|
|
#2581 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG! Część XXIII
Witam Was Moje Pyszczki <3
Jestem tu nowa i już się zabieram do roboty! Ahaha może moje wypociny na początku nie będą aż takie dobre jak wasze ale z czasem to się zmieni ;p Oderwać się od tego co przyziemne i wzbić się ponad granicę przeciętności. W myśli moje gładko wtapiasz się. Nie ma takich gwiazd na niebie, które mocniej lśnią niż Ty. A ja Cię lubię, wiesz? "Powietrze pachnie jak malinowa mamba" |
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
''Żyję cicho krwawiąc, krwawię cicho żyjąc, świat zamknięty, rany otwarte, otwarty świat, rany zamknięte. Łzy, choć wcześniej stawały mi w oczach z byle powodu, tym razem się nie pojawiły, za to dłonie zacisnęły się w drżące pięści. Wiesz dlaczego jak rysujesz dwa serca nigdy nie są równe? - bo zawsze jedna osoba kocha bardziej. Mówisz do słońca, płacząc wraz z deszczem. Jeżeli już coś bardzo chcesz dla mnie zrobić, to zwyczajnie w świecie chodź i mnie przytul. Tylko rozbitek, który uniknął śmierci na tonącym okręcie może pojąć psychikę człowieka, który śmieje się wyłącznie dlatego, że może oddychać. Każdy człowiek posiada takie zakamarki duszy, do których nie znajdzie dostępu najwybitniejszy psychiatra.'' |
|
|
|
#2583 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję, przepraszam, witam, wracam.
pamięta ktoś? ![]() _____________ ziom, ja już nie bardzo zastanawiam się co dalej. bardziej mnie zastanawia, czy ja jeszcze w ogóle żyje. mimo wszystko ten otaczający ją świat stał się szary, bez kolorów. wszystko wyblakło odkąd zabrakło w nim Ciebie. nie kochaj całym sercem, bo potem nie będziesz już miała siły. siły na to, żeby wstać i żyć dalej. jedna pomyłka w życiu, a już wszystko upada z głośnym hukiem. popełniamy w życiu błędy i nie zawsze możemy je naprawić. z życia nie wymażemy chwil, wspomnień. one zostaną choćbyśmy ich nie chcieli.
|
#2584 |
|
Wtajemniczenie
|
_mandarynka -
Ze wszystkich wspomnień, poznanie Ciebie, mogłabym odtwarzać tysiące razy, wciąż czując gęsią skórkę na dłoniach. Ze wszystkich oczu, w twoich księżyc odbija się najpiękniej. Uszy słyszą, lecz mówić nie chcą mi czego pragniesz.
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
wielkie dzięki
_______
Najważniejsze to nie bać się porażki. Grać z pewnością siebie i maleńką nutką ostrożności. Możesz słuchać wybitnych filozofów, artystów, poetów, gwiazdorów, psychologów, lecz i tak najpiękniejsze a zarazem najmądrzejsze słowa usłyszysz od przyjaciela. Nie szukałam w papierosach zapomnienia, łudziłam się tylko, że choć chwilową uspokoją część myśli w mojej głowie. Pomódl się czasem, zamiast warczeć na świat. Dziś dotykają mnie wszystkie piosenki zaszufladkowane do pojemnika z napisem 'tylko nasze'. Za każdym odsłuchaniem jednej z nich serce kraja mi się, a policzki w tempie błyskawicy robią się mokre i brudne od rozmazane tuszu. Objętość Twoich ramion to dział zamknięty wyłącznie z moim ciałem w środku. Namiętny pocałunek jest pojęciem względnym. Tak na prawdę całując ukochaną osobę wcale nie myślimy o przyjemności fizycznej. To nasz umysł przeszywa masa wspaniałych wrażeń, milion różnych emocji, odczuwamy nieziemskie uniesienie, ekscytacja sięga najwyższych granic, uzależniamy się i tęsknimy za ponowną czułością. Nigdy nie oznajmiłam, że się poddaje, głośno całemu światu. Ale nie jeden raz w głowie szeptałam do siebie 'muszę zwolnić, już nie daję rady'. Moje serce jest zbyt zapracowane, żeby jeszcze kochać. Cały czas, z minimalnym odpoczynkiem, pompuje krew i nie chcę go obarczać, żadnym jak to nazywacie uczuciem. Wymarz z pamięci nasze wspólne chwile. Nasze pocałunki, każde spotkanie, rozmowy. Telefony o czwartej nad ranem, papierosy o piątej piętnaście. Zapomnij o wszystkich słowach jakie padły z naszych ust, te dobre i nawet te złe. Zapomnij o moim zapachu i kolorze włosów. Nie potrzebnie zaśmiecał sobie będziesz swoją główkę moją karykaturą. Oddaj mi spinkę, którą zabrałeś. Wszystkie nieprzespane noce, w których zraniłeś. Po prostu zapomnij i daj zapomnieć. To rozstanie, kotku. Boję się rumieńców na policzku, gdy tylko spojrzysz w moje oczy. Nie chcę więcej pokazywać, że jednak nadal zależy mi na Twoim serduszku. |
|
|
|
#2586 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdybym mogła zażądać wszystkich skarbów świata,
Starczyłoby mi jedno miasto, W mieście tym jeden dom. W tym domu jeden pokój, A w pokoju zwykłe łóżko Bowiem tam śpi ten, którego kocham <3<3<3
A teraz serca mam dwa, smutki dwa I miłość po kres, i radość do łez Wieczory długie i złe, krótki dnie Więc całuj mnie częściej, bo nie wiem jak będzie Gdy odejdziesz <3 5.02.2011 ![]() Paweł Edytowane przez xxxposhxxx Czas edycji: 2011-05-02 o 17:08 |
|
|
|
|
#2587 |
|
Rozeznanie
|
umiała odpowiedzieć na każde jego pytanie, oprócz tego które zadawał zawsze : dlaczego Ty mnie kochasz? chciała go obok - to wszystko. gofry z bitą śmietaną, te moje ulubione, bez Ciebie nie smakują już tak samo. na zawsze? kochanie.. na zawsze to można sobie rękę odciąć. kłamała, widział to w jej oczach, choć starała się być przekonująca. kochała go, wiedział, mimo tego że mu nie powiedziała. a kiedy dotykał jej ręki swoją ręką, czuła jak płonie, mimo panującego wkoło chłodu. po sobie zostawił jej tylko ból, tysiące pięknych wspomnień i marzenia by znów tonąć w jego ramionach. |
|
|
|
#2588 |
|
Zadomowienie
|
***** pierwsze poranne blaski słońca złożyły się w potężny hejnał szczęścia, spłynęły do duszy stubarwną tęczą.. ***** a świat taki piękny. czysty błękit, złoto słońca ciepłe powiewy łączą się w całość barwną i upajającą.. *****
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
tradycyjne kategorie miłość i nienawiści wykluczają istnienie czegoś po środku
Edytowane przez cornflower_ Czas edycji: 2011-05-02 o 19:11 |
|
|
|
#2590 |
|
Rozeznanie
|
A kiedy ona cię kochać przestanie, zobaczysz noc w środku dnia, czarne niebo zamiast gwiazd, zobaczysz wszystko to samo, co ja. ...lecz nie wiedzą o tym, że najgorzej w życiu to samotnym być... Bliskim mów, gdyby pytali, że chwilowo zmieniałam adres, że w niebie leczę duszę z silnego przedawkowania rzeczywistości. Musisz odnaleźć nadzieję i nieważne, że nazwą ciebie głupcem. Początek miłości to czas udawania, że wszystko, co ludzkie, jest nam obce. Ja jestem z tych, co nakrywają głowy kołdrą;
z tych, którym strach uniemożliwia oddychanie.
|
#2591 |
|
Raczkowanie
|
" Miłość mi wszystko wyjaśniła.
Miłość wszystko rozwiązała- dlatego uwielbiam tę Miłość gdziekolwiek by przebywała. " Jan Paweł II
"Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje. " - Jan Paweł II Zbyt często życie ludzkie rozpoczyna się i kończy pozbawione radości i pozbawione nadziei. - Jan Paweł II Wierzę, że im bardziej się kocha, tym więcej się czyni, gdyż miłości, która nie jest niczym więcej niż uczuciem, nie mógłbym nawet nazwać miłością.— Jan Paweł II (Karol Wojtyła) Wy jesteście przyszłością świata! Wy jesteście nadzieją Kościoła! Wy jesteście moją nadzieją! - Jan Paweł II Wiara i rozum są jak dwa skrzydła, na których duch ludzki unosi się ku kontemplacji prawdy. - Jan Paweł II Wyznanie wiary wiele kosztuje, ale wy nie możecie przegrać miłości. - Jan Paweł II NIE MOGŁAM SIE POWSTRZYMAĆ . JAN PAWEŁ II - NAJWSPANIALSZY CZŁOWIEK .
|
#2592 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje ♥
... gdybym mogła zamienić stan w którym teraz się znajduję na stan zupełnie inny zapewne bym to uczyniła. ... zapadła noc niektórzy wierzyli, że uśpią swe zmysły, inni że uczucia, a kolejnym po głowie chodziło całkiem coś innego, coś niezobowiązującego. papieros nigdy nie zastąpi nam miłości, piwo namiętności, a wypalona ganja nie przytuli nas swym duszącym dymem. nasze powroty graniczą z cudem, nigdy nie wracamy. ci co najmniej mówią, najwięcej czują, tym co trudno mówić o emocjach najczęściej są najbardziej poczytalni po alkoholu. - myślisz czasem o szczęściu? - nie.. - a tak właściwie to czemu? - bo odeszło zbyt wcześnie, zbyt dawno temu... daruj sobie "szczęścia" mam wystarczająco wiele bez tych ciętych komentarzy, bez spojrzenia paraliżującego mnie od serca w górę. za każdym razem wiedziała, że marnuje życzenie patrząc na pierwszą tlącą się na niebie gwiazdę, nie żałowała. czasem każda z nas kobiet śmieje się z mężczyzny, którego kochamy całym sercem, a nie możemy go mieć tylko czemu w tym samym momencie w naszych oczach wzbierają łzy? nie ma osób, które skoczyły by za nią w ogień, są tylko takie, które zamoczyły by skrawek paluszka i powiedziały, że jest zbyt gorąco... to ekscytujące - nie znaczyła dla niego nic.
|
#2593 |
|
Raczkowanie
|
"
Miłość to metka która nigdy nie wychodzi z mody Nie mieliśmy sobie już nic do powiedzenia. Czy ja go naprawdę kochałam? Czy byłam uzależniona od cierpienia, od tego wspaniałego bólu, kiedy pożądamy kogoś niedostępnego? Bywało, że byłam spłukana, ale nigdy nie byłam biedna. Bieda to stan umysłu. Odwrotnością miłości nie jest nienawiść, lecz obojętność. Jeśli mnie nienawidzisz, to znaczy, że nadal coś czujesz. Mężczyźni rzadko widzą wartość doskonałej róży Wszyscy szukamy tej jednej wyjątkowej osoby, która da nam to, czego nam w życiu brakuje, kogoś, kto zapewni nam towarzystwo, pomoc, bezpieczeństwo. Czasami jeśli szukamy bardzo intensywnie, możemy znaleźć osobę, która zapewni nam wszystko. Każdy z nas kogoś szuka. Jeśli nie możemy znaleźć pozostaje modlić się by znaleziono nas. "
|
#2594 |
|
Rozeznanie
|
Wypijmy za zakłamanych ludzi.
Mam dziewięć żyć, kocie oczy, nadużywam każdego z nich i nie śpię w nocy. Ciężki oddech, wysyłasz drżenia po moim kręgosłupie. Staję się taka zadowolona, bo jesteś mój. To jest to co pcha mnie do przodu, całą długą noc. Nie przejmuj się jutrem, żyj dzisiejszym dniem.
|
#2595 |
|
Przyczajenie
|
Przepraszam wszystkie, że tak dawno odeszłam bez pożegnania. Założyłam konto tamten rozdział zamknęłam, na pewno, jestem tego pewna. Teraz jest lepiej, chcę żeby było lepiej, zapominam o nim, chociaż to bardzo trudne, moje perełki.
' Śmiało bądźmy delikatni. ' Utopiłam się w Twoich oczach, to takie przykre. Twoje oczy nie są już takie głębokie, Twoje usta nie układają się w taki ironiczny uśmiech w jakim się zakochałam, Twoje piegi wyblakły, Twoja skóra nie jest tak miękka jak kiedyś, Twoje włosy nie lśnią tak przy upalnym sierpniowym słońcu, ale ja nadal to czuję, kochanie. ' I należysz do mnie, chodź to nie kwestia posiadania. ' ' Widzę, jak uśmiech zamieniony w słońce wyszusza promieniem Twe łzy. ' ' Najchętniej zamknął bym Cię w klatce, bo kocham na Ciebie patrzeć. ' |
|
|
|
#2596 |
|
Raczkowanie
|
'Ty mi otworzyles swoje drzwi, za nimi raj i my'
Nie kochaj za coś, to proste. Kochaj pomimo. bycie samotnym jest w porządku nauczyłam się mnóstwo o byciu samotną 'zaoferował jej swój świat. powiedziała, że ma własny' 'Mięknę, gdy się uśmiechasz. Zaczynam się rumienić.' 'Gdybym miała wybierać pod względem uczuć, wybrałabym Ciebie. Ale tym razem posłucham rozumu.' 'a każdy twój dotyk, każde muśnięcie warg, było powodem by rano z łóżka wstać.' 'najbardziej boje się życia, nie miłości, zdrady czy śmierci, ale życia.' 'chciałam uniesień a dostałam rozwolnienia serca' 'On? Smutnoooki, słodkousty.' ![]() 'zaczęłam cierpieć na bezsenność. nawet nie wiesz co można sobie ubzdurać przez całą noc.' 'Chwytasz serce, jeszcze bije. Płaczesz śmiechem. Żyjesz śmiercią' 'uwielbiam gdy tulisz mnie tak ,że nie potrafię złapac oddechu' 'Ja za ciebie, ty za mnie - tak to działa.' |
|
|
|
#2597 |
|
Rozeznanie
|
- Ona ma trzy serca. - Jak trzy serca.? - Swoje, od urodzenia. Moje, od dziesięciu miesięcy. I... - I.? - I Nasze wspólne, to na złotym łańcuszku. Chciałabym, żeby ktoś mnie przytulił.. Tak po prostu, bez jakichś głupich komentarzy i rad jaka powinnam być. udowodnię ci, że jeśli czegoś chcę to, to dostanę tak jakoś wyszło, że moje palce napisały do ciebie. przepraszam.. nie potrafiłam ich powstrzymać. wiesz dlaczego w miłości nie zważam na wiek ? bo uczucia zależą od człowieka, a nie od daty jego urodzenia, czy terminu ważności. chwilami sama nie wierzę w to, co się ze mną porobiło. jak jesteś sama, to jesteś sama. a jak tylko zjawi się w twoim życiu jeden mężczyzna, to natychmiast pojawia się następny.. - eee ślicznotko ! dasz mi swój numer ? - tsaaa. chyba buta pochyliła głowę i przycisnęła usta do jego ucha. - mój. - szepnęła. - to jedno krótkie słowo, wstrząsnęło nim, aż do głębi duszy. sięgnął po jej dłonie, odwrócił je wnętrzem do góry i na każdej z nich złożył pocałunek. - moja. - odszepnął. pozostaje tylko odpowiedzieć sobie na pytanie, 'czy ludzie, którym się zwierzamy, naprawdę są naszymi przyjaciółmi ?' ciągle mówicie o tej miłości XXI wieku, że niby taka sztuczna, że ogranicza się do dwukropka i gwiazdki, sms'a od czasu do czasu.. gówno prawda ! te emoty, są tylko przerywnikami. są takim przedsmakiem spotkania w parku, dotyku prawdziwej dłoni, oddechu na karku, czułych pocałunków. są grą wstępną waszej miłości. nie mów, że chciałabyś ✂✂✂nąć uczuciami o ścianę, bo ja próbowałam, a to gówno odbiło się i ✂✂✂nęło mnie z podwójną siłą ! i nie potrafię, cholernie nie potrafię cię zrozumieć.. piszesz jedno, a robisz drugie.. czekam tylko na tą chwilę, kiedy będę rozmawiała z kolegą, a ty podejdziesz, obejmiesz mnie w talii i powiesz : 'hej.. co to ma być ?! ona jest moja.' zasada 66 : człowiek skrzywdzony, ma prawo do wszystkiego.
"odszedł. a ja również dobrze mogłam powiedzieć, że umieram." /your blue eyes\ ![]() Edytowane przez Chers Czas edycji: 2011-05-03 o 13:46 |
|
|
|
#2598 |
|
Zadomowienie
|
'Tylko z Tobą, tak po prostu, chciałam dogonić marzenia'
Muszę pogodzić się z przeszłością, zadbać o teraźniejszość i uwierzyć w przyszłość.
|
|
#2599 |
|
Raczkowanie
|
W naszych czasach nie potrzeba wcale sprzedajnych dziwek, skoro jest tyle uległości w przyzwoitych kobietach... `dawno mamy już za sobą pierwsze kroki w chmurach znamy dobrze swoje miejsce, wiemy dobrze gdzie nasz brzeg` Tak bardzo chciałabym odkryć każdą tajemnicę ,ukrytą pod Twoim spojrzeniem. Jutro wyrzucę Cię z mojej głowy. Jutro posegreguję swe myśli. Jutro... Dzień, który nigdy nie nadchodzi... Nie krzycz już na mnie tą głęboką ciszą ... odkładasz wszystko na wieczne potem..
|
#2600 |
|
Zadomowienie
|
ewidentnie gwałcę cię spojrzeniem.
rób mi przyjemność - uwielbiaj mnie mimo wszystko Zasmakowała w śmierci raz i nigdy więcej nie zapomnę tej mieszanki. Uwierzysz, że jeszcze wczoraj zdolna byłam oddać za Ciebie cały swój świat łącznie z duszą? Bowiem każdy ma swoje serce, swój rozum i duszę. Optymiści giną pod ciężarem pesymizmu, który bardzo często zawala im się na głowę. Z radości wypływa niejasna nauka, o życiu i śmierci. |
|
|
|
#2601 |
|
Rozeznanie
|
Chers , Paralogiczna - kocham Was talenciary <3 + zabieram.
wierzyła, ufała. wiedziała, że to
głupie, wiedziała, że nie powinna. stojąc na podwórku czuła jak przeszył ją zimny dreszcz na widok jego spojrzenia w jej stronę. chciała by tak witał ją codziennie, chciała jego. już dawno wyrosła z życzeń przy spadających gwiazdach, zdmuchiwanych świeczkach, listach do Mikołaja. wyrosła dokładnie tego dnia kiedy uświadomiła sobie, że on nie jest tych wszystkich życzeń wart. gdyby wiedział ile myśli poświęca jemu nie dziwiłby się że każdy sprawdzian z matmy zalicza na 1. za każdym razem, kiedy słyszała jego imię uśmiechała się na widok ich wspomnień. nie musiało chodzić o niego. wystarczyło imię. daj mi jego dotyk, usta, oczy, włosy, perfumy, ulubioną bluzę. a najlepiej daj mi jego. amen. może to nie najlepszy pomysł, i raczej chyba na pewno będę tego żałować, ale dziś czuję że chcę. czy istnieje taka możliwość, że będziesz obok mnie już na wieli wieków? pamiętaj, że jestem obok zawsze siostro, zawsze. pamiętaj mała, że wierność jest nudna. ;d / for Nieodkrytaxd <3 Edytowane przez lov ya Czas edycji: 2011-05-03 o 20:04 |
|
|
|
#2602 |
|
Raczkowanie
|
Stańmy w obronie miłości.
Takiej prawdziwej, szczerej i jedynej, Takiej, która zwycięży wszystko swoją mocą, Takiej dla której jesteśmy w stanie poświęcić życie. Zapomnijmy o przeszłości, Załatajmy dziury w naszych sercach Które sobą wypełnimy po brzegi. Wiat przywiał ją pod Jego stopy. Zrządzenie losu, przeznaczenie, nazywajcie to jak chcecie. Ona mówi na to-miłość. Jak płyta na której jest zbyt wiele rys nie odtworzy muzyki, Tak moje serce pełne blizn nie pokocha. Była zdana na siebie, Przyzwyczajona do jego dłoni, która ją prowadziła Zagubiła się w zawiłej drodze życia.
|
#2603 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Idealnie mi pasuje ![]() Tak wypada
Uświadomiłam sobie, że go kocham, a ten ból nigdy nie ustąpi Każdy ma prawo być zakochanym i chodzić z głową w chmurach. Każdemu może się wydawać, że powietrze nigdy nie pachniało piękniej, a słońce nie świeciło jaśniej.
|
|
#2604 |
|
Wtajemniczenie
|
powodzenia jutro wszystkim maturzystkom
;*Miejmy odwagę próbować. Może to akurat miłość.
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet białe schody ze smutku poszarzały,
Nie chcesz wiedzieć jak wygląda Ona.. Śmiej się. Z siebie się śmiej. I z Niej. Z Niej, bo pokochała takiego kretyna jak Ty. Z siebie, bo straciłeś jedyną osobę, której mogłeś zaufać. Teraz tańczy w deszczu, bo wtedy nie widać jej łez. To nie była depresja, ani schizofrenia. Ktoś Ją kiedyś pokochał i zostawił, a ona nie mogła tego zrozumieć. Dlatego odeszła. Chciała się tylko uwolnić od twardego dotyku Ziemi.
|
|
#2606 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja pamiętam , dobrze , że wróciłaś + zabieram cudeńka . "Chciałabym Ci coś powiedzieć, ale nie wiem, czy warto.
Gubię samą siebie, zatracając się w czymś, czego nawet nie potrafię odnaleźć... zbyt wiele dla mnie znaczył,bym mogła go ot tak, zapomnieć. wszystko na co mam ochotę jest niemoralne, nielegalne albo tuczące" |
|||
|
|
|
#2607 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję , witam, biorę.
nie obiecuj nic, tylko bądź.
nagle Twój świat milknie. a on odchodzi. A każdy szmer, kojarzy Ci się z rytmem jego oddechu. k0cham gdy nagle wszystko wypada Ci z rąk gdy mnie widzisz. nie zastępujesz go. budujesz kolejną paranoję. a szczęście z rzadko widzianego gościa przeszło w zapomnienie . paradoks ; żyję. bez Ciebie Czasem mam wrażenie że rodzice robiąc Ciebie zapomnieli o jednej bardzo ważnej rzeczy . o sercu chłopcze. nic nie zastąpi twojego dotyku. nawet najdroższa satyna. zamykam oczy, żegnam cię po raz setny i ostatni.
|
#2608 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje.
dontgivemenames (częściej), Drift - ♥ to smutne, że swoją miłość próbujesz udowodnić mówiąc do mnie kotku, skarbie czy tam niunia... gdy serce pęknie raz, nic nie sprawi, że się zrośnie, ktoś jedynie może pomóc poczuć mu się trochę lepiej. chciałabym móc wstawać rano, budzić Cię radosnym "dzień dobry" i wędrować dłonią pod kołdrę delikatnie szczypiąc w okolicach żeber żebyś szybciej wstał i powiedział jak to cholernie mnie nie znosisz. nigdy nie mierz prawdziwości uczucia czasem... nigdy nie zadzwonił, nigdy nie pogładził swą dłonią po jej policzku, nigdy też nie uśmiechnął się gdy układała włosy przed lustrem, ale czymś sprawił, że teraz ona nie potrafi... nie potrafi zapomnieć? pozbierać się? odetchnąć? ci też przypominają się wszystkie grzeszki gdy słyszysz, że jesteś czyimś ideałem?
|
#2609 |
|
Rozeznanie
|
rumuneczkaxd, xxxposhxxx - cieszę się że się Wam podoba skarby <3
nie była pewna, czy chce aby został i krzywdził
ją nadal, czy odszedł i zostawił po sobie pustkę. lubiła sposób w jaki ją przepraszał, a to było jedynym powodem ich kłótni. nie wiedziała, że czeka na nią przed domem. on bał się dać jej jakiś znak. masz zamiar być tak obojętny całe życie? dobrze, ale beze mnie. była zwykłą dziewczyną. oryginalną, z własnymi marzeniami, celami, które wyznaczała sobie każdego dnia. od kiedy ob był obok nie wiedziała kim jest. jeśli kłócił się z tobą tylko o to, czy go kochasz pamiętaj, że mu na Tobie zależy. on - zwyczajny chłopak. nie książe z bajki, nie rycerz na białym koniu, nie bohater z wymyślonych opowieści. taki zwyczajny, a ona tak zwyczajnie go kochała. |
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
" dajesz siłę, która nas buduje więc dróg poznaj sto, aby dojść do mych ust bo świat, cały świat chcę Ci zamknąć na klucz więc idź, uśmiech swój zostaw u mnie jak ślad jest noc, mijasz noc lekkomyślny jak wiatr piekło, niebo, rozpacz smutek i nadzieja ostatnia wiosna, ostatnie przebacz ostatni wody łyk, ostatni oddech potem nic... wymienieni bez reszty na każdym skrawku skóry odciśnięci odebraliśmy sobie wszystko wyraz twarzy, dźwięk głosu, gest przerasta mnie myśl, że kiedyś zabraknie mi szczęścia że nadejdą momenty, gdy zabraknie mi Ciebie lecz czy Ty wiesz, że byłeś dla mnie tym, kim nie był nikt? "
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

+ zabieram cudeńka .