mamusie listopad/grudzień 2011 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-30, 18:21   #2131
dygotka8
Zakorzenienie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011

kkkasiekkk-nie martw się póki co na zapas-miejsmy nadzieję,że wszystko będzie dobrze
będzie dobrze

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 18:24   #2132
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
kkkasiekkk-nie martw się póki co na zapas-miejsmy nadzieję,że wszystko będzie dobrze
będzie dobrze
Dziękuję za słowa otuchy Ale już czasem brakuje mi sił
Ale masz rację... muszę myśleć, że będzie dobrze

http://babystrology.com/tickers/baby...11&babycount=1

kkkasikkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 20:10   #2133
ela3010
Zadomowienie

Cześć dziewczynki.

Kasik nie martw się, na pewno będzie dobrze, jesteś pod kontrolą lekarza więc trzyma rękę na pulsie. Musi być dobrze.

Zmyslkobiety ogromnie gratuluję, a cierpliwość i wytrwałość niesamowita i to jest przykład na przyszłość dla innych, nie tracić nadziei

A ja u rodziców dziś, wróciłam po południu. Posadziłam kwiatki wokoło domu które podkopałam mamie, Synuś dotleniony na maksa bo cały dzień na dworze brykał, odbił sobie za wczoraj bo przetrzymałam go w domu po tym zabiegu. Mi mdłości przystopowały na jakiś tydzień a teraz już drugi dzień mnie męczy, ble, a mam już 11t i 2d.

Wczoraj urodziła moja znajoma, w ciąży robiła wszelkie badania bo ona to z nadwrażliwców i było ok, a jak urodziła okazało się że ma paciorkowca i od razu podali małej antybiot i tylko modlić się żeby nie złapała tego wstręciucha bo powikłania są naprawdę niebezpieczne.

Trzymajcie się kochane, miłego wieczorku, papapapa.
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-30, 22:44   #2134
ggoraa
Zadomowienie

Ale tu cisza dzis, chyba wszystkie mamusie wyjechaly na majowke
Zycze spokojnej nocki wszystkim , sama ide do gosci.
Stary 2011-05-01, 02:40   #2135
dreamnes
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ggoraa Pokaż wiadomość
Ale tu cisza dzis, chyba wszystkie mamusie wyjechaly na majowke
Zycze spokojnej nocki wszystkim , sama ide do gosci.
ja byłam na zakupach i kupiłam pierwsze rzeczy dla dzidziusia moze to wczesnie ale trzeba zaczac zbierac udanych majówek życze wam

---------- Dopisano o 02:22 ---------- Poprzedni post napisano o 02:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
kasik- spokojnie, każda ciąża jest inna, będzie dobrze.

Przyszłej wytrwałej mamci- gratulacje!

Ja na swoje mdłości nie mam sposobu, nic nie pomaga... jeden dzień wydawało mi się, że np. pomarańcza pomogła, to w drugi biore to samo i co...? Masakra... dziś od 19:30 wędruje nic nie pomaga..... właśnie zjadłam pół bułki- czekam na rekcje... nie mam już sił...
jeju widze ze bardzo podbny wiek naszych dzieciaczkow a ja nie mam mdlosci juz od 4 tyg. w sumie ciągneło mnie na wymioty przez ok 1-2 tyg i omijalam mieso bo na sam widok błeee a teraz chce jesc spowrotem nawet poaroweczki teraz kocham. trzymam kciuki zeby sie jak najszybciej skonczyly te nudnosci

---------- Dopisano o 02:24 ---------- Poprzedni post napisano o 02:22 ----------

Cytat:
Napisane przez zmyslkobiety Pokaż wiadomość
Dziekuje, za miłe przywitanie
U lekarza już byłam widziałam maleństwo a raczej moją fasolkę i słyszałam bicie serduszka.
Co do wytrwałości, dawno straciłam nadzieję, na nowo odżyła kiedy moja siostra zaszła w ciąże... zakochałam sie w jej ciąży i wszystkie swoje uczucia przelałam na nią i malucha (którego bedę chrzestną). Siostra rodzi za miesiąc
moja mlodsza siostra ma juz 2 dzieci i tez ukochane przeze mnie najmocniej i tak jej zawsze zazrdoscilam i mi tez wkoncu sie udało po prostu marzenia sie spelniaja tylko trzeba mocno wierzyc

---------- Dopisano o 02:28 ---------- Poprzedni post napisano o 02:24 ----------

Cytat:
Napisane przez ggoraa Pokaż wiadomość
Co do oliwki- to ja mam dwa sposoby. Pierwszy to dodaje pare kropel do wody w brodziku i sie w tym zamaczam,albo pod przysznicem sie naoliwaim. Wtedy skora nie jest taka tlusta,ale wystarczajaco naoliwkowana - a oliwke mam zwykla dla dzieci
ja na razie nie używam bo mysle ze na razie nie potrzeba ale mam zamiar kupic cos i smarowac ten brzuszek lepiej dmuchać na zimne

---------- Dopisano o 02:40 ---------- Poprzedni post napisano o 02:28 ----------

Cytat:
Napisane przez kkkasikkk Pokaż wiadomość

Dziewczyny mam kolejny rzut opryszczki narządów płciowych Już nie mam sił do tego wirusa. Coś czuję, że skończy się na tym, że heviran będę brała przez całą ciążę. Wirus jest we mnie i niby odpoczywam, nie przemęczam się a i tak mnie cały czas atakuje, średnio co 2 tygodnie. A ten wirus jest przecież tak niebezpieczny dla maleństwa
nie możesz sie stresowac. wszystko na luziku i nie bac sie niczego bo stres przedewszystkim budzi ta opryszczke, wiem bo moj tż na buzi i jak tylko sie zlosci to na drugi dzien ma... lub np mowi ze pil po kims i ze pewnie bedzie miec ja... ale tak sie gtym przejmuje ze ja mysle ze to od przejmowania sie a nie ze sie napil po kims z jedenj szklanki mowi ze tylko ja mu nie wywoluje wrusa i jego mama heh ale sobie powkladal do glowy

jestem szczęśliwą mamą

Edytowane przez dreamnes
Czas edycji: 2011-05-01 o 02:25
dreamnes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 09:39   #2136
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cześc dziewczynki w ten zimny majowy dzien

U nas pada deszcz a rano wręcz lało jakby sie chmura oberwała, masakra jakaś.

My wczoraj wróciliśmy z wczasów z Niemiec było super, ale szybko zleciało i juz w domku.

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 10:43   #2137
gosiaczekkk85
Raczkowanie

Sozaa myślę, że jest ok z fasolką, po prostu minęły Ci mdłości, ale jak sprawdzisz u gina to się przynajmniej uspokoisz.

Kasik współczuje, tak jak pisała Dreamnes faktycznie stres budzi opryszczkę, ale tą na ustach, nie wiem jak z tą intymną. Wierzę, że wszystko się dobrze skończy i urodzisz zdrowe maleństwo

A u mnie chłodno na razie, ale słoneczko już świeci.
Stary 2011-05-01, 10:48   #2138
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

Cytat:
Napisane przez kamilka Pokaż wiadomość
co do brodawek, to nie powinno się ich maltretować. Nic to nie pomaga, a może zaszkodzić tylko

Wiecie co. Szukam kiecki na wesele jedno mam za miesiąc, drugie końcem lipca, widziałyście gdzieś coś ładnego? Bo na all patrzyłam , ale jakieś takie nijakie są...
ja karmic nie bede wiec zostawiam cycuchy w spokoju.

ja zawsze szyje u krawcowej, 3/4 szafy mam od niej, szyje za malutkie pieniadze a na prawde super!!!
ostatnio mi 2 swetry szyla jeden 35 zl z jej materialy a drugi 20 a material moj.

kasik powiem ci tak, ze jestes poinformowana, wiesz co moze sie stac , wiesz ze bedziesz miala cesarke dlatego zeby nic zlego sie nie stalo!
na pewno bedzie dobrze, musisz zaufac lekarzowi bo tak na prawde ty swoim zamartwianiem nic tu nie pomozesz a dziecko jednak odczuwa rowniez twoj niepokoj takze ja mysle ze lekarz wie przeciez o wszystkim masz leki , nie ma sie co na zapas martwic.
Na pewno bedzie dobrze.

my na wizyte w sobote jedziemy i juz sie doczekac nie moge!!!!!!
Ja to mialam w 1 ciazy taka schize i w tej tez jak sie dowiedzialam, tak jakbym nie dowierzala i jak szlam do kibekla to zawsze patrzylam czy framuga ( miesiaczka) nie przyszla.:P

my zaraz uciekamy na obiad do moich rodzicow uciekamy.
Wieje u nas jak cholera;/ ale chociaz nie pada sloneczko swieci.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 12:24   #2139
Messuah
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Ale dzisiaj pada deszcz

a ja jutro jednak wybieram sie na usg, mialo byc w piatek ale lekarz nie moze, troszke sie stresuje zeby bylo wszystko ok
nudnosci jako takich jeszzcze nie mam, rano tylko jak wstane musze od razu cos zjesc i jest ok
buzki dla was
Messuah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 15:45   #2140
ania21_21
Zadomowienie

Witajcie mamusie
Ja właśnie wróciłam z zakupów kupiłam jeszcze jedne spodnie ciążowe i dwie bluzki i wydałam mniej niż za parę jednych spodni wcześniejszych
Spodnie tym razem kupiłam z pasem na brzuch, wcześniej miałam spodnie pod brzuch ale wydaje mi się że z pasem są wygodniejsze.

A oto i one
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF1055.jpg (111,2 KB, 44 załadowań)

Edytowane przez ania21_21
Czas edycji: 2011-05-01 o 15:57
ania21_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 17:06   #2141
agaciorek12360
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011

Witajcie! Wlasnie sie tutaj zarejestrowalam. Jestem w 13 tc Termin mam na 13.11. Nie moge sie doczekac To jest moja pierwsza ciaza dlatego duzo czytam w necie i tutaj na forum. Brzuszek mam sporawy juz niektorzy sie nawet dziwia ze taki duzyjuz Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie
agaciorek12360 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 17:13   #2142
ania21_21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agaciorek12360 Pokaż wiadomość
Witajcie! Wlasnie sie tutaj zarejestrowalam. Jestem w 13 tc Termin mam na 13.11. Nie moge sie doczekac To jest moja pierwsza ciaza dlatego duzo czytam w necie i tutaj na forum. Brzuszek mam sporawy juz niektorzy sie nawet dziwia ze taki duzyjuz Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie
Gratulacje
Witamy w naszym gronie jak chcesz podaj imię, wiek i termin dopiszę cię do listy na forum albo pw
Stary 2011-05-01, 17:24   #2143
agaciorek12360
Przyczajenie

Agata wiek 19 lat . Termin mam na 13.112011
Stary 2011-05-01, 17:29   #2144
ania21_21
Zadomowienie

Cytat:
Agata wiek 19 lat . Termin mam na 13.112011
Zrobione
Jak chcesz sprawdzić listę masz pod moim podpisem mamusieXI/XII
Stary 2011-05-01, 17:34   #2145
princessskaa
Wtajemniczenie

Gratuluję kolejnej Mamusi
Agata właśnie dojrzałam, że mamy taki sam termin ;-) Szczęśliwa 13stka ;-)

Edytowane przez princessskaa
Czas edycji: 2011-05-01 o 17:36
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 17:37   #2146
ela3010
Zadomowienie

Witajcie.

Właśnie wróciliśmy od tżta siostry, zaprosiła nas weekendowo, ale ziąb niesamowity, brr.

Co do karmienia piersią to ja się nastawiam że teraz pokarmię, bo syna karmiłam tylko 2 tyg, ale potem wydawałam 50zł tyg na mleko, jak gdzieś jechaliśmy to cały majdan za sobą trzeba wlec. No i zaparcia były najgorsze.
Więc teraz nastawiona jestem na karmienie piersią

U mnie 12t i 3d a piersi bolą coraz bardziej, już mnie to poważnie denerwuje, jak śpię to budzę się bo bolą

Ja mam wizytę za tydzień od jutra więc 9 maja po południu, ciekawa jestem jak tam moja kruszynka

Wiecie co, kilka dni temu przyśniła mi się moja zmarła babcia z którą byłam bardzo związana i tęsknię za nią bardzo. Próbowałam się dowiedzieć jak tam jej jest i wogóle. Nic mi nie chciała powiedzieć a po chwili mówi tak "powiem ci jedno, będziesz miała syna". I tak się zastanawiam czy mi się sprawdzi, a za tydzień to na pewno nie dowiem się jeszcze płci. No trudno, muszę być cierpliwa.

Aniu śliczne ciuszki, kocham takie tuniczki

Jutro jedziemy na zakupy, głownie po rower smykowi, a i spożywcze bo na środę zaprosiłam moich rodziców i siostrę z rodzinką

Buziaki moje drogie
Stary 2011-05-01, 17:39   #2147
agaciorek12360
Przyczajenie

A o to moj brzusio w 13 tyg zdjecie dzis robione
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0121.jpg (52,2 KB, 59 załadowań)
Stary 2011-05-01, 17:42   #2148
agaciorek12360
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Gratuluję kolejnej Mamusi
Agata właśnie dojrzałam, że mamy taki sam termin ;-) Szczęśliwa 13stka ;-)

Ten sam termin Tylko kazdy wie jak to jest z terminami;P Ciekawe ktora urodzi wcześniej Drogie kolezanki a wolicie miec chlopca czy dziewczynke?? Ja to od zawsze marzyłam o dziewczynce... Ale jak chlopak bedzie tez sie cieszyc bede, najwazniejsze zeby zdrowe bylo maleństwo
Stary 2011-05-01, 17:46   #2149
ania21_21
Zadomowienie

Co do karmienia piersią to też bym bardzo chciała i może dlatego cały czas mi się śni że karmię małą piersią
Agata śliczny już masz brzuszek
A tuniki kupiłam w przecenie dwie za około 50 zł a spodnie za trochę ponad 80 byłam zszokowana jak weszłam do tego sklepu z odzieżą ciążowa i były takie przeceny
A bym zapomniała wiecie że w ciążówki wchodzę w xs
Nie pamiętam jakie są oznaczenia w Polsce ale tutaj są od 8 do jakiegoś tam rozmiaru albo rzadko xs do xxl. Normalne spodnie nosiłam 10, a ciążówki 8 schudłam albo mają inny krój

Czas edycji: 2011-05-01 o 17:51
Stary 2011-05-01, 17:54   #2150
agaciorek12360
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość
Witajcie.

Właśnie wróciliśmy od tżta siostry, zaprosiła nas weekendowo, ale ziąb niesamowity, brr.

Co do karmienia piersią to ja się nastawiam że teraz pokarmię, bo syna karmiłam tylko 2 tyg, ale potem wydawałam 50zł tyg na mleko, jak gdzieś jechaliśmy to cały majdan za sobą trzeba wlec. No i zaparcia były najgorsze.
Więc teraz nastawiona jestem na karmienie piersią

U mnie 12t i 3d a piersi bolą coraz bardziej, już mnie to poważnie denerwuje, jak śpię to budzę się bo bolą

Ja mam wizytę za tydzień od jutra więc 9 maja po południu, ciekawa jestem jak tam moja kruszynka

Wiecie co, kilka dni temu przyśniła mi się moja zmarła babcia z którą byłam bardzo związana i tęsknię za nią bardzo. Próbowałam się dowiedzieć jak tam jej jest i wogóle. Nic mi nie chciała powiedzieć a po chwili mówi tak "powiem ci jedno, będziesz miała syna". I tak się zastanawiam czy mi się sprawdzi, a za tydzień to na pewno nie dowiem się jeszcze płci. No trudno, muszę być cierpliwa.

Aniu śliczne ciuszki, kocham takie tuniczki

Jutro jedziemy na zakupy, głownie po rower smykowi, a i spożywcze bo na środę zaprosiłam moich rodziców i siostrę z rodzinką

Buziaki moje drogie
Kochana tez mam 9 wizyte po poludniu i musze Ci powiedziec ze mi moja zmarła babcia tez sie śniła, tylko nie pamietam co było w śnie. I to jest dziwne bo nigdy mi sie nie snila tylko sni mi sie odkad zaszlam w ciaze . Co do bolu piersi to mnie bolaly ale teraz przestaly... to znaczy jak dotkne to troszke bola ale nie tak jak jakis czas temu. Bo wtedy to nie moglam zejsc ze schodow tak mnie bolaly

Ania dziekuje kazdy brzuszek gdzie w srodku jest malenstwo jest śliczna Z kazdym dniem wiekszy Wczesniej na forum wyczytalam tu jak jakas dziewczyna sie wypowiadala ze jak sie kapie i lezy w wannie to wstrzymuje oddech i czuje jak jej w brzuszku oddycha Zobaczymy czy ja tez to poczuje
Stary 2011-05-01, 17:58   #2151
ania21_21
Zadomowienie

Cytat:
Kochana tez mam 9 wizyte po poludniu i musze Ci powiedziec ze mi moja zmarła babcia tez sie śniła, tylko nie pamietam co było w śnie. I to jest dziwne bo nigdy mi sie nie snila tylko sni mi sie odkad zaszlam w ciaze . Co do bolu piersi to mnie bolaly ale teraz przestaly... to znaczy jak dotkne to troszke bola ale nie tak jak jakis czas temu. Bo wtedy to nie moglam zejsc ze schodow tak mnie bolaly

Ania dziekuje kazdy brzuszek gdzie w srodku jest malenstwo jest śliczna Z kazdym dniem wiekszy Wczesniej na forum wyczytalam tu jak jakas dziewczyna sie wypowiadala ze jak sie kapie i lezy w wannie to wstrzymuje oddech i czuje jak jej w brzuszku oddycha Zobaczymy czy ja tez to poczuje
Ja też to wypróbowałam ale u mnie bez wanny i leżenia już widać pulsowanie brzuszka super to wygląda ale fakt że bardziej widać podczas kąpieli
Zapomniałam napisać że widziałam w sklepie ten detektor tętna płodu fakt 5f droższy ale bym go miała już się wkurzyłam lekko teraz muszę czekać do czwartku aż go przyślą a mogą przysłać kurierem a nas nie będzie w domu i znowu będą problemy żeby się umówić żeby przyjechali o tej godzinie co my chcemy

Czas edycji: 2011-05-01 o 18:12
Stary 2011-05-01, 18:16   #2152
ela3010
Zadomowienie

Witaj Agatko

9 maja to więcej dziewczyn ma wizytę, już tak dawno widziałam bobaska mojego że nie mogę się doczekać
Brzusio masz cudowny, mój podobny, tylko wokoło mam wałeczki tłuszczyku, a dotąd jak oglądam wasze brzuszki to żadna takowych nie posiada

Ja też chciałabym dziewuszkę, urzekają mnie teśliczne różowe cudeńka, ale będę też szczęśliwa jak drugi synuś się pojawi

Od wczoraj używam kremu na rozstępy z ziajki, w pierwszej ciąży też go używalam i prawie wogle nie miałam to może i tym razem się uchowam, ale to raczej nie wynika z rodzaju kremu tylko naszych preferencji osobistych do wystepowania tychże rozstępów nieszczęsnych
Stary 2011-05-01, 18:29   #2153
agaciorek12360
Przyczajenie

Ja jutro tez ide atakowac sklep i kupie jakies kremy na rozstepy, jeszcze pare dni temu twierdzilam ze nie sa narazie mi potrzebne ale w ciagu pare dni brzuszek tak mi urosl ze jutro pojde Slyszalam ze dobra na rozstepy jest poprostu oliwka dla dzieci.
Stary 2011-05-01, 18:46   #2154
gosiaczekkk85
Raczkowanie

Agaciorek witam i gratuluję

Ela co do wałeczków tłuszczu to się nie martw, nie jesteś sama. Ja jestem szczupła, bo noszę 36-38, ale ostatnio mam większy apetyt i wsio idzie mi w brzuch i talie Mam brzuszek troszkę mniejszy niż Agaciorek, ale na razie złożony z tłuszczyku

Mnie wzięło na zapiekankę z makaronem, mielonym i brokułem i już jest w piekarniku, ale się nie mogę doczekać. A jest pyszna
Stary 2011-05-01, 19:02   #2155
agaciorek12360
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez gosiaczekkk85 Pokaż wiadomość
Agaciorek witam i gratuluję

Ela co do wałeczków tłuszczu to się nie martw, nie jesteś sama. Ja jestem szczupła, bo noszę 36-38, ale ostatnio mam większy apetyt i wsio idzie mi w brzuch i talie Mam brzuszek troszkę mniejszy niż Agaciorek, ale na razie złożony z tłuszczyku

Mnie wzięło na zapiekankę z makaronem, mielonym i brokułem i już jest w piekarniku, ale się nie mogę doczekać. A jest pyszna

Jakie zachcianki ja ostatnio ciagle wpieprzam raz dziennie frytki dzien w dzien te frytki Wieczorami to mam tak twardy i wielki brzuch normalnie jak balon Hehe dziwne troche
Stary 2011-05-01, 19:24   #2156
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja nie bede na 100% karmiła, po pierwsze nie mialam pokarmu z mala i pozniej jak chciala ssac nic jej nie lecialo placz okropny , potem mi sie pojawil, ona nie chciala , no i jakos tak w ogole.... nie wyksztalcily mi sie brodawki i ten bol pogryzione sutki i tak dalej... ona plakala w szpitalu bo glodna, mnie nic nie lecialo, ja plakalam z bolu, te silikonowe przyssawki nic nie pomagaly, a po 2 wiadomo ze nieraz przy piersi i 40 minut i godzine dziecko jest a ja bedac sama jak tz w pracy nie bede wtedy jak miala sie zajac Oliwią wiec karmic nie bede, w szpitalu juz powiem zeby butelke przyniosly babki.

ja zachcianki mam na slone, ostre .... nic slodkiego na pewno!
z mloda codziennie musialam cos slodkiego zjesc bo wsciekla chodzilam jak osa!

witam nowe mamusiei serdecznie gratuluje
A.Camus
Stary 2011-05-01, 19:31   #2157
ania21_21
Zadomowienie

Ja w ogóle już nie wierzę w te przesądy bo bym jadła same ostre rzeczy i słone od słodkich to mnie odpycha na odległość a będzie dziewczynka to nie zawsze się sprawdza
A na zachcianki też mam zwłaszcza na lody dzisiaj nie mogłam przejść normalnie obok budki z lodami

Czas edycji: 2011-05-01 o 19:33
Stary 2011-05-01, 19:54   #2158
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
ja nie bede na 100% karmiła, po pierwsze nie mialam pokarmu z mala i pozniej jak chciala ssac nic jej nie lecialo placz okropny , potem mi sie pojawil, ona nie chciala , no i jakos tak w ogole.... nie wyksztalcily mi sie brodawki i ten bol pogryzione sutki i tak dalej... ona plakala w szpitalu bo glodna, mnie nic nie lecialo, ja plakalam z bolu, te silikonowe przyssawki nic nie pomagaly, a po 2 wiadomo ze nieraz przy piersi i 40 minut i godzine dziecko jest a ja bedac sama jak tz w pracy nie bede wtedy jak miala sie zajac Oliwią wiec karmic nie bede, w szpitalu juz powiem zeby butelke przyniosly babki.

ja zachcianki mam na slone, ostre .... nic slodkiego na pewno!
z mloda codziennie musialam cos slodkiego zjesc bo wsciekla chodzilam jak osa!

witam nowe mamusiei serdecznie gratuluje
Ja z Moja córcia również miałam zachcianki na kwaśne, a wyszła córeczka

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-01, 19:54   #2159
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja to w ogole w nic nie wierze !
w 1 ciazy przed samym porodem 3 roznych lekarzy mowilo ze chlopak ok 54 cm i 3200 waga;D
jest Oliwia 4050 i 61 cm:P

teraz zobacze co bedzie j ak sie juz urodzi;p
A.Camus
Stary 2011-05-01, 19:58   #2160
ania21_21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
ja to w ogole w nic nie wierze !
w 1 ciazy przed samym porodem 3 roznych lekarzy mowilo ze chlopak ok 54 cm i 3200 waga;D
jest Oliwia 4050 i 61 cm:P

teraz zobacze co bedzie j ak sie juz urodzi;p
To też prawda ostatnio anglik u nas miał zostać dziadkiem jego córka była przekonana że będzie córeczka wszystko pokupywała dla niej a urodziła i co chłopak. Była wkurzona bo wszystko miała przygotowane dla małej a tu psikus Nie wiem jakim cudem bo rozumiem chłopca a wyjdzie dziewczynka, bo można wziąć pępowine za siusiaczka ale odwrotnie

Czas edycji: 2011-05-01 o 20:01
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości