Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-29, 19:20   #1741
śliweńka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
atomufka naogladalam sie tych podestow w tym brytyjskim programie 'Mijeski ogrodnik' fajna sprawa. bo nie trzeba zbytnio sie martwic ze trzeba trawe podlac, bo w lato to trzeba codziennie lac duuuzo wody by byla ciagle zielona.
A co do fryzjera, ja bym poszla tam po umyciu z reklamacja a jak sie ciachenelas?

Meble juz dawno skrecone. Teraz musze je umyc. Na razie zdazylam umyc komode i polowe szafy. a gdzie jeszcze do konca wieczorem chyba to zorbie. bo zaraz chce isc z zuilla na zakupy jeszcze, bo przeciez jutro pierwszy, a ja nie mam nic na obiad
hmm jutro pierwszy rozpędziłaś się dopiero w niedziele będzie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
pakuje się z listą hahah

pat ma 9 mce a czapeczke jedną 46 a kapelusz 48

ja widzę że koleżanka nie w humorze..

u moich rodziców ksiądź zapytał czy mu teleexpress włączą

bo Pipi z reguły się świetnie prezentują!!!!

i prawidłowo

a ja już się podnieciłam że to wasze.... ale pomysł super

a zuuuu go poznała?

bo kiedyś Harry był brzydki a Will super a teraz role się odmieniły Will brzydnie a Harry zaczyna mieć coś w oczach takiego... : fajnego

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

pięknie powiedziała
i też myślę że to odpowiednia osoba.. ona się tam nadaje
ha ha

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 19:24   #1742
baja_86
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
współczuje, mam nadzieję, że ból szybko minie
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 19:28   #1743
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 19:50   #1744
ktosia86
Zakorzenienie

Rosi bidulko, ale się umęczyłaś Mam nadzieję, że ból szybko minie
Stary 2011-04-29, 20:01   #1745
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-04-29, 20:02   #1746
atomufka
Zakorzenienie

rosi współczuję

Cytat:
atomufka naogladalam sie tych podestow w tym brytyjskim programie 'Mijeski ogrodnik' fajna sprawa. bo nie trzeba zbytnio sie martwic ze trzeba trawe podlac, bo w lato to trzeba codziennie lac duuuzo wody by byla ciagle zielona.
A co do fryzjera, ja bym poszla tam po umyciu z reklamacja a jak sie ciachenelas?

Meble juz dawno skrecone. Teraz musze je umyc. Na razie zdazylam umyc komode i polowe szafy. a gdzie jeszcze do konca wieczorem chyba to zorbie. bo zaraz chce isc z zuilla na zakupy jeszcze, bo przeciez jutro pierwszy, a ja nie mam nic na obiad
No mam nadzieję,że u nas też to ładnie wyjdzie,choć na razie nie wiem czy nas na to stać w castoramie te drewniane elementy są już od 6 zł,ale pytanie jak długo te tanie wytrwają
A z fryzurą hmm no co mam zareklamować nie chcę żeby mi poprawiał ,bo to równałoby się z ponownym skracaniem,a wyciachał mi z 6 cm chciałam tylko podciąć i odświeżyć fryzurę ale on mi za mocno pocieniował końcówki ,przy moich cienkich włosach kiepsko to wygląda.

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
cześć

Katunia dobrze, ze to Tomeczkiem już lepiej

Atomufka ładnie wasz ogórdek zaczyna wyglądać.

Co do wizerunku Kate , bardzo mi się podobało. Została sobą, była bardzo skromnie ubrana, włosy rozpuszczone, delikatny makijaz, góra sukni bardzo ładna.

Dziś przyszła Pani dyrektor i na 2 maja jedna z nas musiała wziąć sobie dyżur. Ja się zgłosiłam (bo jak kiedyś będzie znowu jakiś dużyr to wtedy koleżanki będą miały itp, wiecie o co chodzi). I dyr powiedziała, że jak dzieci nie będzie to po 2 godz mogę sobie iść do domu a mam na 7 rano do 9.00 więc spoko. Chyba, ze ktoś przyjdzie, ale nie sądze, bo nikt sie nie zadeklarował.

teraz doczytałam, ze William nie będzie nosił obrączki hm....
Madzia to nie jest nasz ogródek może za jakiś czas będzie podobny
Cytat:
moj maz zgolil brode i wasy i jest do siebie niepodobny
zrobil probe na dluuugi weekend - z atydzien juz troche odrosnie
wow

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 20:14   #1747
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-04-29, 20:23   #1748
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

No i mój szanowny mąz pojechał na pępkowe do kolegi

Baja właśnie nie wiem czy z Dianą tez tak było czy nie. A co jeśli William by ją zostawił, to też traci prawa do dzieci??

Ja wzięłam dyżur sama z siebie, bo mąż i tak w pracy i w sumie jak ma trwac 2 godziny to luz (chyba, że dziecko będzie jakieś).

Atomufka jejku a ja myślałam, ze to Twój jakaś zakręcona jestem ostatnio

Rosi a może ten plaster rozgrzewający z ketanolem. Mi ostatnio bardzo przeszło.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 20:27   #1749
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Rosi słoneczko! Ale się nacierpiałaś. Czytając to co napisałaś wyżej, aż mnie samą zaczęło boleć... Trzymaj się i mam nadzieje, że szybko ból ustąpi

Atomufka, na pewno nie jest tak źle Pokaż się nam i zaraz coś wymyślimy! Ale fryzjera bym udusiła najchętniej!
A może to kwestia przyzwyczajenia, czy w ogóle nie chcą się układać?

Rosi, Marta, już Wam zazdroszczę spotkania! Weźcie mnie ze sobą!

Madzia, chata wolna, oj będzie bal!

Ja właśnie wróciłam ze stepa. Dała nam dzisiaj wycisk, ale to dobrze Teraz idę wziąć szybki prysznic, jak tylko mąż przyjdzie z pracy i będę myślała nad jakimiś zabawami na panieński.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 20:30   #1750
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-04-29, 20:34   #1751
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia oj tak, pobalują sobie chłopcy chyba z 10 facetów ma tam być albo i więcej.... się smiałam, ze mąż od razu do pracy pójdzie bo ma na 8

W ogóle to mąż mi dziś mówił, ze spotkał kolegę i mu opowiada jaka ładna ta mała się urodziła, a kolega, ze jej nie widział bo R> mu powiedział, ze nie chce aby go odwiedzać w szpitalu i dopiero w domu . Kurcze.... do nas zadzwonili abyśmy wpadli, mąż im tłumaczył, ze może lepiej w domu ale sę uparli więc pojechaliśmy.

dziś mąż mi opowadał, ze do sklepu przyszła kobieta z małym chłopcem taki na oko 5-6 lat. I ten mały tak chodzi i chodzi i dorwał taką panią co z mężem pracuje (ona ma ponad 50 lat) i mówi do niej
-chłopiec: proszę Pani a ja jutro idę na urodziny do Gabrysu a w niedzielę do Huberta
- Pani : ooo to zabierz mnie ze sobą to choc tortu zjem\

chłopiec tak mysli i mysli i nagle podbiega do mamy podekscytowany jakby coś odkrył, szarpie ją i krzyczy : mamo, mamo zabierzmy ze sobą ta panią, no weź, no weź

Stary 2011-04-29, 20:40   #1752
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
wiesz co, to jeszcze nie jest wykluczone... bo jak jutro nie mogę tak w niedziele kto wiem, może zaszczycimy wrocław naszą obecnością... podebatuję z mężem...

Cytat:
Gucia oj tak, pobalują sobie chłopcy chyba z 10 facetów ma tam być albo i więcej.... się smiałam, ze mąż od razu do pracy pójdzie bo ma na 8
myślałam o Tobie! Ale oni na pewno też świetnie będą się bawić

Stary 2011-04-29, 20:42   #1753
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-04-29, 20:47   #1754
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
No i mój szanowny mąz pojechał na pępkowe do kolegi

Baja właśnie nie wiem czy z Dianą tez tak było czy nie. A co jeśli William by ją zostawił, to też traci prawa do dzieci??

Ja wzięłam dyżur sama z siebie, bo mąż i tak w pracy i w sumie jak ma trwac 2 godziny to luz (chyba, że dziecko będzie jakieś).

Atomufka jejku a ja myślałam, ze to Twój jakaś zakręcona jestem ostatnio

Rosi a może ten plaster rozgrzewający z ketanolem. Mi ostatnio bardzo przeszło.
hehe moj może taki wyrośnie do konca lata

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Rosi słoneczko! Ale się nacierpiałaś. Czytając to co napisałaś wyżej, aż mnie samą zaczęło boleć... Trzymaj się i mam nadzieje, że szybko ból ustąpi

Atomufka, na pewno nie jest tak źle Pokaż się nam i zaraz coś wymyślimy! Ale fryzjera bym udusiła najchętniej!
A może to kwestia przyzwyczajenia, czy w ogóle nie chcą się układać?

Rosi, Marta, już Wam zazdroszczę spotkania! Weźcie mnie ze sobą!

Madzia, chata wolna, oj będzie bal!

Ja właśnie wróciłam ze stepa. Dała nam dzisiaj wycisk, ale to dobrze Teraz idę wziąć szybki prysznic, jak tylko mąż przyjdzie z pracy i będę myślała nad jakimiś zabawami na panieński.
Nie no,aż tak źle nie jest,ale zawsze wychodząc od dobrego i drogiego fryzjera byłam zadowolna z cięcia a tu taki zonk.Teraz muszę poczekać z 2-3 miesiące i dopiero coś z tym zrobię.

W ogóle dziś stwierdziłam,że od nowa zaprojektuję nasz wiatrołap,bo szkoda mi wydawać 1 tyś zł na drzwi suwane i akurat będąc w ikei trafił mi się taki panel z materiału ,więc sama zrobię takie a la suwane drzwi tylko że z materiału teraz tylko Tż musi zabudować z płyty kartono-gipsowej rurki ,które wystają i zabieram się do dzieła Już nie mogę doczekać się efektu.

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2011-04-29 o 20:51
Stary 2011-04-29, 20:53   #1755
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Atomufka pokaż potem swoje dzieło

Gucia eee u mnie nudy zaraz idę poczytam książki i pójdę spać pewnie bo senna jestem

Stary 2011-04-29, 21:46   #1756
kliwia
Zakorzenienie

rosie ojj biedna, akysz nerwobolu!

atomufka niech oddaje kase, albo idz zakomunikuj ze juz tam nie przyjdziesz i ze CI zrypal fryzure i ze jak masz teraz po meiscie chodzic.
Co do wiatrolapu, ja tez chcialam ten panel zamiast drzwi, ale musialabym dac dwa, co mi sie srednio widzialo i zrezygnowalam. Ale pomysl fajny, a zimno CI nie bedzie leciec przez ten panel?No wlasnie jutro 30sty - sie obudzilam szybko meble pokaze jak w miare posprzatam, dzis sie wietrza mebelki, czesc ciuchow juz zaladowalam, ale jeszcze duuuzo pracy yhy moze jutro znajde chwile albo pojutrze. bo nie chcialabym abyscie z golym materacem ogladaly i zawalonym parapetem
W dodatku bez drzwi chyba tymczasowow zawoesze jakas zaslone na zazdrostce

martucha a zuu troche zdziwiona, ale usmiechala sie czyli nie bylo zle
wyslalam Ci mms ale nie doszedl
pogode Ci nieciekawa zapowiadaja

madzia nie wysylaj mi na FB zaproszen, zwlaszcza dot. wizazu. moi znajomi nie musza wiedziec gdzie sie udzielam
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 21:53   #1757
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
przesada

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Zaczęliśmy przygodę z naszym ogródkiem i postanowiliśmy tylko w połowie posiać trawę ,a resztę będzie zajmował drewnaniy podest i roślinki.Coś w tym stylu nam się marzy
Bosko a ja właśnie rozmyślam nad tym jak urządzić przyszły taras nie chciałabym z płytek, bo wiem jak jest u rodziców... mycia od jasnego gwinta myslałam o kostce... ale tam też trawa i mech wyrasta, z tymże kar-szerem można ją potraktować znów deski super (teście mają taraś z desek) ale co ileś lat trzeba to impregnować... a też się robią naloty, próchnieje itp... i bądź człowieku mądry

Cytat:
Treść usunięta
Bidulinaaa

Cytat:
dziś mąż mi opowadał, ze do sklepu przyszła kobieta z małym chłopcem taki na oko 5-6 lat. I ten mały tak chodzi i chodzi i dorwał taką panią co z mężem pracuje (ona ma ponad 50 lat) i mówi do niej
-chłopiec: proszę Pani a ja jutro idę na urodziny do Gabrysu a w niedzielę do Huberta
- Pani : ooo to zabierz mnie ze sobą to choc tortu zjem\

chłopiec tak mysli i mysli i nagle podbiega do mamy podekscytowany jakby coś odkrył, szarpie ją i krzyczy : mamo, mamo zabierzmy ze sobą ta panią, no weź, no weź
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-29, 21:56   #1758
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Mam długi weekend Myslalam, ze będę miała dyżur, ale udało się i nie mam

Patrzcie na to http://www.youtube.com/watch?v=3rmVfTuNVJQ
super że masz długi week!
a filmik widziałam rewelacja - mąż powiedzial że ciekawszy niż sam ślub hahha

Cytat:
Treść usunięta
to ja jestem na tak - skoro masz poniedziałek wolny to jak najbardziej bynajmniej się bidulko podleczysz będziemy w telefonach jeszcze w niedziele się zdzwonimy albo sms
zdrowiej

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
W ogóle dziś stwierdziłam,że od nowa zaprojektuję nasz wiatrołap,bo szkoda mi wydawać 1 tyś zł na drzwi suwane i akurat będąc w ikei trafił mi się taki panel z materiału ,więc sama zrobię takie a la suwane drzwi tylko że z materiału teraz tylko Tż musi zabudować z płyty kartono-gipsowej rurki ,które wystają i zabieram się do dzieła Już nie mogę doczekać się efektu.
o super pokaż potem jak wyszło

Cytat:
kochana zapomniałam w tej bieganinie - doszedł mms super!! zresztą zaraz ci napisze
a pogoda będzie piękna!!! na bank!!!

to ja się z wami żegnam do wtorku/środy!! no chyba że bzyczka urodzi to wpadnę was powiadomić!!
bzyczko trzymam kciuki!!!!!
Rosi zdrowiej - i mam nadzieję że w poniedziałek pijemy kawę razem!!
Gucia baw się dobrze na panieńskim!!

BUZIAKIII udanego weekendu!!

kierunek dolny śląsk
Stary 2011-04-29, 21:57   #1759
Ana***
Zakorzenienie

Piję sobie piwko desperado wypiłam dopiero kilka łyków a już mnie się tak zawirowało, że hej jak nigdy

Kupiliśmy dzisiaj z mężusiem takie szklanki do napojów http://allegro.pl/luminarc-szklanki-...580718856.html 24szt

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2011-04-29 o 22:05
Stary 2011-04-29, 22:01   #1760
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
rosie ojj biedna, akysz nerwobolu!

atomufka niech oddaje kase, albo idz zakomunikuj ze juz tam nie przyjdziesz i ze CI zrypal fryzure i ze jak masz teraz po meiscie chodzic.
Co do wiatrolapu, ja tez chcialam ten panel zamiast drzwi, ale musialabym dac dwa, co mi sie srednio widzialo i zrezygnowalam. Ale pomysl fajny, a zimno CI nie bedzie leciec przez ten panel?No wlasnie jutro 30sty - sie obudzilam szybko meble pokaze jak w miare posprzatam, dzis sie wietrza mebelki, czesc ciuchow juz zaladowalam, ale jeszcze duuuzo pracy yhy moze jutro znajde chwile albo pojutrze. bo nie chcialabym abyscie z golym materacem ogladaly i zawalonym parapetem
W dodatku bez drzwi chyba tymczasowow zawoesze jakas zaslone na zazdrostce

madzia nie wysylaj mi na FB zaproszen, zwlaszcza dot. wizazu. moi znajomi nie musza wiedziec gdzie sie udzielam
No ja ten panel kupiłam za 20 zł yeah teraz tylko szynę muszę dokupić..A dlaczego ma mi zimno wiać?To ma być zamiast drzwi od szafy więc nie kumam

szafa

Stary 2011-04-29, 22:07   #1761
Ana***
Zakorzenienie

Exclamation Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Martucha udanej i cieplutkiej majówki!
Stary 2011-04-29, 22:17   #1762
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-04-29, 23:27   #1763
Gucia0987
Zakorzenienie

Rosi może najlepiej będzie Ci na podłodze? Czy bez różnicy czy miękko czy twardo?

Dalej negocjuje z mężem...

Martucha udanego weekendu! Bawcie sie dobrze, odpoczywajcie!

Ale się wkurzyłam!!!!! noż kurna! Człowiek się stara, wymyśla. Jutro z sis PM będziemy gonić jak z piórkiem ludzie to jednak są... napisalam dziewczyną, że składamy się po 20 zl na jedzenie i alkohol i że prezenty mile widziane. I jedna cizia - 1 pytanie- jak ona nie pije,to ile ma sie zlozyc 2 pytanie- a od kad to sie sklada na jedzenie na panienski czy nie lepiej kupic za to prezent wspolny.... tak... a będziemy siedzialy i patrzyly sie na siebie...ja pikole.... odechcialo mi sie wszystkiego.

maz powiedzial,zebym jej napisala, ze nie musi sie skladac jak nie chce - a jak siegnie reka po cos to bedzie HALT!

Stary 2011-04-30, 00:58   #1764
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

teraz doczytałam, ze William nie będzie nosił obrączki hm....
zamiast obraczki bedzie nosil złoty królewski sygnet

Cytat:
moj maz zgolil brode i wasy i jest do siebie niepodobny
zrobil probe na dluuugi weekend - z atydzien juz troche odrosnie
wooow to masz obcego faceta w domu

Cytat:
Mona dla mnie też kiedyś William był przystojny a teraz?? nie
dokladnie .. kiedys William byl bardzo fajny teraz zdecydowanie wolalabym Harrego jeszcze jak by kolor wlosow zmienil to juz calkiem

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
aa z Dianą tak też było, coś mi się kojarzy, że po rozstaniu Z Karolem też nie mogła być z synami, od czasu do czasu tylko się z nimi widywała i to było dla niej straszne i nie do przyjęcia, ale większego wyboru nie miała
Cytat:
.
z tego co wiem to przed slubem Diany i Karola nie bylo podpisywanej zadnej intercyzy .. i po ich rozstaniu bylo wiele problemow .. dlatego teraz chca uniknowac tego w razie rozwodu Williama i Kate ..

chyba obojetnie czy ona zostawi jego czy on ja to tak czy tak Kate traci prawo do opieki nad dziecmi .. dla mnie to chore

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Piję sobie piwko desperado wypiłam dopiero kilka łyków a już mnie się tak zawirowało, że hej jak nigdy

Kupiliśmy dzisiaj z mężusiem takie szklanki do napojów http://allegro.pl/luminarc-szklanki-...580718856.html 24szt
bardzo ladne

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
!

Ale się wkurzyłam!!!!! noż kurna! Człowiek się stara, wymyśla. Jutro z sis PM będziemy gonić jak z piórkiem ludzie to jednak są... napisalam dziewczyną, że składamy się po 20 zl na jedzenie i alkohol i że prezenty mile widziane. I jedna cizia - 1 pytanie- jak ona nie pije,to ile ma sie zlozyc 2 pytanie- a od kad to sie sklada na jedzenie na panienski czy nie lepiej kupic za to prezent wspolny.... tak... a będziemy siedzialy i patrzyly sie na siebie...ja pikole.... odechcialo mi sie wszystkiego.

maz powiedzial,zebym jej napisala, ze nie musi sie skladac jak nie chce - a jak siegnie reka po cos to bedzie HALT!
looo jezu co za panna moglas jej napisc ze nie musi sie z Wami zrzucac ale nie przyjdzie ze swoim sokiem i przekaskami ludzie to naprawde maja wyobraznie ...

i dobrze maz mowi

U nas przed domem i za .. jeszcze wiekszy zajgon

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 08:33   #1765
kliwia
Zakorzenienie

atomufcia bo ja wiatrolap kumam taki przedsionek do domu, co wiatr lapie jak sie wchodzi
Moja kolezanka miala te panele jako drzwi do szafy w zasadzie to te panele to byla cala szafa - w srodku byly rurki i polki do nich domontowane

gucia no to niech sie nie sklada i nic nie je
Stary 2011-04-30, 08:43   #1766
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

śliczna dziś pogoda

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

dokladnie .. kiedys William byl bardzo fajny teraz zdecydowanie wolalabym Harrego jeszcze jak by kolor wlosow zmienil to juz calkiem
no właśnie jakby kolor włosów zmienił, bo rudy facet to nie mój typ

Gucia co za laska ech...

Stary 2011-04-30, 10:07   #1767
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-04-30, 10:15   #1768
kliwia
Zakorzenienie

rosi a probowalas masc konską?? polecana przez masazystow, na wszelkie bole pomaga. Tylko musi byc zielona, bo czerwona niezle piecze!
No i do pracy to bym chyba sobie plaster rozgrzewajacy przykleila
Nie zapomnijcie zorbic fotek z tego spotkania !!!!!!!!!!
Stary 2011-04-30, 10:25   #1769
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-04-30, 11:51   #1770
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Rosi mi szybko pomogł ten plaster rozgrzewający z ketanolem + na noc właśnie maść końska zielona.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości