Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-09-02, 05:54   #661
gramma
Zadomowienie

Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy

Cytat:
Napisane przez froggie
Sklep z flekami jest właśnie na 1Armii Wojska Polskiego, po tej samej stronie co PCK; ale wcale tenio tam nie mają
A gdzie mają tanio? Bo ja akurat tam zawsze kupuję i, prawdę mówiąc, nawet nie miałam czasu rozejrzeć się gdzieś indziej i porównać ceny, a przepłacać nie lubię
gramma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-02, 15:09   #662
asiuleczka_kubeczka
Rozeznanie

GG do asiuleczka_kubeczka

Witam kochane Kobitki, znowu liczę na Waszą pomoc Poszukuję pelingu enzymatycznego drożdżowego BanDi i maseczki drożdżowej z tej frmy. Może któraś z Was gdzie mogłabym je w Lublinie kupić?
asiuleczka_kubeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-02, 15:58   #663
Ally83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamkam
Sklep z flekami mówisz?
A mogłabyś mi skonkretyzować miejsce jego znajdowania się?
Ja kiedyś byłam w jakimś sklepie z flekami...ale nie wiem czemu wydaje mi się, że mieścił się na Armii Wojska Polskiego...głowy nie dam, to było dawno...a teraz mam kupiłam sobie takie buty, że żaden szewc mi fleków nie dobierze, a jak zacznie kroić, to mi je spaprze tak samo jak kochane czekoladowe baleriny (przy okazji-znacie może dobrego szewca najlepiej gdzieś na LSM? )
Ten sklep otworzyli zaraz za szewcem na Lubartowskiej. Tak jak opisała to Wskazówka - idzie się od strony Tysiąclecia w górę Lubartowską. Po lewej stronie jest szewc i kilka metrów dalej po schodkach (tam był kiedyś jakiś czas Buchmann chyba?) jest ten sklep z flekami. Pracują tam tacy młodzi faceci, co też u tego szewca można ich było spotkać. W każdym bądz razie są jakoś powiązani . I jak szewc nie ma fleków do moich butów, to mówi, żeby pójść do tego sklepu wyżej. Ja zawsze chodzę do tego szewca, bo nie bierze dużo i często zrobi od ręki, jak się poprosi . Nawet jak mieszkałam na LSM, to zawsze chodziłam do tego na Lubartowskiej .

Cytat:
Napisane przez noseknosek
chyba macie na mysli sklep Camden Town na Narutowicza?
Tak, ten miałam na myśli pisząc o torbach, zapomniałam nazwy.
Ally83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-04, 21:03   #664
Raniffer
Raczkowanie

A ja troche nie na temat:
Jaką szkołę językową polacecie?
Zastanawiam się między Avalonem a Columbusem.
♥♥♥
Raniffer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-04, 21:24   #665
Ally83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Raniffer Pokaż wiadomość
A ja troche nie na temat:
Jaką szkołę językową polacecie?
Zastanawiam się między Avalonem a Columbusem.
Zależy, jakiego języka chcesz się uczyć...
Stary 2006-09-05, 08:36   #666
praline
Zakorzenienie

była może któraś z was w salonie fryzjerskim na Okopowej "Vincent" ?
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-05, 09:42   #667
Raniffer
Raczkowanie

angielskiego
♥♥♥
Raniffer jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-09-05, 20:30   #668
martarr
Raczkowanie

hej potrzebna mi jest pomoc. Jutro bede w lublinie i chciałabym sie dowiedziec adresy zakładow jubilerskich gdzie mozna kupić ładne pierścionki zaręczynowe?? wogle sklepy gdzie jest duzy wybor.
martarr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-05, 21:16   #669
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Cytat:
Napisane przez martarr Pokaż wiadomość
hej potrzebna mi jest pomoc. Jutro bede w lublinie i chciałabym sie dowiedziec adresy zakładow jubilerskich gdzie mozna kupić ładne pierścionki zaręczynowe?? wogle sklepy gdzie jest duzy wybor.
Akutar jubilerów u nas pod dostatkiem . Ogólnie to polecam G. Olimp na Sp. Pracy jest tam jeden duży jubiler i jeden mały, na Krakowskim (Deptaku) przy kościele też jest dość duży . Na Lubartowskiej
Inne które znam są małe

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-06, 11:10   #670
tootsie
Zakorzenienie

Cytat:
APART
najwięcej kolegów po pierścionek zaręczynowy wybrało się właśnie tam
ceny sa naprawdę przystępne,duży wybór wiem bo mówili jakie ceny są w u innych lubelskich jublierów, obsługa tez bardzo miła

tootsie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-06, 23:39   #671
_Karolka_
Rozeznanie

drogie panie
gdzie u nas w Lublinie dostanę tę ponoś świetną odżywkę do rzęs AA oceanic make-up coś tam ?
bede wdzięczna za szybką pomoc, bo w niedzielke wyjezdzam za granice na dwa tygodnie w moje rzęsy tez chetnie wyjezdzaja tyle ze z powiek :/
_Karolka_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-09-07, 08:10   #672
kamkam
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tootsie Pokaż wiadomość
APART
najwięcej kolegów po pierścionek zaręczynowy wybrało się właśnie tam
ceny sa naprawdę przystępne,duży wybór wiem bo mówili jakie ceny są w u innych lubelskich jublierów, obsługa tez bardzo miła
Jeszcze jest całkiem niezły Korn w Leclercu, chyba 2 sklepy Śliwińskich no i Yes...ale tam nie byłam, nie znam asortymentu
Na pewno coś się znajdzie, wybó jest baaardzo duży
kamkam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-07, 10:10   #673
khem
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Karolka_ Pokaż wiadomość
drogie panie
gdzie u nas w Lublinie dostanę tę ponoś świetną odżywkę do rzęs AA oceanic make-up coś tam ?
bede wdzięczna za szybką pomoc, bo w niedzielke wyjezdzam za granice na dwa tygodnie w moje rzęsy tez chetnie wyjezdzaja tyle ze z powiek :/
Jakiś czas temu też szukałam odżywek do rzęs Niestety ja chyba miałam pecha bo gdzie nie poszłam to albo nie było albo tylko Astor. Ja wkońcu kupiłam bazę odżywczą Vipera i jestem z niej zadowolona (kupiłam ją w małym sklepiku na bocznej Racławickich - róg Weteranów i Godebskiego, niedaleko Stokrotki). Jak znajdziesz tę odżywkę to prosze o info gdzie ją "zdobyłaś"
khem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-07, 13:23   #674
Wojtusia
Zakorzenienie

Cytat:
Hej, ja też zdecydowanie polecam Korn w L'eclercu na Zana. Duży wybór, piękne pierścionki z brylantami, lub innymi kamieniami.

Mi mój narzeczony właśnie tam kupił pierścionek zaręczynowy
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-07, 13:41   #675
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

moj pierscionek (a pozniej obrączki ) kupiliśmy w małym sklepiku na przeciw bramy krakowskiej. Może nie ma dużego wyboru, aale napewno robią na zamówienie, bo jest tam tez jubiler. Bardzo miła obsługa i przystępne ceny.
Nie polecam natomiast zakładu na Zamojskiej. Sprzedaca gbur, takie same obrączki ponad 200zł drożej
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-08, 11:16   #676
asiuleczka_kubeczka
Rozeznanie

GG do asiuleczka_kubeczka

Witam i znowu proszę o pomoc, tym razem trochę innej beczki. Potrzebuję dobrego dermatologa, który przyjmuje w przychodni dermatologicznej na 3 Maja. Błagam polećcie kogoś , bo oszalaję już z tą moją twarzą
asiuleczka_kubeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-08, 18:39   #677
cziki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuleczka_kubeczka Pokaż wiadomość
Witam i znowu proszę o pomoc, tym razem trochę innej beczki. Potrzebuję dobrego dermatologa, który przyjmuje w przychodni dermatologicznej na 3 Maja. Błagam polećcie kogoś , bo oszalaję już z tą moją twarzą
Byłam tam ostatnio i duzo osób prosiło o jedną panią doktor ale zapomnialam jak sie nazywała Jak mi napiszesz kilka nazwisk tamtejszych lekarzy to Ci powiem. Ja bylam u doktor Nestonowicz(coś takiego) i nawet mi pomogła, ale prawie nikt sie do niej nie zapisuje bo chyba jest od niedawna Rozpoznała u mnie chorobę, której wczesniej nie rozpoznała pani doktor w przychodni
cziki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-08, 20:41   #678
evi_motylek
Raczkowanie

dzieki wielkie wizazanki za informacje sorki ze dopiero odpisuje ale szkola sie zaczela i rzadko bywalam na wizazu no ale oczywiscie zaległosci nadrobiłam i jestem na bieżąco
evi_motylek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-08, 20:48   #679
katiia
Raczkowanie

Dziewczynki, może mogłybyście mi polecić jakiś dobry zakład fotograficzny??? Niedługo muszę zrobić zdjęcia do legitaymacji studenckiej i książeczki ubezbieczeniowej. Chciałabym żeby były ładne... same rozumiecie jak to jest ze zdjęciami. Możecie coś polecić? z góry dziękuję
katiia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-09-08, 20:49   #680
Ally83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuleczka_kubeczka Pokaż wiadomość
Roguś-Skorupska, ale uwaga, trzeba być szybkim, by się do niej zapisać
Stary 2006-09-08, 20:58   #681
evi_motylek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katiia Pokaż wiadomość
Dziewczynki, może mogłybyście mi polecić jakiś dobry zakład fotograficzny??? Niedługo muszę zrobić zdjęcia do legitaymacji studenckiej i książeczki ubezbieczeniowej. Chciałabym żeby były ładne... same rozumiecie jak to jest ze zdjęciami. Możecie coś polecić? z góry dziękuję
ja bym polecała GRAFION w łecznej ale ty chyba potrzebujesz fotografa w lbn czyż nie ??
evi_motylek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-08, 22:05   #682
_Karolka_
Rozeznanie

wiele osób poleca p. doktor Skorubską, ale ja chodzę do doktor Bielińskiej, także godna polecenia i bardzo miła. Trzeba pamietac ze jeżeli chce się mieć jeden z pierwszych numerków badz ogolnie jakikolwiek wybór to trzeba być tam tak około 5 rano.... lecze trądzik wiec generalnie przychodze po recepty, szkoda mi wydać 60zł za wizytę u tej samej doktor ale prywatnie wiec wstaje o 4:30 . a najgorsze jest jak sie przyjdzie tak raniutko a tu sie okazuje ze ma urlop (nadspodziewanie często maja tam urlopy), wiec radzę dzien wczesniej pojsc i upewnic sie ze pani doktor przyjmuje. ja naciełam się juz tak ze 3 razy :/
Stary 2006-09-08, 22:07   #683
layla_lbn
Zakorzenienie

GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

Cytat:
Napisane przez katiia Pokaż wiadomość
Na Czubach, na ulicy Bursztynowej jest moim zdaniem bardzo dobry fotograf, zdjęcia robi dotąd aż któroś Ci się spodoba ja u niego robiła fotki w kwietniu zeszłego roku, od tamtej pory jak potrzebowałam fotek jeżdziłam do niego za każdym razem

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-09, 13:14   #684
chamelieu
Zadomowienie

GG do chamelieu

Niedawno wróciłam do lublina z wojaży i nawet nie wiem co jest w sklepach, więc - pomocy Gdzie mogę szukać ładnych oficerek ze skóry naturalnej? Znalazłam fajne na allegro i nie wiem czy ryzykować w ciemno, czy jednak w Lbn coś ciekawego sie znajdzie
chamelieu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-09, 15:55   #685
katiia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez layla_lbn Pokaż wiadomość
Na Czubach, na ulicy Bursztynowej jest moim zdaniem bardzo dobry fotograf, zdjęcia robi dotąd aż któroś Ci się spodoba ja u niego robiła fotki w kwietniu zeszłego roku, od tamtej pory jak potrzebowałam fotek jeżdziłam do niego za każdym razem

layla- dzięki
A może znacie jakiś zakład bardziej w centrum? Na Czuby mam trochę daleko.
katiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-09, 16:38   #686
Ally83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Karolka_ Pokaż wiadomość
wiele osób poleca p. doktor Skorubską, ale ja chodzę do doktor Bielińskiej, także godna polecenia i bardzo miła. Trzeba pamietac ze jeżeli chce się mieć jeden z pierwszych numerków badz ogolnie jakikolwiek wybór to trzeba być tam tak około 5 rano.... lecze trądzik wiec generalnie przychodze po recepty, szkoda mi wydać 60zł za wizytę u tej samej doktor ale prywatnie wiec wstaje o 4:30 . a najgorsze jest jak sie przyjdzie tak raniutko a tu sie okazuje ze ma urlop (nadspodziewanie często maja tam urlopy), wiec radzę dzien wczesniej pojsc i upewnic sie ze pani doktor przyjmuje. ja naciełam się juz tak ze 3 razy :/
Z tymi urlopami się zgodzę, wrr, też się tak nacięłam

Ale ja bym aż tak wcześnie tam nie była, o 5 już ??? Jak przychodziłam tak o 6:20 to zawsze się załapywałam
Stary 2006-09-09, 18:11   #687
_Karolka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ally83 Pokaż wiadomość
Z tymi urlopami się zgodzę, wrr, też się tak nacięłam

Ale ja bym aż tak wcześnie tam nie była, o 5 już ??? Jak przychodziłam tak o 6:20 to zawsze się załapywałam
tzn załapać się oczywisice mozna przychodząc pózniej. ale jeżeli chce sie mieć numerek 1-2 to naprwade trzeba byc o 5 ja raz bylam 8 w kolejce (a wszyscy wiedza chyba ile tam osob przychodzi) i mialam juz dosc pozny numerek.

ja zdjecia robie na deptaku, tak na przeciwko ratusza na I piętrze. no i jestem zadowolona, pan taki ok. 30 i tez robil mi tyle az ktores mi sie podobało. bez rewelacji (nie iwem czego mozna oczekiwac od zdjec do dokumentow) ale jestem jak najbardziej na tak. teraz tylko przychodze do tego pana i prosze zeby mi wywolywal nastepne, bo te same mam juz w dowodzie, prawie jazdy, legitymacji studenckiej itd.... na chopina cos mi sie kojarzy ze jest jakis dobry, ale nie wiem nie bylam.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-09-09, 19:27   #688
cziki
Zakorzenienie

Co do tych dermatologów z 3go Maja to lekka przesada wstawac tak rano :P Ja byłam pierwszy raz ostatnio i radzono mi pojechać na 7mą, a jeszcze lepiej 6:30 i tak pojechalam Kolejka spora i zanim sie zorientowałam gdzie jest koniec to już kilkoro ludzi sie przede mną wcisnęło (oja gupia). Nie wiem, może to był jakis dobry dzień, ale nawet jak była moja kolejka to tez bym mogła się zapisać do tej Skorupskiej bo Bielińska była na urlopie... Troszke byłam zaskoczona bo nawet jak ktoś przyszedł po 8ej to też dało rade sie do kogoś zapisać
cziki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-09, 23:31   #689
_Karolka_
Rozeznanie

ja nienawidze sterczec w kolejkach to po 1.
po 2. jak ktos przychodzi na 7 to jest raczej juz spalony
po 3. mi chodzilo nie o to 'zapisac sie do kogoś' tylko 'zapisac sie do lekarki to ktorej kupa ludzi chodzi i to w czasie o ktorym chce'. jak mialam zajecia to nie moglam sobie pozwolic zeby mi babka przydzieliła numerek ktorystam na 13. np. :/ bo przeciez oczywistoscia jest to ze ci ktorzy przychdza o 7 wiedza po co przychodza i nie sterczeli by na marne. sek w tym ze ja nie lubie byc skazana na laske czy niełaske i dostac moze jakis fajny numerek
a po 4. akurat to dla mnie zadna roznica czy wstaje o 4 czy o 7 bo i tak jestem niewyspana.
Stary 2006-09-10, 00:30   #690
Anulala
Raczkowanie

A gdziejakie mozna nabyc droga kupna jakałs fajna kurtke na jesien,chodzi mi bardzoej o jakies cieplejsze płaszczyki.Mozze widzialyscie jakies fajne?

kici kici. kici....
z tej strony kocia mama...
Anulala jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości