![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: perfumeria Douglas
czy kupon na 40 zł ma jakiś termin ważności?
kupony na np 10% mają 3 msc na tym na 40 zł nic nie pisze i nie wiem czy muszę się spieszyć ze zrealizowaniem go ![]()
![]() |
#92 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
Czy ktoś używał pędzelka do podkładu z Douglasa?
Jeśli tak to jak wrażenia? ![]()
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Ja go uzywam i jestem bardzo zadowolona, jest miękki (chociaż na cienkiej skórze pod oczami kłuje), łatwo sie go myje, fajnie nakłada podkład, nie robi smug. To mój pierwszy pędzel do podkładu więc nie mam porownania do innych.
Prawo kształtu: "Kot przyjmuje kształt naczynia, w jakim się znajduje" ![]() ![]() Antoine de Saint-Exupéry: "Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
never say no to panda
|
@dziewczyny powyżej: ja nie wiem, czy zauważyłyście, ale to jest forum O PERFUMACH
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Mam smutną wieść dla fanek zapachu Jean Paul Gaultier Ma Dame EDT (ja go kocham) - jest wycofywany z D. i już np. u mnie została tylko 1 buteleczką 30 ml oraz błyszczyk Ma Dame za 59 zł, cienie.
Niestety nie mieli testerów ani cieni, ani błyszczyku, to w ciemno nie będę kupować, coś co nie wiem, jak wygląda ![]() Pudełeczka były zafoliowane, więc nawet pani nie mogła pomóc w opisie produktu, bo same nie wiedziała, jak one wyglądają, a też była ciekawa ![]() Trzeba robić zapas Ma Dame EDT ![]() bo wersja EDP wciąż jest i nadal będzie. Zaznaczam, że znika tylko EDT ![]()
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
czy w lublinie jest douglas? jesli tak to prosze o adres, bo nie znalazlam w sieci tej informcji, dziekuje za pomoc ;o)
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
Niestety nie ma.
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Ja mam takie pytania:
jak mogę wyrobić sobie kartę Douglas? Robiłam już tam zakupy mnóstwo razy, również na wysokie kwoty i zawsze Pani pytała tylko czy mam kartę, a nie informowała jak ją wyrobić, w sumie nie wiem czemu głupia sama nie spytałam :/ I jeszcze gdzieś widziałam post, ze można kupić miniatury perfum w D? Jak cenowo? Opłacalnie? Nigdzie ich nie widziałam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A o miniaturkach nic mi nie wiadomo..hmm.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
mnie kiedyś pani zapytała czy mam kartę, ja na to,że owszem,ale niestety nie przy sobie, pani na to,że trudno, moja strata,bo sporo punktów by mi nabiła,potem się dowiedziałam,że miała możliwość weryfikacji mojej karty drogą internetową,wystarczyło żebym podała swoje dane,sprawdziłaby czy taka karta jest,jeśli uzyskałaby potwierdzenie to żaden problem nabić punkty drogą elektroniczną
widać dobra wola to podstawa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
DOMator
|
Mi również nie zaproponowano nigdy karty douglasa. Mała strata, bo rzadko tam zaglądam, ale może skusiłabym mnie czasem jakaś oferta dla posiadaczy karty i częściej bym się wybrała. Widocznie nie zależy im na powiększeniu grona stałych klientów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą nie rozumiem, dlaczego Tobie karty nie proponują ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
planowałam zakup meteorytów, ale skoro tak to chyba najpierw kupię coś mniejszego żeby dostać kartę, a na meteorki zostawię sobie ten rabat (teraz się upomnę o kartę sama
![]() Dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
a ja mam pytanie na temat cen w douglasie. Wiem , że tam sa dosyc wysoki ceny, ale czy to sa ceny adekwatne do towaru, czy zawyżone z uwagi na "markę"? w ogóle jeżeli to jest temat o perfumach to mam pytanie: teraz w tesco w gazetce jest L EAU PAR KENZO 30ml w RABACIE (!) 50% i kosztuje chyba 79zł. Jezeli to jest naprawde rabat to cena byłaby ok. Na opakowaniu na folii była nalepka : "dystrybucja tesco" czy jakos tak. Niby ok wszytsko. Ale obok były te same perfumy w pojemności 100ml o cenie 130zł!!!! i teraz nie wiem czy ta mniejsza butelka to orginał? bo cena tej dużej jest absurdalna porównujac z cena douglasową (czyli 299zł). Czy to jest chwy marketingowy? ale cena tej "setki" nie była promocyjna. ALe nawet jezli to chwyt marketingowy zeby brac te wieksze opakowanie to czy w ogóle to jest ORGINALNE??!! Dziewczyny czy Wy byście kupiły w tesco takie perfumy? tam niby były jaies numery seryjne, ale nie jestem biegła w tym. Ale chyba w tesco by nie sprzedawali podrób, a nie było tez takiej informacji "robione dla tesco" tylko dystrybucja, czyli że tesco same jechało do PAryża po setki butelek na cała polske i dlatego mają takie niskie ceny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wolny rynek - Twój wybór. Perfumy i tu i tu oryginalne. Duże pojemności zazwyczaj się opłacają, czasem bardzo - jak widać na załączonym przez Ciebie przykładzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
moze bym do Douglasa jeszcze zajrzala, gdyby nie to, ze wiecznie mi on nie pod drodze^^
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
a czy kupując w sklepie internetowym Douglas możliwy jest odbiór osobisty w wybranym sklepie stacjonarnym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Ja przy kupowaniu meteorytów sama poprosiłam o kartę, bo nikomu nie chciało się proponować, mimo że wydaję tam po ok. 200 zł jednorazowo... Co najwyzej spytały czy mam taka, chociaż też nie zawsze. No ale co tam nie jestem to obsługa mnie rozczarowuje ;] ZAWSZE dobierają mi zły odcień podkładu (chociaż to moze nie do końca ich wina, tylko światła w sklepie, no ale...), raz usłyszałam obgadywanie, a o meteorytach pani potrafiła powiedzieć tylko tyle, ze to wielki hit i nadają się do każdej cery. Gdy prosiłam o konkretne próbki przy okazji zakupu czegoś innego, to wiecznie nie mają testerów tego o co proszę, a raz pani mi prosto z mostu powiedziała, że o próbkach to mowy nie ma, mogę sobie na półeczki popatrzeć
![]() No ale: Mam teraz pytanie - na stronie Douglasa jest baza Lancome za 4o zł, a w sklepie 140 zł gdy dzisiaj pytałam w Arkadii - czy te ceny z douglasshopu nie obowiązują w sklepach stacjonarnych? Bo nie wiem czy polowac w innej perfumerii czy już zamówić lepiej przez Internet ;-) Orientuje się ktoś może? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
a jaka baza Lancome jest za 40 zl? mozesz podac linka?
moze jest w mniejszej pojemnosci, stad taka cena ![]()
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
proszę bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może warto spróbować i kliknąć za 40 zł. ![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.