mój pierwszy wątek:) zapraszam - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-09-05, 22:16   #31
MORENKA
Przyczajenie

Przekupka: 9 pkt / 85% pozyt.
Dot.: meteorites,city glam happy heart,versace,hermes

tak żel mnie też interesuje
Gosha mogę odsypkę zrobić
Kolor divine( boski) to taki jasniutki różyk jakby z dodatkiem bieli
Na stronie Gosha go nie znajdziesz bo to była letnia seria limitowana w USA
go kupiłam )

Moje kosmetyki aktualne

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...94#post2892694

MORENKA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-05, 22:27   #32
astronomiczna.ania
Rozeznanie

Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
GG do astronomiczna.ania
Dot.: mój pierwszy wątek:) zapraszam

Dorotko,
odpowiedziałam Ci u mnie
astronomiczna.ania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-05, 22:59   #33
dorota_hyd
Gość

Przekupka: pkt / % pozyt.

Cytat:
Napisane przez MORENKA Pokaż wiadomość
tak żel mnie też interesuje
Gosha mogę odsypkę zrobić
Kolor divine( boski) to taki jasniutki różyk jakby z dodatkiem bieli
Na stronie Gosha go nie znajdziesz bo to była letnia seria limitowana w USA
go kupiłam )
hej!

wiec ja ci wysylam 2 probeczki hermes eau des merveilles i 2 probeczki lysanel, i na wyprobowanie 2 probeczki cienie gosh petal i paradise, a ty mi wysylasz 15 kulek giordani gold i probeczki 2 cienie gosha. musimy tylko jeszcze uzgodnic w jakij ilosci wymienimy te cienie i mysle ze jutro moglybysmy sobie to wyslac.
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-06, 09:51   #34
dorota_hyd
Gość

Cytat:
Napisane przez dorota_hyd Pokaż wiadomość
hej!

wiec ja ci wysylam 2 probeczki hermes eau des merveilles i 2 probeczki lysanel, i na wyprobowanie 2 probeczki cienie gosh petal i paradise, a ty mi wysylasz 15 kulek giordani gold i probeczki 2 cienie gosha. musimy tylko jeszcze uzgodnic w jakij ilosci wymienimy te cienie i mysle ze jutro moglybysmy sobie to wyslac.

morenko hop hop....
Stary 2006-09-06, 10:08   #35
groszek75
Zakorzenienie

Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
GG do groszek75
Wink Dot.: meteorites,city glam happy heart,versace,hermes

Zapachy:

3. odlewka Jeans Couture versace- ten złoty wysadzany diamencikami, lub ewentulanie całe opakowanie z 75 ml pozostalo sie myśle ok 25ml(trudno stwierdzic na 100% bo nie jest przezroczyste);
5. Kilka próbek zapachu Woman in rose Alessando del Aqua(nowe w opakowaniu), z atomizerem o pojemnosci 2ml
6. Inne próbki prawie pełne na wypróbowanie: Prada,
7. próbki na kilka psiknięc- zostało juz niewiele: Angel - Violette, kenzo,

te rzeczy mi sie u Ciebie spodobały, ale nie mam juz l'extreme, nie zdązyłam zaktualizować wątku.
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-06, 10:50   #36
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Odpowiadam po kolei:
- mascara Keracils jest to przede wszystkim mascara pielęgnująco-odżywcza, która pogrubia i wydłuża rzęsy, ja ja kupiłam dla tych jej właściwości, ale jakos mi nie pasuje.
- Biotherm Bronz Beaute - to nowy samoopalacz, nigdy go nie otworzyłam.
- Biotherm Biopur - to korektor z aplikatorem z gąbką zamykający pory,
- Shiseido pureness to wiadomo, nie ma problemu , każde jest osobno,
- Touche Liberte - tak własnie mozna na kości policzkowe, jak chyba tego w ogóle nie uzywałam.
To chyba tyle o co sie pytałaś.
czekam na decyzje co na co, możesz u siebie odpowiadać.
Stary 2006-09-06, 11:17   #37
dorota_hyd
Gość

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
Odpowiadam po kolei:
- mascara Keracils jest to przede wszystkim mascara pielęgnująco-odżywcza, która pogrubia i wydłuża rzęsy, ja ja kupiłam dla tych jej właściwości, ale jakos mi nie pasuje.
- Biotherm Bronz Beaute - to nowy samoopalacz, nigdy go nie otworzyłam.
- Biotherm Biopur - to korektor z aplikatorem z gąbką zamykający pory,
- Shiseido pureness to wiadomo, nie ma problemu , każde jest osobno,
- Touche Liberte - tak własnie mozna na kości policzkowe, jak chyba tego w ogóle nie uzywałam.
To chyba tyle o co sie pytałaś.
czekam na decyzje co na co, możesz u siebie odpowiadać.
Hejka!
Biotherm Biopur- rozumiem ze to korektor - ale jaki kolorek bo ja mam dosc jasna karnacje i jaka jest pojemnosc jakie zuzycie
Touche Liberte - napisalas ze masz 2 tez byloby super jakbys mi napisala jakie jest zuzycie, i prosze doradz cos w sprawie kolorku, nie interesuja mnie za bardzo zwykle rozsiwtlacze, chcialabym zeby to rozsiwtlalo a zarazem ladnie brazowilo ale delikatnie tak wlasnie na policzki.
i z serii puerness interesuje mnie dokladnie taki produkt nazwa ze strony producenta Shiseido, Pureness, Matifying Moisturizer Oil-free - nie wiem czy ty taki masz?
widze ze chyba masz podbny profil skory jak moj moze moglybysmy zrobic jakas wieksza wymianke, ja z moich kosmetykow oprocz tych w watku moglabym zrobic jakas mala odsypke pudru clinique sypkiego Blended face powder, za tydzien bede miec revlona colorstayz softflex(kolorki buff, sand i nude), calkowiecie nowe, juz do mnie leca w paczce od brata z USA. hmm mam kompakt shiseido pureness, mam tez taka emulsje od dermatologa skinoren, na roblemy skorne, chyba nawet jest na recepte ale jeszcze mi sie zostalo na kilka uzyc, takze przejrzyj to i napisz co bys chciala ode mnie. czy chciaalbys cale versace, bo mysle ze moglybysmy sie jakos dogadac, apropos zapachow moge zrobic jakas mala odlweczke extravagance givenchy, i Contradition CK

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-09-06, 11:42   #38
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Hejka!
Biotherm Biopur- rozumiem ze to korektor - ale jaki kolorek bo ja mam dosc jasna karnacje i jaka jest pojemnosc jakie zuzycie
Touche Liberte - napisalas ze masz 2 tez byloby super jakbys mi napisala jakie jest zuzycie, i prosze doradz cos w sprawie kolorku, nie interesuja mnie za bardzo zwykle rozsiwtlacze, chcialabym zeby to rozsiwtlalo a zarazem ladnie brazowilo ale delikatnie tak wlasnie na policzki.
i z serii puerness interesuje mnie dokladnie taki produkt nazwa ze strony producenta Shiseido, Pureness, Matifying Moisturizer Oil-free - nie wiem czy ty taki masz?
widze ze chyba masz podbny profil skory jak moj moze moglybysmy zrobic jakas wieksza wymianke, ja z moich kosmetykow oprocz tych w watku moglabym zrobic jakas mala odsypke pudru clinique sypkiego Blended face powder, za tydzien bede miec revlona colorstayz softflex(kolorki buff, sand i nude), calkowiecie nowe, juz do mnie leca w paczce od brata z USA. hmm mam kompakt shiseido pureness, mam tez taka emulsje od dermatologa skinoren, na roblemy skorne, chyba nawet jest na recepte ale jeszcze mi sie zostalo na kilka uzyc, takze przejrzyj to i napisz co bys chciala ode mnie. czy chciaalbys cale versace, bo mysle ze moglybysmy sie jakos dogadac, apropos zapachow moge zrobic jakas mala odlweczke extravagance givenchy, i Contradition CK
http://www.strawberrynet.com/product...36769&goChar=B
to jest ten Biothermu produkt, on nie ma koloru, to jest jak taki tonik, gąbeczką się nakłada na rozszerzone pory, pare razy uzyłam.
touche liberte, to byś musiala wziąc tem ciemniejszy, to tki fajny kolor nada, na policzkach, czy gdzie chcesz, zuzycie , to może na próbe nakładałam ze 2 razy, to takie dotknięcia tylko, to tak samo jakos zrobione z tą gąbką jak to Biothermu.
a z shiseido nie moge nigdzie tego znaleźć, to chyba nie to co napisałaś, mogę zrobic zdjęcie, ale na meila przesłać Tobie, tylko napisz na jaki adres. On jest w przezroczystej szklanej butelce z atomizerem.

A ten z Revlona podkłąd chętnie bym spróbowała, jakąs próbeczkę na raz, ja uzywam Colorstay z pompką nr 04 i własnie na tym się zastanawiałam.
Stary 2006-09-06, 11:57   #39
dorota_hyd
Gość

Cytat:
http://www.strawberrynet.com/product...36769&goChar=B
to jest ten Biothermu produkt, on nie ma koloru, to jest jak taki tonik, gąbeczką się nakłada na rozszerzone pory, pare razy uzyłam.
touche liberte, to byś musiala wziąc tem ciemniejszy, to tki fajny kolor nada, na policzkach, czy gdzie chcesz, zuzycie , to może na próbe nakładałam ze 2 razy, to takie dotknięcia tylko, to tak samo jakos zrobione z tą gąbką jak to Biothermu.
a z shiseido nie moge nigdzie tego znaleźć, to chyba nie to co napisałaś, mogę zrobic zdjęcie, ale na meila przesłać Tobie, tylko napisz na jaki adres. On jest w przezroczystej szklanej butelce z atomizerem.

A ten z Revlona podkłąd chętnie bym spróbowała, jakąs próbeczkę na raz, ja uzywam Colorstay z pompką nr 04 i własnie na tym się zastanawiałam.
Drogi groszku!
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=7062 - czy to jest ten krem? bo o ten mi chodzi
w sumie interesuje mnie te 3 rzeczy naraz, najbardziej shiseido i biopur, ale nie wiem czy znajdziesz u mnie cos za co chcialabys sie wymienic, jesli chodzi o probeczki revlonu to narazie nie mam tego podkladu ale on jest tak jak klasyczny colorstay tylko z jakas unowoczesniona formul ulatwiajaca nakladanie i przedluzajaca trawalosc ale nie ma pompki. ttakze zdecyduj co by cie interesowalo, aha bede jeszcze miec z revlonu Shine Control Mattifying MakeUp w jakis trzech ladnych kolorkach, takze zdecyduj co cie u mnie interesuje.
Stary 2006-09-06, 12:04   #40
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Drogi groszku!
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=7062 - czy to jest ten krem? bo o ten mi chodzi
w sumie interesuje mnie te 3 rzeczy naraz, najbardziej shiseido i biopur, ale nie wiem czy znajdziesz u mnie cos za co chcialabys sie wymienic, jesli chodzi o probeczki revlonu to narazie nie mam tego podkladu ale on jest tak jak klasyczny colorstay tylko z jakas unowoczesniona formul ulatwiajaca nakladanie i przedluzajaca trawalosc ale nie ma pompki. ttakze zdecyduj co by cie interesowalo, aha bede jeszcze miec z revlonu Shine Control Mattifying MakeUp w jakis trzech ladnych kolorkach, takze zdecyduj co cie u mnie interesuje.
No własnie to nie ten krem, to juz Ci to odpada i zostaja dwie rzeczy.
a co Ci przypomina ten zapach Versace, bo ja go nigdy nie wąchałam.
No i jeszcze intersuja mnie Woman in rose A. prada, Angel Violette- te próbeczki.
Stary 2006-09-06, 12:19   #41
dorota_hyd
Gość

Cytat:
No własnie to nie ten krem, to juz Ci to odpada i zostaja dwie rzeczy.
a co Ci przypomina ten zapach Versace, bo ja go nigdy nie wąchałam.
No i jeszcze intersuja mnie Woman in rose A. prada, Angel Violette- te próbeczki.
hej to jest link to wszystkich produktow pureness zajrzyj tam i powiedz czy krem ktory masz to jast ktorys z tych bo mi zalezy na jakims dobrym kremie: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/sz...gdzie=produkty
a versace jest to bardzo oryginalny zapach i dosc rzadki chyba w polsce bo w sephorze stoi tylko ten rozowy a ja mam zloty, kupilam moj w anglii w renowmowanej perfumerii, takze jesli zalezy ci na czyms czego nie nosza wszyscy to zapraszam. oto co pisza o tym produkcie zaś... zapach jest zarazem elegancki i właśnie "świecidełkowy" (ale nie w sensie badziewia z targu), jaśniejący, przepyszny. Szczytowe nuty kwiatu pomarańczy, mandarynki i śliwki mieszają się z bogatym, ultra-kobiecym sercem zapachu złożonym z nut frezji, irysa oraz czarnego jaśminowca. Harmonijna mieszanka piżma oraz akcentów drzewnych (heliotrop, sandałowiec i wetiwer) uwydatnia siłę tego zapachu, wieńcząc go aksamitną, kuszącą intensywnością.
czekam na odpowiedz....

hmm woman in rose to moj nieadawny nabytek sa kobiece nie wiem czy pachna rozami w kazdym razie tez dosc rzadki zapach, nie widzialam tego w sephorze, mi sie bardzo podobaja. powiem tak ze kolo versace i woman in rose malo kto przechodzi obojetnie nie zapytawszy co to za zapachy...
Angel raczej a nuty zapchowe jak to angel... a prada powiem szczerze ze nie wiem ,ale prada i angel to tylko po 1 malej probeczce wiec nie wiem czy jest sens sie tak rozwodzic nad zapachem bo to nie caly flakon, psikniesz zobaczysz czy ci sie podoba czy nie. ale jak chcesz to moge oczywiscie je jakos blizej poznac.
i napisz za co chcialabys sie wymienic

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-09-06, 12:27   #42
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

No wlasnie tego Shiseido nie widze nigdzie,
a co za te wszystkie zapachy co wymieniłam, i ile ich razem będzie w ml, bys chciała?
Stary 2006-09-06, 12:33   #43
dorota_hyd
Gość

Cytat:
No wlasnie tego Shiseido nie widze nigdzie,
a co za te wszystkie zapachy co wymieniłam, i ile ich razem będzie w ml, bys chciała?
versace 25 ml,
woman in rose sa w atomizerkach po 2 ml(nigdy niuzywane), zalezy ile chcialabys sztuk
prada ok 1ml
angel jakies 0.8 ml
mam jeszcze snsi armaniego 1ml ewnetualnie...

kurcze no nie mam pojecia co to moze byc za krem, a uzywalas go sama jaki on daje efekt? ale czy wymianilabys te zapachy na korektor biopur i ten puderek roswitlajacy lancome?
rozumiem ze nic innego cie u mnie nie interesuje?
Stary 2006-09-06, 12:35   #44
dorota_hyd
Gość

Cytat:
versace 25 ml,
woman in rose sa w atomizerkach po 2 ml(nigdy niuzywane), zalezy ile chcialabys sztuk
prada ok 1ml
angel jakies 0.8 ml

kurcze no nie mam pojecia co to moze byc za krem, a uzywalas go sama jaki on daje efekt? ale czy wymianilabys te zapachy na korektor biopur i ten puderek roswitlajacy lancome?

aha jeszcze wczesniej pisalas o flower by kenzo bedzie ok 0.5 ml
Stary 2006-09-06, 12:39   #45
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
versace 25 ml,
prada ok 1ml
angel jakies 0.8 ml

To jest taki leciutki zel, przezroczysty, mi jakos nie pasuje, bo może przez to , ze juz buzia więcej wymaga.
A kiedy będziesz miała te revlony, bo bym chętnie spóbowała.
A tego woman in rose to nie wiem sama ile, bo nie znam zapachu, a duzo tego masz.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-09-06, 12:55   #46
dorota_hyd
Gość

Cytat:
To jest taki leciutki zel, przezroczysty, mi jakos nie pasuje, bo może przez to , ze juz buzia więcej wymaga.
A kiedy będziesz miała te revlony, bo bym chętnie spóbowała.
A tego woman in rose to nie wiem sama ile, bo nie znam zapachu, a duzo tego masz.
woman in rose moglbym ci dac 2 bo wszystkich mam 5 a jeszcze mam 1 rezerwacje a sobie tez chcialbym zostawic ze 2 probeczki. revlony bede miec na poczatku tygodnia, ale brat wysylalm mi 6 sztuk, sprzedam je na allegro bo to sa pelnowymiarowe po 30 ml, nowe. ale jeden chce zostawic sobie tylko jeszcze nie wiem ktory odcien bo nie mialam jak dostad tego podkladu, to wtedy moglbym ci zrobic jakas probke. czyli interesuja cie taka wymiana jak napisalas za moje zapchy. a kremik shiseido moze najpierw poogladam w perfimerii a potem ewnetuanie sie zdecduje. napisz czy interesuje cie taka wymiana to wtedy moglbysmy sobi zrobic juz rezrwacje i ewentualnie moglbysmy poczekac az dostane podklady revlonu(ale to juz musi byc zaklpana na 100% zebys sie nie rozmyslila).
czyli dla pewnosci ja chce puder lancome i korektor biopur.
Stary 2006-09-06, 13:02   #47
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
woman in rose moglbym ci dac 2 bo wszystkich mam 5 a jeszcze mam 1 rezerwacje a sobie tez chcialbym zostawic ze 2 probeczki. revlony bede miec na poczatku tygodnia, ale brat wysylalm mi 6 sztuk, sprzedam je na allegro bo to sa pelnowymiarowe po 30 ml, nowe. ale jeden chce zostawic sobie tylko jeszcze nie wiem ktory odcien bo nie mialam jak dostad tego podkladu, to wtedy moglbym ci zrobic jakas probke. czyli interesuja cie taka wymiana jak napisalas za moje zapchy. a kremik shiseido moze najpierw poogladam w perfimerii a potem ewnetuanie sie zdecduje. napisz czy interesuje cie taka wymiana to wtedy moglbysmy sobi zrobic juz rezrwacje i ewentualnie moglbysmy poczekac az dostane podklady revlonu(ale to juz musi byc zaklpana na 100% zebys sie nie rozmyslila).
czyli dla pewnosci ja chce puder lancome i korektor biopur.
Ok, to ja rezerwuję puder i biopur, a Ty dla mnie te zapachy: Jeans Couture, Woman in rose x2, angel, prada i prosiłabym o próbeczke City Glam. A na revlona probeczke poczekam, bo i tak zaraz koniec tygodnia, to bym wysłała to po niedzieli, bo jutro mnie nie ma , jade do babci. i jeszcze pisze na PW, to zajrzyj.
Stary 2006-09-06, 13:12   #48
dorota_hyd
Gość

Cytat:
Ok, to ja rezerwuję puder i biopur, a Ty dla mnie te zapachy: Jeans Couture, Woman in rose x2, angel, prada i prosiłabym o próbeczke City Glam. A na revlona probeczke poczekam, bo i tak zaraz koniec tygodnia, to bym wysłała to po niedzieli, bo jutro mnie nie ma , jade do babci. i jeszcze pisze na PW, to zajrzyj.

Ok, ale ten puderek Lancome poproszę ciemniejszy, ja tez rezerwuje dla Cieibe wszystkie zapachy. Oczywiście zrobie Ci próbke City Glam. Mogłabym nawet wziąść ten krem w ciemno, ale nie wiem czy znalazłabyć coś w zamian u mnie. Jak dostane Revlona to Ci wyślę. Ok przechodzimy na Pw. Pozdrawiam =)
Stary 2006-09-06, 13:28   #49
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Ok, to napisz jak dostaniesz te podkłady. Możesz adres napisac jak chcesz, to juz zapisze na PW.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-09-06, 15:29   #50
dorota_hyd
Gość

Cytat:
Ok, to napisz jak dostaniesz te podkłady. Możesz adres napisac jak chcesz, to juz zapisze na PW.

ok jak bede miec podklady to sie odezwe:p pozdrawiam
Stary 2006-09-06, 16:04   #51
RedButterfly
Zadomowienie

Przekupka: 121 pkt / 100% pozyt.

odpisałam u mnie
a konsystencja typowego kopaktu ale nie brzydko tłusta co ważne
RedButterfly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-06, 16:32   #52
dorota_hyd
Gość

Cytat:
Napisane przez RedButterfly Pokaż wiadomość
odpisałam u mnie
a konsystencja typowego kopaktu ale nie brzydko tłusta co ważne
hej chyba jednak rezygnuje, nie widze zadnych opinii na wizazu, a w ciemno nie chce wymienic. pozdrawiam
Stary 2006-09-06, 16:42   #53
RedButterfly
Zadomowienie

ok
Stary 2006-09-06, 16:50   #54
RedButterfly
Zadomowienie

pozwole sobie jeszcze na zaproszenie Cie do mojego wątku ciuszkowego może coś Ci wpadnie w oko
mam tam też nowe torbyHAND MADE zerknij może akurat
Stary 2006-09-06, 17:23   #55
dorota_hyd
Gość

Cytat:
pozwole sobie jeszcze na zaproszenie Cie do mojego wątku ciuszkowego może coś Ci wpadnie w oko
mam tam też nowe torbyHAND MADE zerknij może akurat
hej nic nie znalazlam wsrod twoich ciuszkow.
Stary 2006-09-06, 20:08   #56
dorota_hyd
Gość

up
Stary 2006-09-06, 20:13   #57
RedButterfly
Zadomowienie

ok to pomyślę co bym Ci mogła zaproponować z meteorki bo piekielnie mi na nich zależy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-09-06, 20:26   #58
dorota_hyd
Gość

Cytat:
ok to pomyślę co bym Ci mogła zaproponować z meteorki bo piekielnie mi na nich zależy

hej ale na meteorki sie trzeba szybko decydowac bo do jutra do poludnia jest na nie aukcja na allegro, to napisalam ze je mam bo myslalam ze tos mi zaporponuje cos fajnego ale bez rewelacji. z checia bym je wymienila(tzn mowie w tej chwili o odsypce) na jakis fajny zapach z tych co napisalam w watku, ewnetulanie extravagance givenchy. albo na jakis dobry krem matujacy. napisz co masz jeszcze ciekawego poza watkiem
Stary 2006-09-07, 08:39   #59
dorota_hyd
Gość

up
Stary 2006-09-07, 08:40   #60
abar18
Zakorzenienie

Przekupka: 68 pkt / 99% pozyt.

hej
wiesz co ja mam obydwa pudry)
i shiseido kompact kupilam w sephorze za 85zl bo była przecena i sypki clinique mam z wymianki ale tylko 4,2g
a co do podkladow uzywam tylko lancome teint idole ultra.
abar18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości