|
|
#2041 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXVII
Cytat:
fcale nieza✂✂✂iste i krzywe trochy (chyba ze mam popsuty skaner) , a ludzióf to raczej tak średnio...a raczej nawet słabo nigdy mi nie kazali sie naumic to sie nie naumiłam
|
|
|
#2042 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
I tylko mi nie pisz, że masz moją opinię w ![]() Nogi w sensie stopy (bo od kiedy uytki myć trzeba?!) ![]() Cytat:
Poznajcie sekret mej boskiej figury - Wizaż 5 razy dziennie ![]() |
||
|
|
|
#2043 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2044 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2045 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2046 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
serio jak tak teraz patrze na niego to mi sie kilka momentów bardzo nie podoba np-to ekg nad owalnym budynkiem (ktos zgadnie co to jest? )-b.słabe momenty na lewo i po środku -tępa drózka
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-05-02 o 13:30 |
|
|
|
|
#2047 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2048 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale to ja tu udzielam prawa głosu chłopcze ![]()
|
|
#2049 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://blog.appliedlanguage.com/wp-c...mputer-man.jpg ? ![]() Polly, dopsz jest na moich to dopiro koślawe budynki, ludzie z krzywymi paszczami, rencamy i nogamy...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-02 o 13:46 |
|
|
|
|
#2051 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Najpierw udostępniasz swoją pracę,a potem co?Sarkazm
![]()
|
|
|
#2052 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Daj spokój... Polly w ogóle nie potrafi przyjmować komplementów
|
|
|
|
|
#2053 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ufff, dobrze, że to tylko moje czytanie... a nie prawda ![]() ![]() Nie wiadomo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co za gość z tego P.(oprańca) O i właśnie, czytając bar nie wolno nic jeść, pić i czeba się wcześniej wysmarkać NA śniadanko były ? Cytat:
Znaczy snu o kupie ![]() Boże miałam dziś zagrać w multilotka Bo jak zagram jutro to na pewno te numery, które jutro bym puściła, będą dzisiaj ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#2054 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do wad się nie wypowiem bo sie nie znam ale widzę perspektywę, czyli to nad czym ja nie potrafiłam nigdy zapanować
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#2055 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() a masz też dodatkowe sutki?! Ja Ciebie też loffffciuję, moja Ty Ty dżdżowniczko Ty Cytat:
) o 7.15... Doprawdy dobre sobie, normalna się odezwała, phi! ![]() Cytat:
(prawie jak ta baba, która odgryzała testery szminek w Douglasie.... Cytat:
![]() Cytat:
(nie pytajcie o szczegóły, to nie moja wina, wieszak był szybszy Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2056 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież właśnie książki też są od tego ![]() Cytat:
Cytat:
, teraz jadłam akurat zupę (łyżką ) jak przeczytałam Twoje ostrzeżenie dotyczące łyżek I zaprzestałam czytania baru i skoncentrowałam się na zupie ![]() A i klontfa wróciła i mnie dosięgła Pojechaliśmy dziś do sklepu rowerowego, po upatrzony rowerek dla dziecka ..... No i dalej to już wiadomo ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-05-02 o 13:48 |
||||
|
|
|
#2057 | ||
|
Nindżopesz
|
Polly, fajne coś
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2058 | |
|
Zakorzenienie
|
noo... autobus jedzie pół godziny i kośtuje masakryczne 6 zeta w jedną stronę
![]() Cytat:
![]() To po szto ja sieu łodchudzam? Jaka tam dzieffczyna Geralta, Yennefer ło!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-02 o 13:53 |
|
|
|
|
#2059 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2. A umiesz przyjąć krytykę jak się komuś coś nie spodoba i potwierdzą, że żeś beztalencie? ![]() ![]() Fłaśnie!
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2060 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pfffff, dobre sobie! Nikt mi nie będzie wmawiać, który dzisiaj dzień tygodnia! Jesteś doprawdy wulgarny! ![]() Sądzę, że za bardzo epatujesz tą emotką Wyczuwam silnie negatywny kontekst... ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2061 | |||||
|
BAN stały
|
Kochani moi!!!
Cytat:
Cytat:
![]() I ogon z tyłu Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() --- I uważajcie też na puszki z napojami, szczególnie, gdy macie 10 lat i szpanujecie puszką francuskiego kakała podczas przerwy na szkolnym hallu (vide: moja lewa, górna jedynka)
|
|||||
|
|
|
#2062 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2063 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2064 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tasiemczyku nieuzbrojony!!!
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2065 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No kiedyś myłeś, pamietam jak dziś, ech to były czasy... Już chyba nie wrócą ![]() Na pewno, więc umie przyjmować krytykę ![]() Piechotą no kawałek, samochodem ..... też Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
Do poziomu P. na pewno nigdy nie dojdę (znaczy spadnę ), ale będę usilnie próbować Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-05-02 o 15:31 |
|||||
|
|
|
#2066 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Polly, naprawdę ładny ten rysunek, mogłabym tam zamieszkać |
|
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
a to nie s pszodu?
![]() nie umiesh przyjmować żartóff ![]() ![]() uwaga, tfforzę: chodź ze mną do łóżka - Mene sänkyyn kanssani ![]() albo: Käy sängyssä kanssani ![]() Kuffa, co za porypany język, że też takich podstawowych zwrotów człek się nie może naumić
|
#2068 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To trąci gwałtem, więc mogę Cię oskarżyć o molestowanie seksualne!!! ![]() Klikam "zły post"! ![]() Bry! ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2069 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
skont wiem ze lepiej ? ![]() pofiecmy ze mam teoretyczne podstawy by tak sądzic ![]() po drugie, skoro ja uwazam zem beztalencie to jakby nie mam podstaw nie przyjąć , ale ja nigdy nie mialam ambicji rysowniczych-rysowałam tylko jak musiałam i tyle ile musialam...niektorzy na studiach rysowali tez nadprogramowo dla przyjemności-zboczeńcy ![]() senkjuci ![]() zwlaszcza ze na łobracku jest objekt wlasnorecznie zaprojektowany ![]() oj dobrze by ci tam było bo to jest seminarum duchowne dla chłopców
|
|
|
#2070 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.

)
, a ludzióf to raczej tak średnio...a raczej nawet słabo 

, zadnych wystudiowanych nie posiadam

Tzn. przy braniu go do ust zachowam nieco większą rezerwę i ostrożną nieufność. Zaiste, powiadam Wam - nie ufajcie swoim kubeczkom, mogą być agresywne i gwałtowne oralnie 
Nie wiadomo 
Znaczy snu o kupie
no fiesz co to już było przegięcie