|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27
Cytat:
![]() aida jest boska ![]() i jest raczej mało wadliwą etorebką. Kiedyś ktoś pisał o jakimś wypadającym ćwieku ale to kojarzę tylko ten jeden przypadek. Sama mam aidę-drugą czarną, pierwszą sprzedałam ale jak widać nie umiałam się bez niej obejść i kliknęłam ponownie. Śmierdzi to fakt ale nie tak strasznie jak te z pierwszego rzutu czyli jak się pojawiły pierwszy raz. Ja swoją wietrzyłam kilka dni potem ją wzięłam na spacer i teraz juz w ogóle smrodku nie czuć ![]() polecam ![]() a jaki kolor Cię kusi??
|
|
#4772 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Super tytuł wymyślamy lecz na razie torebkami się zachwycamy-etorebka cz.27
Cytat:
![]() rączki ma raczej krótkie tylko na zgięcie łokcia ![]() i trzyma kształt ? czy raczej flakowata jest ?
|
|
|
#4773 | |
|
Konto usunięte
|
o taaak Aida jest sliczna i ja nawet nie pamietam, zeby ktos pisal ze dostal jakas wadliwa moja aida stala sie ostatnio moja ulubiona torebka, nie rozstaje sie z nia i kuuuuusi mnie jeszcze karmelowa ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
nie za bardzo trzyma ksztalt jezeli nie jest wypchana, ale jest na prawde sliczna i wygodna, sadze ze bedziesz z niej zadowolona
|
|
|
|
|
#4774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojj kusicie kusicie ![]() ale nie ma się co dziwić.... na zdjęciach wygląda zachęcająco ![]() to teraz tylko czekać na przypływ gotówki
|
|
|
#4775 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() widziałam wcześniej że miałaś problem z matma? jak coś to wal do mnie śmiało na PW albo GG jestem często więc odczytam szybciej niż tu na wątku zanim nadrobie i pomoge
|
|
#4776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#4777 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
dzis juz nastroj troszke sie poprawil ale jutro znow do pracy ![]() powiem Ci, ze jak mam kiepski nastroj to alkohol zawsze mi jeszcze poglebia ta doline
|
||
|
|
|
#4778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślę że będziesz zadowolona ![]() Fashion ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() będzie dobrze!! damy radę ![]() zmykam spać....ciepły kocyk, poduszeczka...to jest to czego teraz najbardziej potrzebuję
|
|
#4779 |
|
Zadomowienie
|
oo wróciłam ze spaceru i od razu lepiej się czuję, lepszy nastrój i aż się wypogodziło, słońce grzeje i dobiło chyba 20 stopni
teraz opiję się wodą, za półtorej godziny kolacja i zdrowego trybu życia dzień pierwszy zaczęty (ta, pewnie)uff, shred odbębniony Brydzia, ja co prawda jeszcze aidy nie dostałam, ale po zdjęciach też się w niej zakochałam i w końcu po tygodniu/dwóch wylicytowałam (szkoda, że nie czarną, tylko kawową, ale co tam, na czarną przyjdzie czas )
Edytowane przez pudelkonakredki Czas edycji: 2011-05-01 o 16:57 |
|
|
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co zrobiłaś?? Teraz będę musiała kliknąć ![]() ![]()
|
|
#4781 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja chyba jakis filmik sobie wlacze i poogladamy z tz
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze do usług A co klikasz ?
|
|
|
|
#4785 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Masakra tak się zsikiwać na klatce co za ludzie. U mojej cioci w starym budownictwie w centrum miasta zawsze śmierdziało na klatce i sobie urządzali (mieszkaniec ze swoim koleżką) pijalnie na schodach. Smród i syf Zazdrościsz? przecie ja u rodziców teraz koczuję ale już chce do siebie - tam już są (oprócz kurzu i gołych popękanych ścian oraz rur na wierzchu ) piękne okna z parapetami Cytat:
mówią że my tacy sami - czytaj lenie ![]() Cytat:
Kafle miały być szare takie surowe z Nowej Gali a stanęło na Paradyż Hanabi. Kuchnia jeszcze w sumie nie wybrana. Ale stanie chyba na ciemnych frontach wenge i jasnym blacie. Marzy mi sie biała lakierowana z ciemnym blatem no i co teraz? Wychodzi na to, ze z szafek dolnych bede miała tylko szuflady niecałe 80cm. Reszte dołu zajmuje sprzęt mam nadzieję, ze sie zmieszczę z garami w górnych. Gdyby się udało dać wyżej piec to zmniejszyłby się blat roboczy i miałby 130cm ale zyskałabym dodatkowe szuflady na dole a tak to lipa.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4787 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Danulko WredulkoCytat:
) i chyba też się zalegaruję w kocu:pp.s. uważaj w lesie na kleszcze ! Cytat:
Cytat:
chyba jestem w Twoim klubie dziś Cytat:
i naciágaczka na dodatek :PCytat:
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
Może bardziej opłaca się tam kupić, ale ja nie umiem stamtąd zamawiać
I po tym jak nie doszła mi paczka zza granicy (wina poczty) to zamawiam rzeczy, które są zlokalizowane wyłącznie w Polsce ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Przed imieninami kliknę sobie niebieską Margo i różową Viv, bo obie staniały
|
|
|
|
#4789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za chęci, ale kliknęłam już na allegro
![]() Ale jeśli to nie problem to możesz mi podesłać linka do tego sprzedawcy to może coś innego bym upatrzyła |
|
|
|
#4791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale popatrz sobie ogólnie na ebayu u innych sprzedawców tą biżuterie.. u większości wysyłka jest darmowa ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- mi to się ten podoba http://cgi.ebay.com/Vintage-Style-Br...#ht_3209wt_905 lub ten http://cgi.ebay.com/Retro-bronze-rab...#ht_1122wt_905
Edytowane przez Iduś Czas edycji: 2011-05-01 o 18:05 |
|
|
|
|
#4792 | |||||
|
Zakorzenienie
|
iduś, renia
Cytat:
![]() zaraz linka poszukam http://www.yes.pl/bizuteria#yes_charms/srebro-strona1 Cytat:
Cytat:
Cytat:
kupuj- super są cześć w ogóle Cytat:
![]() też tak mam, ze dół kuchni to same sprzęty prawie ![]() idę robić muffinki |
|||||
|
|
|
#4793 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie, tak sobie pomyślałam, dlaczego oni nie wysyłają na maila info. że przeceniają jakieś torebki. Rzadko ślą takie niusy, a jak już to z bardzo spóźnionym refleksem. Tracą na tym, bo przecena jest impulsem do zakupu...wie o tym chyba każda z nas...
|
|
#4794 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przeglądam inne aukcje i jak widzę ceny, to mam ochotę założyć paypala i pomęczyć się z tym Edytowane przez pudelkonakredki Czas edycji: 2011-05-01 o 18:22 |
|
|
|
|
#4795 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ono było tak wyżej, bo stale ktoś żarówkę z tego wcześniejszego kradł, takie czasy były. I chyba do takich wracamy...![]() Cytat:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1571200434 martini. nasze kolory: Twój żółty i mój zielony ![]() Cytat:
![]() No ja mam podobne przejścia, z wielu rzeczy musialam zrezygnować, ale ja ogólnie mało problemowa jestem Długo czekałam, bo nie było mnie stać na kuchnię, która mi się całe życie podoba- i nagle stała się moda- kolor wanilia, stara biel... wyceniono mi ją w salonie na 18tyś. zł. Owszem, miałam bajery dodatkowe.Ale w końcu znajdłam za 3500 też taką w moim stylu, więc jest ok. No i zakochałam się w kanapie z motywem zebry, plus dwa małe foteliki (kolory jakie sobie zażyczysz, chyba wezme mój ukochany fiolet, bo na czarnym będzie wszystko widać, zwłaszcza, że to takatkanina z lekkim włosiem jakby) za 1500zl ![]() W kuchni będzie zatem coś ala beż meble i fiolet na ścianach, w salonie fiolet meble i beż na ścianach... chyba ![]() Sorry za ewentualne błendy ale piszem bez okularóffff i niewiele widzem :P---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Proponuję kupić charmsy Yesowe na all, są duuuużo tańsze, nawet np. odbiór osobisty u mnie w Poznaniu
|
|||
|
|
|
#4796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... naprawde zamawianie na ebayu to fajna sprawa - przede wszystkim jest taniej niż na allegro. Obsługa tego jest bardzo prosta: po kliknięciu jakiegoś przedmiotu możemy z ebaya od razu przejść na paypala i zapłacić - nic nie trzeba wypełniać.Teraz na paypalu jest taka opcja jak błyskawiczne przelanie pieniędzy - po 15 minutach od zrobienia przelewu kasa jest już na naszym koncie Paypal Zamawiałam ostatnio 5 rzeczy na ebayu - wszystko doszło ... pierwszy mój zakup to była paletka cieni
|
|
#4797 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ile Iduś kosztowałyby te dwie rzeczy łącznie z przesyłką ? ![]() http://cgi.ebay.com/H4359-New-Fashio...item230d14281f http://cgi.ebay.com/H701-Jelly-Digit...item230cc416ef Cytat:
Zdecydowanie nie na moją kieszeń ![]() Muffinki Ja właśnie wcinam Tiramisu ![]() Cytat:
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4798 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Iduś nie jestem, ale... 10,5zł (co ja piszę, że 9,73) chyba, tak mi pokauzje ebay.---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
wyszło mi za 11 rzeczy 68,19zł. naszyjniki, bransoletki, 3 torebki i jeden beads. no ja nie mogę to w razie czego mogłabyś mi pomóc w zakupie? ja przelałabym ci pieniądze na konto/bezpośrednio na paypal, a ty klik klik byłoby suuper muszę podpytać mamę, czy nie chciałaby czegoś od tego gościa. może na ebayu beadsy chodzą taniej? (za jeden u tego gościa, do którego dawałaś link wyszło mi 2,66zł, a wygląda wcale nieźle, choć to taki zwykły beads-sówka ![]() i ciekawe jak oni na tym zarabiają, jeszcze przesyłka darmowa! Edytowane przez pudelkonakredki Czas edycji: 2011-05-01 o 19:14 |
||
|
|
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie wcinam 3 kawałek sernika mojego TŻ ... po co on go przywiózł no
|
|
#4800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Masz jakieś GG ?![]() Smacznego
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.

i chyba klikne po wypłacie 

. wszystkie chyba wybyły
. i przysmak Grycana
. w H&Mie kupiłam sobie długą sukienkę. taką niebiesko białą w jakby.....plamki? pokazałabym foto, ale nie ma jej na stronie onlineshopu.

(ta, pewnie)
Ja już na nic nie miałam siły, ledwo do domu wróciłam 
no i co teraz? Wychodzi na to, ze z szafek dolnych bede miała tylko szuflady niecałe 80cm. Reszte dołu zajmuje sprzęt 

... po co on go przywiózł no