Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 2011. - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 23 37,10%
Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 6 9,68%
W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... 4 6,45%
Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. 6 9,68%
Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. 5 8,06%
Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. 0 0%
Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! 3 4,84%
Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. 6 9,68%
Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. 0 0%
Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. 9 14,52%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-02, 10:17   #3181
dziubek79
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Hej Laseczki,
nie mam dobrych wieści ( ale posłańca się nie bije :P) nerolka po badaniach, ma 3 cm rozwarcia po ostatnich skurczach, zostaje w szpitalu do końca ciąży. Dostaje antybiotyki na rozwinięcie płucek, ma zakaz głaskania brzuszka, i lekarze mówią, że może teraz pójść migiem.

A teraz biorę się za nadrabianie Was
hmmm nie tak miało być mam nadzieję , że choć trochę uda się jeszcze Izunię przetrzymać w brzuszku!!! za każdy dzień, tydzień, trzymaj się kochana
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 10:18   #3182
LadyInBlack2
Rozeznanie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Cytat:
Hej Laseczki,
nie mam dobrych wieści ( ale posłańca się nie bije :P) nerolka po badaniach, ma 3 cm rozwarcia po ostatnich skurczach, zostaje w szpitalu do końca ciąży. Dostaje antybiotyki na rozwinięcie płucek, ma zakaz głaskania brzuszka, i lekarze mówią, że może teraz pójść migiem.

trzymam kciuki, żeby nerolka wytrzymała jak najdłużej
LadyInBlack2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 10:18   #3183
zanetaa88
Zakorzenienie

I mam wyniki .

Ft3 2,96 pg/ml norma 2,57-4,43
Ft4 0,891 ng/dl

Dla przypomnienia moje THS było zawyżone.
Co to znaczy?
Ft4 zrobiłam choć gin mi nie kazała?!

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 10:20   #3184
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Hej Laseczki,

nerola - trzymamy kciuki żeby Iza jak najdłużej siedziała w gniazdku

zaciskaj mocno nogi jak radzi Agula.

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 10:20   #3185
Zmalowana
Zakorzenienie

Lilkaa82 brzuś śliczny Bardzo zgrabna jesteś

83monia
ja się odezwę na pw bo widzę, że jesteś obcykana w temacie prawa pracy

Co do wanienki biorę zwykłą, dużą- jakoś to chyba? będzie

A wózek Implast Bolder to był jeden z moich faworytów gdybym mnie było stać :P

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 10:22   #3186
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Hej Laseczki,

Trzymaj sie kochana

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 10:23   #3187
Lilkaa82
Rozeznanie

Youyou, brumek, Marina1, Sloneczko555xxx, Zmalowana dziekuje pieknie

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
A ja dziś kończę 33 tc...

I o 17. 45 mam wizytę u ginekologa, trzymajcie kciuki kochane
Marina1 trzymam kciuki za wizyte oby wszystko bylo wporzadku czekamy na relacje po wizycie gratuluje 33 tyg

Cytat:
nerolka po badaniach, ma 3 cm rozwarcia po ostatnich skurczach, zostaje w szpitalu do końca ciąży. Dostaje antybiotyki na rozwinięcie płucek, ma zakaz głaskania brzuszka, i lekarze mówią, że może teraz pójść migiem
Nerolka trzymam kciuki zeby Izce nie spieszylo sie tak bardzo z brzuszka a Ty kochana lez i odpoczywaj, i nie stresuj sie bo to niewskazane

Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia

24 tyg - 6770g

Jestem żoną mojego męża
Mamo, Tato ! - A ja rosnę i rosnę...

Edytowane przez Lilkaa82
Czas edycji: 2011-05-02 o 10:30
Lilkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 10:24   #3188
moniczka2123
Zadomowienie

: pala: mam matke psychopatke nic na to nie poradze kluci sie ze wszystkimi i po tygodniu z nia jestem wykonczona psychicznie

Stary 2011-05-02, 10:25   #3189
zanetaa88
Zakorzenienie

Nerolka trzymaj Izę !! Mocno!!!

Stary 2011-05-02, 10:25   #3190
Shira_83
Zadomowienie

hej Brzuchatki

a my dziś mamy 32tc
aania20 mogłabyś podać ten przepis na ciasto z delicji??

Nerolka
żabko trzymajcie się z Izunią ściskamy mocno i trzymamy kciuki nawet moja mama trzyma hahahaha

nic idę coś zjeść bułeczka z serkiem i mleczko
Stary 2011-05-02, 10:31   #3191
moniczka2123
Zadomowienie

Jeju ale mi sie chce spac...

Stary 2011-05-02, 10:37   #3192
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Laseczki,
o rany, niedobrze tyle tylko sobie myślę na pocieszenie, że to już bardzo zawansowana ciąża, więc nawet jakby się Izka urodziła, to i tak będzie na pewno zdrowym dzieckiem, szybko nadrobi wagę i pewnie tylko trochę więcej czasu będą musiały w szpitalu spędzić, a potem wszystko będzie w normie

Cytat:
Napisane przez kindzia890 Pokaż wiadomość
Brumek a dowiadywałaś się coś o tym szpitalu na inflanckiej? Moja znajoma tam rodziła (co prawda 4 lata temu), ale warunki były straszne.. Mówiła, że odbierali jej poród z książką w ręku bo nie było lekarza na oddziale Nie odradzam, broń boże. Może coś się zmieniło od tamtego czasu. Karowa jest podobno najlepszym szpitalem w Warszawie. Jestem dużo spokojniejsza tam i jest po remoncie
Ja Karową i Żelazną odrzuciłam, bo mimo opinii którą się cieszą, też jednak mają bardzo dużo negatywnych komentarzy. No i za WSZYSTKO się płaci. Inflancka jest odnowiona częśćiowo. TZN. przychodnia i porodówka sa najpiękniejsze na świeice Na poporodówce nadal warunki tragiczne, ale jakoś to przeżyję Robiłam wywiady o wszystkich szpitalach w mieście i zdecydowanie chcę rodzić tu. ALe dla każdego ważne są inne rzeczy, wiec w takiej sprawie nie można radzić czy odradzać. A szpitala idealnego nie znajdzie się nigdzie
Stary 2011-05-02, 10:39   #3193
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Marina za skończony 33 t.c Wszystko już masz co potrzebne?
Ale ten czas leci...zaraz będziemy rodzić, nie ogarniam tego jeszcze rozumem. Trzymam kciuki za wizytę.

Ja kupiłam 15 pieluch tetrowych na all, ale takie badziewki że szok, chyba kupie kilka lepszych.

zanetaa daj znac jak wyniki.

jakaś rozlazła jestem, zupę ugotować trzeba (jarzynowa z mrożonki, a co), i z tym mięsem, coś mnie kłuje w klacie..

o kurcze...coś czuję że nerola długo tak nie poleży w dwupaku, ale trzymajmy kciuki aby jeszcze z 2 tyg chociaż.

Dzięki dziewczyny sama jestem w szoku, że to tak lecą te tygodnie (niby wolno,wloką się dzień po dniu, ale jednak człowiek, już jest w szoku że to TEN tydzień jest)

patik ojjj jeszcze nie mam wszystkiego. Brak materaca, pościeli, wanienki, wózka...Ciężko z kasiorą, a trzeba będzie jakoś po trochu się zabierać do tego...kurcze, aż szok, że nie mam tylu rzeczy.

A mam łóżeczko, ciuszki dla małego, jakieś kosmetyki,rożek,do szpitala mam tez ogólnie rzeczy dla siebie, nie kupuje tylko tych podkładów pod łóżko - kurcze przecież nam się coś należy też, chociaż te podkłady. No ale zobaczymy jak to w praktyce.

Dla neroli wytrwałości...nagro da jest na całe życie! hmm obie mamy ten sam termin porodu, oby jeszcze ten maj jakoś przejść nerolko!

i oczywiście za każdy nowy tydzień- zaczęty i skończony gratulacje dziewczyny! jest coraz bliżej ...
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."

Edytowane przez Marina1
Czas edycji: 2011-05-02 o 10:40
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 10:39   #3194
editka2022
Rozeznanie

marina gratuluje 33 tygodnia i trzymam kciuki za wizyte
nerolka tobie i Izie zycze zdrowka i rowniez trzymam kciuki za was,ja bym juz strasznie panikowala bo panikara zemnie,ale miejmy nadzieje ze wszystko bedzie dobrze
ja dzis rano wstalam i jest w szoku spojenie mnie nie bolalo i nioewstawalam siku w nocy czy cos nietak,niewiem teraz bede sie zamartwiac
editka2022 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 10:43   #3195
Stapelka
Rozeznanie

Żaneta - a masz normy do Ft4? bo nie wpisałaś. Mnie z tego cały czas wychodzi lekka niedoczynność. Wskazuje na to podwyższone TSH i obniżone hormony (w normie ale w dolnych granicach)
Moim zdaniem mała dawka tyroksyny by ci się przydała, a na pewno usg po porodzie, żeby zobaczyć czy nie pojawi sie stan zapalny.

O dziecko nie masz się co martwić)

Nerola
- trzymam mocno kciuki za Was - każdy dzień jest na wagę złota, choć na szczęście Iza duża i na pewno doskonale sobie poradzi po drugiej stronie brzucha.

a my dziś zaczynamy 30tc.

Korzystając z długiego weekendu pomalowałam łóżeczko dla Zuzki. Dostaliśmy je od szwagierki i było błekitne co nijak nie pasuje nam do pomarańczowo żółtych meksykańskich ścian więc jest teraz pomarańczowe - cudownie intensywne. do tego chce kupić jakieś elementy z tego wzoru:
http://allegro.pl/show_item.php?item...+wys%C5%82any.

tego dominującego 201 - paseczki czerwone.

no i materacyk lateksowy wypatrzyłam i chyba kupię.

wysiałam zioła i jadę zaraz po kwiatki na balkon więc trzymajcie się i miłego dnia!!
Stapelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 10:45   #3196
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyInBlack2 Pokaż wiadomość
A Ty czytałaś jakieś opinie o tym wózku? Co sądzisz o tych wadach kół i złączeń? Warto się tym przejmować czy to generalnie zdarza się w każdym wózku podobnego typu?

Czytałam te opinie, ale o kazdym wózku mozna przeczytac ze jest cos nie tak. Moze bardziej bym sie tym przejmowała chcac kupic z drugiej ręki, a tak jest gwarancja, a do tego w stacjonarmym sklepie MAMA I JA na czas reklamacji daja wózek zastepczy.

Ja nie planuje zmiany na lekka spacerówke juz za rok, bo jak sobie pomysle o nastepnej zimie 2012, ale wybiegam w przyszłość to nie mam ochoty pchac po sniegu takiego lekkiego wozka z malutkimi kółeczkami.

My chyba jestesmy wyleczeni z Maxi-Cosi MURA 4 i właśnie kolejne typy to Ecoline i X-Lander, raczej kupimy XA, oczywiscie fotelik tylo Maxi-Cosi.

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 10:48   #3197
SweetAngel1984
Zadomowienie

dzien dobry moje brzuchatki..........

widze ze wiesci nei sa dobre od nerolki

nerolko - zaciskaj mocno nozki i nie puszczaj Izuni jak najdłużej buziaki kochana

ja juz po śniadanku byłam z mam na szczawiu i bedzie szczawianka zjajeczki mna obiadek

zaraz jedziemy do miasta 10 km od jeziorka po jakies zakupki.........

noi........ jutro wracamy wreszcei bede mogla poczytac Was na normalnym monitorze hehe

teesknie do Was i goraco pozdrawiam buziaczki

dzis zaczynamy 24 tc

Edytowane przez SweetAngel1984
Czas edycji: 2011-05-02 o 10:51
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 10:49   #3198
LadyInBlack2
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Czytałam te opinie, ale o kazdym wózku mozna przeczytac ze jest cos nie tak. Moze bardziej bym sie tym przejmowała chcac kupic z drugiej ręki, a tak jest gwarancja, a do tego w stacjonarmym sklepie MAMA I JA na czas reklamacji daja wózek zastepczy.

Ja nie planuje zmiany na lekka spacerówke juz za rok, bo jak sobie pomysle o nastepnej zimie 2012, ale wybiegam w przyszłość to nie mam ochoty pchac po sniegu takiego lekkiego wozka z malutkimi kółeczkami.

My chyba jestesmy wyleczeni z Maxi-Cosi MURA 4 i właśnie kolejne typy to Ecoline i X-Lander, raczej kupimy XA, oczywiscie fotelik tylo Maxi-Cosi.
fotelik Maxi Cosi to wiadomo
a mnie właśnie X-Lander na żywo nie zachwycił a Ecoline właśnie niespodziewanie tak, choć w ogóle nie brałam go pod uwagę wybierając się do sklepu na oglądanie wózków
Stary 2011-05-02, 10:50   #3199
Zmalowana
Zakorzenienie

A my dzisiaj zaczynamy 31 tc

Stary 2011-05-02, 10:53   #3200
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stapelka Pokaż wiadomość
Żaneta - a masz normy do Ft4? bo nie wpisałaś. Mnie z tego cały czas wychodzi lekka niedoczynność. Wskazuje na to podwyższone TSH i obniżone hormony (w normie ale w dolnych granicach)
Moim zdaniem mała dawka tyroksyny by ci się przydała, a na pewno usg po porodzie, żeby zobaczyć czy nie pojawi sie stan zapalny.

O dziecko nie masz się co martwić)

Nerola
- trzymam mocno kciuki za Was - każdy dzień jest na wagę złota, choć na szczęście Iza duża i na pewno doskonale sobie poradzi po drugiej stronie brzucha.

a my dziś zaczynamy 30tc.

Korzystając z długiego weekendu pomalowałam łóżeczko dla Zuzki. Dostaliśmy je od szwagierki i było błekitne co nijak nie pasuje nam do pomarańczowo żółtych meksykańskich ścian więc jest teraz pomarańczowe - cudownie intensywne. do tego chce kupić jakieś elementy z tego wzoru:
http://allegro.pl/show_item.php?item...+wys%C5%82any.

tego dominującego 201 - paseczki czerwone.

no i materacyk lateksowy wypatrzyłam i chyba kupię.

wysiałam zioła i jadę zaraz po kwiatki na balkon więc trzymajcie się i miłego dnia!!
Nie mam na wynikach normy właśnie do ft4
Czekam jeszcze na wynik antygen TPO, który ma być do tyg.
Ja kupiłam tą pościel co chcesz,
czekam na przesyłkę
Tylko, że Ja wybrałam pomarańczowe paski,bardziej mi będą pasować :
http://allegro.pl/show_item.php?item=1586387800
i wybrałam z kołderką i poduszką, bo jej jeszcze nie mam

Stary 2011-05-02, 11:05   #3201
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
A my dzisiaj zaczynamy 31 tc
gratulacje
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 11:08   #3202
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyInBlack2 Pokaż wiadomość
fotelik Maxi Cosi to wiadomo
a mnie właśnie X-Lander na żywo nie zachwycił a Ecoline właśnie niespodziewanie tak, choć w ogóle nie brałam go pod uwagę wybierając się do sklepu na oglądanie wózków

a bierzecie baze do fotelika? bo my sie zdecydujemy na baze, tak szybko sie zakłada na niej fotelik, a ze 2 psy zapinamy w pasy, teraz dojdzie Sarunia na spacery to trzeba usprawnić przejazdy

wizualnie to faktycznie chyba Ecoline jest przyjemniejszy, jednak XA bardziej mnie przekonuje...chyba

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Nie mam na wynikach normy właśnie do ft4
zaraz podam normy dla tf4.

Edytowane przez CarmelaSoprano
Czas edycji: 2011-05-02 o 11:07
Stary 2011-05-02, 11:09   #3203
sygine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez linuska33 Pokaż wiadomość
moja mała dzisiaj też wyjatkowo ruchliwa a jak nacisnelam brzuszek to wyczułam przesuwajace sie cos twardego..mozliwe ze to jej nozka czy cos??
mialam sie zapytac co myslicie o profilowanych wanienkach?? w takiej zwyklej-najzwyklejszej nie polozy sie noworodka, ale czy w profilowanej bedzie mu wygodnie i bezpiecznie?? np taka:
http://allegro.pl/wanna-wanienka-pri...572681011.html
Mi położne na SR stanowczo odradziły wszelkie wanienki ze stelażami czy profilowane i to samo tyczy się tej gąbki na spód wanienki Powiedziały że są to zbędne rzeczy, a gąbka to na dodatek źródło bakterii Najlepiej zwykła wanienka i pod spód tetrę włożyć jak już chcesz żeby się nie ślizgało. A taka gąbka to najwyżej jak już dziecko samo siedzi i żeby wtedy się nie poślizgnęło

W ogóle to witam
Pogoda jakaś nieciekawa i zimno Mam nadzieję że odwiedzi mnie dzisiaj kuzynka z jej maleństwem - półrocznym synkiem
No i nadrabiam cały wczorajszy dzień bo wróciliśmy do domu przed 23 i już nie miałam siły czytać Ale za to pogoda wczorajsza nas wyciągnęła na długi spacer do lasu razem z moimi rodzicami, więc baaardzo się dotleniłam
Stary 2011-05-02, 11:09   #3204
brunetka2000
Zakorzenienie

Nerolka trzymaj się i jak dziewczyny pisały zaciskaj nóżki, żeby Iza nie wyszła kciuki: kciuki: kciuki:
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 11:10   #3205
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki-witam się po weekendowo

Nerolka-najpierw dobre wiadomości, że może juz niedługo wyjdziesz, a teraz taki klops-leżenie do końca ciąży...ale jak mus to mus, nic się nie poradzi, trzymam kciuki, żeby wszystko Ci się ułożyło a wcześniejsze dzieci w których tygodniach rodziłaś??ciekawa jestem. Trzymaj się kochana.

A teraz mała relacja z weekendu
W piątek miała byc u Nas ciocia, ale zadzwoniła, czy nie wpadlibyśmy do niej-zgodziłam się, ale w rezultacie okazało sie, że muszę iść sama, bo mąż umówił się na sprzedaż garażu. Przygotowały kolację, więc objadłam sie strasznie. Dostałam takiego fajnego aniołka z brzuchem na szczęście i pamiątkę okresu ciążowego Tematem przewodnim była ciąża i porody Jedną rzeczą, jaka moze byc przydatna, to to, że będąc juz w szpitalu na porodówce należy jeść tylko to, co dają w szpitalu NIC innego z domu!!!Zapobiega to zaparciom, które po porodzie są dosyć powszechne, a wiadomo, że niedoż, że porozrywane wszystko,a tu jeszcze zaparcia, więc ja wolę się dostosować do tego

W sobotę posprzątałam, a wieczorem poszliśmy na wesele-było fajnie, bez jakiś tam rewelacji. Miałam tańczyć tylko wolne, ale w większości tańczyłam szybkie ale z rozsądkiem. Poprawin nie było, więc w niedzielę poszliśmy na spacer-jeszcze ze szwagrem i jego dziewczyną nad wisłę-taką sobie piaszczystą drogę wybralismy(w sumie nie bylo innej), ze ciągle wysypywałam piach z butów Tofik się wyszalał, największy ubaw miałam jak wchodził po takiej tamie z kamieni-aby było słychać zgrzyt pazurków i nie raz dupkę zmoczył
Po południu razem pokucharzyliśmy, a wieczorem poszliśmy pod pomnik papieża Jana Pawła II zapalić świeczkę.

Nie wyspana jestem, bo po weselu spałam dosyć krótko, a dzisiaj trzeba było do pracy wstawać ale juz niedługo L4. Dzisiaj po południu pojedziemy pooglądać mebelki w innych sklepach i ogólnie dowiedzieć się ile trzeba czekać.
Jutro wolne pojutrze też, ale mamy umówionego notariusza i szereg innych spraw z tym związanych, bo w końcu kupujemy mieszkanko

Miłego dnia.

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 11:13   #3206
zanetaa88
Zakorzenienie

No i ciacho jedno już zrobione,
tort już masy ma,ale zapomniałam kupić żelatyny do masy cukrowej
ale mąż już po nią pojechał
Wkręcił się w robienie torta, wszystkie masy zmiksował
a jak mu powiedziałam, że ma przynieść jakiś alkohol
aby pokropić trochę biszkopta to przyniósł 5 butelek

Carmel ft4 pewnie mam za niskie,bo przy nim jest strzałka w dół .

Zrobiłam jeszcze dodatkowe badania żelaza
i póki co mam je w normie,ale hemoglobina jest za niska.
Zacząć brać żelazo, czy jeszcze sobie odpuścić!?

Stary 2011-05-02, 11:15   #3207
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
: pala: mam matke psychopatke nic na to nie poradze kluci sie ze wszystkimi i po tygodniu z nia jestem wykonczona psychicznie
nie martw się, nie wolno Ci się denerwować bo dzidzia czuje wszystko,

Moje dzieciatko to na każdy mój stres, nawet niewielki reaguje nerwowym kopaniem i rozpychaniem się, wystarczy że tylko nieznacznie ktoś mi ciśnienie podniesie

przyszły mi właśnie te nakładki silikonowe na piersi Avent
http://allegro.pl/silikonowe-oslonki...583755276.html

edit: czy któraś z Was ma konto w Pekao? bo ja za chiny od rana nie mogę się zalogowac na pekao24 bo mi jakiś techniczny błąd wyskakuje, tez tak macie?

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-05-02 o 11:31
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 11:16   #3208
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

TSH (mlU/l) 0,27-4,20
w ciąży zależnie od trymestru:
I- 0,33-4,59
II- 0,35-4,10
II- 0,21-3,13

FT 3 (pmo/l) 3,13-6,76
w ciąży zależnie od trymestru
I- 3,78-5,97
II- 3,21-5,45
III- 3,09-5,03

FT 4 (pmol/l) 12.0-22,0
w ciąży zaleznie od trymestru
I- 12,1-19,6
II- 9,63-17,0
III- 8,39-15,6

na moich wynikach są takie średnie podane.

Stary 2011-05-02, 11:17   #3209
LadyInBlack2
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
a bierzecie baze do fotelika? bo my sie zdecydujemy na baze, tak szybko sie zakłada na niej fotelik, a ze 2 psy zapinamy w pasy, teraz dojdzie Sarunia na spacery to trzeba usprawnić przejazdy

wizualnie to faktycznie chyba Ecoline jest przyjemniejszy, jednak XA bardziej mnie przekonuje...chyba
weźmiemy raczej cały pakiet łącznie z bazą
Stary 2011-05-02, 11:21   #3210
Zmalowana
Zakorzenienie

Laseczki mam pytanie ;> Czy uważacie, że w ciąży nie wypada nosić krótkich spódniczek ?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości