|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
ok nie będę pisać bo dzisiaj jak poprosilam o spotkanie to i tak cisza, więc sądzę że się do mnie już wcale nie odezwie...
![]() jak to boli, taki sprany mózg mam. wielkie wyzania miłości potem czary mary znikał bez słowa znów wyznania i znów znikał.. czuje się psychicznie okropnie jestem w straszym dołku chodzę jak naćpana. lepsze by było powiedzenie mi nara niż wiecznie coś t am spotkajmy się a potem i tak nei wychodzi.. matko.. nie mam siły idę beczeć.
|
|
#242 | |
|
Wtajemniczenie
|
mp_84, jestem jak najbardziej za czymś takim, bo sama o tym myślałam
Zawsze samoocena trochę w górę może pójść i może się kogoś ciekawego pozna ![]() Cytat:
|
|
#243 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie dziewczynki... Tak czytam te wszystkie posty wszystkie historie, w tym swoją i naprawdę można stracić wiarę w facetów.
Jak teraz zaufać komuś innemu? Boję się, że będę odrzucać każdego kto się napatoczy, bo nie będę potrafiła mu zaufać... Bo cały czas będę miała w pamięci to niepowodzenie... A jak następny się odkocha? Głupie to.
|
#244 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I co? i dupa. Zaufałam, a moje obawy okazały się słuszne. Wiecie co, na początku łatwiej mi było się nie odzywać niż teraz... |
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
i znów wysłałam mu smsa nie wiem po co jak i tak nie odpsize. pogratulujce mi debilizmu zlinczujcie cokolwiek, tylko zebym tego juz nie robiła.
upadłam tak nisko ze sama w to nie wierze. a on pewnie w piórka obrasta jaki to jest wspaniały że za nim "sikam'.
|
|
#246 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Masz rację, łechtasz tylko jego ego, jak widzi, że Tobie zależy mimo że Cię traktuję jak @#$$%&$# Zobaczysz, że to jeszcze nie koniec przygód z tym panem, bo jak Ty sobie odpuścisz to on się odezwie. Tylko wtedy Ty musisz mieć na tyle siły, żeby go olać. To pewnie nie jest wymarzona majówka, ale wyjdź gdzieś ze znajomymi i nie pisz więcej do niego. Jest piątek, wieczór... koleś pewnie nieźle się gdzieś bawi podczas gdy Ty zachodzisz w głowę, co on w ogóle odwalił. On ma to w dupie. I Ciebie też. Wybacz, ale taka jest prawda. Najwyższa pora, żebyś Ty też zaczęła mieć do niego taki stosunek. |
|
|
|
|
#247 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
któraś z dziewczyn tutaj pisała "nie dopuść do sytuacji w ktorej eks patrzy na telefon i myśli "o nie to znowu ona" "
|
|
|
|
|
#248 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Temu od jakiegoś czasu twierdzę, że trzeba sobie robić odpoczynki od tego wątku.
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
ja też walczę dzielnie z tym żeby nie napisać czasu. znajomi uświadamiają mi cały czas żebym tego nie robiła, żebym się nie płaszczyła. w końcu On chciał 'odpocząć' - nie ja. teraz czuje złość, czuje się silna. boję sie tylko położyć na łóżku, leżał na nim prawie 2 lata. boję się nocy, bo wtedy wszystko najbardziej wraca. człowiek czuje chłód, i pustkę niesamowitą. włącza się taki młyn w głowie.. więc pewnie na noc wyłącze telefon żeby czasem się nie złamac i nie napisać mu jak kocham, tęsknie i mi Go brak. jutro raczej wyjdę ze znajomymi.. On korzysta z przerwy zapewne , a ja płaczę.. to nie sprawiedliwe..
|
|
#250 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zmieniłam kolor włosów i jestem fajna
|
|
|
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pewnie że jestes fajna. ! to zmiana to znak dla ludzi że ewidentnie coś w Twoim życiu się zmieniło, coś sie wydarzyło i wpłynęło na Ciebie.
|
|
|
#252 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Dajemy się szmacić w imię miłości i w konkretnej chwili nam z tym dobrze, wierzymy że robimy dobrze, że trzeba walczyć do końca, bo miłość cierpliwa jest, łaskawa jest i wszystko wybaczy. A potem przychodzi trzeźwość myśli, spojrzenie w lustro...i...o faaaaaaaaaaak...on znowu ma we mnie dziurę do bzykania, on znowu zrobił ze mnie podnóżek, on znowu się ze mnie śmieje, znowu pozwoliłam na to, żeby mnie wykorzystał, omamił słodkimi słówkami i poszedł w dal z ego tak wielkim, że przebiło sufit. Straszne uczucie, taka świadomość. Gorsze niż ból złamanego serca. Ja właśnie się zabieram za frenczyk na stopach ![]() Być kobietą...fryzjer, kosmetyczka...i od razu świat pięknieje
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'pożyczę' sobie to i zapiszę w moim notatniku.
|
|
|
#254 | |
|
Zadomowienie
|
Znowu się pokłócilam z Nowym.....
do tego nie widzielismy sie dwa tygodnie,dzisiaj przyjechał, ale sie nie spotkaliśmy bo z wielką ekipą znajomych (raczej jego znajomych), jedziemy jutro rano na majówkę. On teraz jest z kolegą wiec sytuacji, nie wyjaśnimy, jutro jedziemy autem ale nie będziemy sami wiec też nie pogadamy, na miejscu tym bardziej nie będziemy sami bo nie po to się jedzie na taki wyjazd.Ja już sama nie wiem, o co chodzi o takie bzdury się kłocimy.... teraz o ten wyjazd bo On myślami jest już na pijackiej imprezie, w ogóle się nie zastanawia co trzeba ze sobą na te 4 dni zabrać, skoro nie będzie sklepów otwartych ani nic. Już się zdenerwowałam bo o wszystkim ja musze myśleć. Albo powiem inaczej, ja lubie miec jednak pewne rzeczy zaplanowane, on nie.... wiec według niego ja stwarzam problemy. Nie wiem dla mnie to istotne, co będziemy jeść, czy mamy wziąć śpiwory, czy nie, czy będzie tam lodówka żeby schować mięso które się może popsuć Przez te myśli nie moge się zrelaksować i nawet się nie ciesze z tego wyjazdu....![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
teraz schnie
|
|
#255 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Ofelia - ale po co Ty się nim przejmujesz? Niech weźmie co chce, Ty weź co chcesz. Jak mu dupka zmarznie albo się czymś przytruje, to się nauczy
|
|
#256 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz czujesz się silniejsza, uważasz, że nie będziesz się płaszczyć, że nie napiszesz. Ale jeśli on się nie będzie odzywał to będziesz bliska tego, żeby napisać, błagać, poniżyć się. Zwykle tak jest niestety. I właśnie w takich momentach ten wątek pomaga. Bo jaa tutaj co chwile prosiłam, żeby ktoś mnie kopnął w tyłek, bo jak nie to za 10 min się odezwe do eksa. Chętnych nigdy nie brakowało ;p strasznie się cieszę, że tu trafiłam. W ogóle ta Wasza przerwa ma jakiś 'termin', czy masz po prostu czekać, aż on się raczy odezwać? Cytat:
Też dzisiaj malowałam paznokcie. Ale na dłoniach ![]() Mam taką potrzebę zmiany swojego wyglądu, ale nie odważe się założyc wątku na metamorfozach więc będe eksperymentowac metodą prób i błedów. Jak coś nie wyjdzie to wtedy sie bede martwic
|
||
|
|
|
#257 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
biedna Ona musi mnie słuchać Za dużo się przejmuje, zamiast się cieszyć, że wyjeżdzam na weekend majowy to się zadręczam.No i się wkurzyłam na niego, że w niczym nie jest zorientowany, jakbym mu nie przypomniała to nawet nie miałby pod czym spać. Potem On powiedział, że następnym razem zorganizuje sobie wyjazd sama tak jak bede chciała, oczywiscie wszystko było przybrane przekleństwami i sie rozłączył, poszedł z kumplem kupować wódke i koniec historii![]() Mamy jechać jednym samochodem, jeszcze niewiadomo czy będzie taki "łaskawy" i mnie zabierze ![]()
"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży, Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi , A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz I walizkę ma spakowaną już ... " Edytowane przez Ofelia 20 Czas edycji: 2011-04-29 o 23:07 |
|
|
|
|
#258 |
|
po drugiej stronie szafy
|
sheneedslove - wiesz o tym, że podporządkowywanie swojego życia pod eksa, próba udowodnienia czegoś eksowi, który wolał flaszkę od Ciebie, jest niezdrowa?
Musisz udowodnić sobie, że facet alkoholik to nie jest to, o czym marzysz. Trzeba dać czasowi czas... ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Ofelia - nie matkuj mu. Dorosły jest, umie o swój tyłek zadbać. A jak nie, to jego problem. Ja go akurat rozumiem, mam dość beztroskie podejście do takich spraw. Nie będzie lodówki? To nie, zrobi się grilla pierwszego dnia i się wszystko podpiecze, a potem się tylko będzie podgrzewać. Nie ma śpiworów? Oj tam, bluza jest. Zero wniku, jakbym miała się tak stresować pierdołami (tak, dla mnie to pierdoły), to bym nigdzie nie jechała. Ciebie też rozumiem, macie inne charaktery, pedant z bałaganiarzem zawsze będą mieli problemy z dogadaniem się. Ale żeby aż się żreć o to? Eee... Nie jest przypadkiem tak, że masz żal, że nie chce spędzić czasu tylko we dwoje, przed wyjazdem?
|
|
#259 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Brak kontaktu najlepszym lekarstwem
|
|
#260 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziękuje za ciągle uświadamianie, co robię źle i ukierunkowywanie na właściwy tor myślenia. Lecę spać, bo ledwo żyję. Dobranoc wszystkim. I snów bez eksów życzę ![]() Papa ;* |
|
|
|
|
#261 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Śpij spokojnie
|
|
|
#262 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja to jestem bałaganiarzem gorszym od niego, ale jeżeli chodzi o wyjazdy, wyjścia to lubie mieć trochę czasu, żeby sie przygotować, niczego nie zapomnieć itd. ![]() A co do tego, żebyś nie jechała. To właśnie mnie już dawno przeszła ochota żeby jechać, bo wszystkim sie przejmuje i wszystko biore do siebie. On się mnie pytał czy się spotkamy dzisiaj, bo się dawno nie widzieliśmy, ale ja się nie zgodziłam. Wiedziałam, że w mieście będzie około 20, a ja cały dzień latałam, załatwiałam różne sprawy, potem sie uczyłam, wiec pod wieczór chciałam się na spokojnie ogolić, wykąpać, paznokcie pomalować i takie inne pierdoły
|
|
#263 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Nauczycielką jestem, nie z takich tekstów musiałam sens wygrzebać
jeszcze w obcym języku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#264 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No wiem wiem, dzisiaj ja jestem ta zła
|
|
#265 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Bo to zła kobieta była
|
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez czuje własnie że On i tak to zakonczy, tylko że nie miał odwagi mi tego powiedzieć wprost od razu. dlatego stwierdził że chce czasu żeby pewnie mnie przygotowywać do życia bez Niego.. nie ma terminu. powiedział 'trochę czasu', sam nie umiał określić ile, nie wiedział. dodał tylko : 'przeciez nie rok'.. mam iskierkę nadziei, ale przeczuwam wielki koniec. nie wiem jak i od czego zacząć układać sobie życie. wszystko muszę przewartościować teraz, pozmieniać. wczesniej był tylko On i On. zrezygnowałam ze wszystkiego, ze wszystkich znajomych. żyłam jak w zakonie. i czekałam ciągle na Niego. spędziłam 2 lata w domu.. przecież to jest żałosne!
|
|
|
#267 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam ochote do niego zadzwonic albo napisac i zapytac co tam u niego i jakie ma plany na majówke, ale wiem ze jak to zrobie to bede zalowala. tyle juz czasu wytrzymalam bez kontaktu...a tak to znowu bedzie wiedzial ze o nim mysle, tesknie i ze mi nie przeszlo... ale zrobilam pierewszy krok aby się "odciąć"- konto na sympatii
|
|
|
|
#268 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dopiero teraz bylam w stanie wejsc na ten watek po 3 tygodniach nie bycia z nim.. czuje sie jak wrak czlowieka. pozatym witam mam nadzieje ze moge sie przylaczyc---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- ponizam sie przed nim ciagle, wydzwaniam jak glupia a on ma mnie w dupie, powiedzial mi jz tyle slow ze normalna dziewczyna by sobie odpuscila, niee ja musze dalej tak robic, pozatym pisal juz z jakas dziewczyna .. po 3 tygodniach ! a bylismy ze soba prawie 1,5 roku |
|
|
|
|
#269 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co Ci powiedział? Jedynym wyjściem z tej chorej sytuacji jest nie odzywanie się... |
|
|
|
|
#270 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie
![]() Ja za chwile jade, niestety ciągle jesteśmy pokłóceni o bzdury, zobaczymy jak będzie, ale wrzucam na luz ![]() Wracam we wtorek, to opowiem wszystko
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.

Zawsze samoocena trochę w górę może pójść i może się kogoś ciekawego pozna 
Jak teraz zaufać komuś innemu? Boję się, że będę odrzucać każdego kto się napatoczy, bo nie będę potrafiła mu zaufać... Bo cały czas będę miała w pamięci to niepowodzenie... A jak następny się odkocha?