![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: meteorites,city glam happy heart,versace,hermes
tak żel mnie też interesuje
![]() Gosha mogę odsypkę zrobić ![]() Kolor divine( boski) to taki jasniutki różyk jakby z dodatkiem bieli Na stronie Gosha go nie znajdziesz bo to była letnia seria limitowana w USA go kupiłam ![]()
![]() |
#33 | |
Gość
|
Cytat:
wiec ja ci wysylam 2 probeczki hermes eau des merveilles i 2 probeczki lysanel, i na wyprobowanie 2 probeczki cienie gosh petal i paradise, a ty mi wysylasz 15 kulek giordani gold i probeczki 2 cienie gosha. musimy tylko jeszcze uzgodnic w jakij ilosci wymienimy te cienie i mysle ze jutro moglybysmy sobie to wyslac. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Gość
|
Cytat:
morenko hop hop.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
![]()
Zapachy:
3. odlewka Jeans Couture versace- ten złoty wysadzany diamencikami, lub ewentulanie całe opakowanie z 75 ml pozostalo sie myśle ok 25ml(trudno stwierdzic na 100% bo nie jest przezroczyste); 5. Kilka próbek zapachu Woman in rose Alessando del Aqua(nowe w opakowaniu), z atomizerem o pojemnosci 2ml 6. Inne próbki prawie pełne na wypróbowanie: Prada, 7. próbki na kilka psiknięc- zostało juz niewiele: Angel - Violette, kenzo, te rzeczy mi sie u Ciebie spodobały, ale nie mam juz l'extreme, nie zdązyłam zaktualizować wątku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
![]()
Odpowiadam po kolei:
- mascara Keracils jest to przede wszystkim mascara pielęgnująco-odżywcza, która pogrubia i wydłuża rzęsy, ja ja kupiłam dla tych jej właściwości, ale jakos mi nie pasuje. - Biotherm Bronz Beaute - to nowy samoopalacz, nigdy go nie otworzyłam. - Biotherm Biopur - to korektor z aplikatorem z gąbką zamykający pory, - Shiseido pureness to wiadomo, nie ma problemu , każde jest osobno, - Touche Liberte - tak własnie mozna na kości policzkowe, jak chyba tego w ogóle nie uzywałam. To chyba tyle o co sie pytałaś. czekam na decyzje co na co, możesz u siebie odpowiadać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Gość
|
Cytat:
Biotherm Biopur- rozumiem ze to korektor - ale jaki kolorek bo ja mam dosc jasna karnacje i jaka jest pojemnosc jakie zuzycie Touche Liberte - napisalas ze masz 2 tez byloby super jakbys mi napisala jakie jest zuzycie, i prosze doradz cos w sprawie kolorku, nie interesuja mnie za bardzo zwykle rozsiwtlacze, chcialabym zeby to rozsiwtlalo a zarazem ladnie brazowilo ale delikatnie tak wlasnie na policzki. i z serii puerness interesuje mnie dokladnie taki produkt nazwa ze strony producenta Shiseido, Pureness, Matifying Moisturizer Oil-free - nie wiem czy ty taki masz? widze ze chyba masz podbny profil skory jak moj moze moglybysmy zrobic jakas wieksza wymianke, ja z moich kosmetykow oprocz tych w watku moglabym zrobic jakas mala odsypke pudru clinique sypkiego Blended face powder, za tydzien bede miec revlona colorstayz softflex(kolorki buff, sand i nude), calkowiecie nowe, juz do mnie leca w paczce od brata z USA. hmm mam kompakt shiseido pureness, mam tez taka emulsje od dermatologa skinoren, na roblemy skorne, chyba nawet jest na recepte ale jeszcze mi sie zostalo na kilka uzyc, takze przejrzyj to i napisz co bys chciala ode mnie. czy chciaalbys cale versace, bo mysle ze moglybysmy sie jakos dogadac, apropos zapachow moge zrobic jakas mala odlweczke extravagance givenchy, i Contradition CK |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest ten Biothermu produkt, on nie ma koloru, to jest jak taki tonik, gąbeczką się nakłada na rozszerzone pory, pare razy uzyłam. touche liberte, to byś musiala wziąc tem ciemniejszy, to tki fajny kolor nada, na policzkach, czy gdzie chcesz, zuzycie , to może na próbe nakładałam ze 2 razy, to takie dotknięcia tylko, to tak samo jakos zrobione z tą gąbką jak to Biothermu. a z shiseido nie moge nigdzie tego znaleźć, to chyba nie to co napisałaś, mogę zrobic zdjęcie, ale na meila przesłać Tobie, tylko napisz na jaki adres. On jest w przezroczystej szklanej butelce z atomizerem. A ten z Revlona podkłąd chętnie bym spróbowała, jakąs próbeczkę na raz, ja uzywam Colorstay z pompką nr 04 i własnie na tym się zastanawiałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Gość
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=7062 - czy to jest ten krem? bo o ten mi chodzi w sumie interesuje mnie te 3 rzeczy naraz, najbardziej shiseido i biopur, ale nie wiem czy znajdziesz u mnie cos za co chcialabys sie wymienic, jesli chodzi o probeczki revlonu to narazie nie mam tego podkladu ale on jest tak jak klasyczny colorstay tylko z jakas unowoczesniona formul ulatwiajaca nakladanie i przedluzajaca trawalosc ale nie ma pompki. ttakze zdecyduj co by cie interesowalo, aha bede jeszcze miec z revlonu Shine Control Mattifying MakeUp w jakis trzech ladnych kolorkach, takze zdecyduj co cie u mnie interesuje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co Ci przypomina ten zapach Versace, bo ja go nigdy nie wąchałam. No i jeszcze intersuja mnie Woman in rose A. prada, Angel Violette- te próbeczki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Gość
|
Cytat:
a versace jest to bardzo oryginalny zapach i dosc rzadki chyba w polsce bo w sephorze stoi tylko ten rozowy a ja mam zloty, kupilam moj w anglii w renowmowanej perfumerii, takze jesli zalezy ci na czyms czego nie nosza wszyscy to zapraszam. oto co pisza o tym produkcie zaś... zapach jest zarazem elegancki i właśnie "świecidełkowy" (ale nie w sensie badziewia z targu), jaśniejący, przepyszny. Szczytowe nuty kwiatu pomarańczy, mandarynki i śliwki mieszają się z bogatym, ultra-kobiecym sercem zapachu złożonym z nut frezji, irysa oraz czarnego jaśminowca. Harmonijna mieszanka piżma oraz akcentów drzewnych (heliotrop, sandałowiec i wetiwer) uwydatnia siłę tego zapachu, wieńcząc go aksamitną, kuszącą intensywnością. czekam na odpowiedz.... hmm woman in rose to moj nieadawny nabytek sa kobiece nie wiem czy pachna rozami w kazdym razie tez dosc rzadki zapach, nie widzialam tego w sephorze, mi sie bardzo podobaja. powiem tak ze kolo versace i woman in rose malo kto przechodzi obojetnie nie zapytawszy co to za zapachy... Angel raczej a nuty zapchowe jak to angel... a prada powiem szczerze ze nie wiem ,ale prada i angel to tylko po 1 malej probeczce wiec nie wiem czy jest sens sie tak rozwodzic nad zapachem bo to nie caly flakon, psikniesz zobaczysz czy ci sie podoba czy nie. ale jak chcesz to moge oczywiscie je jakos blizej poznac. i napisz za co chcialabys sie wymienic ![]() |
|
![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie tego Shiseido nie widze nigdzie,
a co za te wszystkie zapachy co wymieniłam, i ile ich razem będzie w ml, bys chciała? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Gość
|
Cytat:
woman in rose sa w atomizerkach po 2 ml(nigdy niuzywane), zalezy ile chcialabys sztuk prada ok 1ml angel jakies 0.8 ml mam jeszcze snsi armaniego 1ml ewnetualnie... kurcze no nie mam pojecia co to moze byc za krem, a uzywalas go sama jaki on daje efekt? ale czy wymianilabys te zapachy na korektor biopur i ten puderek roswitlajacy lancome? rozumiem ze nic innego cie u mnie nie interesuje? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Gość
|
Cytat:
aha jeszcze wczesniej pisalas o flower by kenzo bedzie ok 0.5 ml |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kiedy będziesz miała te revlony, bo bym chętnie spóbowała. A tego woman in rose to nie wiem sama ile, bo nie znam zapachu, a duzo tego masz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Gość
|
Cytat:
![]() czyli dla pewnosci ja chce puder lancome i korektor biopur. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Gość
|
Cytat:
Ok, ale ten puderek Lancome poproszę ciemniejszy, ja tez rezerwuje dla Cieibe wszystkie zapachy. Oczywiście zrobie Ci próbke City Glam. Mogłabym nawet wziąść ten krem w ciemno, ale nie wiem czy znalazłabyć coś w zamian u mnie. Jak dostane Revlona to Ci wyślę. Ok przechodzimy na Pw. Pozdrawiam =) ![]() |
|
![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Gość
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Gość
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
pozwole sobie jeszcze na zaproszenie Cie do mojego wątku ciuszkowego może coś Ci wpadnie w oko
mam tam też nowe torbyHAND MADE zerknij może akurat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Gość
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Gość
|
up
|
![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Gość
|
Cytat:
hej ale na meteorki sie trzeba szybko decydowac bo do jutra do poludnia jest na nie aukcja na allegro, to napisalam ze je mam bo myslalam ze tos mi zaporponuje cos fajnego ale bez rewelacji. z checia bym je wymienila(tzn mowie w tej chwili o odsypce) na jakis fajny zapach z tych co napisalam w watku, ewnetulanie extravagance givenchy. albo na jakis dobry krem matujacy. napisz co masz jeszcze ciekawego poza watkiem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Gość
|
up
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
hej
wiesz co ja mam obydwa pudry ![]() i shiseido kompact kupilam w sephorze za 85zl bo była przecena i sypki clinique mam z wymianki ale tylko 4,2g a co do podkladow uzywam tylko lancome teint idole ultra. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.