![]() |
#931 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
Cytat:
![]() |
#932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja chciałabym taki a'la babciny (ale nie na ślub) - te to się świetnie trzymały ![]() ![]() Edytowane przez dottta Czas edycji: 2011-04-29 o 13:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Raczkowanie
|
Damianowa no Moze byc ktos z Rybnika ,bo widze Twój podpis - Rybnik , Tz by mial blisko po kwiaty .. Badz w okolicach .Ale poprosze Dobrą Florystkę tzn sprawdzoną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
czy ktoś przewiduje u siebie na slubie w kosciele skrzypaczke?
#936 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Zadomowienie
|
U mnie będzie skrzypaczka i skrzypek.
Gdzieś nawet na którymś wątku wklejałam repertuar jaki zagrają. "spróbuj może porobić w nich "normalne " czynności - siadać, klękać, tańczyć itd. bo chyba nie będzie nic gorszego jeśli Ci się pas zsunie np. przy klękaniu w kościele ![]() hah, oj nie chciałabym... rotfl.. jasne, popróbuję ![]()
#938 |
Zakorzenienie
|
ooo z nieba mi spadłyście
![]()
#939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- My mamy Akoladę - to jest kwartet ale grają w różnych konfiguracjach. My mamy akurat trio (skrzypce*2 i wiolonczelę) - płacimy 600zł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
dotta wydaj sie ze dziewczyny calkiem ladnie graja..
nie rozumiem tego myslenia ksiedza, ze musi dac zarobic organiscie ![]() amandi podeslij prosze swoj repertuar ![]()
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2011-04-29 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No u nas w parafii jest przymus ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#942 |
Zadomowienie
|
u mnie oprócz skrzypców będzie też grał organista, mam podesłać numer i skrzypaczka się z nim dogada co razem, a co tylko skrzypce, a ost. marsz tylko organista, bo chcę , żeby skrzypce od razu po wyjściu na zewnątzr grały...
ojej gdzie ja ten repertuar wklejałam... poszukam. Ok, znalazłam: U mnie będzie tak: wejście "Marsz weselny" Wagnera http://www.youtube.com/watch?v=PIMpLFSARHM podpisywanie dokumentów Kanon d-dur Pachelbel - super utwór, najbardziej mi się podoba ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Y-hNkMlcLLo ofiarowanie Aria z III suity orkiestrowej D-dur Bacha http://www.youtube.com/watch?v=lwrr_-8qogY komunia Ave Maria Bach/Gounod - nie podoba mi się, ale zrobić tzreba radość rodzinie, niektórzy bez tego sobei nei wyobrażają ślubu dziękczynienie Jesus Bleibt meine freunde Bacha albo Largo Pastorale z Concerto Grosso Corelli nie umiem tu wywnioskowac z kartki an co się zdecydowaliśmy w końcu wyjście oczywiście Marsz Mendelssona Będą jeszcze grać przy składaniu życzeń (ostatni utwór tylk organista, a jak wyjdziemy to już tylko skrzypce). Organista plus dwóch skrzypków. Ogólnie chciałam bardziej wesołe utwory, a nie jakies smęty.. No jedynie ta Ave maria została, ale trudno ;p Lista była wybierana wraz ze skrzypkami. Najpierw posłuchaliśmy w domu i wybraliśmy co nam się podoba, potem skrzypek i skrzypaczka grali i wybieraliśmy wspólnie. I ogromnie jestem zadowolona z tej listy.
11.06.2011 - Żonka ![]() 23.07.2012 - zostałam mamą małej Milenki ![]() nakarm Psiaka: http://www.pmiska.pl Edytowane przez amandi84 Czas edycji: 2011-04-29 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja cche miec dlugi, bedzie leżał ok 10cm na ziemi, i potem chyba 2 albo 3 stopnie, albo 1 długi i drugi któtki nie wiem, gdzie kupiłas welon?? ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- byłam na slubie z takim triem a w innym poza 3 skrzypcami był jeszcze kontrabas i az gęsią skórę się miało, tak pięknie to brzmi ![]()
![]() |
#944 |
Zadomowienie
|
Wiesz co, ja kupowałam w salonie Madonny, bo tam tez kupowałam sukienkę, troche poszłam na łatwiznę, gdzie indziej dostałabym na pewno taniej, ale nei chciało mi się szukać. Cały prosty bez żadnych zdobień. Foty nie mam, bo został w salonie, maja dopasować do długości trenu.
Nie wiem jak wyglądaja takie stopnie welonów.. że je można odpiąć? U mnie będzie to wyglądać podobnie jak na tej focie, będe miała b. podobną fryzurę tylko ciut niżej. Wyski kok, ale taki, że jak się patrzy na wprost to trochę tylko wystaje czubek tej kopki. No i welon długi, ale też tylko taka prosta mgiełka, nad kokiem, nie podobaja misię zbytnio welony wpięte pod kokiem.
11.06.2011 - Żonka ![]() 23.07.2012 - zostałam mamą małej Milenki ![]() nakarm Psiaka: http://www.pmiska.pl Edytowane przez amandi84 Czas edycji: 2011-04-29 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ![]() Ja znalazłam dziewczynę z akademii muzycznej w K-ach za 100 zł ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
sama szukałaś czy ktoś ci polecił?
![]() Mi welony dlugie tez sie podobaja ![]() ![]()
#947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() prędzej bym powiedziała, że na odwrót - o ile ktoś ma zamiar zakryć się welonem, to mogłoby się kojarzyć ze skromną dziewczyną - ale myślę tutaj to też raczej kwestia gustu, nie charakteru ![]()
Edytowane przez niut0 Czas edycji: 2011-04-29 o 22:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#949 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z umówieniem się będzie ciężko bo nie mieszkam na stałe w Polsce więc większość rzeczy załatwiam mailowo ![]()
![]() |
#950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no, na uczelnie nie poszłam ![]()
![]() |
#951 | ||
Raczkowanie
|
Ja nie mam żadnej z polecenia, nasz fotograf współpracuje ze świetną makijażystką ale nie wiem czy zdecydujemy się na sesję w dniu ślubu. Mam mieć w maju sesję próbną to może ustalimy coś konkretnego.
Dzięki pinkoosia nie pomyślałam o Załężu, mieszkam ze 3 km od tej hali od 5 lat a jeszcze nigdy tam nie byłam ![]() Cytat:
Też będę na weselu rzucała bukietem, a o tej makijażystce też myślałam ale cały czas mi się wydawało, że mam mnóstwo czasu a teraz pewnie będzie za późno ![]() Cytat:
![]() Suknia z Monnari jest cudna, sama jej szukałam, jaką ona ma długość przed czy za kolanko? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny mały problem czy wiecie juz ile bedziecie miały kolorowej wódki (chodzi mi o wiśniówkę likier jajeczny i zołądkową gorzką) na około 100 osób niewiem ile mam kupić
Jezeli sie juz ktos pytał to sorki Pomocy |
![]() ![]() |
![]() |
#953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- po 0.5 l wódki na osobę + na bramy, konkursy - chyba kupimy 70 butelek - 20 butelek wina - 10 czerwonego, 10 białego - 1 szampan chyba na 7 osób - po 2 piwa na osobę - a z kolorowych alko będziemy mieć: 1-2 butelki advocata, jakieś Martini, może butelka whisky, jakiś likier. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
po obiedzie jedziemy na zdjecia i jak wrócę z nich odepniemy ten długi i zostanę z krótkim ![]() też bede je miec nad kok tak jak Ty, kok nie za wysoki, i tez myśle o welonie bez wzorów ciekawe jak sie muminek bawi-zapewne bardzo dobrze! i kiedy załączy zdjęcia ![]()
21.08.2011 Nasz ślub ![]() Edytowane przez sweetbe Czas edycji: 2011-04-30 o 19:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Dawno mnie nie było. Pochwalę się że wczoraj podpisaliśmy umowę z fotografem. Jutro zaczynamy pierwsze nauki. Jestem ciekawa czy ksiądz będzie miał coś przeciwko, że ślubujemy dopiero w przyszłym roku a na nauki chodzimy już teraz. I znalazłam TĄ JEDYNĄ! Jeszcze nie mierzyłam ale idę w przyszłym tygodniu. Na jesień będą wyprzedawać kolekcję i zamierzam skorzystać z przecen a co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ksiądz nie powinien nic mówić, nauki są ważne bezterminowo ![]() ładna suknia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Zakorzenienie
|
Oto on
![]() Najbardziej obawiam się spotkania z panią z poradni. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 |
Zadomowienie
|
Sukienka na żywo jest rzeczywiście przepiękna. Odpowiem tak - na mojej mamie - 160cm, jest za kolana i niezbyt dobrze to wygląda, będzie skracać do kolan. Pewnei na osobę ok 170cm byłaby do kolan w sam raz. Ale na pewno nie jest przed kolano.
#959 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No to zobacz jak psu z gardła wyglądało wczoraj ![]()
Mój dzień kwiecień 2012 ![]() Edytowane przez damianowa Czas edycji: 2011-05-01 o 11:25 Powód: nie wyskoczyła buźka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
To jest po prostu taki rodzaj materiału.
Mi sie bardzo podoba. A te świeczniki wysokie są prześliczne ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.