perfumeria Douglas - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-01-26, 07:35   #91
Arrasando
Rozeznanie

Dot.: perfumeria Douglas

czy kupon na 40 zł ma jakiś termin ważności?
kupony na np 10% mają 3 msc na tym na 40 zł nic nie pisze i nie wiem czy muszę się spieszyć ze zrealizowaniem go
..`
Arrasando jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-26, 08:24   #92
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Cytat:
Napisane przez Arrasando Pokaż wiadomość
czy kupon na 40 zł ma jakiś termin ważności?
kupony na np 10% mają 3 msc na tym na 40 zł nic nie pisze i nie wiem czy muszę się spieszyć ze zrealizowaniem go
Tak samo 3 miesiące

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-26, 08:58   #93
Arrasando
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
Tak samo 3 miesiące
ok dzięki za odp
..`
Arrasando jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-29, 17:59   #94
dziolcha86
Zadomowienie

Czy ktoś używał pędzelka do podkładu z Douglasa?
Jeśli tak to jak wrażenia?
Stary 2011-01-30, 10:50   #95
Lilly22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dziolcha86 Pokaż wiadomość
Czy ktoś używał pędzelka do podkładu z Douglasa?
Jeśli tak to jak wrażenia?
Ja go uzywam i jestem bardzo zadowolona, jest miękki (chociaż na cienkiej skórze pod oczami kłuje), łatwo sie go myje, fajnie nakłada podkład, nie robi smug. To mój pierwszy pędzel do podkładu więc nie mam porownania do innych.
"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie"
Lilly22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-30, 10:54   #96
cbr
never say no to panda

GG do cbr

@dziewczyny powyżej: ja nie wiem, czy zauważyłyście, ale to jest forum O PERFUMACH
Stary 2011-03-18, 11:51   #97
beeets
Zakorzenienie

Mam smutną wieść dla fanek zapachu Jean Paul Gaultier Ma Dame EDT (ja go kocham) - jest wycofywany z D. i już np. u mnie została tylko 1 buteleczką 30 ml oraz błyszczyk Ma Dame za 59 zł, cienie.
Niestety nie mieli testerów ani cieni, ani błyszczyku, to w ciemno nie będę kupować, coś co nie wiem, jak wygląda
Pudełeczka były zafoliowane, więc nawet pani nie mogła pomóc w opisie produktu, bo same nie wiedziała, jak one wyglądają, a też była ciekawa

Trzeba robić zapas Ma Dame EDT
bo wersja EDP wciąż jest i nadal będzie.
Zaznaczam, że znika tylko EDT

Jestem Naturalna Dusza
Podróże Duszy

Wybierz Zielone z CCL
beeets jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-22, 15:46   #98
nataliaaa88
Zadomowienie

GG do nataliaaa88

czy w lublinie jest douglas? jesli tak to prosze o adres, bo nie znalazlam w sieci tej informcji, dziekuje za pomoc ;o)

wymiana:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post27112875
nataliaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-30, 19:16   #99
kenio26
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nataliaaa88 Pokaż wiadomość
czy w lublinie jest douglas? jesli tak to prosze o adres, bo nie znalazlam w sieci tej informcji, dziekuje za pomoc ;o)
Niestety nie ma.

Odwyk kosmetyczny od jutra
kenio26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-03, 00:01   #100
Dinulka
Zakorzenienie

Ja mam takie pytania:
jak mogę wyrobić sobie kartę Douglas? Robiłam już tam zakupy mnóstwo razy, również na wysokie kwoty i zawsze Pani pytała tylko czy mam kartę, a nie informowała jak ją wyrobić, w sumie nie wiem czemu głupia sama nie spytałam :/ I jeszcze gdzieś widziałam post, ze można kupić miniatury perfum w D? Jak cenowo? Opłacalnie? Nigdzie ich nie widziałam...
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-03, 12:55   #101
laura286
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dinulka Pokaż wiadomość
Ja mam takie pytania:
jak mogę wyrobić sobie kartę Douglas? Robiłam już tam zakupy mnóstwo razy, również na wysokie kwoty i zawsze Pani pytała tylko czy mam kartę, a nie informowała jak ją wyrobić, w sumie nie wiem czemu głupia sama nie spytałam :/ I jeszcze gdzieś widziałam post, ze można kupić miniatury perfum w D? Jak cenowo? Opłacalnie? Nigdzie ich nie widziałam...
czytałma na stronie Douglasa że w przypadku pierwszych zakupów pani powinna Ci zaproponowac założenie karty. Możliwe tez że przez internet mozna wysłac zgłoszenie. Najlpeij by było gdybs poczytała na stronie Douglasa o tym programie lojalnościowym bo ja juz dawno cztałam i nie pamietma wszystkiego. Ale raczej w sklpei powinni Ci zaproponowac a nie tylko ciagle pytac o karte.
laura286 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-03, 14:33   #102
Y a s m i n e
Rozeznanie

Cytat:
Ja mam takie pytania:
Trzeba zrobić zakupy na kwotę powyżej 100 zł, wtedy pani powinna Ci dać ankietę do wypełnienia . Ale fakt, trzeba czasem samemu się zainteresować... mnie zaproponowano kartę przy pierwszych zakupach.
A o miniaturkach nic mi nie wiadomo..hmm..
Y a s m i n e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-03, 14:57   #103
Ata77
Zakorzenienie

mnie kiedyś pani zapytała czy mam kartę, ja na to,że owszem,ale niestety nie przy sobie, pani na to,że trudno, moja strata,bo sporo punktów by mi nabiła,potem się dowiedziałam,że miała możliwość weryfikacji mojej karty drogą internetową,wystarczyło żebym podała swoje dane,sprawdziłaby czy taka karta jest,jeśli uzyskałaby potwierdzenie to żaden problem nabić punkty drogą elektroniczną
widać dobra wola to podstawa

Ata77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-03, 16:50   #104
Elfia4
DOMator

Mi również nie zaproponowano nigdy karty douglasa. Mała strata, bo rzadko tam zaglądam, ale może skusiłabym mnie czasem jakaś oferta dla posiadaczy karty i częściej bym się wybrała. Widocznie nie zależy im na powiększeniu grona stałych klientów
Elfia4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-03, 19:13   #105
Dinulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Y a s m i n e Pokaż wiadomość
Trzeba zrobić zakupy na kwotę powyżej 100 zł, wtedy pani powinna Ci dać ankietę do wypełnienia . Ale fakt, trzeba czasem samemu się zainteresować... mnie zaproponowano kartę przy pierwszych zakupach.
przekraczałam tę magiczną () kwotę kilka razy, zresztą nawet ostatnio wydałam 220 zł i cały czas tylko pytają o kartę. Na początku kupowałam tam raz na jakiś czas to nie interesowałam się sama specjalnie tym, ale ostatnio częściej mi się zdarzało i pomyślałam, że może by mi się jednak przydała...
Stary 2011-05-04, 08:42   #106
Y a s m i n e
Rozeznanie

Cytat:
przekraczałam tę magiczną () kwotę kilka razy, zresztą nawet ostatnio wydałam 220 zł i cały czas tylko pytają o kartę. Na początku kupowałam tam raz na jakiś czas to nie interesowałam się sama specjalnie tym, ale ostatnio częściej mi się zdarzało i pomyślałam, że może by mi się jednak przydała...
Oj, powiem Ci, że karta się przydaje.. oj tak.. dzięki bonom za punkty (450pkt= 40zł) sporo można zaoszczędzić, a i wtedy nie jesteś taka.. bezimienna. Ja dzięki temu mam "swoje" panie, które zawsze mi doradzają profesjonalnie, bo mnie dobrze znają, chodzę do douglasa na hennę i regulację brwi za 9,90, mam zaproszenia na spotkania, makijaże.. a dzięki temu mam szansę przetestować nowe produkty. I zawsze później coś z tego kupuję, bo okazują się czasem strzałem w dziesiątkę. Inna sprawa to oczywiście próbki, których, mam wrażenie posiadaczka karty ma więcej= możliwość testowania nowości. Nie raz tak trafiłam na zapachy, które w zaciszu domowym mi się spodobały.

Swoją drogą nie rozumiem, dlaczego Tobie karty nie proponują.. Na stronie douglasa jest jasno napisane, jakie są warunki.. może im się nie chce? A.. a razem z otrzymaniem karty, dostajesz bon z 10% rabatem na "pierwsze zakupy" z kartą. Niestety, ale chyba musisz sama się o tą kartę uprosić.
Stary 2011-05-04, 10:25   #107
Dinulka
Zakorzenienie

planowałam zakup meteorytów, ale skoro tak to chyba najpierw kupię coś mniejszego żeby dostać kartę, a na meteorki zostawię sobie ten rabat (teraz się upomnę o kartę sama )
Dzięki
Stary 2011-05-04, 17:54   #108
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Cytat:
Oj, powiem Ci, że karta się przydaje.. oj tak.. dzięki bonom za punkty (450pkt= 40zł) sporo można zaoszczędzić, a i wtedy nie jesteś taka.. bezimienna. Ja dzięki temu mam "swoje" panie, które zawsze mi doradzają profesjonalnie, bo mnie dobrze znają, chodzę do douglasa na hennę i regulację brwi za 9,90, mam zaproszenia na spotkania, makijaże.. a dzięki temu mam szansę przetestować nowe produkty. I zawsze później coś z tego kupuję, bo okazują się czasem strzałem w dziesiątkę. Inna sprawa to oczywiście próbki, których, mam wrażenie posiadaczka karty ma więcej= możliwość testowania nowości. Nie raz tak trafiłam na zapachy, które w zaciszu domowym mi się spodobały.
Tez bym tak chciała ale ostatnio moim zdaniem serwis douglasa zostawia dużo do życzenia a konsultantki ...hmm same nie wiedzą co mają w ofercie

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-06, 15:25   #109
luimaster
Przyczajenie

a ja mam pytanie na temat cen w douglasie. Wiem , że tam sa dosyc wysoki ceny, ale czy to sa ceny adekwatne do towaru, czy zawyżone z uwagi na "markę"? w ogóle jeżeli to jest temat o perfumach to mam pytanie: teraz w tesco w gazetce jest L EAU PAR KENZO 30ml w RABACIE (!) 50% i kosztuje chyba 79zł. Jezeli to jest naprawde rabat to cena byłaby ok. Na opakowaniu na folii była nalepka : "dystrybucja tesco" czy jakos tak. Niby ok wszytsko. Ale obok były te same perfumy w pojemności 100ml o cenie 130zł!!!! i teraz nie wiem czy ta mniejsza butelka to orginał? bo cena tej dużej jest absurdalna porównujac z cena douglasową (czyli 299zł). Czy to jest chwy marketingowy? ale cena tej "setki" nie była promocyjna. ALe nawet jezli to chwyt marketingowy zeby brac te wieksze opakowanie to czy w ogóle to jest ORGINALNE??!! Dziewczyny czy Wy byście kupiły w tesco takie perfumy? tam niby były jaies numery seryjne, ale nie jestem biegła w tym. Ale chyba w tesco by nie sprzedawali podrób, a nie było tez takiej informacji "robione dla tesco" tylko dystrybucja, czyli że tesco same jechało do PAryża po setki butelek na cała polske i dlatego mają takie niskie ceny?
luimaster jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-06, 15:50   #110
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez luimaster Pokaż wiadomość
a ja mam pytanie na temat cen w douglasie. Wiem , że tam sa dosyc wysoki ceny, ale czy to sa ceny adekwatne do towaru, czy zawyżone z uwagi na "markę"? w ogóle jeżeli to jest temat o perfumach to mam pytanie: teraz w tesco w gazetce jest L EAU PAR KENZO 30ml w RABACIE (!) 50% i kosztuje chyba 79zł. Jezeli to jest naprawde rabat to cena byłaby ok. Na opakowaniu na folii była nalepka : "dystrybucja tesco" czy jakos tak. Niby ok wszytsko. Ale obok były te same perfumy w pojemności 100ml o cenie 130zł!!!! i teraz nie wiem czy ta mniejsza butelka to orginał? bo cena tej dużej jest absurdalna porównujac z cena douglasową (czyli 299zł). Czy to jest chwy marketingowy? ale cena tej "setki" nie była promocyjna. ALe nawet jezli to chwyt marketingowy zeby brac te wieksze opakowanie to czy w ogóle to jest ORGINALNE??!! Dziewczyny czy Wy byście kupiły w tesco takie perfumy? tam niby były jaies numery seryjne, ale nie jestem biegła w tym. Ale chyba w tesco by nie sprzedawali podrób, a nie było tez takiej informacji "robione dla tesco" tylko dystrybucja, czyli że tesco same jechało do PAryża po setki butelek na cała polske i dlatego mają takie niskie ceny?
L'Eau par Kenzo często w różnych perfumeriach występuje w bardzo przyjaznych cenach, niedawno był w Marionnaud za podobne pieniądze o ile dobrze pamiętam. Też mi się wczoraj rzuciło w oczy, że w Tesco są markowe perfumy w dobrych cenach, asortyment typowo "wyprzedażowy", poza L'Eau jeszcze pamiętam Ardenkę, CK In2U, może dystrybucja Tesco oznacza, że sami przywieźli z Wielkiej Brytanii np.? W każdym razie podróbki bym się nie obawiała, wygląda okej, a tak duża sieć miałaby gigantyczny problem z producentami oryginałów gdyby to były podróby.

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-06, 17:21   #111
asiula1000
Rozeznanie

GG do asiula1000

Cytat:
Napisane przez luimaster Pokaż wiadomość
a ja mam pytanie na temat cen w douglasie. Wiem , że tam sa dosyc wysoki ceny, ale czy to sa ceny adekwatne do towaru, czy zawyżone z uwagi na "markę"? w ogóle jeżeli to jest temat o perfumach to mam pytanie: teraz w tesco w gazetce jest L EAU PAR KENZO 30ml w RABACIE (!) 50% i kosztuje chyba 79zł. Jezeli to jest naprawde rabat to cena byłaby ok. Na opakowaniu na folii była nalepka : "dystrybucja tesco" czy jakos tak. Niby ok wszytsko. Ale obok były te same perfumy w pojemności 100ml o cenie 130zł!!!! i teraz nie wiem czy ta mniejsza butelka to orginał? bo cena tej dużej jest absurdalna porównujac z cena douglasową (czyli 299zł). (...)
Widzisz, niektórzy ludzie myślą, że zawsze droższe znaczy lepsze i dla nich jest cena 299,- w Douglasie , a dla tych, którzy mają inne zdanie są ceny perfum z Natury, Rossmanna, Tesco itp.
Wolny rynek - Twój wybór. Perfumy i tu i tu oryginalne.
Duże pojemności zazwyczaj się opłacają, czasem bardzo - jak widać na załączonym przez Ciebie przykładzie
asiula1000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-07, 11:57   #112
kitten92
Rozeznanie

Cytat:
Hm, ja 2 dni temu kupiłam w Douglasie róż do policzków Bourjois za 39 zł i od razu zaproponowano mi kartę Więc limit wydanej kwoty chyba też nie obowiązuje. Wydaje mi się, że to czasem zależy od szczęścia i subiektywnej opinii sprzedającej
kitten92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-09, 19:47   #113
Y a s m i n e
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kitten92 Pokaż wiadomość
Hm, ja 2 dni temu kupiłam w Douglasie róż do policzków Bourjois za 39 zł i od razu zaproponowano mi kartę Więc limit wydanej kwoty chyba też nie obowiązuje. Wydaje mi się, że to czasem zależy od szczęścia i subiektywnej opinii sprzedającej
O proszę. Ja zakładałam jakoś 2 lata temu i pani mi tak powiedziała.. poza tym na stronie douglasa też jest tak napisane, ale fakt, to chyba od milej aparycji zależy;p zarówno klientki jak i konsultantki Farciaro

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-10, 20:39   #114
kitten92
Rozeznanie

Cytat:
O proszę. Ja zakładałam jakoś 2 lata temu i pani mi tak powiedziała.. poza tym na stronie douglasa też jest tak napisane, ale fakt, to chyba od milej aparycji zależy;p zarówno klientki jak i konsultantki Farciaro
No fakt, miałam tego dnia maturę, więc przez elegancki strój konsultantka mogła mnie wziąć za bogatą buisness woman Aczkolwiek z twarzy nie dałabym sobie więcej, niż 16 lat, więc... raczej miała dobry dzień No nic, jak ktoś często robi zakupy w D., to powinien zapytać przy najbliższych zakupach, bo to może nieźle zaprocentować na przyszłość punktami, rabatami etc.
kitten92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-10, 21:14   #115
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez Elfia4 Pokaż wiadomość
Mi również nie zaproponowano nigdy karty douglasa. Mała strata, bo rzadko tam zaglądam, ale może skusiłabym mnie czasem jakaś oferta dla posiadaczy karty i częściej bym się wybrała. Widocznie nie zależy im na powiększeniu grona stałych klientów
ja zrobilam zakupy w Douglasie dokladnie 1 (slownie: jeden) raz, nabylam korektor YSl, byl w calkiem fajnej promocji, konsultantka byla bardzo mila i pomocna, zaproponowano mi przy kasie ichnia karte i od razu nabylam tusz Clinique'a w specjalnej (niskiej) cenie.
moze bym do Douglasa jeszcze zajrzala, gdyby nie to, ze wiecznie mi on nie pod drodze^^
Stary 2011-05-16, 19:34   #116
marynka42
Zakorzenienie

a czy kupując w sklepie internetowym Douglas możliwy jest odbiór osobisty w wybranym sklepie stacjonarnym ?
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-17, 19:33   #117
Dinulka
Zakorzenienie

Ja przy kupowaniu meteorytów sama poprosiłam o kartę, bo nikomu nie chciało się proponować, mimo że wydaję tam po ok. 200 zł jednorazowo... Co najwyzej spytały czy mam taka, chociaż też nie zawsze. No ale co tam nie jestem to obsługa mnie rozczarowuje ;] ZAWSZE dobierają mi zły odcień podkładu (chociaż to moze nie do końca ich wina, tylko światła w sklepie, no ale...), raz usłyszałam obgadywanie, a o meteorytach pani potrafiła powiedzieć tylko tyle, ze to wielki hit i nadają się do każdej cery. Gdy prosiłam o konkretne próbki przy okazji zakupu czegoś innego, to wiecznie nie mają testerów tego o co proszę, a raz pani mi prosto z mostu powiedziała, że o próbkach to mowy nie ma, mogę sobie na półeczki popatrzeć A od kilku miesięcy do zakupów dostaję ciągle 3 kroki Clinique. Także mam zamiar zacząć zaglądać do Sephory, a nie denerwować się w D. Mam wrażenie, ze te panie sa tylko od demonstrowania ile kosmetyków można sobie nawalić na twarz i tyle.
No ale:
Mam teraz pytanie - na stronie Douglasa jest baza Lancome za 4o zł, a w sklepie 140 zł gdy dzisiaj pytałam w Arkadii - czy te ceny z douglasshopu nie obowiązują w sklepach stacjonarnych? Bo nie wiem czy polowac w innej perfumerii czy już zamówić lepiej przez Internet ;-) Orientuje się ktoś może?
Stary 2011-06-17, 19:38   #118
magda s.
Zakorzenienie

a jaka baza Lancome jest za 40 zl? mozesz podac linka?
moze jest w mniejszej pojemnosci, stad taka cena
magda s. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-18, 09:28   #119
Dinulka
Zakorzenienie

proszę bardzo http://pl.douglas-shop.com/douglas/M...000004829.html
Stary 2011-06-18, 19:40   #120
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
A jak długo tam wisi? Może ktoś zapomniał 1 dopisać? Bo jakoś w sieci poniżej 22$ nigdzie tego nie ma.
Może warto spróbować i kliknąć za 40 zł. Najwyżej będą dzwonić, że przepraszają, że błąd serwera (oczywiście nie człowieka), itd itp.

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości