Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 2011. - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 23 37,10%
Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 6 9,68%
W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... 4 6,45%
Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. 6 9,68%
Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. 5 8,06%
Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. 0 0%
Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! 3 4,84%
Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. 6 9,68%
Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. 0 0%
Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. 9 14,52%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-02, 13:30   #3241
Stapelka
Rozeznanie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

http://allegro.pl/najlepszy-materac-...574420863.html

ja się chyba na ten zdecyduję
Stapelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 13:31   #3242
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Dlugo sie czeka na allegro od zalozenia kata na list z hasłemm??
Od kiedy mozna korzystac z kąta??
Wydaje mi sie ze czeka sie ok. tygodnia na list, a mozna robic zakupy juz odrazu, tylko masz zaznaczone ze brak akceptacji i raczej za pobraniem nikt ci nic nie wysle, ale to zaden problem bo i tak taniej jest płacic za wszystko z góry. Ja jeszcze nigdy nic nie kupiłam za pobraniem.

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 13:32   #3243
patik87
Zakorzenienie

Zanetaa wg mojej opini wyniki nie są aż tak złe, ale wskazują na lekką niedoczynność i wymaga to konsultacji z endo, ale na pewno takie lekkie zachwianie nie wpłynęło źle na bejbe. I raczej dostaniesz euthyrox. Stapelka ładnie to wytłumaczyła na czym polega produkcja ft4, ft3 i jak reaguje tarczyca.
A ja mam żelazo bez recepty, ten co lilkaa biofer. Narazie mam hemoglobinę 12,8- nie jest źle, ale hematokryt lekko poniżej normy a to też wskazuje na lekką anemię, i narazie mam brać żelazo co 2gi dzień. Ale na własną rekę nie działaj.

Moniczka za kolejny tydzień.

Kindzia ja też mam scopolan, ale to czopki do odbytnicy, i mam brać ostatecznie gdy zajdzie konieczność,gdyby na twardnienia nospa nie pomagała i luteina.

Zmalowna a ja sobie kupiłam spódniczkę, taka przed kolanko, a co

Nie wspominajcie nic o sesji i o szkole bo mi się flaki przewracają. Czeka mnie 2 ciężkie egzaminy, zrobienie badań do pracy mgr (czytaj: łażenie po polach i łapanie robaków), i jeden przedmiot z którym mam problem...
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 13:34   #3244
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Wydaje mi sie ze czeka sie ok. tygodnia na list, a mozna robic zakupy juz odrazu, tylko masz zaznaczone ze brak akceptacji i raczej za pobraniem nikt ci nic nie wysle, ale to zaden problem bo i tak taniej jest płacic za wszystko z góry. Ja jeszcze nigdy nic nie kupiłam za pobraniem.
Ja tez nie planuje kupowac za pobraniem . a matka miala pojechac ze mna na zakupy ale coz powiedziala ze za zakupami dla obcego bachora nie bedzie jezdzic : pala: nie to nie mam allegro i bez laski

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 13:35   #3245
patik87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez nie planuje kupowac za pobraniem . a matka miala pojechac ze mna na zakupy ale coz powiedziala ze za zakupami dla obcego bachora nie bedzie jezdzic : pala: nie to nie mam allegro i bez laski
ja czegoś nie rozumiem...jak to dla obcego bachora? Twoja własna mama tak Ci powiedziała? nie mieści mi się w głowie. Współczuję Ci kochana tych problemów.
Stary 2011-05-02, 13:40   #3246
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
ja czegoś nie rozumiem...jak to dla obcego bachora? Twoja własna mama tak Ci powiedziała? nie mieści mi się w głowie. Współczuję Ci kochana tych problemów.
Wiesz ja 26 rok juz tak mam nigdy od matki nie uslyszalam kocham nigdy mnie nie przytulila nic nie doradzila to mama mojego taty (moja babcia) jest dla mnie jak mama coz takie jest zycie rodzicow sie nie wybiera chociaz tate mam cudownego.wiecie teraz jak nosze swojego dzidzie w brzuchu i juz kocham go do granic wariacji ja jej poprostu nie rozumiem ...po co nas rodziola skoro zadnej milosci do nas nie ma ;( przykre to ale prawdziwe ...

Stary 2011-05-02, 13:40   #3247
Shira_83
Zadomowienie

[QUOTE=aania_20;26658660]Jasne
Na spodzie biszkopt: z 6 białek ubić pianę, dodać 6 łyżek cukru, potem 4 żółtka, 6 łyżek mąki pszennej i łyżkę mąki ziemniaczanej. Pieczenie ok 30-40 minut w 160-180*C.Po upieczeniu ostudzić.
Krem: puszka ananasów lub brzoskwiń, 2 żółtka, 1 budyń waniliowy, 2 łyżki mąki ziemniaczanej, 2 łyżki cukru, kostka masła.
Z ananasów odlewasz do garnka sok, zagotować. Żółtka, budyń, mąkę i cukier rozmieszać w 1/2 szklanki wody, wlać na gotujący się sok, chwilę pogotować aż budyń zgęstnieje. Wystudzić. Zimny budyń utrzeć z masłem.
Owoce z puszki pokroić.
Na biszkopt wyłożyć połowę kremu, ułożyć delicje (jedna duża paczka wystarczy), drugą część kremu. Wierzch: na kremie rozłożyć pokrojone owoce, zalać tężejącą galaretką (2 opakowania rozpuszczone w 3 szklankach wody)
.
za chwilę wrzucę zdjęcie

jeeee Bóg ci to w dzieciach wynagrodzi wielkie dzięki
Stary 2011-05-02, 13:41   #3248
moniczka2123
Zadomowienie

Miala kupic łóżeczko dla wnuka ale juz powiedziala ze ani zlotowki na nie nie wyda... nie to nie moj maz mowi zebym sie nie prosila bo stac nas na łóżeczko ...

Stary 2011-05-02, 13:48   #3249
madziaranew
Rozeznanie

Zmalowana jak lubisz spodniczki to czemu mialabys nie zalozyc...
Nerolka trzymam kciuki zeby wszytko bylo ok, tylko bez nerwow
A tak poza tym to witam.
U nas nuda zaczelam robic pierogi ruskie, jak narazie farsz zrobilam , jakis Len siedzi w d....
Ja teraz wstaje po 10 Bo tz caly dzien nie ma w domu to po co mam byc rannym pTaszkiem sama?bylam na spacerku 40 min dobrze mi robi taki codzienny rozruch, kiedys biegalam wieczorami , no ale teraz z brzuszkiem , napewno by swietnie wygladalo.spotkalam szwagra a on ,, Boze jak to rosnie" co znaczy ,,to" ???????
On sie caly czas pyta mojego czy kochamy sie , tak go to Interesuje,Bo nib jak z tym brzuchem dajejemy rade, strasznie to istotne......
madziaranew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 13:49   #3250
patik87
Zakorzenienie

moniczka to rzeczywiście smutne że takie przykrości masz ze strony najbliższych.

Plan dnia na dzisiaj wykonany
Tz mnie wkurzył, bo wieczorem znajomi robią ognisko panieńsko-kawalerskie, w sumie dopiero dzisiaj o tym nas powiadomili ale mój już że on nigdzie nie jedzie, sama pojade bo on wiecznie zarobiony jest.!!
Stary 2011-05-02, 13:50   #3251
madziaranew
Rozeznanie

Moniczka 2123 , czym tak Mamie podpadlas? Napewno tak tylko mowi , moze w nerwach , a jak dzidzia bedzie to zmieknie.
Stary 2011-05-02, 13:50   #3252
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziaranew Pokaż wiadomość
Zmalowana jak lubisz spodniczki to czemu mialabys nie zalozyc...
Nerolka trzymam kciuki zeby wszytko bylo ok, tylko bez nerwow
A tak poza tym to witam.
U nas nuda zaczelam robic pierogi ruskie, jak narazie farsz zrobilam , jakis Len siedzi w d....
Ja teraz wstaje po 10 Bo tz caly dzien nie ma w domu to po co mam byc rannym pTaszkiem sama?bylam na spacerku 40 min dobrze mi robi taki codzienny rozruch, kiedys biegalam wieczorami , no ale teraz z brzuszkiem , napewno by swietnie wygladalo.spotkalam szwagra a on ,, Boze jak to rosnie" co znaczy ,,to" ???????
On sie caly czas pyta mojego czy kochamy sie , tak go to Interesuje,Bo nib jak z tym brzuchem dajejemy rade, strasznie to istotne......

Dla mnie to śmieszne jest bo co to za roznica czy z brzuchem czy bez

Stary 2011-05-02, 13:52   #3253
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
Miala kupic łóżeczko dla wnuka ale juz powiedziala ze ani zlotowki na nie nie wyda... nie to nie moj maz mowi zebym sie nie prosila bo stac nas na łóżeczko ...
To bardzo przykre, co piszesz...
Musisz być bardzo dzielną dziewczyna. Rozumiem Cię, bo wiem co znaczy odtrącenie ze strony jednego z rodziców.
Być może zmieni się, gdy zobaczy kruszynkę na świecie, choć Ty i tak będziesz na pewno wszystko pamiętała, bo takie rzeczy są w człowieku zakodowane już daleko daleko...
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 13:54   #3254
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziaranew Pokaż wiadomość
Moniczka 2123 , czym tak Mamie podpadlas? Napewno tak tylko mowi , moze w nerwach , a jak dzidzia bedzie to zmieknie.
Podpadłam jej tym ze sie urodzilam ;( jakies 2 lata temu powiedziala mi "zaluje ze cie urodzilam " to bylo po tym jak dowiedziala sie że pobieramy sie z męzulkiem

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
To bardzo przykre, co piszesz...
Musisz być bardzo dzielną dziewczyna. Rozumiem Cię, bo wiem co znaczy odtrącenie ze strony jednego z rodziców.
Być może zmieni się, gdy zobaczy kruszynkę na świecie, choć Ty i tak będziesz na pewno wszystko pamiętała, bo takie rzeczy są w człowieku zakodowane już daleko daleko...
Wiesz teraz to juz nie wiem co lepsze ja nie chce zeby robila awantury przy naszym slodkim malestwie a ja dziecko chce wychowac przede wszystkim w milosci i poczuciu bezpieczenstwa...

Stary 2011-05-02, 13:57   #3255
madziaranew
Rozeznanie

Moja mama tez nigdy mi nie powiedziala ze mnie kocha , nigdy nie wziela na kolana , jest raczej osoba oziebla, ale do mojej siostrzenicy potrafi powiedziec kocham , przytulic pocalowac. Tak bylaw wychowana w domu. Moj tatus jest najwspanialszy na swiecie zawsze powtarza ze mnie kocha, I to w nim mialam najwieksze wsparcie.
Stary 2011-05-02, 13:57   #3256
moniczka2123
Zadomowienie

Czasem jak tak sobie siedze i mysle to zazrdoszcze rodzicow mojemu mezowi bo musze liczyc sie z tym ze babcia moja kochana ma 80 lat i moze jej niedlugo zabraknac... ale rodzice mojego meza chociaz dadza mi czasem popalic (tesciowka ma naloty glupoty) to i tak sa dla mnie blizsi niz moja matka...

Stary 2011-05-02, 13:58   #3257
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Podpadłam jej tym ze sie urodzilam ;( jakies 2 lata temu powiedziala mi "zaluje ze cie urodzilam " to bylo po tym jak dowiedziala sie że pobieramy sie z męzulkiem

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Wiesz teraz to juz nie wiem co lepsze ja nie chce zeby robila awantury przy naszym slodkim malestwie a ja dziecko chce wychowac przede wszystkim w milosci i poczuciu bezpieczenstwa...
Mieszkacie z nią?
Masakra...... miejmy tylko nadzieję, że nam to nigdy przez gardło nie przejdzie!

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 13:59   #3258
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
co kupiłaś? pochwal się i pokaż
http://allegro.pl/show_item.php?item=1583701053
http://allegro.pl/show_item.php?item=1588054895
http://allegro.pl/show_item.php?item=1583701110
http://allegro.pl/show_item.php?item=1584129345
http://allegro.pl/show_item.php?item=1583296766
http://allegro.pl/show_item.php?item=1569729740
http://allegro.pl/show_item.php?item=1575556239
http://allegro.pl/show_item.php?item=1584667436
http://allegro.pl/show_item.php?item=1590680320
http://allegro.pl/show_item.php?item=1585229484
http://allegro.pl/show_item.php?item=1583709599
http://allegro.pl/show_item.php?item=1586304471
http://allegro.pl/show_item.php?item=1583700363
http://allegro.pl/show_item.php?item=1584128390
http://allegro.pl/show_item.php?item=1573816970

ależ proszę , tylko nie wiem po co ten spray do noska kupiłam

Nerolka
trzymajcie się z Izunią ściskaj nogi i wytrzymaj jak najdłużej

Zmalowana ja często chodzę w tunikach które "imitują" mini sukienkę do leginsów .... i mam gdzieś co ktoś sobie myśli po prostu tak mi wygodnie

Cytat:

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 14:02   #3259
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Mieszkacie z nią?
Masakra...... miejmy tylko nadzieję, że nam to nigdy przez gardło nie przejdzie!
Na szczescie mieszkamy z rodzicami meza w sumie to w jednym domu ale wejscia kuchnia oddzielnie
a teraz jestem w domu rodzinnym ale w piatek juz jade do domu

Stary 2011-05-02, 14:04   #3260
sygine
Zadomowienie

Cytat:
Moniczka serdecznie współczuję takiej matki Szczęście że tata w porządku - może jego na zakupy wyciągnąć? Ja z mamą teraz się dogaduję, ale też bywało nieciekawie. Za to za tatusiem moim przepadam i kocham go strasznie mocno (mamę oczywiście też ) Zawsze byłam córunia tatusia i tak już chyba zostanie
Stary 2011-05-02, 14:08   #3261
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Na szczescie mieszkamy z rodzicami meza w sumie to w jednym domu ale wejscia kuchnia oddzielnie
No to chociaż tyle, że nie musisz tam codziennie mieszkac.... niestety rodziców się nie wybiera..... u mnie w domu okazywanie uczuć było czymś złym.... babcia miała rozwalone życie, mama z ojcem też nie żyją ze sobą, ojciec choć pod jednym dachem to w życiu się nie interesował..... i wiecie co? nie ułożyło im się ok.... nie mam żalu........... mam tylko żal o to, że nie nauczyli mnie okazywania uczuć..... chociaż nie chce to mam już to tak wpojone, że nie potrafie.... mąż twierdzi że jestem dzikus, bo go odpycham jak mnie tuli i w ogóle.... a ja po prostu nie umiem w domu okazywanie uczuć było oznaką słabości i gdzieś podświadomie robię to samo
Musiałam się wyżalić....

Czas na zmiany !
Stary 2011-05-02, 14:08   #3262
moniczka2123
Zadomowienie

Koniec tych smutow ja 12 maja wyjezdzam na tydzien do siostry do wawy

Stary 2011-05-02, 14:10   #3263
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
Moniczka serdecznie współczuję takiej matki Szczęście że tata w porządku - może jego na zakupy wyciągnąć? Ja z mamą teraz się dogaduję, ale też bywało nieciekawie. Za to za tatusiem moim przepadam i kocham go strasznie mocno (mamę oczywiście też ) Zawsze byłam córunia tatusia i tak już chyba zostanie
Szczerze zazdroszczę ja od ojca miałam tylko obojętność, pewnie dlatego tak mnie ciągnie do teścia, tzn on nie jest świętym człowiekiem.... nerwus, przeszłość ma jaką ma.... ale mimo wszystko mam do niego jakiś taki ogromny szacunek i go uwielbiam.... bo za dziećmi to w ogień by skoczył...............

Czas na zmiany !
Stary 2011-05-02, 14:12   #3264
patik87
Zakorzenienie

Cytat:
hmm kiedyś pamiętam pisałaś o niezłej akcji z teściówką, i że po wyjeździe męża za granicę wyprowadzasz się do rodzinnego domu na czas nieobecności tzta, bo sama nie wytrzymasz z tesciową.
Czyli gdzie Ci lepiej? sorki ze tak dopytuję, ale tak mi się przypomniało co kiedyś pisałaś.
Stary 2011-05-02, 14:15   #3265
sygine
Zadomowienie

Dziewczyny a ja mam takie pytanko - Czy wystarczy mi jak kupię jedną paczkę pieluszek pampers new baby43 szt.??? Bo one są na 2-5 kg, a ja mam obawy, że skoro lekarz już teraz każe mi się szykować na minimum 4 kg szczęścia, to po tygodniu te pieluszki już mi się na nic nie przydadzą Wiem, że czasem w większych pakach się bardziej opłaca, ale tak sobie myślę czy nie kupić tylko paczki tych, a później kupować już tych co są na 3-6 kg (chyba premium care )
Stary 2011-05-02, 14:19   #3266
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
zanetaa88 widziałam własnie ze masz inne jednostki, ale z tym przeliczaniem to ja nie kumam o co chodzi

Niech faktycznie Stapelka rzuci na to swym fachowym okiem

Wydaje mi sie że FT4 w ciąży powinno być w górenj granicy normy.
Ja od poczatku ciąży nam FT3 I FT 4 w normach, tylko na poczatku miałam TSH ok.5
ale mysle ze w ciazy moze tak skakac i dziecku raczej nic od tego nie bedzie (tak powiedzial endo.) Stapelka racja to?
Ja to podstawiłam w sumie tylko do tego wzoru, który mam w wynikach.ZObaczymy co mi powie endo, a jeszcze mam dostać wyniki z antygenTPO

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Ja mam ale w PKO -Ipko i działa, a Ty masz pewnie Pekao to z tym "byczkiem"

Wiecie co.... poszłam do wc siku.... i co? siadłam na kibel, nagle czarno przed oczami i musiałam się położyć na podłodze... a w domu tylko pies....
Ale nic się nie stało?!

Ania no poważnie. Moja mama brała żelazo w ciąży, bo miała anemię wysoką. W między czasie piła i jadła rzeczy tam gdzie było żelazo.
I moja siostra miała zęby czarne, miała problemy potem z nimi.
I stomatolog powiedział, że to najprawdopodobniej przez żelazo które mama brała w ciąży, nie mówię że każda tak może mieć, ale Ja już się spotkałam nie raz z takim problemem.

Carmel właśnie jak to jest z tymi zębami i żelazo?!

Stapela wizytę i tam mam umówioną do endo na 11 maja, gin mi poleciła aby zrobić ft3 i antygenTPO ja zrobiłam dodatkowe ft4. I dla świętego spokoju pójdę i zobaczymy co mi powie. A po porodzie na pewno będę robiła badania w kierunku tarczycy, moja mama miała guzki więc wolę chuchać na zimne. Dzięki za informacje

Ciasto i Tort zrobiony
wykończona jestem okropnie!
Potem wstawię zdjęcia.
Teraz muszę się ogarnąć

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 14:19   #3267
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
hmm kiedyś pamiętam pisałaś o niezłej akcji z teściówką, i że po wyjeździe męża za granicę wyprowadzasz się do rodzinnego domu na czas nieobecności tzta, bo sama nie wytrzymasz z tesciową.
Czyli gdzie Ci lepiej? sorki ze tak dopytuję, ale tak mi się przypomniało co kiedyś pisałaś.

Wiesz tu przyjechalam bo tam sama bym musiala byc a biorac wszystko pod u wage u tesciow lepiej

Stary 2011-05-02, 14:21   #3268
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Ale w szpitalu dieta jest zbilansowana, zwłaszcza na porodówce-opracowana również ze względu na takie problemy-jak zaparcia.

Nie twierdzę że nie, pod warunkiem że trafisz na szpital który rzeczywiście się do tego przykłada (ta kapusta to na porodówce właśnie była....). Natomiast patrząc na sporo jadłospisów szpitalnych zastanawiam się kto je układa i zatwierdza...

jak się nie zamierzam do szpitalnego jedzenia ograniczyć, wiem jak ułożyć żeby problemów nie było i raczej na pewno wolę skorzystać z dostawy domowej
Cytat:

moniczka, strasznie Ci współczuję...okropne musi być słuchanie takich rzeczy od -jakby nie było - najbliższych osób.... dobrze że z tatą tak się fajnie dogadujesz.

zaneta, no w sumie racja żelazo przebarwiać może, źle pokojarzyłam

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
jeeee Bóg ci to w dzieciach wynagrodzi wielkie dzięki
Proszę bardzo wyszedł taki:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S4034973.jpg (35,4 KB, 47 załadowań)

Edytowane przez aania_20
Czas edycji: 2011-05-02 o 14:25
aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 14:22   #3269
Zmalowana
Zakorzenienie

Lilka82 nie odpowiem Ci na to pytanie, bo nie mam jeszcze w domu tych butelek dopiero od kumpeli muszę je jakoś zabrać

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-02, 14:26   #3270
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Dlugo sie czeka na allegro od zalozenia kata na list z hasłemm??
Od kiedy mozna korzystac z kąta??
chyba tydzień-półtora zależy od poczty bo to idzie zwykłym listem a z konta można chyba korzystać od razu ale za pobraniem nikt Ci nie wyśle tylko musisz przelewem opłacić z góry.

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości