|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
czesc
acelinka super, gratulacje, ja mam szwagra szczepana i chyba to imie nie najlepiej mi sie kojarzy ![]() Cytat:
Cytat:
nam tez sie bardzo podobało, i tez mielismy splynac dunajcem ale pani z biura ktore organizowalo te zjadzy odradzila mi jak sie dowiedziala ze jestem w ciazy, i zaproponowala jakis krotszy zjazd ale to by bylo bez zadnych widokow wiec zrezygnowalismy,
![]() |
#4292 | |||
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;26669283]Fajnie, że wyjazd udany. Szczawnica to super miejsce!
Byliście na Sokolicy? to własnie nasze pamiętne miejsce....achhh musimy tam znowu się wybrać, super jest trasa rowerowa na Słowację i czerwonego klasztoru,,,a jak ktoś nie lubi chodzić po górach to może polenić się nad strumykiem. Ile płaciliście tearz za kwaterę?[/QUOTE] Jest taka super latwa trasa - wyciagiem na Palenice a potem w strone Slowacji z gorki (kurcze - pewnie to jakis szlak ale nie pamietam jaki bo szlam za przewodnikiem) tam smazony syr w restauracji i trasa nad Dunajcem do Szczawnicy. Trasa dla emerytow ale fajna na przechadzke. ![]() Cytat:
![]() A ja nie wiem po co do klasztoru - nic ciekawego w nim nie widzialam - moze dlatego ze nie bylam we wnetrzu. Ale jako cel wedrowki fajny. I przylaczam sie o pytanie o kwatery. Ile i gdzie - chce zabrac meza kiedys w pieniny bo nigdy nie byl. ![]() Cytat:
![]() Choc jak ja dostalam od wtedy jeszcze nie meza perfumy diora - pewnie diabelsko drogie - i niestety strasznie ciezkie, nie w moim guscie to zostawilam je, nawet nie odpakowalam. Bo zapach sprawdzilam na balsamie z zestawu. Ciekawe czy takie zapakowane perfumy dlugo przetrwaja. ![]() ![]() Cytat:
![]() Powiem wam ze po bezowocnych areobikach i poscie slodyczowym - znaczy nie schudlam - wczoraj 17 minut (ale duzo-nie ![]() Niestety jak glupia nie zakonczylam cwiczen rozciaganiem no i cala noc cierpialam. Cwiczenia w typie starej gimnastyki a ja do areobiku przyzwyczajona wiec mam mega zakwasy. ![]() A do tego wlasnie odkrylam ze nie ma wody - weszlam wiec na stronke wodociagow i nie bedzie do 17. ![]() Coz czesto sie to tutaj zdarza! ![]()
![]() |
#4293 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() wczoraj wróciłam z pracy z takim bólem głowy, że myślałam, że nie dojadę do domu ![]() ![]() ![]() ![]() asiulku super masz pracodawcę, zazdraszczam i w ogóle to podejście, mało kto takie ma ![]() acelinko bardzo się cieszę, że znacie już płeć. To jakie propozycje imion są? dana ja jestem dobrej myśli jeśli chodzi o Twoją pracę, Ty też powinnaś być ![]() dziewczyneczka super, że pobyt się udał, a co do pogody, to dzisiaj oglądałam że na północy śnieg pada ![]() ultra Tobie też zazdraszczam weekendu ![]() ja dzisiaj leniuchuję i się kuruję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Zakorzenienie
|
Acelinka gratulacje
![]() Certi Ty uważaj na te zatoki ![]() Dziewczyneczka super, że wyjazd się udał ![]() A u nas leje ![]() Dobrze, że chociaz wczoraj pospacerowaliśmy ![]() moge prosić o głosiki na chipsy? ![]()
#4295 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zagłosowałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4296 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Czerwony klasztor w śwodku fajnie wygląda i warto pozwiedzać,a poza tym jako cel wycieczki rowerowej też fajny. My jeszcze sobie szliśmy na Sokolicę na Trzy Korony i schodzi się na dół - kładką pieszą na Słowację na jedzonko i można właśnie wrócić Dunajcem. Fajnie też zwiedzić zamki Czorsztym i Niedzicę bo niedaleko. Teraz mnie kusi Słowacki Raj ... zobaczcie... http://www.google.pl/search?q=s%C5%8...w=1345&bih=612 Certina ja też miałam szalony 2 maja....a miałam nadziję, ża nadrobię zaległości...ale nic z tego... a dziś zimno i d... nigdzie się nie chce wyjść... Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b Czas edycji: 2011-05-03 o 13:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;26681919]
a dziś zimno i d... nigdzie się nie chce wyjść...[/QUOTE] Czesć ![]() U nas też zimnica ![]() ![]() Ale za to mam czas na mini salon kosmetyczny w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;26681919]Znam szlak znam, mieszkaliśmy pod samą Palenicą ,..z widokiem z domku na wyciąg i obok w domku była wypożyczalnia rowerów więc śmigaliśmy szlakiem rowerowym na Słowację. Nie pamiętam dokładnie, ale my 2 lata temu płaciliśmy chyba 50 zł za pokój dwuosobowy z łazienką i wspólną kuchnią. Jak coś to kontakt jeszcze mam bo miejscówka świetna.
Czerwony klasztor w śwodku fajnie wygląda i warto pozwiedzać,a poza tym jako cel wycieczki rowerowej też fajny. My jeszcze sobie szliśmy na Sokolicę na Trzy Korony i schodzi się na dół - kładką pieszą na Słowację na jedzonko i można właśnie wrócić Dunajcem. Fajnie też zwiedzić zamki Czorsztym i Niedzicę bo niedaleko. Teraz mnie kusi Słowacki Raj ... zobaczcie... http://www.google.pl/search?q=s%C5%8...w=1345&bih=612 Certina ja też miałam szalony 2 maja....a miałam nadziję, ża nadrobię zaległości...ale nic z tego... a dziś zimno i d... nigdzie się nie chce wyjść...[/QUOTE] Kontakt mi sie przyda blizej sierpnia moze ![]() Piekny ten Slowacki raj - ale moj maz ma niestety awersje do takich wspinaczek. ![]() Piekna jest tez Jaskinia Lodowa czy inaczej Demianowska Jaskinia Svobody http://www.google.it/search?hl=it&bi...&aqi=&aql=&oq= Bylam tam pare lat temu.
#4299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, Wy nie marudźcie na deszcz, bo u mnie dopiero godzinę temu przestał padać śnieg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
certina: u nas tez dzisiaj padal a na śląsku mieszkam ![]() ![]() mmmmm: ![]() sjoanna, guska:uper sa te zdjecia ![]()
![]() |
#4302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4303 | ||||
Zakorzenienie
|
no to świetnie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() my byliśmy wczoraj u znajomych zza płota na grillu. wypiłyśmy sobie winko, sąsiad przypalił buty od ogniska, całkiem fajnie było, tylko zimno no to ma nauczkę ![]() super ![]() Cytat:
![]() byliśmy u mamusi na obiadku. zdenerwowała mnie jedna laska. napisałam na plotkowym, poczekam co mi odpiszą. wysłałam jej swoją bluzkę i coś tam jeszcze. upomniałam się o przekupkę, a ta mi dała neutrala z tekstem, że nie uprzedziłam o wąskich rękawkach, a w prywatnym komentarzu dopisek, że przez takie jak ja jej się odechciewa wymian ![]() ![]() ![]() dobranocek ![]()
odpisuję u Ciebie, Ty odpisuj, proszę, u mnie. <a href="link">wszystkowątek </a> ciuchy stary wishlista 18WRZESIEŃ2010 ![]() 08wrzesień2014 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bezaczek7 Czas edycji: 2011-05-03 o 23:42 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4304 | ||
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Paulinka, Karolinka, Natlka, Madzia, Ala ![]() ![]() ![]() ![]() Dana u mnie też padał śnieg wczoraj, ale jak zobaczyłam w tv co się dzieje w górach to w ogóle masakra ![]() Muszę uciekać niestety już. Straaaaaaznie mi sie nie chciało wstawac po tym kilkudniowym lenistwie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Wtajemniczenie
|
gratulacje
![]() ![]() no i po weekendzie ![]() ![]() Następny dłuższy weekend dopiero w czerwcu ![]() teraz mam szkole w ten weekend wiec nie ma co liczyć na lenistwo ![]() ![]() uciekam na kawkę wpadnę później ![]()
#4306 |
Wtajemniczenie
|
cześć,
znowu szaro buro za oknem, a ja mam dzisiaj kilka załatwień, a pogoda nie zachęca do wyjścia. Tż mnie męczył wczoraj, żebyśmy sobie paszporty wymienili i nie mogę znaleźć zdjęć które robiłam do paszportu w ubiegłym roku ![]() ![]() no i jeszcze z królisiem do weta po południu idziemy na przycinanie ząbków ![]() acelinko ładne imiona wybraliście ![]() ![]() bezaczku no rzeczywiście dziwna sytuacja z tą dziewczyną, może po prostu chciała Ci popsuć opinię??? ultra ja też mam zajęcia w ten weekend, a trochę się od nich odzwyczaiłam, bo ostatnie miałam 8,9 kwietnia ![]() ale lało u nas wczoraj na wieczór i w nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4307 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Hardcore dziewczyno! ![]() Co do tej laski - a prosila o wymiary rekawow - jak nie to przeciez (tak mi sie wydaje) nie sa to podawane powszechnie wymiary - raczej mierzy sie dlugosc, szerokosc, dlugosc rekawow. ![]() Nie przejmuj sie - sa ludzie i parapety. ![]() Cytat:
![]() Podobno po zobaczeniu dziecka wiele sie wyjasnia - np do jednych pasuje Zuzia a do innych Magdalena. Zuzka mi sie z taka zwariowana nieco osoba kojarzy a Magda to spokojna bardziej. Mozesz tez poszukac jacy sa ludzie o danym imieniu. Znalazlam cos takiego http://www.imiona.dla-dzieci.org/zuzanna,405.html Cytat:
![]()
![]() |
#4308 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() U Was naprawdę sypał snieg? ![]() Dzięki wiecie za co ![]() ![]() Bezaczek co za laska ![]() Acelinka mi się bardzo podoba Karolina i Natalia ![]() ![]()
#4309 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Pewnie nie dam rady nadrobić wszystkiego przed pracą, ale chociaż trochę spróbuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4310 |
Wtajemniczenie
|
sjoanna no właśnie też czytałam, że trzeba osobiście złożyć
![]() ![]() Znalazłam zdjęcia do paszportu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I tak powinno być wszędzie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja cały czas mam problemy z cerą, więc liczę na to, że u mnie dzięki ciąży mi się cera poprawi ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Super ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam podobnie - niby umowa do końca roku, ale pojawiły się pewne "zawirowania" w pracy i do końca wakacji (a może nawet już w czerwcu) wyjaśni się co dalej. Opcje są takie: albo dostaję cały etat, albo nic się nie zmienia i zostaję w pracy, albo wylatuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;26681919] Teraz mnie kusi Słowacki Raj ... zobaczcie... http://www.google.pl/search?q=s%C5%8...w=1345&bih=612 [/QUOTE] Byłam tam na wycieczce szkolnej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Możecie zrobić głosowanie wśród rodziny ![]() Cytat:
![]() Nadrobiłam wszystko ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Wtajemniczenie
|
no więc chciałam wymienić paszport, chociaż swój mam ważny do 2016 r. i myślałam, że w związku z tym nie zapłacę 140zł tylko mniej, a tu się okazuje, że ta ulga obowiązuje tylko jeśli w ciągu 60 dni od małżeństwa złoży się podanie o nowy paszport, a potem już ulga nie obowiązuje i płaci się 140zł
![]() ![]() Martoolka to widzę, że u Ciebie w pracy też jedna wielka niewiadoma co dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Wtajemniczenie
|
Melduję się
![]() ![]() ![]()
#4314 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze, że znalazłaś zdjęcia. i dobrze wiedzieć, że jest zniżka po ślubie, szkoda że dopiero teraz ![]() ![]() Cytat:
![]() tylko czemu ja na klamkę trafiłam? ![]() ![]() Cytat:
![]() no nie pytała o szerokość rękawów. ale jak się zarzekała w prywatnej części, już nie będzie brała udziału w wymianach, więc już więcej nie trafi na takie jak ja ![]() a dziękuję, dziękuję ![]() ![]() i bardzo dobrze, że idziesz do lekarza. lepiej sprawdzić ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Wtajemniczenie
|
wstałam rano i pojadę złożyć podanie o nowy paszport, tak zadecydowaliśmy z TŻ, że wymienimy sobie w tym samym czasie, więc mało co pospałam dzisiejszej nocy, bo późno się położyliśmy, ale ruszam załatwiać sprawy
![]() asiulku jak tam po wizycie? słoneczko nieśmiało przebija się zza chmur ![]() miłego dnia wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Zakorzenienie
|
hej kobitki
![]() ja tak na szybciutko dzisiaj, bo normalnie musze już lecieć ![]() ![]() Co do imienia to coś wybierzemy ![]() ![]() ![]() ![]() w weekend zjazd a ja oczywiście jestem daleko w tyle z wszystkim co miałam zrobić, dlatego teraz mam urwanie głowy latam i tyram albo siedze w książkach ![]() to uciekam, milutkiego dnia i weekendu też bo nie wiem czy bede miała chwilke żeby zajrzeć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Wtajemniczenie
|
co tu tak pusto
![]() dziewczyny wam się tez ten tydzień tak ciągnie ?? bo mi pomimo ze było wolne w międzyczasie ciągnie się strasznie. Wczoraj byliśmy na roczku u mojej chrześnicy i było śmiesznie ![]()
#4318 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() U nas od wczoraj wieczora mega stresior, bo dostaliśmy takiego maila od właścicieli mieszkania, że ![]() Wcześniej mówili, że gdybyśmy chcieli przesunąć termin podpisania aktu to się zrobi aneks do umowy i już. A teraz nas poinformowali, że oni się umówili na wpłacenie kasy na nowe mieszkanie dzień po tym jak mają dostać kasę od nas ![]() ![]() ![]() Trzymajcie kciuki, żeby wszystko się udało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4319 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ok mozesz sie usmiechnac ![]() martoolka: trzymam kciuki ![]()
![]() |
#4320 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A my juz zaczęliśmy remont mieszkanka ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.