Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27 - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-01, 15:11   #4771
harajuku-fish
Zakorzenienie

Dot.: Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
witam
przejrzałam wszystkie zdjęcia w katalogu Aidy i chyba klikne po wypłacie
mam tylko pytanie czy trafiła się komuś wadliwa ?
Z tego co czytałam to raczej same + jedyny minus że śmierdzi

będę wdzięczna za pomoc
hej
aida jest boska
i jest raczej mało wadliwą etorebką. Kiedyś ktoś pisał o jakimś wypadającym ćwieku ale to kojarzę tylko ten jeden przypadek.
Sama mam aidę-drugą czarną, pierwszą sprzedałam ale jak widać nie umiałam się bez niej obejść i kliknęłam ponownie.
Śmierdzi to fakt ale nie tak strasznie jak te z pierwszego rzutu czyli jak się pojawiły pierwszy raz. Ja swoją wietrzyłam kilka dni potem ją wzięłam na spacer i teraz juz w ogóle smrodku nie czuć
polecam

a jaki kolor Cię kusi??

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 15:14   #4772
Brydzia_
Zakorzenienie

Dot.: Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
hej
aida jest boska
i jest raczej mało wadliwą etorebką. Kiedyś ktoś pisał o jakimś wypadającym ćwieku ale to kojarzę tylko ten jeden przypadek.
Sama mam aidę-drugą czarną, pierwszą sprzedałam ale jak widać nie umiałam się bez niej obejść i kliknęłam ponownie.
Śmierdzi to fakt ale nie tak strasznie jak te z pierwszego rzutu czyli jak się pojawiły pierwszy raz. Ja swoją wietrzyłam kilka dni potem ją wzięłam na spacer i teraz juz w ogóle smrodku nie czuć
polecam

a jaki kolor Cię kusi??
no właśnie czarny
rączki ma raczej krótkie tylko na zgięcie łokcia
i trzyma kształt ? czy raczej flakowata jest ?

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 15:17   #4773
201612291251
Konto usunięte

o taaak Aida jest sliczna i ja nawet nie pamietam, zeby ktos pisal ze dostal jakas wadliwa moja aida stala sie ostatnio moja ulubiona torebka, nie rozstaje sie z nia i kuuuuusi mnie jeszcze karmelowa

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
no właśnie czarny
rączki ma raczej krótkie tylko na zgięcie łokcia
i trzyma kształt ? czy raczej flakowata jest ?
raczki ma krotkie, jezeli na ramie to tylko na dlugim pasku nie za bardzo trzyma ksztalt jezeli nie jest wypchana, ale jest na prawde sliczna i wygodna, sadze ze bedziesz z niej zadowolona
201612291251 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 15:25   #4774
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DIABLICAorg Pokaż wiadomość

o taaak Aida jest sliczna i ja nawet nie pamietam, zeby ktos pisal ze dostal jakas wadliwa moja aida stala sie ostatnio moja ulubiona torebka, nie rozstaje sie z nia i kuuuuusi mnie jeszcze karmelowa

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

raczki ma krotkie, jezeli na ramie to tylko na dlugim pasku nie za bardzo trzyma ksztalt jezeli nie jest wypchana, ale jest na prawde sliczna i wygodna, sadze ze bedziesz z niej zadowolona

ojj kusicie kusicie
ale nie ma się co dziwić.... na zdjęciach wygląda zachęcająco

to teraz tylko czekać na przypływ gotówki

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 15:45   #4775
di4ska
Wtajemniczenie

Witam
Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
witam znowu
ale malutko napisałyście . wszystkie chyba wybyły . śliczna pogoda, cieplutko, to lubię!
zjadłam dziś fast fooda . i przysmak Grycana . w H&Mie kupiłam sobie długą sukienkę. taką niebiesko białą w jakby.....plamki? pokazałabym foto, ale nie ma jej na stronie onlineshopu.

kredko - gratuluję wygranej Aidy znaczy...głównie tej ściereczki
Diablica, rozumiem podły nastrój, ludzie wokół nas potrafią tak załatwić człowieka, że głowa mała... niemniej zachęcam do relaksu w te wolne dni. może jakieś winko? a spacer to baaardzo dobry pomysł, słońce daje dobrą energię
moniuleczka - niestety również mam często tak, że coś jest super, w dobrej cenie, a mojego rozmiaru brak . ogólnie ciężko jest mi coś "zaklepywać" np.telefonicznie w sklepie, bo nigdy nie wiem jaki rozmiar biorę. dzis sukienkę zakupiłam XS, spodnie czasem M, a czasem S... to naprawdę dziwny mechanizm
Rybcia - czemu sprzedajesz Brook?
Monika, jak było na kijkach?

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Diana, widzę Cię!!! idziesz w poniedziałek do pracy? czy może troszkę się weekend jednak wydłuży?
Hej nudi bo jatak czasami bywam podczytać co słychać na wątku
widziałam wcześniej że miałaś problem z matma? jak coś to wal do mnie śmiało na PW albo GG jestem często więc odczytam szybciej niż tu na wątku zanim nadrobie i pomoge
Stary 2011-05-01, 15:47   #4776
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
dzień dobry

u mnie taka szarówka za oknem że nie chce się nic a nic... zaraz zawijam się w kocyk i idę spać chyba bo normalnie taaaaaaaaaaaaka rozlazła jestem ............
Stary 2011-05-01, 15:50   #4777
201612291251
Konto usunięte

Cytat:
ojj kusicie kusicie

na zywo wyglada jeszcze piekniej

Cytat:
witam znowu
ale malutko napisałyście . wszystkie chyba wybyły . śliczna pogoda, cieplutko, to lubię!
zjadłam dziś fast fooda . i przysmak Grycana . w H&Mie kupiłam sobie długą sukienkę. taką niebiesko białą w jakby.....plamki? pokazałabym foto, ale nie ma jej na stronie onlineshopu.

kredko - gratuluję wygranej Aidy znaczy...głównie tej ściereczki
Diablica, rozumiem podły nastrój, ludzie wokół nas potrafią tak załatwić człowieka, że głowa mała... niemniej zachęcam do relaksu w te wolne dni. może jakieś winko? a spacer to baaardzo dobry pomysł, słońce daje dobrą energię
moniuleczka - niestety również mam często tak, że coś jest super, w dobrej cenie, a mojego rozmiaru brak . ogólnie ciężko jest mi coś "zaklepywać" np.telefonicznie w sklepie, bo nigdy nie wiem jaki rozmiar biorę. dzis sukienkę zakupiłam XS, spodnie czasem M, a czasem S... to naprawdę dziwny mechanizm
Rybcia - czemu sprzedajesz Brook?
Monika, jak było na kijkach?

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Diana, widzę Cię!!! idziesz w poniedziałek do pracy? czy może troszkę się weekend jednak wydłuży?

dzis juz nastroj troszke sie poprawil ale jutro znow do pracy
powiem Ci, ze jak mam kiepski nastroj to alkohol zawsze mi jeszcze poglebia ta doline
Stary 2011-05-01, 16:13   #4778
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
ojj kusicie kusicie

skuś się
myślę że będziesz zadowolona

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Fashion

Cytat:
Napisane przez DIABLICAorg Pokaż wiadomość
na zywo wyglada jeszcze piekniej

dzis juz nastroj troszke sie poprawil ale jutro znow do pracy
powiem Ci, ze jak mam kiepski nastroj to alkohol zawsze mi jeszcze poglebia ta doline
ja jutro też do pracy
będzie dobrze!!
damy radę

zmykam spać....ciepły kocyk, poduszeczka...to jest to czego teraz najbardziej potrzebuję

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 16:14   #4779
pudelkonakredki
Zadomowienie

GG do pudelkonakredki

oo wróciłam ze spaceru i od razu lepiej się czuję, lepszy nastrój i aż się wypogodziło, słońce grzeje i dobiło chyba 20 stopni ale zapomniałam krokomierza, a tak byłam napalona, żeby go przetestować tylko nadal jestem niewyżyta, muszę zacząć zapuszczać się dalej teraz opiję się wodą, za półtorej godziny kolacja i zdrowego trybu życia dzień pierwszy zaczęty (ta, pewnie)
uff, shred odbębniony
Brydzia, ja co prawda jeszcze aidy nie dostałam, ale po zdjęciach też się w niej zakochałam i w końcu po tygodniu/dwóch wylicytowałam (szkoda, że nie czarną, tylko kawową, ale co tam, na czarną przyjdzie czas )

Edytowane przez pudelkonakredki
Czas edycji: 2011-05-01 o 16:57
pudelkonakredki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 16:15   #4780
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Podziwiam Ja już na nic nie miałam siły, ledwo do domu wróciłam

http://allegro.pl/naszyjnik-dziewczy...571201164.html proszę

To wszystko przez Kali, bo ona szaleje
U mnie to norma

Co zrobiłaś?? Teraz będę musiała kliknąć Kilka rzeczy
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 16:15   #4781
201612291251
Konto usunięte

Cytat:
skuś się
myślę że będziesz zadowolona

Fashion

ja jutro też do pracy
będzie dobrze!!
damy radę

zmykam spać....ciepły kocyk, poduszeczka...to jest to czego teraz najbardziej potrzebuję
pewnie ze damy bo kto jak nie my
ja chyba jakis filmik sobie wlacze i poogladamy z tz
Stary 2011-05-01, 16:16   #4782
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
obiecane zdjecia

buty są sliczne, straaasznie wygodne
jedne z moich najładniejszych butów;]

ps. pasecznie nie odstaja od stopy - tak sie ułozyły jak wyginałam stopę do zdjęcia bo nie ma mi kto zrobic:P
skad sa? fleq ?

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 16:28   #4783
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość

skad sa? fleq ?
tak
Stary 2011-05-01, 16:29   #4784
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość

Zawsze do usług A co klikasz ?
roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 17:07   #4785
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Bry

No tak no, bo środek nocy, otwieram drzwi do klatki, a tam koleś sobie stoi. To co prawda taki starszy dziadek, mniejszy ode mnie, ale już sporo wyprawiał. Np. centralnie zasikuje klatkę, albo na niej śpi.

Zazdroszczę
Hej Martini.
Masakra tak się zsikiwać na klatce co za ludzie. U mojej cioci w starym budownictwie w centrum miasta zawsze śmierdziało na klatce i sobie urządzali (mieszkaniec ze swoim koleżką) pijalnie na schodach. Smród i syf

Zazdrościsz? przecie ja u rodziców teraz koczuję ale już chce do siebie - tam już są (oprócz kurzu i gołych popękanych ścian oraz rur na wierzchu ) piękne okna z parapetami

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Pamiętasz tę sukienkę z Vero mody co kupiłam i chciałaś zobaczyć?
Wrzuciłam zdj na zakupowy.

Ja dzisiaj nigdzie nie wychodzę
Ja też nie nie chce mi sie szykować i w ogóle coś sie źle czuję. Za to mąż z moją mamusią poszli na cmentarz a ja z tatem zostałam mówią że my tacy sami - czytaj lenie

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Cieszę się fajnie, jak powolutku się wszystko robi, ja ostatnio stwierdziłam, że gdybym zamieszkała w gotowym domu, to nic by mnie tak nie cieszyło (no i nie załamywało czasem).
Jakie kafle, jaka kuchnia?
My jutro zamawiamy meble do kuchni

Znam podobną historię, sprzed 30lat
Moja mama wracała z imprezy, weszła na klatkę schodową, a trzeba było iść kawałek bez światła, żeby na pół piętra móc je zapalić...
No to szła po omacku- po ścianie
I nagle dotknęła czyjejś twarzy...

Nie muszę mówić, jaka była reakcja?

A to był Jej sąsiad, kolega, który po ciemku miętolił się z dziewczyną!

Tak, tak młodsze dziewczęta- kiedyś to się po ciemku robiła
Mnie też by nie cieszyło, dlatego szukaliśmy mieszkania do remontu i się udało

Kafle miały być szare takie surowe z Nowej Gali a stanęło na Paradyż Hanabi.

Kuchnia jeszcze w sumie nie wybrana. Ale stanie chyba na ciemnych frontach wenge i jasnym blacie. Marzy mi sie biała lakierowana z ciemnym blatem ale boję sie....no i miał być obok lodówki słup z piekarnikiem a na dole pralka ale niestety nie ma takiej wąskiej pralki zeby wlazła do tego słupa. Zamiana zmywarki z pralką też nic nie da bo też nie wejdzie no i co teraz? Wychodzi na to, ze z szafek dolnych bede miała tylko szuflady niecałe 80cm. Reszte dołu zajmuje sprzęt mam nadzieję, ze sie zmieszczę z garami w górnych. Gdyby się udało dać wyżej piec to zmniejszyłby się blat roboczy i miałby 130cm ale zyskałabym dodatkowe szuflady na dole a tak to lipa.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-01, 17:44   #4786
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
A ja kliknęłam sobie na allegro taki wisiorek i plecioną bransoletkę (karmelową) Na bransoletkę czaiłam się już jakiś czas, natomiast podobny wisiorek widziałam w Croppie (tylko chyba z myszką i pozłacany) - zakochałam się w nim, ale akurat nie miałam pieniędzy przy sobie. Ale przeszukując dzisiaj allegro znalazłam taki z dziewczyną i
Ta dziewczynka jest na ebayu za 1.79 $ z przesyłką

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 17:49   #4787
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale priorytetami czy ekonomicznymi ?
Ja już mam dwie czarne marynarki, jedną granatową i czekam na koralową. Marzy mi się jeszcze szara, różowa, beżowa i pudrowa

U mnie też nie ma ale kilka razy w roku jeżdżę tam gdzie jest

Link

I gdzie tu sprawiedliwość ?
Kali sorki, jeśli ponowię pytanie, ale czy dostałaś już te spodnie? Fajne są, one są japan czy pl?

Cytat:
obiecane zdjecia

buty są sliczne, straaasznie wygodne
jedne z moich najładniejszych butów;]

ps. pasecznie nie odstaja od stopy - tak sie ułozyły jak wyginałam stopę do zdjęcia bo nie ma mi kto zrobic:P
Kupiłam takie same buty kiedyś na allegro, jakiejś amerykanskiej firmy, zamszowe,za 90 zł około. Jeszcze wtedy nie wiedziałam, że to będzie taki hicior lata, ale dobrze się noszą

Cytat:
nic mi nie mówcie o tych marynarkach, jutro wybiją 2 tygodnie odkąd je zamówiłam (od razu opłaciłam)
moja poczta mnie załamuje . ostatni zakup z allegro szedł 4 tygodnie. tylko porozstrzelać ich tam
mogłam wziąć kuriera, ale kto wiedzial............
Jestes pewna że to wina poczty? Oni się nie spieszą z wysyłkami, ale 2 tyg to przesada :/

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Dziń dybry
Danulko Wredulko

Cytat:
Napisane przez pudelkonakredki Pokaż wiadomość
haj haj jestem już po obiedzie, a na dworze nadal szaroo... siedzę zwinięta w koc i ogólnie lipa straszna. ani deszczu, ani słońca

ach dobra, odstresuję się futuramą i pójdę do lasu z kijkami, może się obudzę
Ja też po obiedzie, (właściwie to 2ch) i chyba też się zalegaruję w kocu:p
p.s. uważaj w lesie na kleszcze !

Cytat:
Cieszę się fajnie, jak powolutku się wszystko robi, ja ostatnio stwierdziłam, że gdybym zamieszkała w gotowym domu, to nic by mnie tak nie cieszyło (no i nie załamywało czasem).
Jakie kafle, jaka kuchnia?
My jutro zamawiamy meble do kuchni

Znam podobną historię, sprzed 30lat
Moja mama wracała z imprezy, weszła na klatkę schodową, a trzeba było iść kawałek bez światła, żeby na pół piętra móc je zapalić...
No to szła po omacku- po ścianie
I nagle dotknęła czyjejś twarzy...

Nie muszę mówić, jaka była reakcja?

A to był Jej sąsiad, kolega, który po ciemku miętolił się z dziewczyną!

Tak, tak młodsze dziewczęta- kiedyś to się po ciemku robiła

Potwierdzam
WLKP pięknie słoneczna

Aniu, zerknę potem, co sprzedajesz fajnego

Plyndzuszek

Bransa trochę oklepana ale wisiorek śliczny
Ale zabawna historia heh uśmiałam się

Cytat:
dzień dobry

u mnie taka szarówka za oknem że nie chce się nic a nic... zaraz zawijam się w kocyk i idę spać chyba bo normalnie taaaaaaaaaaaaka rozlazła jestem ............
Rybo chyba jestem w Twoim klubie dziś

Cytat:
Takie Ci powinno wystarczyć Wiem

Piona, dziesiona, piętnacha i w czacha

Ty się od Kali odstosunkuj Kupujcie póki możecie (idę na ebaya czegoś szukać )
Szopoholik ! i naciágaczka na dodatek :P

Cytat:
U mnie to norma

Wizaz to zloooo i killer dla portfela.....
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 17:52   #4788
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Ta dziewczynka jest na ebayu za 1.79 $ z przesyłką
Może bardziej opłaca się tam kupić, ale ja nie umiem stamtąd zamawiać I po tym jak nie doszła mi paczka zza granicy (wina poczty) to zamawiam rzeczy, które są zlokalizowane wyłącznie w Polsce

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

Przed imieninami kliknę sobie niebieską Margo i różową Viv, bo obie staniały Mam nadzieję, że jeszcze wtedy będą
Stary 2011-05-01, 17:54   #4789
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Może bardziej opłaca się tam kupić, ale ja nie umiem stamtąd zamawiać I po tym jak nie doszła mi paczka zza granicy (wina poczty) to zamawiam rzeczy, które są zlokalizowane wyłącznie w Polsce

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

Przed imieninami kliknę sobie niebieską Margo i różową Viv, bo obie staniały Mam nadzieję, że jeszcze wtedy będą
jak chcesz to Ci zamówię ... sobię może też taką lale kliknę

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2011-05-01, 17:58   #4790
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
jak chcesz to Ci zamówię ... sobię może też taką lale kliknę
Dziękuję za chęci, ale kliknęłam już na allegro

Ale jeśli to nie problem to możesz mi podesłać linka do tego sprzedawcy to może coś innego bym upatrzyła
Stary 2011-05-01, 18:06   #4791
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za chęci, ale kliknęłam już na allegro

Ale jeśli to nie problem to możesz mi podesłać linka do tego sprzedawcy to może coś innego bym upatrzyła
http://shop.ebay.com/giftforlove188/...id=p4340.l2562

ale popatrz sobie ogólnie na ebayu u innych sprzedawców tą biżuterie.. u większości wysyłka jest darmowa

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

mi to się ten podoba http://cgi.ebay.com/Vintage-Style-Br...#ht_3209wt_905

lub ten http://cgi.ebay.com/Retro-bronze-rab...#ht_1122wt_905

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Edytowane przez Iduś
Czas edycji: 2011-05-01 o 18:05
Stary 2011-05-01, 18:16   #4792
monica80c
Zakorzenienie

iduś, renia

Cytat:
Podziwiam Ja już na nic nie miałam siły, ledwo do domu wróciłam

http://allegro.pl/naszyjnik-dziewczy...571201164.html proszę

To wszystko przez Kali, bo ona szaleje

Mam nadzieję, że też będę

Ja tam kocham Twoją kolekcję charmsów Kupujesz je w sklepie Yes ? Drogie są ?

---

roxi z tego co pamiętam 0d 39zł do 9o- także trochę drogie
zaraz linka poszukam
http://www.yes.pl/bizuteria#yes_charms/srebro-strona1

Cytat:
dzień dobry

och Feliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiii
Cytat:
Napisane przez ankhax1 Pokaż wiadomość
no słońce daje prosto na termometr

oj do wystawienia do długa droga,
niecierrrrrrrpię tego robić

prędzej połowę wystawię pod śmietnik

ach Monia te Twoje pomysły , póki co przed sigrid skutecznie sie bronię,
ale wczoraj u Danulki widziałam pinkową vivien i nie wiem czy się w końcu nie skuszę na nią

tylko kiedy ja to zrobię

jest tu Rybka??
jejku pinkowa- kupiłabym ja ale do czego ja mogę ją nosić to ja nie wiem

Cytat:
Napisane przez di4ska Pokaż wiadomość
Witam

Hej nudi bo jatak czasami bywam podczytać co słychać na wątku
widziałam wcześniej że miałaś problem z matma? jak coś to wal do mnie śmiało na PW albo GG jestem często więc odczytam szybciej niż tu na wątku zanim nadrobie i pomoge
cześć Diana
Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość

skad sa? fleq ?
kupuj- super są

cześć w ogóle
Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Hej Martini.
Masakra tak się zsikiwać na klatce co za ludzie. U mojej cioci w starym budownictwie w centrum miasta zawsze śmierdziało na klatce i sobie urządzali (mieszkaniec ze swoim koleżką) pijalnie na schodach. Smród i syf

Zazdrościsz? przecie ja u rodziców teraz koczuję ale już chce do siebie - tam już są (oprócz kurzu i gołych popękanych ścian oraz rur na wierzchu ) piękne okna z parapetami

Ja też nie nie chce mi sie szykować i w ogóle coś sie źle czuję. Za to mąż z moją mamusią poszli na cmentarz a ja z tatem zostałam mówią że my tacy sami - czytaj lenie

Kuchnia jeszcze w sumie nie wybrana. Ale stanie chyba na ciemnych frontach wenge i jasnym blacie. Marzy mi sie biała lakierowana z ciemnym blatem ale boję sie....no i miał być obok lodówki słup z piekarnikiem a na dole pralka ale niestety nie ma takiej wąskiej pralki zeby wlazła do tego słupa. Zamiana zmywarki z pralką też nic nie da bo też nie wejdzie no i co teraz? Wychodzi na to, ze z szafek dolnych bede miała tylko szuflady niecałe 80cm. Reszte dołu zajmuje sprzęt mam nadzieję, ze sie zmieszczę z garami w górnych. Gdyby się udało dać wyżej piec to zmniejszyłby się blat roboczy i miałby 130cm ale zyskałabym dodatkowe szuflady na dole a tak to lipa.
oj to takie fajne dylematy= niby problemy ale miłe

też tak mam, ze dół kuchni to same sprzęty prawie

idę robić muffinki i posprzątać
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 18:16   #4793
mm111111
Wtajemniczenie

Wiecie, tak sobie pomyślałam, dlaczego oni nie wysyłają na maila info. że przeceniają jakieś torebki. Rzadko ślą takie niusy, a jak już to z bardzo spóźnionym refleksem. Tracą na tym, bo przecena jest impulsem do zakupu...wie o tym chyba każda z nas...
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2011-05-01, 18:18   #4794
pudelkonakredki
Zadomowienie

GG do pudelkonakredki

Cytat:

ale popatrz sobie ogólnie na ebayu u innych sprzedawców tą biżuterie.. u większości wysyłka jest darmowa

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

jakie urocze te dwa! to wychodzi koło 20zł za jeden, na ebayu dużo bardziej się opłaca kupować, jak na allegro... ale nadal nie jestem przekonana, bo za dużo mętliku z tym przelewaniem na paypal itp., szczególnie, że ja jestem wygodnicka i jak przelewy, to w większości płacę z allegro z wszystkim powpisywanym albo stałych odbiorców czy jak to się nazywa, typu rachunki... jezu no ten króliczek

przeglądam inne aukcje i jak widzę ceny, to mam ochotę założyć paypala i pomęczyć się z tym

Czas edycji: 2011-05-01 o 18:22
Stary 2011-05-01, 18:26   #4795
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
nika

ja myślę, że to światło samo mogło zdążyć zgasnąć:c mok:

ale historia mrożąca krew w żyłach- wszyscy się chyba wystraszyli

Nie, nie Ono było tak wyżej, bo stale ktoś żarówkę z tego wcześniejszego kradł, takie czasy były. I chyba do takich wracamy...

Cytat:
Cytat:

Dziewczyny, ja się w tym zakochałam:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1571200434

martini. nasze kolory: Twój żółty i mój zielony

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość

W Paradyżu byłam
No ja mam podobne przejścia, z wielu rzeczy musialam zrezygnować, ale ja ogólnie mało problemowa jestem Długo czekałam, bo nie było mnie stać na kuchnię, która mi się całe życie podoba- i nagle stała się moda- kolor wanilia, stara biel... wyceniono mi ją w salonie na 18tyś. zł. Owszem, miałam bajery dodatkowe.
Ale w końcu znajdłam za 3500 też taką w moim stylu, więc jest ok.

No i zakochałam się w kanapie z motywem zebry, plus dwa małe foteliki (kolory jakie sobie zażyczysz, chyba wezme mój ukochany fiolet, bo na czarnym będzie wszystko widać, zwłaszcza, że to takatkanina z lekkim włosiem jakby) za 1500zl

W kuchni będzie zatem coś ala beż meble i fiolet na ścianach, w salonie fiolet meble i beż na ścianach... chyba

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość

Ale zabawna historia heh uśmiałam się

Sorry za ewentualne błendy ale piszem bez okularóffff i niewiele widzem :P

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Proponuję kupić charmsy Yesowe na all, są duuuużo tańsze, nawet np. odbiór osobisty u mnie w Poznaniu
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 18:30   #4796
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
jakie urocze te dwa! to wychodzi koło 20zł za jeden, na ebayu dużo bardziej się opłaca kupować, jak na allegro... ale nadal nie jestem przekonana, bo za dużo mętliku z tym przelewaniem na paypal itp., szczególnie, że ja jestem wygodnicka i jak przelewy, to w większości płacę z allegro z wszystkim powpisywanym albo stałych odbiorców czy jak to się nazywa, typu rachunki... jezu no ten króliczek

przeglądam inne aukcje i jak widzę ceny, to mam ochotę założyć paypala i pomęczyć się z tym
W razie czego służe pomocą ... naprawde zamawianie na ebayu to fajna sprawa - przede wszystkim jest taniej niż na allegro. Obsługa tego jest bardzo prosta: po kliknięciu jakiegoś przedmiotu możemy z ebaya od razu przejść na paypala i zapłacić - nic nie trzeba wypełniać.

Teraz na paypalu jest taka opcja jak błyskawiczne przelanie pieniędzy - po 15 minutach od zrobienia przelewu kasa jest już na naszym koncie Paypal .

Zamawiałam ostatnio 5 rzeczy na ebayu - wszystko doszło ... pierwszy mój zakup to była paletka cieni

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2011-05-01, 18:35   #4797
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:

Ten pierwszy jest cudny

A ile Iduś kosztowałyby te dwie rzeczy łącznie z przesyłką ?

http://cgi.ebay.com/H4359-New-Fashio...item230d14281f

http://cgi.ebay.com/H701-Jelly-Digit...item230cc416ef

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
roxi z tego co pamiętam 0d 39zł do 9o- także trochę drogie
zaraz linka poszukam
http://www.yes.pl/bizuteria#yes_charms/srebro-strona1

idę robić muffinki i posprzątać

Zdecydowanie nie na moją kieszeń

Muffinki Ja właśnie wcinam Tiramisu

Cytat:
Dziewczyny, ja się w tym zakochałam:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1571200434
Też bardzo ładny

REKLAMA
Stary 2011-05-01, 18:43   #4798
pudelkonakredki
Zadomowienie

GG do pudelkonakredki

Cytat:
Ten pierwszy jest cudny

Zdecydowanie nie na moją kieszeń

Też bardzo ładny

Iduś nie jestem, ale... 10,5zł (co ja piszę, że 9,73) chyba, tak mi pokauzje ebay.

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
W razie czego służe pomocą ... naprawde zamawianie na ebayu to fajna sprawa - przede wszystkim jest taniej niż na allegro. Obsługa tego jest bardzo prosta: po kliknięciu jakiegoś przedmiotu możemy z ebaya od razu przejść na paypala i zapłacić - nic nie trzeba wypełniać.

Teraz na paypalu jest taka opcja jak błyskawiczne przelanie pieniędzy - po 15 minutach od zrobienia przelewu kasa jest już na naszym koncie Paypal .

Zamawiałam ostatnio 5 rzeczy na ebayu - wszystko doszło ... pierwszy mój zakup to była paletka cieni

wyszło mi za 11 rzeczy 68,19zł. naszyjniki, bransoletki, 3 torebki i jeden beads. no ja nie mogę to w razie czego mogłabyś mi pomóc w zakupie? ja przelałabym ci pieniądze na konto/bezpośrednio na paypal, a ty klik klik byłoby suuper muszę podpytać mamę, czy nie chciałaby czegoś od tego gościa. może na ebayu beadsy chodzą taniej? (za jeden u tego gościa, do którego dawałaś link wyszło mi 2,66zł, a wygląda wcale nieźle, choć to taki zwykły beads-sówka

i ciekawe jak oni na tym zarabiają, jeszcze przesyłka darmowa!

Czas edycji: 2011-05-01 o 19:14
Stary 2011-05-01, 18:43   #4799
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Ten pierwszy jest cudny

Też bardzo ładny
2,29 $ + 2, 66 $ = 4.95 $ czyli ok 13,5 zł

ja właśnie wcinam 3 kawałek sernika mojego TŻ ... po co on go przywiózł no

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2011-05-01, 18:46   #4800
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
wyszło mi za 11 rzeczy 68,19zł. naszyjniki, bransoletki, 3 torebki i jeden beads. no ja nie mogę to w razie czego mogłabyś mi pomóc w zakupie? ja przelałabym ci pieniądze na konto/bezpośrednio na paypal, a ty klik klik byłoby suuper muszę podpytać mamę, czy nie chciałaby czegoś od tego gościa. może na ebayu beadsy chodzą taniej? (za jeden u tego gościa, do którego dawałaś link wyszło mi 2,66zł, a wygląda wcale nieźle, choć to taki zwykły beads-sówka
To malutko jak za tyle rzeczy

Cytat:
2,29 $ + 2, 66 $ = 4.95 $ czyli ok 13,5 zł

ja właśnie wcinam 3 kawałek sernika mojego TŻ ... po co on go przywiózł no
A zamówisz mi jak się zdecyduję ? Masz jakieś GG ?

Smacznego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości