Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 2011. - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 23 37,10%
Maluszki w brzuszkach fikają, ale na świat się jeszcze nie pchają. Mamusie lipiec-sierpień 2011. 6 9,68%
W trzeci trymestr wkroczyłyśmy - szykujemy już kołyski... 4 6,45%
Przed nami już tylko dwa miesiące, później posypią się wakacyjne brzdące. 6 9,68%
Rosną w brzuchach nasze brzdące, przywitamy się z nimi za dwa miesiące. 5 8,06%
Studniówka odbyta,czekamy aż dzidzia na zewnątrz zawita. 0 0%
Koniec się zbliża dużymi krokami, będziemy lada chwilę wspaniałymi mamami ( rodzicami)! 3 4,84%
Brzuszek tu, brzuszek tam pogaduchy lipcowo-sierpniowych mam. 6 9,68%
Wiosna mija, lato czeka już niedługo przywitamy nowego człowieka. 0 0%
Już coraz bliżej na porodówki – plotkują lipcówki i sierpniówki. 9 14,52%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-04, 10:25   #3661
moniczka2123
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Cytat:
Napisane przez kasshia Pokaż wiadomość
Za bardzo się bawilam i tak wyszło że obudziłam się w sali

Jutro jadę na wycieczkę do zoo, ciekawe czy coś wyjdzie, bo pogoda taka sobie, śnieg i w ogóle
To zabalowałaś kochana

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 10:25   #3662
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201

Aaaaa i jeszcze jedno mi sie przypomniało trzeba jakoś przygotować brodawki do karmienia, w sensie wczesniej je smarowac jakas maścia czy cos????

A jak popekaja to jaka masc stosowac, czytałam ze Bephanten jest dobry.

Co tu jeszcze z takich rzeczy...??? o czopkach juz ktoś wspomniał (nie miałam o tym pojecia) juz sobie przypomniałam.
Herbatka koperkowa to do picia dla mamy? Jak czesto?

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 10:26   #3663
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Cytat:
Napisane przez karolinee1983 Pokaż wiadomość
kupiliśmy ostatnio proszek "Dzidziuś" i tak się zastanawiam, czy nie wziąć się za pranie i prasowanie ciuszków. Ale teraz moje pytanie brzmi, czy jest sens prac, jak mam termin na 1 sierpnia??? Czy to nie za wcześnie???? W sensie, jak teraz wypiorę i poskładam to może to leżeć do sierpnia już czy trzeba by było wyprać ciuszki jeszcze raz przed samym terminem??? Bo szczerze mówiąc ciuszków mamy tyle, że nie uśmiecha mi się to robić dwa razy, najwyżej wstrzymałabym się jeszcze. Sama nie wiem... Pomóżcie

Jak dla mnie to sporo za wczesnie...A jesli nawet porod mialby Cie zaskoczyc, to przeciez pranie i prasowanie to nie jest jakies wielce odpowiedzialne zadanie, ze ktos nie moglby Cie wyreczyc. Ja to nawet bym sie cieszyla...

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Sluchajcie w nastepny czwartek chciałam jechac do wawy do siostry busa mam z kazimierza dolnego to jest 146 km I POWIEDZCIE CZY TO JEST ROZSADNE WYBIERAC SIE W TAKA DLUGA PODROZ W CIAZY BUSEM ?? JA MAM OCHOTE ALE SPORO OSOB MI ODRADZA...DORADZCIE PLEASE
Jak sie dobrze czujesz, nie masz skurczy, to ja bym jechala... Sama za poltora tygodnia jade nad morze, wprawdzie samochodem, ale za to o wiele wiecej km nas czeka i jakos nie mam oporow.

Cytat:
Napisane przez kasshia Pokaż wiadomość
Dziewczyny, żyje
Po weselu poleżalam sobie w szpitalu dwa dni (hahaha, balowałam 8) ) i wracam
Co sie stalo? Za mocno hulalas?
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 10:27   #3664
kasshia
BAN stały

Za mocno

Ale przeżyłam I wypiłam tylko soczek
kasshia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 10:28   #3665
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Oświadczam, że NIE MAM CUKRZYCY Kochane jesteście , aby do następnych wyników czekamy
mówiłam, mówiłam !!!!!!!!!!!!! nie ma innej opcji super
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 10:28   #3666
meszsares
Zadomowienie

Brunetko, Nerolko - nadal trzymamy kciuki!!!
Natka - powodzenia!
Zaneta, Zmalowana - nie, brzuch nie przestaje rosnac przeciez dzidzius robi sie coraz wiekszy, to gdzie by sie zmiescil
na pranie i prasowanie jest ZDECYDOWANIE za wczesnie, nie bojcie sie Dziewczyny, ze nie zdazycie, w koncu nie zyjecie w prozni, jakby co to ktos pomoze, dzidzius na poczatku potrzebuje 3-4 pary ciuszkow, w szpitalu najczesciej daja, wiec do wyjscia ktos zdazy uprac te pare sztuk. A w 9tym mcu nie jest sie niepelnosprawnym, mozna spokojnie pomalu poprac i poprasowac
karoline - podroz - zalezy od samopoczucia - ja do ostatnich chwil poprzedniej ciazy jezdzilam to tu to tam, nawet i 4h i dobrze bylo. Ale jesli np twardnieje brzuch czy bardzo bola plecy to lepiej pociagiem... pociagi nie sa takie straszne
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 10:31   #3667
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
mówiłam, mówiłam !!!!!!!!!!!!! nie ma innej opcji super
To jeszcze mocno trzymaj za tą cholestaze
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 10:31   #3668
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Aaaaa i jeszcze jedno mi sie przypomniało trzeba jakoś przygotować brodawki do karmienia, w sensie wczesniej je smarowac jakas maścia czy cos????

podobno to też działa dobrze na gojenie brodawek:

http://www.sklep-med.pl/product_info...oducts_id/1686

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
cały czas trzymam
Stary 2011-05-04, 10:36   #3669
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja chyba dzisiaj będę mieć rzeczy dla małego bo cosik Tż nie może mi ich przywieźć muszę posegregować.Uszykuje to co będę używać a resztę uszykuję do prania ale prać narazie nie będę.Muszę komodę kupić bo nie mam nawet miejsca żeby gdzie późńiej te wyprane rzeczy poukładać.
Muszę proszek i płyn kupićJeszcze gondolkę będę prać bo dosyć długo stoi ale ten materiał się szybko ściąga więc luzzik fotelik już prałam jest zawinięty w worek więc chyba go nie będę już prać
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 10:37   #3670
brunetka2000
Zakorzenienie

Ale mam wielką ochotę na drożdżówkę z serem Mam nadzieję, że mąż o niej nie zapomni Dobrze, że mam internet to mogę z wami pisać
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 10:38   #3671
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Oświadczam, że NIE MAM CUKRZYCY Kochane jesteście , aby do następnych wyników czekamy
Mówiłam, mówiłam!
Teraz powinnaś dostać w dupę, że tak się stresowałaś

Ja bym się musiała w końcu ogarnąć,
wyjść z łoża i iść w miasto.
Ale mi się nie chce

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 10:40   #3672
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
ja chciałam sie pochwalić że kupiłam wózeczek dziś, Tako JumperX zdjęcia w załączeniu , wózeczek jest w super stanie i jestem mega zadowolona
baardzo ładny ile zapłaciliście?

edit: już doczytałam że 550zł
fajny i kolorek baardzo ładny

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-05-04 o 10:50
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 10:41   #3673
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

carmela ale te czopki dla Nas masz na myśli chodzi o glicerynowe?
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 10:41   #3674
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny
Mąż poszedł do pracy a ja już spać nie mogę, więc wpadłam się przywitać i idę dalej prasować, bo później jeszcze parę spraw w mieście muszę załatwić, a popołudniu na SR Zamówię sobie u pań położnych muszle laktacyjne, laktator i butelkę z medeli
ja też w nocy spać nie mogłam, 3 razy wstawałam na siku i jakoś mi niewygodnie było cały czas.

a jak wygląda i czemu dokładnie służy ta muszla laktacyjna?

Stary 2011-05-04, 10:41   #3675
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Słoneczko ja mam używany ten wózek i nie było nigdy prany tylko szmatką kumpela wilgotną przecierała i jest w stanie idealnym. Więc podejrzewam, że będzie dobrze
w sumie mój też używany i żadnych śladów nie ma a podobno czyszczony nie był jeszcze

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 10:42   #3676
youyou
Zakorzenienie

Natka

zaneta a je właśnie dziś rano odniosłam wrażenie że moje cycki jakoś tak napuchły nie powiem bardzo mnie to ucieszyło

brunetka

Cytat:

Co tu jeszcze z takich rzeczy...??? o czopkach juz ktoś wspomniał (nie miałam o tym pojecia) juz sobie przypomniałam.
Na sutki rewelacyjna jest maść Medeli PureLan
http://allegro.pl/medela-purelan-kre...576479928.html

a herbatka koperkowa nam bardzo pomogła parę razy jak Filip miał zaparcie - to on wypił parę łyczków i szybko pomagał
o mieliśmy taką:
http://allegro.pl/hipp-herbatka-kope...593402349.html
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 10:45   #3677
zanetaa88
Zakorzenienie

Dobra idę się ogarnąć
Odwiedzę lumpa i żeby nie było
że siedzę cały czas w domu !

Beatka jak dobrze pamiętam dali 550zł za wózek

Wypadałoby też zrobić zdjęcie brzuchatka

Dobra idę już idę :P

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 10:46   #3678
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
a herbatka koperkowa nam bardzo pomogła parę razy jak Filip miał zaparcie - to on wypił parę łyczków i szybko pomagał
o mieliśmy taką:
http://allegro.pl/hipp-herbatka-kope...593402349.html
o widzisz pewnie jak już będzie tak daleko to zamówię taką, bo nawet na ostatnich zajęciach SR mówiła dietetyczka żeby kupować ale tylko w saszetkach ( tak jak ta którą polecasz) a broń boże te granulowane bo one mają tony cukru!!!!
Stary 2011-05-04, 10:48   #3679
meszsares
Zadomowienie

Cytat:

kurcze zezarlo mi wlasnie odpowiedz dla Ciebie. No nic, napisze jeszcze raz: brodawek na tym etapie ciazy juz lepiej nie ruszac, bo smarowanie, masowanie itp moze powodowac skurcze macicy. I nie daj bosheee sluchac rad pt szorowanie recznikiem w celu wzmocnienia!
na popekane karmieniem brodawki najlepsze jest mleko mamy, smaruje sie nim po i pomiedzy karmieniami
czopki - daja w szpitalu, bo najwazniejsze te pierwsze wyproznienia po porodzie. W domu mozna pic kefir i stosowac domowe metody, jezeli w ogole wystapia zaparcia, wiec nie warto kupowac tych czopkow
herbatka na laktacje - to pewnie taki bardziej chwyt marketingowy, ale ja pilam b.czesto, kilka razy dziennie, bo mi smakowala
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 10:53   #3680
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Dobra idę się ogarnąć
Odwiedzę lumpa i żeby nie było
że siedzę cały czas w domu !

Beatka jak dobrze pamiętam dali 550zł za wózek

Wypadałoby też zrobić zdjęcie brzuchatka

Dobra idę już idę :P
już właśnie doczytałam bo mnie godzinę nie było i mam znowu tyły w czytaniu

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:

MACIE TEŻ WRAŻENIE ,
że cycki Wam się zmniejszają?
i brzuch Wam nie rośnie?!

Albo Ja już niedowidzę ,
albo faktycznie mi się skurczyły
i brzuch nie rośnie
co do cycków to może duży brzuch zaburza proporcje i się tego nie zauważa - w sensie że brzuch rośnie szybciej niż piersi i wydaje się że się zmniejszają.

Ale ja mam wrażenie że mnie brzuch zmalał ostatnio w ogóle jak na 7 miesiąc to mam mały i sporo osób mi to mówi

Czas edycji: 2011-05-04 o 11:07
Stary 2011-05-04, 11:02   #3681
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość
Dziewczyny!
Wybraliśmy w koncu imię
KAROL
co myslicie??
Imię super! Mój tż też chciał żeby nasz synek miał tak na imię ale się nie zgodziła...tyle że z zupełnie innych powodów. Na szczęście będzie corcia

Cytat:
Załozylam konto na allegro
ah ktos tu dawal namiary na fajnego sprzedawce powiedzcie nazwe
Ja robiłam zakupy u "rodzyneczki" i "justinex" czy jakoś tak. zadowolona jestem

Cytat:
ILE BIERZECIE NA DZIEŃ TABLETEK MAGNEZU?
Ja mam MgB6 i póki co biorę jedną codziennie,
ale zastanawiam się czy nie zwiększyć dawki
3x2 tabletki magnezu z b6. tzn tyle mam brać, a że zapominam to inna sprawa. jeżeli masz jakieś przykurcze w nogach, czy coś to zwiększ dawkę, magnez jest bezpieczny
Cytat:
kupiliśmy ostatnio proszek "Dzidziuś" i tak się zastanawiam, czy nie wziąć się za pranie i prasowanie ciuszków. Ale teraz moje pytanie brzmi, czy jest sens prac, jak mam termin na 1 sierpnia??? Czy to nie za wcześnie???? W sensie, jak teraz wypiorę i poskładam to może to leżeć do sierpnia już czy trzeba by było wyprać ciuszki jeszcze raz przed samym terminem??? Bo szczerze mówiąc ciuszków mamy tyle, że nie uśmiecha mi się to robić dwa razy, najwyżej wstrzymałabym się jeszcze. Sama nie wiem... Pomóżcie
Ha! nad tym samym się zastanawiałam dziś przy śniadanie, a termin mam na 4 sierpnia ale stwierdziłam, że za wcześnie i wezmę się za tę słodką przyjemność gdzieś w polowie lipca już się doczekać nie mogę

Cytat:
Napisane przez LadyInBlack2 Pokaż wiadomość
no to się chwalę:

http://allegro.pl/tymon-mis-z-szufla...582479209.html

w grę wchodzi i wyrko i komoda z przewijakiem. Jeszcze nie zamówiłam, bo muszę obczaić jeszcze jeden sklep ale myślę, że raczej się zdecydujemy na ten mini komplecik
Świetny zakup! sama mam identyczne, z szufladą, materac gryka-kokos i komoda z przewijakiem
Cytat:
a ja dziś też miałam kiepską noc, pobiłam chyba rekord bo wstawałam z 7 razy do ubikacji i się nie wyspałam ale sniło mi się że najpierw wymacałam stópkę Szymka a potem okazało się że go urodziłam w nocy i nawet nie wiedziałam kiedy!!!! ehh te sny ...chyba już czuję presję bo jutro zaczynamy 33 tc !!
Ile razy?! matko kochana..... to ja jak mam o 8 rano wstać sikać jak jeszcze śpię to mnie to złości w nocy jeszcze nie wstaję...

Cytat:
mnie moja gin od początku truła, że karta ciąży zawsze przy sobie razem z oryginałem oznaczenia grupy krwii!!!!
Karte ciąży cały czas przy sobie - też to slysze co chwile, ale grupe krwi mam po prostu do niej wpisaną i podpitą przez gin.
I moja karta ciąży ma mniejszy rozmiar niż A6

Cytat:
Super!!!!!!!!!

Cytat:
trzymamy mocno kochana

No i od dziś straciłam męża................ ten mój wariat, stwierdził że ma za dużo wolnego czasu (nie wiem kiedy) i nakupił sobie forem do robienia kostki brukowej, będzie sobie robił, żeby w wakacje podwórko całe wyłożyć.... cieszy się jak małe dziecko od rana bo mu to kurier przywiózł

Wiecie co.... cholera w żadnej aptece nie ma tego syropu Prenalen a mnie już rozkłada na maksa.........

Jedziemy zrobić jakieś zakupki bo lodówka pusta. miłego dnia

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 11:03   #3682
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
To zależy, jak się czujesz, tzn. czy nie masz twardnień brzucha, jakichś skurczy i tym podobnych historii. Jeśli nie, możesz spróbować, aczkolwiek ja już bym się nie odważyła. Jeszcze 2 miesiące temu jeździłam autobusem 200km i już wtedy było mi po prostu niewygodnie, a teraz co raz częściej brzuch mi twardnieje nawet jak jedziemy autem i robimy przerwy, także ja to nie bardzo - sama kochana musisz zdecydować
jeżeli nie masz twardnień brzucha to czemu nie.

Ja bym się nie wybrała bo dłuższe siedzenie w bezruchu powoduje u mnie skurcze, nawet jak do Rzeszowa jadę a to godzina drogi tylko to czasem pod koniec brzuch mi bardziej twardnieje.

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
ja tam wiedziałam że wyniki będa dobre super

Czas edycji: 2011-05-04 o 11:09
Stary 2011-05-04, 11:04   #3683
Vaniliova11
Zadomowienie

Witam jestem już po wizycie Dzięki za kciuki Wszystko jest w porządku pozamykane Krystianek ma miarowe tętno ułożenie ok przytyłam 1.5 kg od ostatniego ważenia
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 11:04   #3684
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Słoneczko ja mam używany ten wózek i nie było nigdy prany tylko szmatką kumpela wilgotną przecierała i jest w stanie idealnym. Więc podejrzewam, że będzie dobrze
teraz te wózeczki mają pokrycie z takiego materiału że wystarczy przetrzeć dobrze wilgotną szmatką i wszystko schodzi, ten materiał nie łapie brudu .

Stary 2011-05-04, 11:13   #3685
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Witam jestem już po wizycie Dzięki za kciuki Wszystko jest w porządku pozamykane Krystianek ma miarowe tętno ułożenie ok przytyłam 1.5 kg od ostatniego ważenia
za wizytę
Stary 2011-05-04, 11:17   #3686
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
U mnie w domu są dwa psy, kot by przy nich życia zbyt długiego nie miał... :|
psiaki są kochane, jeden duży owczarek - przy domu w budzie, a drugi malutki kundelek (a raczej ona )w domu. Zwłaszcza ta mała jest prze..kochana, przylepka i pieszczocha straszna, łazi za mną krok w krok
tyle że niestety z kotkiem by się nie pogodziły...
Ja w dzieciństwie miałam pieska na podwórku a potem dostałam kotka który był w domu . Pies miał bude i zawsze jak było ciepło to wyciągał sobie kocyk i tak leżał . Jak kot wybadał ten kocyk to zaraz sie na nim położył nie bał sie psa a pies tez kotu nic nie zrobił tylko leżał obok na trawie Więc niekoniecznie psy i koty musza sie nienawidzić
Stary 2011-05-04, 11:21   #3687
brumek
Zakorzenienie

Dzień doberek
Ale mnie mdli od rana... Czyli dzień jak co dzień

Cytat:
Sluchajcie w nastepny czwartek chciałam jechac do wawy do siostry busa mam z kazimierza dolnego to jest 146 km I POWIEDZCIE CZY TO JEST ROZSADNE WYBIERAC SIE W TAKA DLUGA PODROZ W CIAZY BUSEM ?? JA MAM OCHOTE ALE SPORO OSOB MI ODRADZA...DORADZCIE PLEASE
Pewnie zależy od człowieka, ale sądzę, że jesli ciąża przebiega bez zakłóceń to nie ma przeciwwskazań. Tak mi mówił mój gin, bo my teraz do tego Karpacza to 520 km jechaliśmy. Powrót zajął nam 8h, takie GIGAkorki były, a przerwę zrobiliśmy tylko jedną 5 minutową, choć zalecali mi 3 długie I nie było żadnych problemów

Cytat:
Nie było innej opcji! My wszystkie to wiedziałysmy, tylko Ty nie dowierzałaś

Cytat:
Brawo!!! A ile waży maluch?

Brunetka i Narolka
- pozdrawiam cieplusieńko

I co się u diabła dzieje ze Scio?!?!?!?
Od tej pory gdy narzekała na swędzenie i martwiła się swoim stanem, nie pojawiła się już ani razu Ma ktoś z nią kontakt?
Stary 2011-05-04, 11:23   #3688
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Ja w dzieciństwie miałam pieska na podwórku a potem dostałam kotka który był w domu . Pies miał bude i zawsze jak było ciepło to wyciągał sobie kocyk i tak leżał . Jak kot wybadał ten kocyk to zaraz sie na nim położył nie bał sie psa a pies tez kotu nic nie zrobił tylko leżał obok na trawie Więc niekoniecznie psy i koty musza sie nienawidzić
nasz piesek to z kotami taką sztamę trzyma że szok. a z jednym najmłodszym to tak szaleje że się uśmiać można, jak pies od małego nauczy się żyć w zgodzie z kotem to moga być jak najlepsi przyjaciele

Stary 2011-05-04, 11:28   #3689
brumek
Zakorzenienie

Znalazłam telefon do Scio w Klubie i napisałam do niej... Zobaczymy...
Stary 2011-05-04, 11:29   #3690
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LadyInBlack2 Pokaż wiadomość
jak się dobrze czujesz, to czemu nie? To nie jest aż tak daleko. Bus się pewnie będzie zatrzymywał gdzieś po drodze więc się wyprostujesz. Tylko spakuj kartę ciąży. Położna nas na SR ciągle uczula, że mamy kartę przebiegu ciąży nosić bez przerwy w torebce. Tylko w mojej przychodni te karty takie wielkie, że chyba torebkę nową muszę najpierw kupić

aaaaaa, zapomniałam o najważniejszej wiadomości dnia dzisiejszego!!!

Kończę dziś 30 tc!
Jak to leci!! Jeszcze 10 tyg (a może mniej) i finał
No to masz pretekst żeby kupić nowa torebke kurcze a moja karta ciąży taka mała Mebelki śliczne
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości