|
|
#4801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)
Cytat:
No ale pochwal się jak odbierzesz
|
|
#4802 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Może pomóc - akurat to czy jest to krem czy tonik nie ma wielkiego znaczenia. Liposomy, tak jak i wit. C używa się najpierw przez kilka dni non stop potem co parę dni. Ale patrz co znalazłam i kusi mnie organizacja zamówienia ![]() http://www.fitomed.pl/koncentraty-ko...klep_k/?idk=17 |
|
|
|
|
#4803 |
|
Pani Buka
|
Ola będziemy próbować biegać? a jak nie uda nam się biegać to możemy pochodzić
tylko Ty byś chciała jakoś rano, wieczorem, po południu? ja odkurzyłam dziś stepper w końcu... a potem zrobiłam boską caprese
|
#4804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nowy puder o ten klik na wymiane, gdyby któraś potrzebowała brokatowego efektu :P
|
|
#4805 | ||
|
Zakorzenienie
|
No, mogłabyś
może się na AGH jakoś w przyszłym tygodniu spikniemy? ![]() Cytat:
wiem, że nie ma cudów, tylko jakoś nigdy nie traktowałam toników jako substancji o jakiejś mocy sprawczej ![]() próbować biegać Będziemy! Tylko muszę pojechać do Decathlona po buty Cytat:
Tylko nie wiem, czy Ty w ogóle bierzesz taką opcję pod uwagę Na poranne biegi pasowałyby mi środy max. do 10, czwartki max. do 8.45 i piątki max. do 10.30 Co do wieczornego joggingu to ciężko mi teraz powiedzieć, bo chcę kupić sobie kupon http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/oferta/235/8_zl_zam...33621304007314 i jak dam radę to wieczorami jeździć na jakieś zajęcia. Notabene to jest niedaleko Ciebie, może się skusisz? Mam chodzić z tą koleżanką, którą poznałaś przy okazji przerzutu elfa i masek do włosów
Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2011-04-29 o 21:39 |
||
|
|
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
Na AGH, bywam w okolicy D-10 w poniedziałki ok 16.30 do ok 17.30, albo okolice A-1 w czwartki przed 9 albo ok 11. Bo niestety w innych terminach jestem w IKiFP PAN a to aż Chełm
Jak nie to popołudniami/wieczorami generalnie bywam na miasteczku studenckim
|
#4807 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
ale np środa byłaby ok. chociaż wieczorem/po południu to byłby dla mnie pewnie mniejszy problem ;pa na co chcesz chodzić? bo co jak co, ale tańczyć to ja nie umiem ![]() ps. to rzeczywiście blisko mnie, bardzo na piechotę mogłabym chodzić...
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-04-29 o 22:51 |
|
|
|
|
#4808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
Ja się skłaniam ku zakupowi dwóch kuponów, ale muszę to jeszcze rozważyć Sszkoda, że pasuje Ci akurat środa z tym bieganiem, bo w środy chadzam już na basen i chyba bez sensu tak koncentrować prawie cały tygodniowy ruch w jednym dniu
|
|
#4809 |
|
Copyraptor
|
Taniec brzucha
gdybyście się decydowały, to ja też się zapiszę
|
|
|
|
#4810 | |
|
Wtajemniczenie
|
nie jedź, tylko pobiegnij!
![]() Cytat:
a marzą mi się jakieś jasne szpilki. co za skandal, żebym w swojej garderobie nie miała jeszcze żadnych jasnych szpilek..---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- a swoją drogą, to ile jest tych stron w stylu grupony, cuppony i inni przyjaciele?
|
|
#4811 |
|
Zakorzenienie
|
Ecrulo, gratulacje! Moge towarzyszyc w zakupach? :P
A ja uwazam, ze Kate jest sliczna. Ma w sobie jakies polaczenie mlodej dziewczyny i doroslej kobiety. Suknia przepiekna, nie moglam sie napatrzec tylko maz, hmm.. Sredniej urody :P
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#4812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A stron jest sporo
|
|
#4813 |
|
Copyraptor
|
Miałam przerwę, bo moja poprzednia grupa się zamknęła, a ja to wiecznie przekładałam przez finanse i inne wymówki..
|
|
|
|
#4814 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mogę jeść codziennie Cytat:
moze jak podrzucisz mi jakieś linki do konkursów to w końcu coś wygram tylko jak mnie znajdziesz?Cytat:
gratulacje Cytat:
![]() A tak wogole Dziewczynki, może miałaby któraś ochotę jutro na imprezę? mam ochotę potańczyć i się napić po tym straasznym tygodniu
"Motywacja jest tym co pozwala Ci zacząć. Nawyk jest tym co pozwala Ci wytrwać." dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego Edytowane przez MyLastHope Czas edycji: 2011-04-30 o 00:25 |
||||
|
|
|
#4815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ecrulo chyba używała sporo z tej serii Dziękuję za link
|
|
#4816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4817 | |
|
Wtajemniczenie
|
każda wymówka jest dobra, skąd ja to znam
nie wykręcaj się ;p!Cytat:
)poszłabym na imprezę, ale mnie nie będzie teraz w krk
|
|
#4818 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nawet Ciebie (chyba) znalazłam mogę zaprosic?
|
|
#4819 |
|
Wtajemniczenie
|
a znalazłaś
już zaakceptowana !---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ---------- ho ho, 6maja niedługo! ;p
|
#4820 | |||
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wczoraj byłam ze współlokatorami na siłowni, dzisiaj też ich wyciągam na 11 W sumie strasznie fajnie, że są zmotywowani No i rozważam spełnienie kilku marzeń: - kurs instruktora fitness - kurs technik dietetyk - zrobienie prawa jazdy na motocykl - kupno motocyklu ![]() No i jeszcze ta nieszczęsna nauka gry na perkusji... ![]() Cytat:
Dziękuję Ziaję polecam a jak ktoś chce mieć cudownie gładką skórę, to polecam Oliwkę Rebuild To jest mój hit.Chętnie bym wyszła ale licencjat mnie ogranicza ![]() Bajeczna, biały lakier dla Ciebie mamuś kupił, a dla blair magnes Dzisiaj będą, więc jakbyście chciały odebrać to wieczorem Ale napiszę jej smsem, da Pani telefon w naturze i może w ten sposób
|
|||
|
|
|
#4821 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Obcierają i nie są tak wygodne jak w sklepie. Ja chyba całkiem przerzucę się na tenisówki, trampki, itepe. Jest taka strona snuper.pl i tam zbierają w jednym miejscu z wszystkich (a przynajmniej z wielu) tych stron A ja nie dzierżę zapachu Rebuild bo nie cierpię anyżu Zachwyca mnie za to zapachem ta pomarańczowa seria Lipo Cell, no ale cóż - oliwki to parafina więc nie tykam, mimo że kusi.
|
|
|
|
|
#4822 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ciasto Czasem mi się zdarza powiedzieć placek, ale zawsze na coś owocowego: placek z jagodami, placek ze śliwkami.
|
|
#4823 |
|
Zadomowienie
|
Heja. Witam sobotnio znad pysznej kawki.
Jakie macie plany na sobotę? Ja mam zamiar posprzątać, zrobić pranie i takie tam. Może jakieś ciacho upiekę... ![]() Ogólnie to nie mogę wyjść z domu, bo buty mnie tak obtarły, że mam mięsko na wierzchu i boli nawet jak się nie ruszam... |
|
|
|
#4824 |
|
Copyraptor
|
Udało mi się wstać odpowiednio wcześnie, hurra
co prawda po 5h snu, ale co tam. Ooo, motocykl to też moje marzenie A ja zaraz jadę po części i monitor do mojego kombajnu |
|
|
|
#4825 | ||
|
Pani Buka
|
Cytat:
a z kolei jak się spodoba... to w regularnej cenie sporo wychodzi :/mnie pasuje.... hmmm.... wieczory to prawie wszystkie poza wtorkiem i weekendami gdy jestem w domu, a z rańca to w poniedziałek tak do 10, środę, czwartek nie bardzo rano, no a piątek mam ćwiczenia o 8... w sumie ciekawa jestem jak wygląda taniec brzucha ![]() Cytat:
![]() a co do motocykla - mnie wystarczyłby skuterek, chciałabym mieć
|
|
#4826 |
|
Wtajemniczenie
|
Polecam
Tylko ja w krk balabym sie jezdzic-na skuterze czuje sie kompletnie ignorowana przez innych kierowcow, naprawde trzeba uwazac aby cie nie zgnietli itp |
|
|
|
#4827 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() chciałam sobie kupić, odłożyłam nawet kasę i w ogóle, ale rodzice kategorycznie mi zabronili..
|
|
#4828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bałabym się, że od razu je ubrudzę i potem będzie klops... Ale za to koralowe espadryle A dopiero wczoraj dostałam wypłatę Co gorsza, spodobał mi się syn szewca, który też notabene jest mańkutem jak ja!
Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. Edytowane przez trustmyself Czas edycji: 2011-04-30 o 12:52 |
|
|
|
|
#4829 |
|
Zadomowienie
|
A ja sobie doprowadzam sobie mój tarasik do stanu używalności po zimie...
Masakra. Szczególnie, że ludzie, którzy tu mieszkają palą na tarasie i na całych mebelkach jest multum popiołu... Trzy razy je myłam .
|
|
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
Jedyny sport, jaki lubię uprawiać, to rower. Innych nie lubię, nie sprawiają mi przyjemności. A że rower mam gdzieś zamknięty u babci, z przyjemnością sobie tyję, jedząc białą bułkę i pijąc colę od czasu do czasu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

A cenowo niestety nie mogę powiedzieć
Ale taniej niż w sklepach

Jak nie to popołudniami/wieczorami generalnie bywam na miasteczku studenckim 

a marzą mi się jakieś jasne szpilki. co za skandal, żebym w swojej garderobie nie miała jeszcze żadnych jasnych szpilek..