------------- U nas bardzo intensywny tydzien, duzo wyjazdow w robocie i tym samym sporo roboty, po pracy dlugie spacerki z moimi chlopakami, dzis ciut wolniej, bo scielam sie z moim barankiem malzem wczoraj i On dzis swoje i ja ze Stefciem swoje ![]() za dwa tygodnie znow ide na wolne, na dwa miesiace ![]() ![]() Mamy bez zmian 6 zabkow, ale chyba zaczynaja isc kolejne, bo od paru dni lekki marud, dzis w nocy obudzil sie Stefus pierwszy raz od poltora miesiaca i az sie przestraszylismy, ze cos sie stalo hehe a On chcial mleczka zjesc i juz ![]() gadamy malutko, jest na pewniaka mama i baba, przedrzeznia nas jak kaszlemy czego bylo duzo w ostatnich dwoch tygodniach - bylam chora i ja i malz - Malucha jakos ominelo ![]() no i wreszcie i tu zawitalo ciepelko, zazielenily sie drzewka, jest cieplutko, kolo 16-17 stopni, bomba po prostu ![]()
Każdy dzieciaczek jest indywidualnością i idzie swoim rytmem. Zaakceptuj to i ciesz się każdym dniem. Nie warto szukać problemów na siłę. ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-48793.png 62-61-60-59-58-57-56-55-54-53 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4140 |
Zakorzenienie
|
gdzie się podziewacie?
Panno Migotko - wszystkiego naj na dalsze wspólne lata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.