|
|
#2491 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XXVII
Cytat:
Jeszcze nigdy Cytat:
![]() Hm... A moze z moimi po prostu nie jest tak źle? Rodzicielka mi zrobiła wodę z mózgu w tej kwestii, nosz...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#2492 | |
|
Zakorzenienie
|
Bo tak jest, reszta to złudzenie- ale jeśli się to przyjmie, jest łatwiej. Cały problem tkwi w czasie, nieuchronnym, nieuleczalnym jak choroba, który płynie szybko, kiedy chcielibyśmy, by trwał, i ciągnie się kiedy czekamy na coś.
Ale są na to sposoby. Cytat:
|
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
Zainspirowana dzisiejszym dniem i tym, że Was loffciam
Zapraszam wszystkich do śpiewania To był maj śnieg zapier*alał z nieba i wcale to nie był sen To był maj, gdy przytrafiła mi się gleba I z lekka wq*wiłam się . Już odtłuściłam się trochę na lato Seksowne mini na płocie schło Nie wiedziałam, co teraz będzie Gdy glebę zaliczyłam tą.. Ref: M***a mówią mi, nie wq*wiaj się już Ty Nie wq*wiaj się teraz Ty (Ej głupia) M***a wróżą z kart, śnieg wq*wa nie jest wart A weź go czart weź go czart … Weź go czart !
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-05-03 o 21:15 |
|
|
|
#2494 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i f ffielką mylość wieshylam... i że jak sie człowiek zakocha to będzie wszystko piknie i do kuńca życia... i takie tam bla bla bla, a teraz co najwyżej jak obmacać chuopa bez zobowiązań ![]() Cytat:
nie topless jak teraz lata eee... ale tera już nie jezdem taka ufna i naiwna, żeby w słitaśne blablania wieshyć itp, tamte nieffinne latka minęly bezpowrotnie ![]() ale jakie dooogieeee i świcące )kiedyś miał takie fajne ciachnięte na równo a teraz ma krótsze i takie poszczępione, pff ![]() Cytat:
edit: Spoooro! ![]()
|
|
#2495 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2497 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Co piłaś?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaśpiewałam serio ![]() ![]()
|
|
|
#2499 | |
|
|
Cytat:
Miałam. W lipcu tamtego roku. Teraz jakoś przydedły, albo mi się wydaje. Poproszę Hetfielda o najnowsze zdjęcia to wrzucę i sama powiesz czy świruję, czy faktycznie lepiej dać im odetchnąć...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2500 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hmm czasem (ale nie tak do końca, żeby nic się już nie dało zrobić) teraz obecnie nie tj w tej chwili.
Piniu wiesz, że przytulam i że będzie lepiej Cytat:
Od przejedzenia się bredzi, o f*ck ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2501 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
Spo, dzięki
Pieśń zacna, jak już nagram płytę, to będzie na trackliscie
|
|
|
|
#2503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nic - bez pszeshycia pierszych suotkich mylości tysh można żyć ![]() Cytat:
a łot przepicia jeszcze gorzyj ![]() nie, bo bedzie problem z pogowaniem
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-03 o 21:30 |
||
|
|
|
#2504 | ||||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
![]() A gdyby się chcieć trzymać tradycji, to dobre ponad 90% panien młodych białej sukni zakładać nie powinno, bo ich hm... stan zapoznania z pełcią przeciwną raczej odbiega od dziewiczej symboliki bieli. No to się wymądrzyłam ![]() I jeszcze dodam, że mi na ewentualną ewentualność marzy się niebieska albo krwistoczerwona ![]() ![]() Cytat:
Gdzieś w odmętach wizażu znalazłam kiedyś zdjęcie pewnej Pachnącej Osoby Udzielającej się na Tym Forum w zupełnie czarnej sukni ślubnej Suknia świetna, a Osoba wyglądała na bardzo zadowoloną z życia ![]() Cytat:
Jak będziecie mieć wolnych ładnych kilka godzin, koniecznie idźcie do fabryki Schindlera na Lipowej (oddział Muzeum Historycznego). IMHO najlepsze muzeum w mieście. Ekspozycja dotyczy Krakowa w czasach okupacji - ale muzeum absolutnie nie jest nudno-stetryczałe, wręcz przeciwnie. Minusem może być to, że wystawa mocno gra na emocjach i jak ma się kiepski dzień, to lepiej sobie darować. No... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-05-03 o 21:38 |
||||||
|
|
|
#2505 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jakby ci sie pomysły na zwiedzanie skonczyły to służę radą ![]() co do koncertów...to hmmmm...ja szukam czegos fajnego na termin miedzy 26 maj a 8 czerwiec i nie ficeu ![]() fogle ostatnio straszna nendza w tym krakowie-ze wszystkim ![]() czasem
|
|
|
#2506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-03 o 21:40 |
|
|
|
|
#2507 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
a flasnie-o slubach mialam-otóż albowiem jestem niemal pewna ze na slub cywilny nie ma zadnych kolorów wypadających lub mniej-biały do urzędu wygladałby raczej dziwnie i moze czarny tez nienajlepiej, ale wszystkie inne chyba mogą byc-przynajmniej tak mi sie wydaje
co do koscielnego-czarna kieca wywołałaby pewnie sensacje...ale np dwukolorowa-jasna góra i n czerwony dół juz chyba byłaby do przyjecia ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
|
|
|
#2508 |
|
Zakorzenienie
|
23 osoby na grzędzie
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
ale Ty na zdj. ni masz cionszowego bebzona
![]() ja ffiem, jakie mnij więcy mi sieu kiece ślubne podobajom, ale konkretnie kroju ni koloru nie ffybieram... i tak pewnie nie wyjdeu za małż
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-03 o 21:45 |
|
|
|
#2510 | |
|
Zakorzenienie
|
boisz się o zęby?
![]() Cytat:
|
|
#2511 | |
|
Zakorzenienie
|
uhm
![]() ŁOŚ Kocham łosie!!! Cytat:
![]() Kurde, żal mi go strasznie, biedactwo
|
|
|
#2512 | |
|
Zakorzenienie
|
nio
Cytat:
najwyżej zakupy w sąsiedniej wsi będę robić bo pani od sklepu coś ze łosiem ma wspólnego, w ogóle nie mogę sobie darować, że wcześniej tam nie polazłam, ale zwierząt w niewoli oglądać nie lubię
|
|
|
#2513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam że się wcinam
|
|
#2514 | ||||
|
|
Cytat:
Jak tylko dostanę foty. Cytat:
![]() W sumie bawi mnie widok panny młodej w śnieżnej bieli i z dużym brzuchem Niepokalane poczęcie, no ![]() Cytat:
![]() Cytat:
||||
|
|
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
zapewne
łał, są gdzieś jakieś fotki ![]() Cytat:
|
|
|
#2516 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Żywiec Zdrój mineralną niegazowaną ![]() Zaśpiewaj jeszcze raz, bo nie słyszałam ![]() Cytat:
A to tak Cytat:
![]() O! I fłaśnie przed czytaniem baru - oprócz wysikania się, odstawienia jedzenia itd czeba się jeszcze wypluć, coby nie łopluć monitora
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-05-03 o 21:50 |
||
|
|
|
#2517 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no ale jakbym miala sie przejmowac symboliką to nie powinno miec znaczenia czy widac czy nie ![]() dla mnie biały kolor jak kazdy inny-kto sie tym przejmuje dzis , a ostatno znajoma szła w białej ale z czarną grubą szarfą i czarnym trenem..i co to niby miałoby znaczyc a moja ciocia 40 lat temu szła w zielonej ha! ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- tru- zdradź swoja liste krakowska-strasznie jestem ciekawa
|
|
#2518 | |
|
Zakorzenienie
|
nosz ffuaśnie się nigdy jush nie przekonam ![]() Cytat:
i welon! dziewiczy welon! ![]() to czemu metale nie popierdzielają w białych koszulkach i ramonach? ![]() Jednak kolory mają symbolikę w określonych kulturach/subkulturach ![]() choć mnie bardziej bawi noszenie welonu przez cionszowate, osobiście do czyiś koloróff nie przywiązuję dużej wagi nawet nie wiedziałam, że biel to dla dziewic jezd a szkoda, bo nie lubieu żadnych bezy, ecru, srekru i innych ciepłych barw, tylko chłodna biel w ciuchach mnie interesuje
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-03 o 21:57 |
|
|
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
A co jeszcze masz na liście?
![]() Mam nadzieję, że w lato się udam wreszcie do Krk
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2520 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Zapraszam wszystkich do śpiewania 
)

Suknia świetna, a Osoba wyglądała na bardzo zadowoloną z życia 

Tak naprawdę prawie co tydzień jest coś fajnego ale na tygodniu odpada, bo musze wstać o 5.00 następnego dnia, a w weekendy albo jestem w Lbn, albo przyjeżdża Hetfield no i po całym tygodniu niewidzenia jednak wolimy zostać we dwoje
I tak oto Wawel zwiedziłam dopiero niedawno, a Kościół Mariacki w ten weekend