|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
Nie "narzekaj" na gumowce, teraz można dostać takie fikuśne i nawet sexy że oczy bieleją. Ja kilka lat temu kupiłam "praktyczne" (czyli brzydkie) z metalową ochroną na palcach bo innych nie było ![]() (hi..hi..hi..dołączam fotki) ![]() Cytat:
![]() ale..nie Będę dociekać w jaki sposób go zjedliście Hi..hi..hi..) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#902 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() moje sa zwykle ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny kupilam rower
![]() ![]()
#904 |
Zakorzenienie
|
super
![]() ![]() tak sobie mysle, ze ostatni raz jezdzilam na rowerze jak bylam w gimnazjum ![]() ![]() zaczynam robic plukanki z kawy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Zakorzenienie
|
ja też z 10 lat nie jezdzilam
![]() ponoć lepsza płukanka z orzecha jest i szybciej widac efekt ![]() dziś moje słoneczko skończyło roczek ![]()
#906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wiem tylko skad ja wezme teraz lupiny orzecha ![]() ![]() ![]() ![]() narazie podkradam wloska(bo jest mocna) kawe mezowi ![]() ![]() kawe stosuje nie tylko dla koloru, czytalam, ze wlosy sa po tym blyszczace i szybciej rosna ![]() ![]() ![]() czytalam tez watek o plukankach z moczu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Zakorzenienie
|
płukanka z octu jest super i włosy po niej bardzo błyszczą
![]()
#908 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe to co piszecie o płukankach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#909 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
rok 1 Jak dbać o włosy blond? Używając płukanki rumiankowej. To jasne. Tym razem zrobimy jednak płukankę do włosów ciemnych. Brunetki i szatynki mogą więc jej śmiało używać. Przygotowanie nie przysporzy wam żadnych problemów. Krok 2 Przygotuj 2 łyżeczki mielonej kawy, papierowy filtr i wrzątek. Krok 3 Zalej kawę szklanką wrzątku. Później przelej wywar przez papierowy filtr i dolej litr ciepłej wody. Krok 4 Płukanka do włosów z kawy jest już właściwie gotowa. Teraz musisz umyć włosy, a następnie przepłukać je wywarem z kawy. Krok 5 Właściwości kawy to naprawdę bogaty zbiór. Dzięki niej włosy będą lśniące, a kolor się ożywi. Działanie kofeiny to pobudzenie mikrokrążenia i zapobieganie wypadaniu włosów. Jednym słowem mówiąc, prawdziwa regeneracja włosów. Krok 6 Oczywiście po użyciu płukanki do włosów, powinnaś spłukać je letnią wodą. Zrób to dokładnie, bo resztki kawy sprawią, że włosy będą lepsze i klejące. tu o plukankach i tonikach z moczu ![]() ![]() a tu o occie:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=72028, glownie mowia tu o tonikach ale o wlosach tez znajdziesz, a jak nie to zacytuje:Ocet jabłkowy w pielęgnacji włosów i skóry głowy Wymieszać litr letniej wody z 1/4 filiżanki octu i w takiej mieszance płukać włosy. Taka płukanka oczyszcza, witalizuje włosy i skórę głowy, nadaje połysk i objętość." a imbir jest na porost, dowiedzialam sie o niej z jakiejs tam odzywki na kwc ktora miala w skladzie tylko imbir ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- co do tej kawy to ja dolewalam mniej niz litr ![]() ![]() Edytowane przez evelineau Czas edycji: 2011-05-02 o 14:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
No to chyba sobie zrobię taką płukankę, bo brzmi zachęcająco
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#912 | ||
Zadomowienie
|
No to super! Teraz tylko potrzeba względnej pogody i "hajta za progi dla niebogi"
![]() Wszystkiego najleprzego dla Twojego Słoneczka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ahem.. doczytałam sie słowa "chyba", a więc podejrzewam możliwość że...zaczniesz siusiać ? ![]() ![]() Cytat:
![]() A tak serio, moja mama i babka kiedyś, płukały włosy naftą z apteki. Z tego co pamiętam, to miały gęste ciemne włosy. Teraz już nie. dawno ścięły. Ocet kojarzy mi się z przedszkolem...dzieciaki miały wszy i wszystkie dzieci musiały stosować "terapię octową", było bardzo...."piklowo" ![]() ![]() Z doświadczeń wykonywanych na na sobie, wiem że miękka woda daje efekt miękkich, przyjemnych w dotyku włosów. Robią się puszyste, ale nie na szopę. Łatwiej je "wymodelować". Z płukankami różnie mi wychodziło...zimą niby nic nie pomagało, latem jakoś szybciej było widać efekty pod względem utrzymania kolorów na pasemkch, i połyskiem na włosach. Temat jest bliski memu sercu, więc ja też ciągle kombinuję.... ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#913 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem padnięta. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Takie metalowe typu safety shoes ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No,ba frajde największą ma mój mąż,w sumie ja też jakąś tam mam frajde. ![]() ![]() Rozpisałam się troche. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#914 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Fajne masz gumiaki ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Super,gratuluje zakupu ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#915 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No tak,masz racje.Jeszcze by im coś staneło na twój widok i byłyby jajca jak berety ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wrr,to szkoda że zimno było na rybach.No,ale jakieś rybki złowione był na obiad,czy kolacje?? ![]() Apropo obiadu,czas na mnie iść coś zjeść ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- No dobra obiad,wstawiony dopiero będzie za pół godziny-> zapiekanka z szynką. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Zakorzenienie
|
A ja mam dziś samotny wieczór... tzn. jestem sama z córcią. Tż dziś zaczął nową pracę i akurat wypada mu w tym tygodniu popołudniowa zmiana... w domu będzie ok. 23. A co to będzie jak pójdzie na nockę...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#917 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() moj też ma popołudnie i nocke, osobiscie wolę jak ma nocki....
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
Mój ma system brygadowy. Dziś idzie na nockę.
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Najgorsza zmiana to popołudnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Zakorzenienie
|
Oj to się macie z tymi zapracowanymi mężami.
![]() motylku,a no dobrze się mam jako jego żona. ![]() ![]() Coś mnie głowa boli ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Mieliśmy iśc na wieczorny spacer nad rzekę,znów pokarmić łabędzie,kaczki i mewy,ale chyba sobie go darujemy. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#920 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak w ogóle to cześć ![]() Dawno mnie nie było, ale muszę nacieszyć się mężem na zapas ![]() ![]() ![]() Także zajrzę do Was dopiero pojutrze ![]()
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2011-05-02 o 19:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
Jutro zapowiadają 8 stopni i deszcz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
#923 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#924 | |||||
Zadomowienie
|
Dzień Dobry Wszystkim
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nawet tak lubię, bo choć miłość miłością, czuję się wtedy na luzie i "odpoczywam" ![]() [QUOTE=motylek1007;2666664 5]dzięki ![]() Nie ma za co ![]() moj też ma popołudnie i nocke, osobiscie wolę jak ma nocki....[/QUOTE] ??? Cytat:
Ja mam zawsze zapas. Nie mogła bym funkcjonować inaczej. ![]() ![]() Cytat:
![]() No to nie było nudno. Zapowiada się dla Was miły dzień. Wszystkiego dobrego ![]() Co do prezentów mój dosteje "mnie" ze wstążeczką i karteczką, ![]() Nie denerwuj się, przed Tobą ważny dzień, życzę by nie padało . ![]() Ech dziweczyny...u mnie leje od samego rana. Przedtem tylko śnieg i śnieg, a teraz..."woda i woda" ![]() Wczoraj wymyśliłam sobie kolorowy obiad. (Oczami wyobraźni widziałam żywe kolory warzyw na tle makaronu z sosem śmietankowym). Dodałam czerwonej kapusty i....wszystkie warzywa, plus kura miało jakiś taki siny kolor! Nie apetycznie wyglądało Grrrr... ![]() Mąż zrobił kurę na grill'u a ja frytki. Dzisiaj nie mam pomysłu na kreatywność. Może posłużę się pomysłem karinio i zrobię jakęś zapiekankę. jest dopiero po 10-tej, może za parę godzin dojrzeję do jakiegoś pomysłu. Mam lenia i nic mi się nieee chceee.... życzę Wam miłego dnia ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
Mąż po pierwszym dniu w pracy zadowolony
![]() ![]() ![]() A jak się uda to tż będzie miał wolne weekendy ![]() U moich rodziców na Dolnym Śląsku spadło 15 cm śniegu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#926 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() i nie ma takiej mozliwosci ![]() ![]() nafte z apteki z olejkiem rycynowym nakladam co wtorek przed myciem wlosow ![]() to mamy cos wspolnego ![]() Cytat:
![]() ![]() mi sie nie podobaja ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() nie bylo rybek ![]() ![]() mniam ![]() [QUOTE=Corvette;26685284]Dzień Dobry Wszystkim ![]() Grunt że było fajnie i przyjemnie smacznego Noo..przyzwyczaisz się. Taka praca, Ja swojego kilka razy w roku nie widzę przez parę dni. Zostaje telefon Ja nawet tak lubię, bo choć miłość miłością, czuję się wtedy na luzie i "odpoczywam" Cytat:
![]() marzy mi sie grill ![]() ![]() Cytat:
![]() napisali mi dzis od tej tasmy, ze nie doszedl im list ode mnie ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oceny nie dostal najlepszej, fakt nie wypadł dobrze, ale za to spotkalam sie ze znajomymi i poszlismy na 2h spacer z 9 psami ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
Witajcie!
My właśnie wróciliśmy ![]() W górach mimo braku pogody było super ![]() Wstawiam fotkę z Niedzicy. |
![]() ![]() |
![]() |
#929 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.