|
|
#2401 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVII
Cytat:
Ja też pamiętam pierwsze ciasto drożdżowe- jakieć ćwierć wieku temu- i też było udane, tyle, że robiłam je o 4 rano, bo nie przeczytałam całego przepisu od razu , a tam było napisane, że po zmieszaniu surowych składników trzeba odczekać dokładnie 6 godzin ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Tylko ja trochęm młodsza
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiła mi siostra kbanosy drobiowe do jedzenia
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma, ale moje niezależne będzie... no i "moje", co najciekawsze, ma okna wychodzące na moją ulubioną mordownie ![]() aż się boję co to będzie....
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
Betty gratulacje
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2405 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O rany! Zestawienie tego, o czym Ty myślałaś, z tym, co mi się naroiło w łebie - to jest dopiero odjazd ![]() Generalnie wychodzi, że każdy widzi to, co mu na wątrobie leży
|
||
|
|
|
#2406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2407 |
|
Nindżopesz
|
Winterio, przekaż proszę pozdrowienia dla Rejcz i niechaj szybko wraca
![]() Betty, gratuluję i przeprowadzki i chuopa A stary co, zniszczył dywan i popadł w niełaskę?
|
|
|
|
#2408 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
chłop już nim się zająłCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
śnieg
Red kciała moje hery dzisiaj oblukać - naści ale podkręcone, to się wydają ciut krótsze
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-03 o 18:16 |
|
|
|
#2410 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2411 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Przelecenie flor i kalorie zrzucone
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
(zmieniłam fotę, bo na tej mam chudszą doophę )tulam Skrbitko i gratuluję Betty ![]()
|
#2414 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
![]() Betty gratulacje Justyno - faktycznie lipa z tym przedstawieniem, u nas może scenografia też bywa biedna, ale jest fajne show, dzieciaki są angażowane w sztukę, tańczą, klaszczą, łapią confetti i inne takie gadżety. Są nawet specjalne spektakle adresowane dla rodziców z dziećmi do max 2 lat. No i ceny bardzo przyjazne dla miłośników teatru Ja staram się chodzić przynajmniej co 2 miesiące albo na dziecięce albo na dorosłe i serio za każdym razem jestem pod wrażeniem. Np. na Sprawie Dantona aktorzy wmieszali się w tłum i czekali razem z nami na wpuszczenie do sali, zrobili zadymę, na siłę otworzyli drzwi, my wchodzimy na salę a tu impreza - kiełbaski, wino - szok... I to nie był koniec niespodzianek
|
#2415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Winterra mnie kocha z wzajemnością ![]() Polly odkrywa talenty plastyczne i ma świadomość braków czytelniczych Flo ma (miała) gości na głowie, w związku z czym prawie jej nie było Gryx jest umówiony z nami na wielokąt przy dźwiękach radia, ale skacze sobie w bok z niejaką Biedrą ![]() Ju zaliczyła nieciekawe przedstawienie w teatrze i namalowała kolejne cudo Spo usiłuje wygrać w totka kasę na meble i jest przeciwna kulkom Madzik wpada z doskoku,żeby powiedzieć,że jest niedospana Kamena maluje, a w wolnej chwili wybyła na śląskie spotkanie Rozterka ma wyciskarkę. Poszły plotki,że testowała ją na zausznym wyrostku Gryszarda Szara Róża moja druga miłość. Mój ślimaczek kochany Slodka_kicunia pojawiła się ta postać na czas krótki. Niestety nie doceniłyśmy jej talentów plastycznych, więc stwierdziła,że zdanie takich jak my ma w poważaniu.Po porzuceniu przez nią wątku nie zaobserwowano histerycznych wybuchów płaczu i prób samobójczych powodowanych tęsknotą ![]() Teziak został zasypany Skarbek pedałuje zacięcie, a jej tż miał niewielką awarię Rejczel zaginęła w akcji, ale według najnowszych doniesień wszystko z nią ok Maja uczy się jak po fińsku zaciągnąć chuopa do wyrka Agnes była w Toruniu (zazdroszczę okropniaście) i sympatyzuje z moją starą wersją ![]() Ogólnie w barze panowała sodomia i gomoria spowodowana czynnikami wyższymi
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-05-03 o 19:48 |
|
|
|
|
#2416 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
yyyy.... no poprzedni się nie rozwinął... a nawet zwinął i jakiś czas temu w końcu całkiem zawinął.... ciekawe ile ten wytrzyma... bo jak mówię, że jestem zła, brzydka i czarownica, to nie wierzą... a później pretensje mają.... ![]() potwierdziłam - jutro umowę podpisuję... ![]() chociaż na chwilę niech już będzie... ![]() Cytat:
natura jest niesprawiedliwa.... ![]() znacie to? - masz samochód? - mam - a dasz wieczorem? - dam, a czemu o samochód pytałes?
|
|
#2417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kawał dobrej roboty
|
|
|
|
#2418 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
dlaczego mnie znowu nie ma
aaaa wiem, mam sobie iść z tego forum, tak??
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
MAJU! Jakie masz cudowne włosy!!!!!!
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
A jak to jest "po fińsku"?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2421 | |||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Gryząca swym szablistozębym dziobem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak to jest, na ślub, niezależnie od tego czy cywilny czy kościelny wypada mieć coś białego albo bardzo jasnego? Jak widzę fajną kieckę to zawsze łapię się na myśli, że wolałabym czarną ![]() ![]() Cytat:
Ja się zastanawiam, czy moich drastycznie nie skrócić. Są już dobrze za łopatki, ale jakieś takie wychapane i wyleniałe mi sie wydają
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||||
|
|
|
#2423 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Ja się z Tobą wszystkim podzielę Moja Ty Kochana Kuchareczko Co do tej jednej,wiesz której To lepiej bym tego nie ujęła
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-05-03 o 18:43 Powód: błąd |
|
|
|
|
#2424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Profesjonalne! Dziękuję. jednak muszę przelecieć wątek na wstecznym, żeby z załącznikami się zapoznać....
|
|
#2425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oczywiście się nie zrażam, obadam resztę (raptem 3 teatry dla dzieci na Wwę- ale dziura!)
|
|
#2426 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
już jesteś, dopisuję na bieżąco co mi się przypomina
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
Hopsasa- to jest po fińsku???
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-05-03 o 18:47 |
|
|
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2429 |
|
Wpisz tu zomzing
|
podejrzewam, że nie
ale ładnie brzmi ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------
|
|
|
|
#2430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nom - ja mam hery, a Ty chuopa ![]() idziesz na koncert, łapiesz za długie hery i jazda! ![]() na cyc łatwiej
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.

Wrzuciłam też trochę mrożonych jagód,pycha
Oczywiście nie bez znaczenia jest fakt,że przepis Ves nie miał prawa się nie udać 
Ja też pamiętam pierwsze ciasto drożdżowe- jakieć ćwierć wieku temu- i też było udane, tyle, że robiłam je o 4 rano, bo nie przeczytałam całego przepisu od razu , a tam było napisane, że po zmieszaniu surowych składników trzeba odczekać dokładnie 6 godzin 

Śniło mi się, że był XIX w., mieszkałam w wielkiej posiadłości na Seszelach, a kreolska służąca szyła mi żółtą koronkową suknię z gorsetem
Tańczyłam w tej sukni walca z jakimś gachem na wieczorku tanecznym na miejscowej plebanii, a potem latałam balonem nad wyspą