Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18 - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-03, 09:15   #4291
metkaa
Zakorzenienie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

czesc

acelinka super, gratulacje,
ja mam szwagra szczepana i chyba to imie nie najlepiej mi sie kojarzy

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
My za to oboje byśmy chłopca chcieli Ale na razie możemy o dziecku pomarzyć, bo w każdej chwili mogą mnie z pracy wywalić
niestety tak juz jest ze musimy sie martwic o robote, miejmy nadzieje ze u Ciebie sie to zmieni i bedziecie mogli starac sie o dzidziusia,

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
metka:bardzo ladnie jest w Szczawnicy Wam tez sie podobalo?
Nie bede Was juz dziewczyny cytowac ale dziekuje za zyczenie udanego wyjazdu Udal sie nawet oprocz tego , ze pogoda w jeden dzien, w ktory mielismy isc dalej w góry sie popsula zmoklismy jak nie wiem , a mielismy plany spłynać na tratwie Dunajcem ale ogolnie bylo fajnie Nasi znajomi byli z polrocznym dzieckiem, takim słodziakeim i sobie caly czas myslalam kiedy bede miec swoje
wrzuce potem foteczki jakies
super ze wyjazd sie udał,
nam tez sie bardzo podobało, i tez mielismy splynac dunajcem ale pani z biura ktore organizowalo te zjadzy odradzila mi jak sie dowiedziala ze jestem w ciazy, i zaproponowala jakis krotszy zjazd ale to by bylo bez zadnych widokow wiec zrezygnowalismy,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 11:08   #4292
sjoanna
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;26669283]Fajnie, że wyjazd udany. Szczawnica to super miejsce!
Byliście na Sokolicy? to własnie nasze pamiętne miejsce....achhh musimy tam znowu się wybrać, super jest trasa rowerowa na Słowację i czerwonego klasztoru,,,a jak ktoś nie lubi chodzić po górach to może polenić się nad strumykiem.

Ile płaciliście tearz za kwaterę?[/QUOTE]

Jest taka super latwa trasa - wyciagiem na Palenice a potem w strone Slowacji z gorki (kurcze - pewnie to jakis szlak ale nie pamietam jaki bo szlam za przewodnikiem) tam smazony syr w restauracji i trasa nad Dunajcem do Szczawnicy. Trasa dla emerytow ale fajna na przechadzke.

Cytat:
nie , nie bylismy w Sokolnicy , bylismy w wawozie Homole i wlasnie wtedy na drodze do czerwonego klasztoru zlapala nas straszna ulewa , wiec nie dotarlismy...Ale za to bylismy na koncercie Cree w którym spiewa Sebastian Riedl siedzielismy zaraz przy scenie , wiec bylo fajnie
Ale zazdraszczam!
A ja nie wiem po co do klasztoru - nic ciekawego w nim nie widzialam - moze dlatego ze nie bylam we wnetrzu. Ale jako cel wedrowki fajny.
I przylaczam sie o pytanie o kwatery. Ile i gdzie - chce zabrac meza kiedys w pieniny bo nigdy nie byl.

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
My wczoraj przywieźliśmy ciotkę, na razie jest ok, dostałam nawet prezent bo niedługo mam urodziny- perfumy no ale niestety nie całkiem w moim guście mogła dać lepiej kasę

Miłego dnia
Moze wymienisz sie z kims?
Choc jak ja dostalam od wtedy jeszcze nie meza perfumy diora - pewnie diabelsko drogie - i niestety strasznie ciezkie, nie w moim guscie to zostawilam je, nawet nie odpakowalam. Bo zapach sprawdzilam na balsamie z zestawu. Ciekawe czy takie zapakowane perfumy dlugo przetrwaja. Bo moze mi sie gust zmieni

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
nam tez sie bardzo podobało, i tez mielismy splynac dunajcem ale pani z biura ktore organizowalo te zjadzy odradzila mi jak sie dowiedziala ze jestem w ciazy, i zaproponowala jakis krotszy zjazd ale to by bylo bez zadnych widokow wiec zrezygnowalismy,
Krotszy to pewnie u Slowakow bo oni koncza wczesniej.

Powiem wam ze po bezowocnych areobikach i poscie slodyczowym - znaczy nie schudlam - wczoraj
17 minut (ale duzo-nie ) cwiczylam z Jillian Michaels. Jest nawet o niej watek na wizazu.
Niestety jak glupia nie zakonczylam cwiczen rozciaganiem no i
cala noc cierpialam. Cwiczenia w typie starej gimnastyki a ja do areobiku przyzwyczajona wiec mam mega zakwasy.
A do tego wlasnie odkrylam ze nie ma wody - weszlam wiec na stronke wodociagow i nie bedzie do 17.
Coz czesto sie to tutaj zdarza!

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 11:14   #4293
certina4
Wtajemniczenie

cześć

wczoraj wróciłam z pracy z takim bólem głowy, że myślałam, że nie dojadę do domu mieliśmy taki zapierdziel, że nawet nie wiedziałam jak się nazywam po wyjściu z pracy, a w ogóle ludzie to mnie rozbrajają, przychodzą z dokumentami, nie zamawiają terminu i myślą, że akt, który ja normalnie mając dokumenty dwa dni wcześniej piszę praktycznie 1,5 h bo jest mnóstwo opisywania dokumentów, załatwią u nas od ręki i właśnie takim sposobem, tak szybko chciałam się wyrobić, że miałam milion rzeczy na głowie i chyba stad ten ból głowy, a najgorsze, że znowu mnie zatoki dopadły dzisiaj o 3 rano nagrzewałam sobie lampą nos bo mnie strasznie bolał... musze poszukać jakiegoś dobrego laryngologa i chyba zrobić tą przegrodę, bo się zamęczę a jeszcze wróciłam po 5 i okazało się że znajomi nas do siebie zaprosili wiec po 20 pojechaliśmy na 3h i tak dzień cały minął

asiulku super masz pracodawcę, zazdraszczam i w ogóle to podejście, mało kto takie ma

acelinko
bardzo się cieszę, że znacie już płeć. To jakie propozycje imion są?

dana ja jestem dobrej myśli jeśli chodzi o Twoją pracę, Ty też powinnaś być

dziewczyneczka super, że pobyt się udał, a co do pogody, to dzisiaj oglądałam że na północy śnieg pada

ultra Tobie też zazdraszczam weekendu

ja dzisiaj leniuchuję i się kuruję nic mi się nie chce, więc zaraz położę się w łóżeczku i będę coś oglądać, szkoda mi tylko bardzo TŻ bo jeszcze 2 tyg musi się dużo uczyć

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 11:58   #4294
mmmmmm
Zakorzenienie

Acelinka gratulacje

Certi Ty uważaj na te zatoki

Dziewczyneczka super, że wyjazd się udał

A u nas leje
Dobrze, że chociaz wczoraj pospacerowaliśmy
moge prosić o głosiki na chipsy?
Stary 2011-05-03, 12:58   #4295
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Acelinka gratulacje

Certi Ty uważaj na te zatoki

Dziewczyneczka super, że wyjazd się udał

A u nas leje
Dobrze, że chociaz wczoraj pospacerowaliśmy
moge prosić o głosiki na chipsy?
aj no ciężko uważać, robię sobie teraz inhalacje z soli bocheńskiej, azulanu sody oczyszczonej, trochę pomaga

zagłosowałam

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-05-03, 13:15   #4296
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Jest taka super latwa trasa - wyciagiem na Palenice a potem w strone Slowacji z gorki (kurcze - pewnie to jakis szlak ale nie pamietam jaki bo szlam za przewodnikiem) tam smazony syr w restauracji i trasa nad Dunajcem do Szczawnicy. Trasa dla emerytow ale fajna na przechadzke.

Ale zazdraszczam!
A ja nie wiem po co do klasztoru - nic ciekawego w nim nie widzialam - moze dlatego ze nie bylam we wnetrzu. Ale jako cel wedrowki fajny.
I przylaczam sie o pytanie o kwatery. Ile i gdzie - chce zabrac meza kiedys w pieniny bo nigdy nie byl.

Znam szlak znam, mieszkaliśmy pod samą Palenicą ,..z widokiem z domku na wyciąg i obok w domku była wypożyczalnia rowerów więc śmigaliśmy szlakiem rowerowym na Słowację. Nie pamiętam dokładnie, ale my 2 lata temu płaciliśmy chyba 50 zł za pokój dwuosobowy z łazienką i wspólną kuchnią. Jak coś to kontakt jeszcze mam bo miejscówka świetna.

Czerwony klasztor w śwodku fajnie wygląda i warto pozwiedzać,a poza tym jako cel wycieczki rowerowej też fajny.

My jeszcze sobie szliśmy na Sokolicę na Trzy Korony i schodzi się na dół - kładką pieszą na Słowację na jedzonko i można właśnie wrócić Dunajcem.

Fajnie też zwiedzić zamki Czorsztym i Niedzicę bo niedaleko.

Teraz mnie kusi Słowacki Raj ... zobaczcie...

http://www.google.pl/search?q=s%C5%8...w=1345&bih=612

Certina ja też miałam szalony 2 maja....a miałam nadziję, ża nadrobię zaległości...ale nic z tego...
a dziś zimno i d... nigdzie się nie chce wyjść...

Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Czas edycji: 2011-05-03 o 13:17
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 14:03   #4297
agawoo
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;26681919]
a dziś zimno i d... nigdzie się nie chce wyjść...[/QUOTE]

Czesć

U nas też zimnica I tez mi się nie chce nigdzie wychodzić
Ale za to mam czas na mini salon kosmetyczny w domu
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-03, 14:42   #4298
sjoanna
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;26681919]Znam szlak znam, mieszkaliśmy pod samą Palenicą ,..z widokiem z domku na wyciąg i obok w domku była wypożyczalnia rowerów więc śmigaliśmy szlakiem rowerowym na Słowację. Nie pamiętam dokładnie, ale my 2 lata temu płaciliśmy chyba 50 zł za pokój dwuosobowy z łazienką i wspólną kuchnią. Jak coś to kontakt jeszcze mam bo miejscówka świetna.

Czerwony klasztor w śwodku fajnie wygląda i warto pozwiedzać,a poza tym jako cel wycieczki rowerowej też fajny.

My jeszcze sobie szliśmy na Sokolicę na Trzy Korony i schodzi się na dół - kładką pieszą na Słowację na jedzonko i można właśnie wrócić Dunajcem.

Fajnie też zwiedzić zamki Czorsztym i Niedzicę bo niedaleko.

Certina ja też miałam szalony 2 maja....a miałam nadziję, ża nadrobię zaległości...ale nic z tego...
a dziś zimno i d... nigdzie się nie chce wyjść...[/QUOTE]

Kontakt mi sie przyda blizej sierpnia moze
Piekny ten Slowacki raj - ale moj maz ma niestety awersje do takich wspinaczek.
Piekna jest tez Jaskinia Lodowa czy inaczej Demianowska Jaskinia Svobody
http://www.google.it/search?hl=it&bi...&aqi=&aql=&oq=

Bylam tam pare lat temu.

a LADY.”

Edith Head
Stary 2011-05-03, 15:18   #4299
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Kontakt mi sie przyda blizej sierpnia moze
Piekny ten Slowacki raj - ale moj maz ma niestety awersje do takich wspinaczek.
Piekna jest tez Jaskinia Lodowa czy inaczej Demianowska Jaskinia Svobody
http://www.google.it/search?hl=it&bi...&aqi=&aql=&oq=

Bylam tam pare lat temu.
Ja jeszcze nie byłam, a też chciałabym się wybrać Ale w tym roku z wyjazdów nici, jak już to może mały wypad gdzieś blisko na 1 dzień
Stary 2011-05-03, 17:45   #4300
201701300931
Konto usunięte

Dziewczyny, Wy nie marudźcie na deszcz, bo u mnie dopiero godzinę temu przestał padać śnieg
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-03, 18:07   #4301
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
czesc

to kiedy indziej sobie jeszcze pojedziecie z synkiem i wtedy możecie iść na spływ

Cytat:

Ale zazdraszczam!

aha kwatery 30 zł za noc od osoby. 5 min od wyciagu na Palenice. Nie pamietam nazwy ulicy niestety ;/ a to nie my zalatwilismy sobie te pokoje, tylko znajomi.

certina: u nas tez dzisiaj padal a na śląsku mieszkam

mmmmm:

sjoanna, guska:uper sa te zdjecia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-03, 19:59   #4302
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
to kiedy indziej sobie jeszcze pojedziecie z synkiem i wtedy możecie iść na spływ

aha kwatery 30 zł za noc od osoby. 5 min od wyciagu na Palenice. Nie pamietam nazwy ulicy niestety ;/ a to nie my zalatwilismy sobie te pokoje, tylko znajomi.
Super Bardzo tanie noclegi
Stary 2011-05-03, 23:30   #4303
bezaczek7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
A teraz podzielę się z Wami newsem
no to świetnie
Cytat:
u nas byla moja kuzynka z narzeczonym, prosili na wesele, fajnie by bylo na nie isc tylko najpierw trzeba znalezc chetnego, ktory zostanie z szymciem
za załatwienie opieki, idźcie się wybawić
Cytat:
No do tego trzeba się przyzwyczaić
Mój K. tez ma dotykowy i ja się nie lubię nim posługiwać
Dobrze, że z kartą się wyjasniło
no właśnie a ja uznałam, że to nie dla mnie i tyle
Cytat:
One tak od urodzenia nosza te kapelutki to sobie specjalna faldke na czaszce wyrobily coby im nie zlatywaly te ich wymyslne kapelusiki.

No to pieknie.
Robicie mi smaka na grilla - jak przyjade do Polski to chyba wymusze na kims - w razie gdyby nie byli chetni- zrobienie dla mnie grilla z polska kielbaska i kaszanka.

A ja walnela meza w glowe bo mi sie snilo ze jakies pajaki widze - to skutki horrorow ktorych staram sie nie ogladac a maz uwielbia.
Wiec podwojny pozytek ze snu - zabilam paskudztwa i maz dostal nauczke.
piękny tekst
my byliśmy wczoraj u znajomych zza płota na grillu. wypiłyśmy sobie winko, sąsiad przypalił buty od ogniska, całkiem fajnie było, tylko zimno
no to ma nauczkę
Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
Dziewczynka !
super
Cytat:
Dziewczyny, Wy nie marudźcie na deszcz, bo u mnie dopiero godzinę temu przestał padać śnieg
u nas też padał, ale z deszczem

byliśmy u mamusi na obiadku.
zdenerwowała mnie jedna laska. napisałam na plotkowym, poczekam co mi odpiszą. wysłałam jej swoją bluzkę i coś tam jeszcze. upomniałam się o przekupkę, a ta mi dała neutrala z tekstem, że nie uprzedziłam o wąskich rękawkach, a w prywatnym komentarzu dopisek, że przez takie jak ja jej się odechciewa wymian no wiecie co?! to się pisze, że coś nie pasuje, że odmiana może... no poirytowała mnie osóbka, tym bardziej, że na mnie była dobra(choć fakt, ja jestem chuda) i lubiłam tą bluzkę
dobranocek
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35

Edytowane przez bezaczek7
Czas edycji: 2011-05-03 o 23:42
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 06:05   #4304
acelinka
Zakorzenienie

hej nadrabiam troszke

---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ----------

Cytat:

Nie bede Was juz dziewczyny cytowac ale dziekuje za zyczenie udanego wyjazdu Udal sie nawet oprocz tego , ze pogoda w jeden dzien, w ktory mielismy isc dalej w góry sie popsula zmoklismy jak nie wiem , a mielismy plany spłynać na tratwie Dunajcem ale ogolnie bylo fajnie Nasi znajomi byli z polrocznym dzieckiem, takim słodziakeim i sobie caly czas myslalam kiedy bede miec swoje
wrzuce potem foteczki jakies
ciesze się że wyjazd udany takie dzieciaczki sa kochane ale ja to w ogóle jestem szurnięta na punkcie dzieci - ot takie zboczenie zawodowe

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Dzień dobry

acelinko moje gratulacje, dobre mieliście z Tż przeczucie że będzie dziewczynka podłączam się do pytania agawoo o imiona
już chyba pisałam kiedyś propozycje mamy takie:
Paulinka, Karolinka, Natlka, Madzia, Ala tż coś mówił o Ewie ale mi sie nie podoba w ogóle za to mi się podoba jeszcze Iga i Zuzia i mam zamiar dręczyć tż'ta w szczególności o tą Zuzke a jak nie będziemy umieć dojść do porozumienia to wylosujemy jedną z tych propozycji i już

Dana u mnie też padał śnieg wczoraj, ale jak zobaczyłam w tv co się dzieje w górach to w ogóle masakra

Muszę uciekać niestety już. Straaaaaaznie mi sie nie chciało wstawac po tym kilkudniowym lenistwie ale następny weekend mam dopiero za 1,5 tygodnia bo w ten mam szkołe to się nie liczy
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 06:40   #4305
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczynka !
gratulacje

no i po weekendzie fakt pogoda masakryczna u nas wczoraj padał śnieg i deszcz no ale lenistwo było fajne w taka pogodę bo się przynajmniej wyrzutów sumienia nie miało :P
Następny dłuższy weekend dopiero w czerwcu
teraz mam szkole w ten weekend wiec nie ma co liczyć na lenistwo a tak strasznie mi się nie chce iść

uciekam na kawkę wpadnę później

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 09:35   #4306
certina4
Wtajemniczenie

cześć,

znowu szaro buro za oknem, a ja mam dzisiaj kilka załatwień, a pogoda nie zachęca do wyjścia. Tż mnie męczył wczoraj, żebyśmy sobie paszporty wymienili i nie mogę znaleźć zdjęć które robiłam do paszportu w ubiegłym roku naszukałam się jak głupia... no nic idę dalej szukać, a i jeszcze nie ma w necie formularzy na paszport i muszę się osobiście udać, a tak mi się nie chce

no i jeszcze z królisiem do weta po południu idziemy na przycinanie ząbków

acelinko ładne imiona wybraliście

bezaczku no rzeczywiście dziwna sytuacja z tą dziewczyną, może po prostu chciała Ci popsuć opinię???

ultra ja też mam zajęcia w ten weekend, a trochę się od nich odzwyczaiłam, bo ostatnie miałam 8,9 kwietnia

ale lało u nas wczoraj na wieczór i w nocy

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-05-04, 10:07   #4307
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki! W razie czego to sie usmiechne do ciebie

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
my byliśmy wczoraj u znajomych zza płota na grillu. wypiłyśmy sobie winko, sąsiad przypalił buty od ogniska, całkiem fajnie było, tylko zimno

byliśmy u mamusi na obiadku.
zdenerwowała mnie jedna laska. napisałam na plotkowym, poczekam co mi odpiszą. wysłałam jej swoją bluzkę i coś tam jeszcze. upomniałam się o przekupkę, a ta mi dała neutrala z tekstem, że nie uprzedziłam o wąskich rękawkach, a w prywatnym komentarzu dopisek, że przez takie jak ja jej się odechciewa wymian no wiecie co?! to się pisze, że coś nie pasuje, że odmiana może... no poirytowała mnie osóbka, tym bardziej, że na mnie była dobra(choć fakt, ja jestem chuda) i lubiłam tą bluzkę
dobranocek
To ty na ognisku bylas w najzimniejszy od 1953 roku dzien w maju?
Hardcore dziewczyno!

Co do tej laski - a prosila o wymiary rekawow - jak nie to przeciez (tak mi sie wydaje) nie sa to podawane powszechnie wymiary - raczej mierzy sie dlugosc, szerokosc, dlugosc rekawow.
Nie przejmuj sie - sa ludzie i parapety.
Cytat:
już chyba pisałam kiedyś propozycje mamy takie:
Paulinka, Karolinka, Natlka, Madzia, Ala tż coś mówił o Ewie ale mi sie nie podoba w ogóle za to mi się podoba jeszcze Iga i Zuzia i mam zamiar dręczyć tż'ta w szczególności o tą Zuzke a jak nie będziemy umieć dojść do porozumienia to wylosujemy jedną z tych propozycji i już
I corce powiecie ze ma imie z losowania?
Podobno po zobaczeniu dziecka wiele sie wyjasnia - np do jednych pasuje Zuzia a do innych Magdalena.
Zuzka mi sie z taka zwariowana nieco osoba kojarzy a Magda to spokojna bardziej.
Mozesz tez poszukac jacy sa ludzie o danym imieniu. Znalazlam cos takiego
http://www.imiona.dla-dzieci.org/zuzanna,405.html

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
cześć,

znowu szaro buro za oknem, a ja mam dzisiaj kilka załatwień, a pogoda nie zachęca do wyjścia. Tż mnie męczył wczoraj, żebyśmy sobie paszporty wymienili i nie mogę znaleźć zdjęć które robiłam do paszportu w ubiegłym roku naszukałam się jak głupia... no nic idę dalej szukać, a i jeszcze nie ma w necie formularzy na paszport i muszę się osobiście udać, a tak mi się nie chce
Musisz i tak osobiscie bo teraz odciski palcow pobieraja - kolezanka wyrabiala sobie ostatnio.

a LADY.”

Edith Head
Stary 2011-05-04, 10:28   #4308
mmmmmm
Zakorzenienie

hej
U Was naprawdę sypał snieg?

Dzięki wiecie za co

Bezaczek co za laska Jak nie pytała o wymiary to jej wina.

Acelinka mi się bardzo podoba Karolina i Natalia Paulina tez ale źle mi się kojarzy
Stary 2011-05-04, 10:35   #4309
Martoolka87
Zakorzenienie

Heloł
Pewnie nie dam rady nadrobić wszystkiego przed pracą, ale chociaż trochę spróbuję
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-04, 10:44   #4310
certina4
Wtajemniczenie

sjoanna no właśnie też czytałam, że trzeba osobiście złożyć ciekawe jak Tż miałby to zrobić, jak w takich godzinach jest biuro otwarte, że on jest w pracy i nie ma się jak wyrwać .

Znalazłam zdjęcia do paszportu tylko nie wiem dlaczego mam na nich jeden kolczyk tylko w uchu aha już wiem, bo robiłam do dowodu i prawa jazdy z jednym uchem odkrytym, a zaraz po tym robiłam do paszportu i kazała mi odsłonić uszy i w ogóle zaczesać włosy, głowa wielka, wyglądam jak wieloryb, nie można było się uśmiechać... ale trudno

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-05-04, 11:25   #4311
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja znowu od rana intensywny dzień, bo wzięliśmy się za sprzątanie. Ja pomyłam kuchnię i łazienkę i poprasowałam, mąż wymył wszystkie okna (pierwszy raz w tym mieszkaniu ), poodkurzał i pomył podłogi.
Ale się napracowaliście

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
a na ostatnim zdjęciu grupowym, znaczy tym we dwoje, jej się kiecka źle ułożyła, po lewej-widzicie to?
Ale jesteś spostrzegawcza

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Wczoraj tz urządził mi fantastyczny dzień. Chcieliśmy jechać na obiadek do restauracji w której mieliśmy wesele ale nie było miejsc, wiec tz wymyślił inna restauracje i byłam zachwycona ładne słoneczko akurat świeciło, a potem na spacerek. Spędziliśmy bardzo romantycznie dzień
Super

Cytat:
Powiedziałam mu o ciąży a on...... kompletnie mnie zaskoczył....szczerze się ucieszył!Nawet nie dał mi dokończyć, tylko odrazu wyskoczył ze słowami "pani Joasiu to ja sie bardzo ciesze, a gdzie uśmiech? a gdzie szampan? to tylko cieszyć się trzeba, tu się pani nie m czym przejmować, praca będzie na panią czekać, chodzi tylko o to żeby jakoś zgrabnie to wszystko zgrać. A pani tylko uśmiech na twarz a ja gratuluję". I wręczył mi wielką bombonierkę czekoladek. Aż tak pozytywnej reakcji się nie spodziewałam.
Super
I tak powinno być wszędzie

Cytat:
co do ciazy to ja tez myslalam ze bardzo przytyje ale na szczescie wszystko poszlo w brzuszek i bioderka i 2 tygodnie po porodzie mialam tylko 3 kg na plusie, teraz juz jestem takak jak przed weselem
Wow Też bym tak chciała

Cytat:
Mi też wyskakują niespodzianki, na twarzy i na plecach. A ja nawet w okresie dojrzewania nie miałam pryszczy Czasami przed okresem jakiś mały syfek się pojawił i to wszystko. A teraz mnie atakują.
Pewnie po porodzie Ci to przejdzie, albo może nawet wcześniej się te hormony jakoś unormują
Ja cały czas mam problemy z cerą, więc liczę na to, że u mnie dzięki ciąży mi się cera poprawi

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
Dziewczynka !
Super Gratulacje

Cytat:
My za to oboje byśmy chłopca chcieli Ale na razie możemy o dziecku pomarzyć, bo w każdej chwili mogą mnie z pracy wywalić
Kobiety nie powinny musieć się o takie rzeczy martwić i być zmuszane do wyboru: praca albo dziecko A później się dziwią, że taki kiepski przyrost naturalny jest

Mam podobnie - niby umowa do końca roku, ale pojawiły się pewne "zawirowania" w pracy i do końca wakacji (a może nawet już w czerwcu) wyjaśni się co dalej. Opcje są takie: albo dostaję cały etat, albo nic się nie zmienia i zostaję w pracy, albo wylatuję

Cytat:
Dana, straszne to z tą praca bratowa tż'ta też jest w ciązy i narazie nie mówi w pracy bo ma umowe do czerwca ... i zapewne jej przedłużą bo jej szefowa cały czas tak robi że daje jej umowe na rok albo pół i tak od kilku lat ... a jak się dowie o ciąży to nie wiadomo ... no i dziewczyna jest w kropce. Zastanawia sie czy nie mówić i czekać na przedłużenia umowy, czy powiedzieć i jakos pogadać z szefową żeby jej dała dłuższą umowe żeby miała macierzyński.
To jest jakoś tak, że o ile to nie jest praca na zastępstwo, to od któregoś tygodnia (12?) ciąży jak powiedz, to Cię nie mogą wyrzucić i muszą przedłużyć umowę do dnia porodu, a później ZUS płaci macierzyński, bo kiedyś czytałam w gazecie taki artykuł, tylko nie wiem czy to nadal tak działa

Cytat:
Byłam na takim spływie i faktycznie to chyba nie jest dobra opcja dla kobiet w ciąży

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;26681919]

[/QUOTE]

Byłam tam na wycieczce szkolnej i naprawdę polecam. Co prawda byłam tam zimą i wszystko było pod śniegiem i nawet wodospadzik był zamarznięty, ale widoki były genialne

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
Paulinka, Karolinka, Natlka, Madzia, Ala
Możecie zrobić głosowanie wśród rodziny

Cytat:
Znalazłam zdjęcia do paszportu tylko nie wiem dlaczego mam na nich jeden kolczyk tylko w uchu aha już wiem, bo robiłam do dowodu i prawa jazdy z jednym uchem odkrytym, a zaraz po tym robiłam do paszportu i kazała mi odsłonić uszy i w ogóle zaczesać włosy, głowa wielka, wyglądam jak wieloryb, nie można było się uśmiechać... ale trudno
Nie przejmuj się - na tych zdjęciach to chyba każdy wygląda jakby miał wodogłowie, albo jakby właśnie uciekł z więzienia

Nadrobiłam wszystko
Stary 2011-05-04, 14:19   #4312
certina4
Wtajemniczenie

no więc chciałam wymienić paszport, chociaż swój mam ważny do 2016 r. i myślałam, że w związku z tym nie zapłacę 140zł tylko mniej, a tu się okazuje, że ta ulga obowiązuje tylko jeśli w ciągu 60 dni od małżeństwa złoży się podanie o nowy paszport, a potem już ulga nie obowiązuje i płaci się 140zł tak więc chyba nie będę na razie wymieniać paszportu

Martoolka to widzę, że u Ciebie w pracy też jedna wielka niewiadoma co dalej

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-05-04, 16:49   #4313
asiulek1705
Wtajemniczenie

Melduję się Rany jak mi się nie chciało iść do pracy dzisiaj po tym zwolnieniu Na szczęście szybko mi zleciało, chociaż zapiernicz bo to początek miesiąca i trzeba rozliczyć listy obecności a ten miesiąc był u nas specyficzny. Aż mnie głowa od tego rozbolała. Teraz sobie odpoczywam a o 19 jadę do lekarza, przełożyłam wizytę z przyszłej środy. Wolę nie czekać i się nie stresować, ostatnio mnie dziwnie brzuch pobolewa i krzyże. Może i trochę panikuję, ale w końcu mam prawo to moja pierwsza ciąża. A lekarz kazał przychodzić jesli tylko będzie mnie coś niepokoiło. Muszę przyznać że mam stresa, mam nadzieję że nie dzieje się nic złego.
Stary 2011-05-04, 21:06   #4314
bezaczek7
Zakorzenienie

Cytat:

bezaczku no rzeczywiście dziwna sytuacja z tą dziewczyną, może po prostu chciała Ci popsuć opinię???
nie wiem co ona chciała, nie wnikam
dobrze, że znalazłaś zdjęcia. i dobrze wiedzieć, że jest zniżka po ślubie, szkoda że dopiero teraz na razie nie potrzebuję, ale bedzie trzeba się rozejrzeć za paszportem w niedługim czasie. na poślubną jechaliśmy jeszcze na stary mój paszport
Cytat:
To ty na ognisku bylas w najzimniejszy od 1953 roku dzien w maju?
Hardcore dziewczyno!

Co do tej laski - a prosila o wymiary rekawow - jak nie to przeciez (tak mi sie wydaje) nie sa to podawane powszechnie wymiary - raczej mierzy sie dlugosc, szerokosc, dlugosc rekawow.
Nie przejmuj sie - sa ludzie i parapety.
mówisz, że to była najzimniejsza? hmm, no może
tylko czemu ja na klamkę trafiłam?
Cytat:
U Was naprawdę sypał snieg?

Dzięki wiecie za co

Bezaczek co za laska Jak nie pytała o wymiary to jej wina.
no sypał, ale u mnie sypał z deszczem i nie było chlapy, raczej w wodę się zamieniał po spotkaniu z ziemią. ale lód mógł być, bo spadło z 10 do okropnie zimnych 5 stopni
no nie pytała o szerokość rękawów. ale jak się zarzekała w prywatnej części, już nie będzie brała udziału w wymianach, więc już więcej nie trafi na takie jak ja
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

Ale jesteś spostrzegawcza

a dziękuję, dziękuję czasem zwracam uwagę na takie głupstewka

Cytat:
Melduję się
i bardzo dobrze, że idziesz do lekarza. lepiej sprawdzić
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 06:01   #4315
certina4
Wtajemniczenie

wstałam rano i pojadę złożyć podanie o nowy paszport, tak zadecydowaliśmy z TŻ, że wymienimy sobie w tym samym czasie, więc mało co pospałam dzisiejszej nocy, bo późno się położyliśmy, ale ruszam załatwiać sprawy

asiulku jak tam po wizycie?

słoneczko nieśmiało przebija się zza chmur

miłego dnia wszystkim

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-05-05, 06:05   #4316
acelinka
Zakorzenienie

hej kobitki

ja tak na szybciutko dzisiaj, bo normalnie musze już lecieć ale nie umiałam tak nic Wam nie napisać z rana

Co do imienia to coś wybierzemy Zuzie które znam to rzeczywiście neizłe łobuzy, ale Magde też znam niezła agenciare, na pewno spokojna nie jest zobaczymy, na pewno głosowanie wśród rodziny odpada jak napisała Martoolka, to już wole z karteczek wylosować ale oczywiscie żartowałam z tym losowaniem

w weekend zjazd a ja oczywiście jestem daleko w tyle z wszystkim co miałam zrobić, dlatego teraz mam urwanie głowy latam i tyram albo siedze w książkach

to uciekam, milutkiego dnia i weekendu też bo nie wiem czy bede miała chwilke żeby zajrzeć
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-05, 06:22   #4317
ultraradiola
Wtajemniczenie

co tu tak pusto

dziewczyny wam się tez ten tydzień tak ciągnie ?? bo mi pomimo ze było wolne w międzyczasie ciągnie się strasznie. Wczoraj byliśmy na roczku u mojej chrześnicy i było śmiesznie TZ z moim szwagrem strasznie się umieją dogadać i ogólnie są takimi szajbusami ze w ich towarzystwie nie idzie się nudzić

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Stary 2011-05-05, 10:22   #4318
Martoolka87
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Teraz sobie odpoczywam a o 19 jadę do lekarza, przełożyłam wizytę z przyszłej środy.
Czekamy na relację

U nas od wczoraj wieczora mega stresior, bo dostaliśmy takiego maila od właścicieli mieszkania, że
Wcześniej mówili, że gdybyśmy chcieli przesunąć termin podpisania aktu to się zrobi aneks do umowy i już. A teraz nas poinformowali, że oni się umówili na wpłacenie kasy na nowe mieszkanie dzień po tym jak mają dostać kasę od nas i nie ma mowy o przesunięciu terminu. A my jak takie łosie czekaliśmy z wpłatą za wycenę w tym gorszym dla nas banku (mogliśmy to zrobić już w piątek), bo czekaliśmy na decyzję z tego lepszego banku, a tu taka I teraz nie wiadomo czy się wyrobimy w terminie. Wczoraj od razu poszedł przelew na rzeczoznawcę i poganiamy doradcę, a on pogania bank. Jak się nie wyrobimy, to przepada nam zaliczka i świetnie mieszkanie
Trzymajcie kciuki, żeby wszystko się udało
Stary 2011-05-05, 10:39   #4319
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
hej nadrabiam troszke

ciesze się że wyjazd udany takie dzieciaczki sa kochane ale ja to w ogóle jestem szurnięta na punkcie dzieci - ot takie zboczenie zawodowe
dzieciaczki kochane, ale na dluzsza mete nie wiem czy bym wytzymala z taka zgrają dzieciakow

Cytat:
Dzieki! W razie czego to sie usmiechne do ciebie

ok mozesz sie usmiechnac

martoolka: trzymam kciuki
Stary 2011-05-05, 10:53   #4320
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Cześć

Czekamy na relację

U nas od wczoraj wieczora mega stresior, bo dostaliśmy takiego maila od właścicieli mieszkania, że
Wcześniej mówili, że gdybyśmy chcieli przesunąć termin podpisania aktu to się zrobi aneks do umowy i już. A teraz nas poinformowali, że oni się umówili na wpłacenie kasy na nowe mieszkanie dzień po tym jak mają dostać kasę od nas i nie ma mowy o przesunięciu terminu. A my jak takie łosie czekaliśmy z wpłatą za wycenę w tym gorszym dla nas banku (mogliśmy to zrobić już w piątek), bo czekaliśmy na decyzję z tego lepszego banku, a tu taka I teraz nie wiadomo czy się wyrobimy w terminie. Wczoraj od razu poszedł przelew na rzeczoznawcę i poganiamy doradcę, a on pogania bank. Jak się nie wyrobimy, to przepada nam zaliczka i świetnie mieszkanie
Trzymajcie kciuki, żeby wszystko się udało
na pewno facet się zgodzi przesunąć termin w razie czego. Gdzie on znajdzie innego kupca jak nie Was jak zależy mu na czasie. Także główka do góry bądźcie dobrej myśli. Wiem jaki teraz stres jest miałam podobnie facet tez nam gadał ze nie ma mowy o przedłożeniu a jednak czekał bardzo ale to bardzo długo. TRZYMAM KCIUKI
A my juz zaczęliśmy remont mieszkanka

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości