|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
Nie "narzekaj" na gumowce, teraz można dostać takie fikuśne i nawet sexy że oczy bieleją. Ja kilka lat temu kupiłam "praktyczne" (czyli brzydkie) z metalową ochroną na palcach bo innych nie było (hi..hi..hi..dołączam fotki) Cytat:
Tak trzymać. Widzisz jaką frajdę można mieć z 4-rech kółek? I jeszcze budyń na zakończenie,ale..nie Będę dociekać w jaki sposób go zjedliście Hi..hi..hi..) |
||
|
|
|
#902 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi ostatnio maz zaproponowal przejazdzke nad.... nasze miejsce ale odmowilam zmeczona bylam , wiem niedobra jestem...Cytat:
wolalabym w domu ale miasto mi sie podoba![]() ![]() moje sa zwykle :http://allegro.pl/gumowce-kalosze-gu...583088479.html i za duze musze sobie kupic wkladki
|
||
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny kupilam rower
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
super
![]() tak sobie mysle, ze ostatni raz jezdzilam na rowerze jak bylam w gimnazjum :rolle yes: nawet nie mam roweru![]() zaczynam robic plukanki z kawy ciekawe jak beda wygladaly moje wlosy gdy wyschna
|
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
ja też z 10 lat nie jezdzilam
jeszcze koszyk dla psa muszę kupic.ponoć lepsza płukanka z orzecha jest i szybciej widac efekt ![]() dziś moje słoneczko skończyło roczek
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wole po wsi![]() wiem tylko skad ja wezme teraz lupiny orzecha ale moze kupie kore debu ciekawe czy cos daje![]() narazie podkradam wloska(bo jest mocna) kawe mezowi choc powinnam chyba kupic tansza do tego![]() kawe stosuje nie tylko dla koloru, czytalam, ze wlosy sa po tym blyszczace i szybciej rosna kiedys plukalam imbirem ale obciazal mi wlosy, teraz robie plukanki z octu jablkowego ale tez ciut obciaza![]() czytalam tez watek o plukankach z moczu ale chyba wole kupic sam mocznik
|
|
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
płukanka z octu jest super i włosy po niej bardzo błyszczą
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe to co piszecie o płukankach
A podrzucicie link do wątku gdzie mogłabym więcej o tym poczytać?
|
|
|
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rok 1 Jak dbać o włosy blond? Używając płukanki rumiankowej. To jasne. Tym razem zrobimy jednak płukankę do włosów ciemnych. Brunetki i szatynki mogą więc jej śmiało używać. Przygotowanie nie przysporzy wam żadnych problemów. Krok 2 Przygotuj 2 łyżeczki mielonej kawy, papierowy filtr i wrzątek. Krok 3 Zalej kawę szklanką wrzątku. Później przelej wywar przez papierowy filtr i dolej litr ciepłej wody. Krok 4 Płukanka do włosów z kawy jest już właściwie gotowa. Teraz musisz umyć włosy, a następnie przepłukać je wywarem z kawy. Krok 5 Właściwości kawy to naprawdę bogaty zbiór. Dzięki niej włosy będą lśniące, a kolor się ożywi. Działanie kofeiny to pobudzenie mikrokrążenia i zapobieganie wypadaniu włosów. Jednym słowem mówiąc, prawdziwa regeneracja włosów. Krok 6 Oczywiście po użyciu płukanki do włosów, powinnaś spłukać je letnią wodą. Zrób to dokładnie, bo resztki kawy sprawią, że włosy będą lepsze i klejące. tu o plukankach i tonikach z moczu : choc osobiscie radze kupic mocznik a przynajmniej ja bym sie nie odwazyla:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=218327a tu o occie:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=72028, glownie mowia tu o tonikach ale o wlosach tez znajdziesz, a jak nie to zacytuje:Ocet jabłkowy w pielęgnacji włosów i skóry głowy Wymieszać litr letniej wody z 1/4 filiżanki octu i w takiej mieszance płukać włosy. Taka płukanka oczyszcza, witalizuje włosy i skórę głowy, nadaje połysk i objętość." a imbir jest na porost, dowiedzialam sie o niej z jakiejs tam odzywki na kwc ktora miala w skladzie tylko imbir wystarczy zrobic papke i zostawic na wlosach jakies 20min(moze szczypac)---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- co do tej kawy to ja dolewalam mniej niz litr chyba tylko pol...albo i mniej, po wyschnieciu lekko pachna kawa az sie ochota na nia robi
Edytowane przez evelineau Czas edycji: 2011-05-02 o 14:40 |
|
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
No to chyba sobie zrobię taką płukankę, bo brzmi zachęcająco
|
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#912 | ||
|
Zadomowienie
|
No to super! Teraz tylko potrzeba względnej pogody i "hajta za progi dla niebogi"
![]() Wszystkiego najleprzego dla Twojego Słoneczka Cytat:
![]() ![]() Ahem.. doczytałam sie słowa "chyba", a więc podejrzewam możliwość że...zaczniesz siusiać ? Cytat:
![]() A tak serio, moja mama i babka kiedyś, płukały włosy naftą z apteki. Z tego co pamiętam, to miały gęste ciemne włosy. Teraz już nie. dawno ścięły. Ocet kojarzy mi się z przedszkolem...dzieciaki miały wszy i wszystkie dzieci musiały stosować "terapię octową", było bardzo...."piklowo" ![]() ![]() Z doświadczeń wykonywanych na na sobie, wiem że miękka woda daje efekt miękkich, przyjemnych w dotyku włosów. Robią się puszyste, ale nie na szopę. Łatwiej je "wymodelować". Z płukankami różnie mi wychodziło...zimą niby nic nie pomagało, latem jakoś szybciej było widać efekty pod względem utrzymania kolorów na pasemkch, i połyskiem na włosach. Temat jest bliski memu sercu, więc ja też ciągle kombinuję....
|
||
|
|
|
#913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć :
![]() Jestem padnięta. Nałaziłam się po sklepach,ale wkońcu coś upolowałam i sobie je kupiłam tzn mąż mi kupił Mianowicie dwie bardzo ładne bluzeczki z mego ulubionego sklepu. ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
![]() Takie metalowe typu safety shoes ![]() Cytat:
No romantycznie było,fajnie było posiedzieć i popatrzeć na widoki,jakiś nawet prom płynął. Zaskoczył mnie wczoraj tą propozycją,na wieczorną randke.Zrobiłam fotke. A czułam się jak na pierwszej randce,bo było podobnie,tylko spędziliśmy ją na takim placu,gdzie są samoloty.Coś jakś lotnisko,ale to nie to.Noi wtedy zajadaliśmy ciacha jablkowe z MC Donalda i do tego kawka capucino No,ba frajde największą ma mój mąż,w sumie ja też jakąś tam mam frajde. Odpowiem,budyń zjedliśmy grzecznie i spokojnie ![]() Rozpisałam się troche.
|
||
|
|
|
#914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żartuje bo rozumiem,że zmęczona byłaś,to nie miałaś ochoty.Te miejsce,to też te nasze miejsce,gdzie często gęsto jeżdzimy sobie tam pospacerować. ![]() Cytat:
![]() Fajne masz gumiaki Gratuluje zakupu ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Super,gratuluje zakupu Teraz,tylko koszyczek dla pieska i jazda na pikniki będziecie mogli się wybierać.
|
||
|
|
|
#915 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuje ich kobietom. ![]() No tak,masz racje.Jeszcze by im coś staneło na twój widok i byłyby jajca jak berety A tak na serio,masz racje,masz Cytat:
![]() Wrr,to szkoda że zimno było na rybach.No,ale jakieś rybki złowione był na obiad,czy kolacje?? ![]() Apropo obiadu,czas na mnie iść coś zjeść ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- No dobra obiad,wstawiony dopiero będzie za pół godziny-> zapiekanka z szynką. |
||
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam dziś samotny wieczór... tzn. jestem sama z córcią. Tż dziś zaczął nową pracę i akurat wypada mu w tym tygodniu popołudniowa zmiana... w domu będzie ok. 23. A co to będzie jak pójdzie na nockę...
|
|
|
|
#917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() moj też ma popołudnie i nocke, osobiscie wolę jak ma nocki....
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
Mój ma system brygadowy. Dziś idzie na nockę.
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Najgorsza zmiana to popołudnie. |
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
Oj to się macie z tymi zapracowanymi mężami.
Pociesze Was,ja również pół dnia,jak niewiększość go niewidze.motylku,a no dobrze się mam jako jego żona. Więcej napisze potem w Klubie. ![]() Coś mnie głowa boli i zamulona coś jestem ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Mieliśmy iśc na wieczorny spacer nad rzekę,znów pokarmić łabędzie,kaczki i mewy,ale chyba sobie go darujemy. Normalnie mam ochote,iść się wykąpąć,ubrac się w piżame i iść spac. Póki co czekam na dostawe-herbaty |
|
|
|
#920 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak w ogóle to cześć ![]() Dawno mnie nie było, ale muszę nacieszyć się mężem na zapas Poza tym mamy intensywny długi weekend. W sobotę byliśmy u mojej babci (wróciła z sanatorium), a po drodze odwiedziliśmy ciocię i potem na małe zakupy. W niedzielę byliśmy u teściów, o 18 skoczyliśmy do znajomych i wróciliśmy o 21, Bartuś od razu padł, a ja razem z nim. Dzisiaj mieliśmy błogie lenistwo i jutro też, bo mąż ma urodziny Nie robimy sobie prezentów, bo nie mamy na to pieniędzy, ale spędzamy go razem w miłej atmosferze i myślę, że to jest o wiele lepsze Także zajrzę do Was dopiero pojutrze
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2011-05-02 o 19:34 |
|
|
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro zapowiadają 8 stopni i deszcz.
|
|
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#924 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry Wszystkim
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja nawet tak lubię, bo choć miłość miłością, czuję się wtedy na luzie i "odpoczywam" ![]() [QUOTE=motylek1007;2666664 5]dzięki ![]() Nie ma za co moj też ma popołudnie i nocke, osobiscie wolę jak ma nocki....[/QUOTE] ??? Cytat:
Ja mam zawsze zapas. Nie mogła bym funkcjonować inaczej. ![]() ![]() Cytat:
![]() No to nie było nudno. Zapowiada się dla Was miły dzień. Wszystkiego dobrego Co do prezentów mój dosteje "mnie" ze wstążeczką i karteczką, a ja dostaję zawsze coś drobnego.Nie denerwuj się, przed Tobą ważny dzień, życzę by nie padało . ![]() Ech dziweczyny...u mnie leje od samego rana. Przedtem tylko śnieg i śnieg, a teraz..."woda i woda" Wczoraj wymyśliłam sobie kolorowy obiad. (Oczami wyobraźni widziałam żywe kolory warzyw na tle makaronu z sosem śmietankowym). Dodałam czerwonej kapusty i....wszystkie warzywa, plus kura miało jakiś taki siny kolor! Nie apetycznie wyglądało Grrrr... ![]() Mąż zrobił kurę na grill'u a ja frytki. Dzisiaj nie mam pomysłu na kreatywność. Może posłużę się pomysłem karinio i zrobię jakęś zapiekankę. jest dopiero po 10-tej, może za parę godzin dojrzeję do jakiegoś pomysłu. Mam lenia i nic mi się nieee chceee.... życzę Wam miłego dnia |
|||||
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż po pierwszym dniu w pracy zadowolony
A to samotne popołudnie nie było takie złe Dziś za to idziemy z córcią do znajomych, więc wieczór szybko minie![]() A jak się uda to tż będzie miał wolne weekendy U moich rodziców na Dolnym Śląsku spadło 15 cm śniegu A u mnie świeci słońce
|
|
|
|
#926 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nazwa motorower ale da sie tylko na silniku poruszac jak skuterem a rower tez meza, ma go od dawna to przywiozl tutaj![]() i nie ma takiej mozliwosci wole kupic mocznik![]() nafte z apteki z olejkiem rycynowym nakladam co wtorek przed myciem wlosow ![]() to mamy cos wspolnego ![]() Cytat:
zawsze przyjezdzalismy spoznieni do rodzicowmi sie nie podobaja ale czego sie nie robi dla ryb![]() Cytat:
a jeden ciagle powtarza jak nie chce miec...nie bylo rybek chyba glodne nie byly![]() mniam ![]() [QUOTE=Corvette;26685284]Dzień Dobry Wszystkim Grunt że było fajnie i przyjemnie smacznego Noo..przyzwyczaisz się. Taka praca, Ja swojego kilka razy w roku nie widzę przez parę dni. Zostaje telefon Ja nawet tak lubię, bo choć miłość miłością, czuję się wtedy na luzie i "odpoczywam" Cytat:
![]() marzy mi sie grill z duza iloscia mieska![]() Cytat:
napisali mi dzis od tej tasmy, ze nie doszedl im list ode mnie wyslalam go 22 kwietnia poleconym... napewno musial dojsc... zalamuja mnie
|
|||||
|
|
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oceny nie dostal najlepszej, fakt nie wypadł dobrze, ale za to spotkalam sie ze znajomymi i poszlismy na 2h spacer z 9 psami bylo super
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
My właśnie wróciliśmy W górach mimo braku pogody było super ![]() Wstawiam fotkę z Niedzicy. |
|
|
|
#929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
marza mi sie teraz wakacje no chociaz moglo by byc slonecznie
|
||
|
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.

kiedy?Teraz?Mąż: No teraz ( była godzina 20:00 ) Zgodziłam się i pojechaliśmy,siedzieliśmy sobie w autku na parkingu podziwiając widoki
Tak trzymać. Widzisz jaką frajdę można mieć z 4-rech kółek? I jeszcze budyń na zakończenie,
zmeczona bylam
, wiem niedobra jestem...
wolalabym w domu ale miasto mi sie podoba
:rolle yes: nawet nie mam roweru

Nałaziłam się po sklepach,ale wkońcu coś upolowałam i sobie je kupiłam tzn mąż mi kupił
Żartuje
Współczuje ich kobietom. 
i zamulona coś jestem 
Dobre