|
|
#4831 | |
|
Copyraptor
|
Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)
Cytat:
no, dajcie się skusić, potrzebuję motywacji I ja myślałam nad skuterkiem, ale to w sumie może jeździć maksymalnie 50km/h i pierdzi...to jednak trochę przymało dla mnie. Co do tego, że kierowcy nie uważają, to się trochę nie zgadzam - uważają dokładnie tak samo jak na motocykle czy rowery, przynajmniej ja. Bo mija się toto tak samo. Inna rzecz, że ludzie na skuterkach się usiłują wpychać w każdą najmniejszą szczelinę w korku przy stojących autach, co jest zwyczajnie nielegalne, bo nie można jechać OBOK innego pojazdu. A później się dziwią, że auta ruszają, a oni nagle nie mają miejsca Ale fakt, że po ulicach rowerem trochę strach jeździć Odebrałam części ale nic mi już dziś humoru nie zepsuje, nie pozwolę sobie
|
|
|
|
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
Ups, syn szewca ma już żonę
Ja to mam pecha!
|
#4833 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
150zl to i tak nie tak zle kochana w koncu to ostatnie zakupy w tym miesiacu ;pCytat:
Cytat:
|
|
#4834 |
|
Copyraptor
|
A, i jeszcze chciałam rzec, że te karnety na taniec brzucha później też mają tanie, bo 75zł to dobra cena. W większości miejsc śpiewają 85-100.
|
|
|
|
#4835 |
|
Zadomowienie
|
Da się ugotować na parze pierś z indyka?
|
|
|
|
#4836 |
|
Copyraptor
|
Jak najbardziej
|
|
|
|
#4837 |
|
Zadomowienie
|
cholerka dziękuję bardzo.
A jak chcę do niego dorobić brokuła to mogę w tym samym czasie wsadzić go na tą siatkę i gotować razem? |
|
|
|
#4838 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4839 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie zastanawiam się czy wcześniej je wyjąć czy później włożyć.
|
|
|
|
#4840 |
|
Copyraptor
|
A wolisz zimne czy ciepłe?
|
|
|
|
#4841 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja polecam kursy u Brocławika - psych. organizacji i dynamika małych grup. Babka z ekonomii jest super, a twój rocznik ma za to więcej pkt niż my Jak chcesz coś przyjemnego za dużo punktów to idź na kursy z dwujęzyczności u Wodnieckiej. Z kursów na nie: do Stockiego tylko pod przmusem, a u Łosiaka (stres) nudno jest przeokrutnie :P a jeśli chcesz pomocy takiej step by step jak się rejestrować, to daj mi znać na PW ![]() Cytat:
Cytat:
start o 20.30 planowo, więc pewnie koło dziewiątej zaczną
|
|||||
|
|
|
#4842 |
|
Copyraptor
|
Dobraaa
Guma i Kasia się wybierają?---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Dziewczyny, straszne buncloki dostałam...jakaś krewna mojej cioci sobie sprowadziła buty specjalnie z Włoch, i okazały się za duże, na moją kuzynkę z kolei za małe, a na mnie jak na złość pasują idealnie...wygodne są jak marzenie, chodzi się jak na płaskim, problem tylko w tym, że kompletnie mi się nie podobają http://i17.photobucket.com/albums/b8.../buciochy1.jpg http://i17.photobucket.com/albums/b8.../buciochy2.jpg |
|
|
|
#4843 |
|
Zadomowienie
|
A jaki to rozmiar?
Moje pół tarasu doprowadzone do użytku. Daje im czas do wtorku. Jak nie zrobią ze swoją częścią porządku to pogadamy inaczej. |
|
|
|
#4844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4845 |
|
Copyraptor
|
39...myślałam o jakiejś zwiewnej sukience + czerwona bransoletka i kolczyki może
tylko ta słoma tam mnie wkurza, nie lubię jej w butach...
|
|
|
|
#4846 |
|
Zadomowienie
|
Przesadzasz...
Nie są złe. Dobrze wkomponowane będą super wyglądać. |
|
|
|
#4847 |
|
Copyraptor
|
Nie no, nie tragizuję z tego powodu, po prostu nie podobają mi się takie koturny, tak jak np. legginsy
|
|
|
|
#4848 |
|
Zadomowienie
|
Ooo... Z czarnymi legginsami i czerwoną letnią sukienką fajne by były
|
|
|
|
#4849 | |||
|
Zakorzenienie
|
Oj tam
Cytat:
ja mam takie plany jak Cholerka, czyli jak będę duża i bogata to sobie kupię a póki co doskonale jazdę samochodem, ale z dość marnym skutkiem A ta oliwka Rebuild to taka do stosowania codziennie się nada bez półgodzinnego masażu, czy niebardzo? Bo na szałowym wątku pisałaś, że używasz jej oglądając House'a ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wieczory mi w sumie pasują, ale często się gdzieś szlajam i późno wracam albo jestem padnięta, albo z kolei jest dużo do zrobienia, albo mam miliard innych powodów, które skutecznie utrudniają jakieś regularne umawianie się na bieganie sądzę, że jak zakupię karnet to bardziej się zmobilizuję, tak żeby chociaż raz w tygodniu pójść, a w pozostałe dni np. biegać, pojeździć na rowerze czy coś ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Pisałyście wczoraj o wesołym miasteczku w Chorzowie? http://www.groupon.pl/deals/krakow/w...ampaign=Varies
Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2011-04-30 o 14:37 |
|||
|
|
|
#4850 | ||||
|
Pani Buka
|
Cytat:
chodzi o to, że nie mam prawa jazdy i mimo wszystko prędzej będzie mnie stać na skuterek niż na samochód. Cytat:
![]() nie no, sam proces rejestracji już ogarnęłam, ale nie rozumiem nic jak to jest z rekrutacją na ścieżki. u mnie kilka dziewczyn JUŻ dostało się na sądową bo poszło na spotkanie dla 3 roku, a o niektórych nic nie słychać. jak to jest np z reklamową? Cytat:
można je fajnie zestawić, mnie by się takie mogły przydać tylko że na niższej koturnie no i nie czerwone, bo do niczego bym nie dopasowała.ej, Cholerko... a co z tą reklamacją? bo mnie się chyba w końcu nie wysłał ten ostatni mail (jakiś błąd w Thunderbirdzie wyskakiwał), miałam to odłożyć na później i zapomniałam.... Cytat:
![]() nie mam roweru, ale intryguje mnie ten fitness i taniec brzucha może spróbujemy?
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-04-30 o 14:46 |
||||
|
|
|
#4851 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
?to ja już miałam wszystko gotowe i co? klops.. :< niestety, mieszkam z nimi więc nie mogłabym przed nimi ukryć swojego zakupu ;p
|
|
#4852 |
|
Copyraptor
|
Kasiencja, no czekałam aż mi dasz znać co z kosztami wysyłki, a później też mi wyleciało
Spróbuję coś z tymi butami pokombinować, w takim razie |
|
|
|
#4853 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale będziesz miała niepowtarzalną okazję poznać moją siostrę bo przyjeżdża do mnie za jakieś 2 godziny (i dlatego powinnam chałupę ogarniać, a nie na wiz siedzieć )A buty sprzedaj, innego przeznaczenia dla tych cuśów nie widzę ![]() Cytat:
![]() Ważne jest to, że wszystkie ścieżki są do zrobienia w 2 lata spokojnie, więc dużo ludzi zaczyna je dopiero od 4 roku Jedynie z organizacją jest więcej roboty, bo żeby zaliczyć trzeba mieć 45ects z przedmiotów ścieżkowych, a na wszystkich innych tylko 20 ![]() A cholerka jest chyba na reklamie, więc niech się spowiada |
||
|
|
|
#4854 |
|
Copyraptor
|
Nono, było ogłoszenie na stronie instytutu, że się zaczynały/trwały/kończyły zapisy na reklamę
![]() Rejected, spoko, ze mną się chyba Akwarysta przykula, bo zadeklarował chęć Nie wyrzucimy go, cooo?I boziu, ja też chcę taką imprezę jak oni
|
|
|
|
#4855 |
|
Wtajemniczenie
|
przepraszam Was baardzo, ale widziałyście to?
http://kwejk.pl/obrazek/63743/ksi%C4...e,william.html
|
#4856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4857 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, kim jest Akwarysta, ale nikogo wyrzucać nie będę, obiecuję ^^ Ale piwo tylko tobie stawiam
|
|
|
|
|
#4858 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Czy tylko ja mam w d..ie cały ten ślub ?Cytat:
Nigdy nie trenowała jakoś specjalnie, a po kursie w Krakowie jest mnóstwo ofert pracy dla trenerów, i zarobić można sporo, zwłaszcza instruktorzy aqua aerobiku bo ich jest w PL najmniej, więc trzepią dobrą kasę Cytat:
Tylko że ja wszystko mam i nic nie potrzebuję Cytat:
SdC kiedy zamawiasz z allegro, bo rozkminiam szampon ?
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2011-04-30 o 17:55 |
|||||
|
|
|
#4859 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso, wiem że wałkowane jest to po raz setny, ale muszę zapytać.. Czy filtry Dax są fotostabilne ? Kupiłam sobie w makro spf 50 do twarzy za niecałe 15 zł chyba.. Soraya 30 była za 12
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
Melka sprawdź sobie, czy ma Tinosorb albo Mexoryl, jak ma Parsol tylko to jest niestabilny, a jak Parsol z innymi filtrami to może być stabilny
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.

ale nic mi już dziś humoru nie zepsuje, nie pozwolę sobie 

A dopiero wczoraj dostałam wypłatę 

tylko ta słoma tam mnie wkurza, nie lubię jej w butach...
ja mam takie plany jak Cholerka, czyli jak będę duża i bogata to sobie kupię
wieczory mi w sumie pasują, ale często się gdzieś szlajam i późno wracam albo jestem padnięta, albo z kolei jest dużo do zrobienia, albo mam miliard innych powodów, które skutecznie utrudniają jakieś regularne umawianie się na bieganie
bo mnie się chyba w końcu nie wysłał ten ostatni mail (jakiś błąd w Thunderbirdzie wyskakiwał), miałam to odłożyć na później i zapomniałam....
?