Krakowianki po dziesięciokroć ;) - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-30, 13:06   #4831
cholernarejestracja
Copyraptor

Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
w sumie ciekawa jestem jak wygląda taniec brzucha

no ja dostałam zaproszenie od niej na fb, ale z przykrością muszę odmówić, bo teściowa przyjeżdża

a co do motocykla - mnie wystarczyłby skuterek, chciałabym mieć
Rewelacyjnie wygląda no, dajcie się skusić, potrzebuję motywacji

I ja myślałam nad skuterkiem, ale to w sumie może jeździć maksymalnie 50km/h i pierdzi...to jednak trochę przymało dla mnie. Co do tego, że kierowcy nie uważają, to się trochę nie zgadzam - uważają dokładnie tak samo jak na motocykle czy rowery, przynajmniej ja. Bo mija się toto tak samo. Inna rzecz, że ludzie na skuterkach się usiłują wpychać w każdą najmniejszą szczelinę w korku przy stojących autach, co jest zwyczajnie nielegalne, bo nie można jechać OBOK innego pojazdu. A później się dziwią, że auta ruszają, a oni nagle nie mają miejsca

Ale fakt, że po ulicach rowerem trochę strach jeździć ja mam zawsze stres, jak się kończy ścieżka rowerowa i trzeba trochę koło aut popedałować...

Odebrałam części gorzej, że w aucie znów obroty świrują ale nic mi już dziś humoru nie zepsuje, nie pozwolę sobie
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 13:16   #4832
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Ups, syn szewca ma już żonę Ja to mam pecha!

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 13:19   #4833
baajeczna2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Też nie mam jasnych szpilek Bałabym się, że od razu je ubrudzę i potem będzie klops... Ale za to koralowe espadryle I kupiłam dzisiaj materiał w takim samym kolorze na marynarkę I jeszcze udałam ponad 60zł w drogerii Łącznie poszło mi dzisiaj ponad 150zł A dopiero wczoraj dostałam wypłatę
kurcze, ale marza mi sie takie szpilki w kolorze nude.. nie widzialyscie gdzies jakis ladnych?
150zl to i tak nie tak zle kochana w koncu to ostatnie zakupy w tym miesiacu ;p

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Jedyny sport, jaki lubię uprawiać, to rower. Innych nie lubię, nie sprawiają mi przyjemności. A że rower mam gdzieś zamknięty u babci, z przyjemnością sobie tyję, jedząc białą bułkę i pijąc colę od czasu do czasu
ja tez sobie z przyjemnoscia teraz siedze, jem i tyje. ogladam tvn style- dziewczyna ma zaburzenia i je non stop krede

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
I ja myślałam nad skuterkiem, ale to w sumie może jeździć maksymalnie 50km/h i pierdzi...to jednak trochę przymało dla mnie. Co do tego, że kierowcy nie uważają, to się trochę nie zgadzam - uważają dokładnie tak samo jak na motocykle czy rowery, przynajmniej ja. Bo mija się toto tak samo. Inna rzecz, że ludzie na skuterkach się usiłują wpychać w każdą najmniejszą szczelinę w korku przy stojących autach, co jest zwyczajnie nielegalne, bo nie można jechać OBOK innego pojazdu. A później się dziwią, że auta ruszają, a oni nagle nie mają miejsca

Ale fakt, że po ulicach rowerem trochę strach jeździć ja mam zawsze stres, jak się kończy ścieżka rowerowa i trzeba trochę koło aut popedałować...
to kupujemy sobie wspolny skuter na spole i zobaczymy, jak nam bedzie szlo

the less you care, the happier you are.
baajeczna2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 13:20   #4834
cholernarejestracja
Copyraptor

A, i jeszcze chciałam rzec, że te karnety na taniec brzucha później też mają tanie, bo 75zł to dobra cena. W większości miejsc śpiewają 85-100.
Stary 2011-04-30, 13:30   #4835
kamakrk
Zadomowienie

Da się ugotować na parze pierś z indyka?

[perfectaA]349201[/perfectaA]
kamakrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 13:30   #4836
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez kamakrk Pokaż wiadomość
Da się ugotować na parze pierś z indyka?
Jak najbardziej tylko mocno przypraw, bo parowane rzeczy wychodzą bardziej mdłe niż smażone czy pieczone
Stary 2011-04-30, 13:32   #4837
kamakrk
Zadomowienie

cholerka dziękuję bardzo.

A jak chcę do niego dorobić brokuła to mogę w tym samym czasie wsadzić go na tą siatkę i gotować razem?

Stary 2011-04-30, 13:34   #4838
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
cholerka dziękuję bardzo.

A jak chcę do niego dorobić brokuła to mogę w tym samym czasie wsadzić go na tą siatkę i gotować razem?
Możesz, ale brokuła trochę później, żeby się w miarę równo zrobiły - jak wsadzisz razem, to jak pierś dojdzie, to brokuły już będą papką
Stary 2011-04-30, 13:35   #4839
kamakrk
Zadomowienie

Właśnie zastanawiam się czy wcześniej je wyjąć czy później włożyć.

Stary 2011-04-30, 13:42   #4840
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Właśnie zastanawiam się czy wcześniej je wyjąć czy później włożyć.
A wolisz zimne czy ciepłe?
Stary 2011-04-30, 13:49   #4841
rejected_darling
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
IBAN (czyli numer konta) ma 22 znaki poczynając od GB, a SWIFT (czyli BIC) 11?
IBAN 22, BIC 8. Ale właśnie o IBAN mi się system burzy, że jest nie halo ^^

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
2 miesiąc z rzędu dostałam okres w tym samym dniu, co koleżanka z pracy, która siedzi obok mnie Chyba nasze feromony dobrze na siebie wpływają
Podobno kobiety, które często razem przebywają dostrajają się do siebie. Ja tak miałam z mamą i siostrą zanim przeszłam na hormony, dostawałyśmy dzień po dniu wszystkie 3

Cytat:
zależy, ale raczej ciasto np makowiec, szarlotka itd - to ciasto. ale na takiego zwykłego "kręciołka" z jakimiś owocami to mówię także i placek

Rejected, Cholerka
, nie ma którejś z Was? właśnie dziś wieczorem dowiedziałam się, że od jutra mam zapisy na kursy i mam sobie ułożyć plan na przyszły rok, a ja nic nie wiem i ogólnie dupa
Ciasto. Placek to tylko z owocami, właśnie taki szybko kręcony, najczęściej na piaskowe z owocami mówi się u mnie placek.
Ja polecam kursy u Brocławika - psych. organizacji i dynamika małych grup. Babka z ekonomii jest super, a twój rocznik ma za to więcej pkt niż my Jak chcesz coś przyjemnego za dużo punktów to idź na kursy z dwujęzyczności u Wodnieckiej. Z kursów na nie: do Stockiego tylko pod przmusem, a u Łosiaka (stres) nudno jest przeokrutnie :P a jeśli chcesz pomocy takiej step by step jak się rejestrować, to daj mi znać na PW

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
A z przyjemnością pospamuję!

Królowa pięknie wygląda w tej żółci; jak słoneczko
Kate bardzo mi się podoba, tak skromnie wygląda. I siostra Kate, Philippa, też ma ładną suknię, ale cały czas myślałam, że się rozłoży na tym dywanie
Mój men stwierdził wczoraj radośnie oglądając wiadomości wieczorne "O, Lizzie się przebrała za banana!"

Cytat:
A ja zaraz jadę po części i monitor do mojego kombajnu przywiozę je do domu, później jadę znów do Akwarium, a później na koncert love Rejected, o ile to wciąż aktualne, bo się umawiałyśmy wieki temu
Aktualne, muszę po drodze zaliczyć bankomat na poczet tych piw start o 20.30 planowo, więc pewnie koło dziewiątej zaczną
rejected_darling jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 14:19   #4842
cholernarejestracja
Copyraptor

Dobraaa wcześniej będę u Akwarysty, nie wiem kiedy mnie wyrzuci, ale to kilkaset metrów dalej jest, więc najwyżej będę wcześniej. I rzęch szaleje, więc jadę trajtkiem, wyobraź sobie, że nawet to piwo odbiorę! Guma i Kasia się wybierają?

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Dziewczyny, straszne buncloki dostałam...jakaś krewna mojej cioci sobie sprowadziła buty specjalnie z Włoch, i okazały się za duże, na moją kuzynkę z kolei za małe, a na mnie jak na złość pasują idealnie...wygodne są jak marzenie, chodzi się jak na płaskim, problem tylko w tym, że kompletnie mi się nie podobają no ale wzięłam, bo i tak leżały i się kurzyły...co ja mam z tym zrobić?

http://i17.photobucket.com/albums/b8.../buciochy1.jpg
http://i17.photobucket.com/albums/b8.../buciochy2.jpg
Stary 2011-04-30, 14:26   #4843
kamakrk
Zadomowienie

A jaki to rozmiar?

Moje pół tarasu doprowadzone do użytku. Daje im czas do wtorku. Jak nie zrobią ze swoją częścią porządku to pogadamy inaczej.

Stary 2011-04-30, 14:27   #4844
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Dziewczyny, straszne buncloki dostałam...jakaś krewna mojej cioci sobie sprowadziła buty specjalnie z Włoch, i okazały się za duże, na moją kuzynkę z kolei za małe, a na mnie jak na złość pasują idealnie...wygodne są jak marzenie, chodzi się jak na płaskim, problem tylko w tym, że kompletnie mi się nie podobają no ale wzięłam, bo i tak leżały i się kurzyły...co ja mam z tym zrobić?

Chodzić! Do tego tylko jakiś czerwony dodatek i buty na lato idealne

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2011-04-30, 14:29   #4845
cholernarejestracja
Copyraptor

39...myślałam o jakiejś zwiewnej sukience + czerwona bransoletka i kolczyki może tylko ta słoma tam mnie wkurza, nie lubię jej w butach...
Stary 2011-04-30, 14:30   #4846
kamakrk
Zadomowienie

Przesadzasz...

Nie są złe. Dobrze wkomponowane będą super wyglądać.

Stary 2011-04-30, 14:31   #4847
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Przesadzasz...

Nie są złe. Dobrze wkomponowane będą super wyglądać.
Nie no, nie tragizuję z tego powodu, po prostu nie podobają mi się takie koturny, tak jak np. legginsy
Stary 2011-04-30, 14:32   #4848
kamakrk
Zadomowienie

Ooo... Z czarnymi legginsami i czerwoną letnią sukienką fajne by były

Stary 2011-04-30, 14:38   #4849
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baajeczna2 Pokaż wiadomość
każda wymówka jest dobra, skąd ja to znam nie wykręcaj się ;p!
Oj tam

Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
No ja tam nie rozumiem jak można nic nie robić Wczoraj byłam ze współlokatorami na siłowni, dzisiaj też ich wyciągam na 11 W sumie strasznie fajnie, że są zmotywowani
No i rozważam spełnienie kilku marzeń:
- kurs instruktora fitness
- kurs technik dietetyk
- zrobienie prawa jazdy na motocykl
- kupno motocyklu
No i jeszcze ta nieszczęsna nauka gry na perkusji...

Dokładnie wtedy
Dziękuję
Ziaję polecam a jak ktoś chce mieć cudownie gładką skórę, to polecam Oliwkę Rebuild To jest mój hit.
Motocykl ja mam takie plany jak Cholerka, czyli jak będę duża i bogata to sobie kupię a póki co doskonale jazdę samochodem, ale z dość marnym skutkiem

A ta oliwka Rebuild to taka do stosowania codziennie się nada bez półgodzinnego masażu, czy niebardzo? Bo na szałowym wątku pisałaś, że używasz jej oglądając House'a

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Jest taka strona snuper.pl i tam zbierają w jednym miejscu z wszystkich (a przynajmniej z wielu) tych stron
Dobrze wiedzieć

Cytat:
ja mogłabym też kupić ze 2 kupony, z tym że nie wiem czy mi się spodoba a z kolei jak się spodoba... to w regularnej cenie sporo wychodzi :/
mnie pasuje.... hmmm.... wieczory to prawie wszystkie poza wtorkiem i weekendami gdy jestem w domu, a z rańca to w poniedziałek tak do 10, środę, czwartek nie bardzo rano, no a piątek mam ćwiczenia o 8...
w sumie ciekawa jestem jak wygląda taniec brzucha
W poniedziałki nie mogę rano, bo mam zajęcia wieczory mi w sumie pasują, ale często się gdzieś szlajam i późno wracam albo jestem padnięta, albo z kolei jest dużo do zrobienia, albo mam miliard innych powodów, które skutecznie utrudniają jakieś regularne umawianie się na bieganie sądzę, że jak zakupię karnet to bardziej się zmobilizuję, tak żeby chociaż raz w tygodniu pójść, a w pozostałe dni np. biegać, pojeździć na rowerze czy coś

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Pisałyście wczoraj o wesołym miasteczku w Chorzowie? http://www.groupon.pl/deals/krakow/w...ampaign=Varies

Tak właśnie.

Edytowane przez ola_gie
Czas edycji: 2011-04-30 o 14:37
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 14:44   #4850
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
chciałam sobie kupić, odłożyłam nawet kasę i w ogóle, ale rodzice kategorycznie mi zabronili..
ja tam z rodzicami o tym nie mówiłam, to i tak póki co marzenia chodzi o to, że nie mam prawa jazdy i mimo wszystko prędzej będzie mnie stać na skuterek niż na samochód.

Cytat:
Napisane przez rejected_darling Pokaż wiadomość
Ja polecam kursy u Brocławika - psych. organizacji i dynamika małych grup. Babka z ekonomii jest super, a twój rocznik ma za to więcej pkt niż my Jak chcesz coś przyjemnego za dużo punktów to idź na kursy z dwujęzyczności u Wodnieckiej. Z kursów na nie: do Stockiego tylko pod przmusem, a u Łosiaka (stres) nudno jest przeokrutnie :P a jeśli chcesz pomocy takiej step by step jak się rejestrować, to daj mi znać na PW
dziękuję
nie no, sam proces rejestracji już ogarnęłam, ale nie rozumiem nic jak to jest z rekrutacją na ścieżki. u mnie kilka dziewczyn JUŻ dostało się na sądową bo poszło na spotkanie dla 3 roku, a o niektórych nic nie słychać. jak to jest np z reklamową?

Cytat:

nie są takie straszne można je fajnie zestawić, mnie by się takie mogły przydać tylko że na niższej koturnie no i nie czerwone, bo do niczego bym nie dopasowała.

ej, Cholerko... a co z tą reklamacją? bo mnie się chyba w końcu nie wysłał ten ostatni mail (jakiś błąd w Thunderbirdzie wyskakiwał), miałam to odłożyć na później i zapomniałam....

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
W poniedziałki nie mogę rano, bo mam zajęcia wieczory mi w sumie pasują, ale często się gdzieś szlajam i późno wracam albo jestem padnięta, albo z kolei jest dużo do zrobienia, albo mam miliard innych powodów, które skutecznie utrudniają jakieś regularne umawianie się na bieganie sądzę, że jak zakupię karnet to bardziej się zmobilizuję, tak żeby chociaż raz w tygodniu pójść, a w pozostałe dni np. biegać, pojeździć na rowerze czy coś
tak myślałam, że trudno będzie się zgrać
nie mam roweru, ale intryguje mnie ten fitness i taniec brzucha może spróbujemy?

Edytowane przez kasiencja
Czas edycji: 2011-04-30 o 14:46
kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 14:55   #4851
baajeczna2
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie no, nie tragizuję z tego powodu, po prostu nie podobają mi się takie koturny, tak jak np. legginsy
eee, nie są złe!

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Pisałyście wczoraj o wesołym miasteczku w Chorzowie? http://www.groupon.pl/deals/krakow/w...ampaign=Varies
jedziemy ?

Cytat:
ja tam z rodzicami o tym nie mówiłam, to i tak póki co marzenia chodzi o to, że nie mam prawa jazdy i mimo wszystko prędzej będzie mnie stać na skuterek niż na samochód.
to ja już miałam wszystko gotowe i co? klops.. :< niestety, mieszkam z nimi więc nie mogłabym przed nimi ukryć swojego zakupu ;p

Stary 2011-04-30, 15:00   #4852
cholernarejestracja
Copyraptor

Kasiencja, no czekałam aż mi dasz znać co z kosztami wysyłki, a później też mi wyleciało

Spróbuję coś z tymi butami pokombinować, w takim razie
Stary 2011-04-30, 15:29   #4853
rejected_darling
Raczkowanie

Cytat:
Dobraaa wcześniej będę u Akwarysty, nie wiem kiedy mnie wyrzuci, ale to kilkaset metrów dalej jest, więc najwyżej będę wcześniej. I rzęch szaleje, więc jadę trajtkiem, wyobraź sobie, że nawet to piwo odbiorę! Guma i Kasia się wybierają?

Kasia i Guma dzisiaj mają swoją imprezę z okazji pierwszej poważnej wypłaty Ale będziesz miała niepowtarzalną okazję poznać moją siostrę bo przyjeżdża do mnie za jakieś 2 godziny (i dlatego powinnam chałupę ogarniać, a nie na wiz siedzieć )
A buty sprzedaj, innego przeznaczenia dla tych cuśów nie widzę

Cytat:
dziękuję
nie no, sam proces rejestracji już ogarnęłam, ale nie rozumiem nic jak to jest z rekrutacją na ścieżki. u mnie kilka dziewczyn JUŻ dostało się na sądową bo poszło na spotkanie dla 3 roku, a o niektórych nic nie słychać. jak to jest np z reklamową?
Rekrutacja na każdą ścieżkę jest zawsze ogłaszana na stronie instytutu. Teraz chyba trwa/kończy się na organizację. Reklama jest zwykle po wynikach z organizacji. Generalnie zwykle jest tak urządzone, żebyś wiedziała czy cię przyjęli, zanim w ataku paniki spróbujesz się zapisać na kolejną ścieżkę. Więc zaglądaj do netu. Ja w zeszłym roku własnie w kwietniu już wiedziałam że mnie przyjęli na ścieżkę
Ważne jest to, że wszystkie ścieżki są do zrobienia w 2 lata spokojnie, więc dużo ludzi zaczyna je dopiero od 4 roku Jedynie z organizacją jest więcej roboty, bo żeby zaliczyć trzeba mieć 45ects z przedmiotów ścieżkowych, a na wszystkich innych tylko 20
A cholerka jest chyba na reklamie, więc niech się spowiada
Stary 2011-04-30, 15:34   #4854
cholernarejestracja
Copyraptor

Nono, było ogłoszenie na stronie instytutu, że się zaczynały/trwały/kończyły zapisy na reklamę

Rejected, spoko, ze mną się chyba Akwarysta przykula, bo zadeklarował chęć Nie wyrzucimy go, cooo?

I boziu, ja też chcę taką imprezę jak oni
Stary 2011-04-30, 16:24   #4855
baajeczna2
Wtajemniczenie

przepraszam Was baardzo, ale widziałyście to?
http://kwejk.pl/obrazek/63743/ksi%C4...e,william.html

Stary 2011-04-30, 16:59   #4856
lalaith
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rejected_darling Pokaż wiadomość

Podobno kobiety, które często razem przebywają dostrajają się do siebie. Ja tak miałam z mamą i siostrą zanim przeszłam na hormony, dostawałyśmy dzień po dniu wszystkie 3

E tam, ja mam dwie siostry z którymi mieszkam i u nas to się nie sprawdza kompletnie
Stary 2011-04-30, 17:05   #4857
rejected_darling
Raczkowanie

Cytat:
Nono, było ogłoszenie na stronie instytutu, że się zaczynały/trwały/kończyły zapisy na reklamę

Rejected, spoko, ze mną się chyba Akwarysta przykula, bo zadeklarował chęć Nie wyrzucimy go, cooo?

I boziu, ja też chcę taką imprezę jak oni
Kij impreza, ja chcę wypłatę

Nie wiem, kim jest Akwarysta, ale nikogo wyrzucać nie będę, obiecuję ^^ Ale piwo tylko tobie stawiam
Stary 2011-04-30, 17:53   #4858
lalaith
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość

co do wiśni- widzę że chętnych jest więcej niż słoiczków, a po jednej Wam nie będę wydzielać, więc przyniosę na spotkanie i zjecie ze smakiem. ciekawe czy ich popularność wynika z faktu, że to wiśnie czy że są alkoholizowane

Ja uwielbiam wiśniówkę z wisienkami w środku. To połączenie

Cytat:
a widziałyście Beatrycze i Eugenie? http://www.flickr.com/photos/british...4994/lightbox/ ?

Czy tylko ja mam w d..ie cały ten ślub ?

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Ecrulo - gratulacje, należy Ci się!
Nie myślałaś o kursie instruktorskim? Za parę lat, jak studia pokończysz jedne, drugie i trzecie
Moja kumpela zrobiła i baardzo się opłacało
Nigdy nie trenowała jakoś specjalnie, a po kursie w Krakowie jest mnóstwo ofert pracy dla trenerów, i zarobić można sporo, zwłaszcza instruktorzy aqua aerobiku bo ich jest w PL najmniej, więc trzepią dobrą kasę

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Ale patrz co znalazłam i kusi mnie organizacja zamówienia
http://www.fitomed.pl/koncentraty-ko...klep_k/?idk=17
Jakie tanie szampony, i odżywki, i żele pod prysznic, i hydrolaty 500ml
Tylko że ja wszystko mam i nic nie potrzebuję

Cytat:
Taniec brzucha gdybyście się decydowały, to ja też się zapiszę wzięłabym sobie od razu ze trzy kupony
A skąd te kupony?? I za ile???

SdC kiedy zamawiasz z allegro, bo rozkminiam szampon ?

Edytowane przez lalaith
Czas edycji: 2011-04-30 o 17:55
lalaith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 18:27   #4859
Melka88
Zakorzenienie

Ineso, wiem że wałkowane jest to po raz setny, ale muszę zapytać.. Czy filtry Dax są fotostabilne ? Kupiłam sobie w makro spf 50 do twarzy za niecałe 15 zł chyba.. Soraya 30 była za 12
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 18:46   #4860
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Melka sprawdź sobie, czy ma Tinosorb albo Mexoryl, jak ma Parsol tylko to jest niestabilny, a jak Parsol z innymi filtrami to może być stabilny

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości